nyår + hund

= ingen bra kombination!

Jag va nyss ute med Rocky för sista gången ikväll...ja ni hörde rätt...klockan är bara 18.00 typ och min hund kommer inte få komma ut nå mer idag. Men tro mig, det vill han inte heller. Rocky är en pitbull på 35kg så det är inte det lättaste när han blir livrädd när dom smäller smällare och raketer att hålla i honom :) Vi va som sagt nyss ut och det gick väl ganska bra. Lite smällare som small och han gjorde vissa tappra försök att fly hemåt men jag behöll lugnet och bestämde att vi gick lite till. En liten kiss släppte han iaf så det är bra :)

Nu får han ligga inne och ta det lugnt hela kvällen/natten tills alla fyrverkerier har avtagit. Fyfan, nu har jag skrivit sådär mycket igen...skulle kunna skriva en bok.

GOTT NYTT ÅR
iallafall, ifall jag inte skriver mer idag :)




långpromenix

God morgon?

Klockan är väl kanske lite för mycket för "god morgon" :) Vaknade iallafall sent idag och åkte typ ut i skogen direkt med Rocky och va där i ungefär 2 timmar vilket gjorde båda mig och Rocky riktigt slut. Jag kan ju säga att det inte är lätt att gå där heller eftersom jag går på en skoterled typ och det är mycket snö så det blir riktigt tungt att gå. Men bra träning! :)

 

Rocky kollar in älgspåren :) Det ser ut att vara jättemörkt på bilden men det är lika ljust som på bilden under för bilderna är tagna samtidigt :)

 

 

Älgspår :S

 

Vackert :)


hårinpackning

Har precis kollat klart på Victoria's secret fashion show och har setat med inpackning hela programmet (gör det fortfarande). Det blir mycket bättre om det får sitta i ganska länge :) Programmet var iallafall grymt! Dom har så jäkla snygga kroppar och ja hela kittet för den delen! Jag vill också ha så där långa och vackra ben :) Men men, det finns ju inte så mycket att göra åt det...det kanske kommer nå benförlängninspiller i framtiden ;) Älskling tycker ju iallafall om mina ben så det är ju tur det :)


 


Derma Seta

Nu har mamma och lillasyster varit här och lämnat min sena julklapp och även stannat för en fika vilket var riktigt trevligt ♥

Jag tänkte bara slänga in det här inlägget sen testa mina Derma Seta och se om det är något som funkar överhuvudtaget. Men jag hoppashoppas!

 

Fika med te, chokladbollar, julmust (till Sofia) och pepparkaka :)

 

 

Min Derma Seta med tillbehör :)

 

Nu ska jag testa den sen måste jag informera mamma om den funka eller ej för hon beställde en till sig själv också :)


Blogg.se app till iphone ♥

Som dom flesta kanske vet så har vi på blogg.se fått en otroligt BRA julklapp av blogg.se! Nämligen blogg.se:s egna app till iphone! Dock lär man ju ha iphone för att det ska vara en bra julklapp överhuvudtaget, men vi som har det är ju överlyckliga, iallafall jag :) Detta gör ju att man kan blogga "på språng" så att säga. När som helst, var som helst :) Dock har man ju kunnat blogga från telefonen innan också men inte lägga upp bilder, vilket suuger! Men nu är det ändring på det. Dock vet jag inte när appen blir tillgänglig men förhoppningsvis så snart som möjligt :)

Då blir det en massa bloggning heeela tiden ♥

 

 

 

♥♥♥


skogsmullande

Hej hopp!

Kom hem för ett tag sen. Har varit ute i skogen med Rocky och pulsat fram :) Ett riktigt träningspass kan jag säga men mysigt, det hade vi! Rocky älskar verkligen att vara ute i skogen! Snart ska jag ringa kära Jenny och snacka lite skit för hon ringde mig under promenaden men det var lite kallt om handen att gå och prata. Sen ska jag invänta mamsen som kommer hit med min sena julklapp som äntligen har kommit! :D Derma Seta kittet som jag skrev om i nåt inlägg längre ner :)

 

Rocky i skogen :) Det här va i början när vi gick och det ser riktigt mörkt ut men det va inte mörkt :)

 

 

:)


December 2009

Tänkte resumera (eller vad man säger) december förra året men såg att jag va väldigt dålig på att blogga då men ska iallafall visa lite vad som hände då :)

Jag tog svinsprutan! Så nu kan jag aldrig bli en gris..

 

Vi fixade och donade i lilla hallen :)

 

Jag åt massa Ben&Jerrys :) (Saknar mina skitsnygga naglar jag hade då) men nu tycker jag det känns onödigt att betala 400 i månaden för naglar.

 

Jag hejade på Erik i IDOL, haha! Vann gjorde han ju också :)

 

Ja, det va typ allt jag hade att komma med men ett annat nyårslöfte (besides det om att jag ska börja träna som en toook!) är att jag ska börja blogga som en toook :)

 

 


Ni missar väl inte...

VICTORIA´S SECRET FASHION SHOW!

Ikväll klockan 20.00 på tv 3!! :)

Jag kommer sitta bänkad! Dom är så jäääklans snygga! :)



 


Shopping

Här kommer lite bilder på min lilla shopping under julhelgen :)

En riktigt snygg tubklänning! :) H&M

 

en tröja från Gina

 

 

 

 

 

 

Skjorta från Gina :) Och Ozzy ville vara med på ett hörn!

 

En till likadan fast annan färg :)

 

 

Ögonbrynsfärg, nagellack, små borstar och värmeskydd för håret. Hoppas den är bra (SYOSS) annars har jag haft TRESemmé.

 

 

En liten kuvertväska som blir perfekt till alla krogvändor :)

 

 

Sen dom här jeanstightsen som jag glömde ta kort på :) Från Vero Moda.

 

Sen två par leggings som jag heller inte tog kort på :)

Nu vill jag att nästa lön ska komma så jag kan shoppa mer, haha :)


Mina julklappar

Nu har jag fått tummen ur och tagit kort på lite julklappar jag fått och även på lite kläder och sånt jag har shoppat :)
Vi börjar med ett inlägg om mina julklappar!

Beckham parfym med lotion som luktar ljuuuvligt fick jag av min älskade bror Fredrik :) Tack! ♥

Dolce & Gabbana parfymen fick jag av min älskade karl Daniel, Tack! ♥

Älskar båda parfymerna otroligt mycket!

 

 

Ett Apoliva kit kunde inte komma mer lägligt! :) Från föräldrarna ♥

 

En vattenkokare och en ny hemtelefon! :) Jag som dricker så mycket te älskar verkligen min nya vattenkokare! Hemtelefonen behövdes verkligen då den gamla laddade ur hela tiden :/

 

Ett prydnadsträd där jag kan hänga lite smycken! :)

 

En vågtång! :D

 

Detta Derma Seta kit ska jag få men mamma har beställt men det har fortfarande inte kommit :( Men det kommer :) Det är som ett eget hemma spa nästan. Man kan peela hela kroppen och tillochmed raka benen med den :) Hoppas den funkar fint! Men det tror jag :)

 

Sen fick jag en stekpanna för den gamla började må lite kasst, massa godis, pengar och lite annat smått och gott. Men pga mitt dåliga minne kan jag ha glömt nåt men isåfall uppdaterar jag med det ;)

Rocky fick en boll, ett ben och en leksak och Ozzy fick massa god mat som han btw älskade!


Morgonmys

 

Såhär såg det ut för nån morgon sen :) Massa mys med min lilla doggy :)

 

Just nu väntar jag på att Daniel ska komma hem från jobbet så jag kan ta bilden och åka ut i skogen med Rocky! Tror nog att jag ska ta mig en kopp te (älskar min nya vattenkokare) och kolla på en film sålänge. Puss


Varg Veum

Nu blir det filmtittande här hemma! Jag och Daniel ska kolla på "Varg Veum - skriften på väggen". Det finns fler Varg Veum filmer och har ni inte sett dom så gör det för dom är riktigt bra! Det är lite Beck liknande fast det är norskt och det handlar om en privatdetektiv som löser massa brott och sånt. Riktigt bra som sagt!

 

Varg Veum - Fallna Änglar är en av dom bästa tycker jag :) Men det finns några stycken!


Rocky gör ett trick

Haha, Rocky är så söt. Han har precis typ lärt sig ett trick - att fånga en godis som ligger på nosen. Förut när man sa varsågod så böjde han bara på huvudet så godisen trillade ner sen åt han den, men inte längre! Nu jäklans fångar han den :)

Men snälla ni, ignorera min fjantiga röst. Haha, den låter liksom töntig nog annars men nu låter den extra töntig!

 

Men visst är han väl duktig? :)


Onsdagskväll

...för det är onsdag va?

Ja, det är det ju. Idag har jag inte gjort mkt som är värt att nämna egentligen. Min iphone slutade helt plötsligt funka så jag fick ju panik. Den va helt död helt plötsligt och det va inte batteriet för det hade stått på 31%. Så jag ringde Telia butiken i Västerås där jag köpte den och första gången jag ringde så fick jag vänta i telefonkö i 10 min och när jag väl kommit fram och förklarat vad som va fel så bröts det...! Jag vart helt galen men vad annat finns det att göra än att ringa tillbaka? Så det gjorde jag och fick vänta i kön i 20 min så kom jag fram och pratade med nån dryg brud som pratade alldeles för fort att jag skulle testa ladda den i datorn. - Finns det inget annat jag kan testa hemma? frågade jag men nej det fanns det inte tydligen. När Daniel kommer hem så testar han att hålla in två knappar samtidigt och woila! Så funka den. Jävla teliabrud och vara talanglös...(jag själv också för den delen).

Nu funkar den iallafall ♥ Men undra vad som hände med den stackarn :(


Marisa Miller.

Sitter och kollar på Top Model 13 och gästdomare är Marisa Miller som även är med och visar hur dom ska posa osv. Alltså fyfaaan va het hon är! Hennes kropp skulle man ju kunna döda för! I förtsättningen ska jag ha en bild på henne med mig på gymmet och pressa min kropp till det yttersta! Men det får bli efter nyår för innan nyår tänker jag moffa i mig allt möjligt! :)

Haha, men det blir bra för nu har jag ändå hittat mig ett nyårslöfte! :) Se ut som Marisa Miller, kroppsmässigt...haha. Kan ju iofs bli ganska svårt också då hon är 1.72 (ändå kort modell) men jag är 1.62, hela 10 cm kortare! haha. Aja, jag ska iallafall hålla igång med träningen efter nyår!

Fan va ja babblar...God morgon förresten!



 

 

Är hon inte grymt het eller?


på promenad

Shohuhu!

Sitter i soffan och tar det lilla lugna. Tänkte klämma i mig en macka och ta mig en kopp te snart också och kolla om det går nå bra på tv. Tidigare va jag och solade med Becka som jag inte träffat sen i somras eftersom hon annars är i England och pluggar och det va riktigt trevligt att ta igen lite! :)

Tänkte jag skulle lägga upp nån bild från igår när jag gick Linjan med Rocky. Riktigt myys var det för vädret var verkligen på topp!


 

 

 

Rocky är sur för att mamsen stannar och ska ta massa kort!


Me.

Snart kommer Daniel hem från jobbet och då drar vi och handlar lite förnödenheter...heter det så? aja, sen tänkte jag dra och sola för jag känner mig såå blek! Speciellt nu när jag är ganska mörk i håret!







ja såhär ser jag ut just nu! Nya jeanstights från VeroModa och tröja från Gina Tricot.

Derby i globen

Här kommer lite bilder och en film från när jag va i globen den 22 december och kollade på AIK när dom mötte Djurgården. Tyvärr så förlorade AIK men dom kommer möta varandra fler gånger och då kommer gnaget att krossa :) För det har dom ju gjort dom senaste två gångerna innan den här omgången då! muhaha.

Det va dock en jävla massa slagsmål i både AIKs och Djurgårdens klackar. Sen bestämde sig Djurgårdarna för att ta sig över till oss så det blev en jävlans kalabalik. Men men, det va roligt iallafall :)

Här kan ni gå in och kolla på en artikel om det och sen massa bilder. Bland annat på prins Daniel, alltså kronprinsessan victorias karl som va där (han är AIKare :) )

jag utanför Globen :) i den vackra svartgula sjalen!

 

 

 

 

 


 

Här är en video från tifot när vi sjunger :)


Julbordet

Som sagt så var jag väääldigt dålig på att ta kort på julafton osv men fick mig några kort på julbordet iallafall.

Här är min syster som dukar bordet :)


Här är upplägget, massa maat och annat :)

haha, ja det va typ alla bilder jag tog på julafton! Usch va jag skäms! Aja, ska försöka att vara mycket duktigare på nyårsafton :)

Dagens låt

Vi börjar dagen med en grymt skön låt som går på repeat hemma hos mig :)

 

så jäklans fin video också!


God jul!

Jag ber verkligen om ursäkt för den usla uppdateringen såhär under julen. Men jag har faktiskt haft lite annat att göra :) Nu blir det bara ett snabbt inlägg för att berätta att jag inte glömt er utan bara har njutit av min underbara jul! Imorgon ska jag försöka blogga en massa :)

OCH! ... ni har väl hört om julklappen från blogg.se? Jo, för er som inte vet, en blogg.se app till iphone vilket förhoppningsvis innebär att man kan blogga ordentligt med mobilen, lägga upp bilder m.m :) SKITbra! Så då kommer det bli extra massa inlägg!

Nu ska jag dricka mitt te som jag har kokat upp med min nya vattenkokare som jag fick från familjen ♥ Det kommer nog smaka eeextra gott! :)

Ska även visa upp lite nya kläder som jag har köpt.. dock kommer det inte upp nå bilder från julen förutom nåt från matbordet för jag har heeelt glömt att ta kort! Jag skäms :( fy mig! menmen, vi hörs mer imorrn, pusspuss!



gammal bild men den får duga :)

Videoblogg

Här kommer en videoblogg som jag nästan lovade igår. Ni får ursäkta men jag suger fan på videobloggar!
Även om jag har massor att säga så kommer jag inte ihåg det på videobloggen...haha. Aja, ni får vara glada ändå av det ni får.

Nu ska jag snart byta om så ni får kanske en outfit bild sen om jag orkar/hinner.

Puss!


 

 

sen kan jag knappt kolla på mina videoinlägg själv för jag spyr när jag ser mig själv på det sättet, haha, man ser extra tönt ut :)


fransk manikyr

Nu har jag målat mina naglar och ja blev nöjd :) Sen jag slutade röka så har mina naglar blivit riktigt starka så det är riktigt skönt! Förut gick dom av på en gång men nu växer dom och är långa, starka och fina :)

Jaja, nu ska jag låta dom torka lite sen skallar jag kudden!


lite text

Hej!

Vet att jag lovade en resumé eller vad man ska kalla det om mina 2 blogglösa dagar men har inte orkat leta fram sladden till iphonen så jag kan lägga över lite bilder :( Så det kommer förhoppningsvis upp på torsdag. Imorgon blir det snålt med bloggande för då kommer jag vara i Stockholm hela långa dagen och julshoppa och kolla på hockey i globen :) Ska bli skiiitkul! Det kan hända att det kommer upp en liten videoblogg på morgonen om jag hinner och ar lust :)

Nu ska jag äta lite sen måla naglarna för jag tvivlar på att jag kommer orka med det imorrn. Kanske visar en bild på hur det blev sen. Puss



Rocky ♥

Bilbesiktning & månförmörkelse

Hej hopp!

Idag har jag varit uppe med tuppen, eller före rättare sagt. Gick upp vid 5 sen skjutsade jag Daniel till jobbet och senare (klockan 07) hade vi tid för bilbesiktning och gamle Bettan gick igenom! :) Sweet!

Nu ska jag sätta på nån mysig film och titta på så får vi se om jag slumrar till. Skulle ju vara trevligt att vara vaken vid ungefär 08.40 för då ska det vara månförmörkelse vilket skulle vara ballt att se :)

 


dåligtdåligtdåligt

Först får jag besöksrekord...och vad gör jag sen? Jo, jag bloggar inte på typ 2 dagar?! Whats up with that? Riktigt dåligt av mig! Anledningen kan man säga är att jag har haft ett litet företag med att färga mitt hår. Har haft en liten depression för det blev inte alls bra men idag hade jag i en mörkbrun så jag är nöjd. Dock skiftar det lite i rött fortfarande vilket jag inte vill...jag är trött på rött!

Aja, jag tänkte att jag skulle berätta lite mer utförligt vad jag gjort dom senaste 2 dagarna så får ni se lite bilder också. Men det kommer upp på bloggen imorrn :)

ciiiiaaaooo .


Besöksrekord!

God morgon, God morgon!

Sitter och äter kakor till frukost! How fabolous?
Aja, hade iaf besöksrekord igår vilket är väldigt trevligt! Brukar vanligtvis ligga mellan 150-220 runtomkring där :) Men HEJ iaf till er som är nya! Trevligt att ni kunde komma, slå er ner och känn er nerslagna.

Idag ska jag och Sandra panta flaskor och burkar....haha, nej vi är inte fattiga (kanske lite) men jag och Daniel har 4 säckar med cola flaskor här hemma för han är en sucker för cola. Sandra hade 1 säck hemma. Känns inte som att man har lust att leva med dom säckarna plus att låten säger "panta meeera" !!

Bra bild? naat.

kickboxning

Jag är så jäkla sugen på att börja på kickboxning! Är nog en jävla bra grej om man vill göra av med överskottsenergi! Är nog en väldigt bra träningsform iallafall enligt vad jag har läst om det. Det kan ju bli lite tråkigt i längden att bara gå till gymmet hela tiden liksom :)

 

 

 

Dock vill jag inte hålla på att börja tävla och grejer :) Bara träna lite smått och gott :)

 

 

Följande text är tagen från denna sida!

KickBoxningen är den ultimata träningen för dem som är intresserade att öka sin kondition, bränna fett, stärkande och utveckla självförsvar färdigheter. Denna klass innehåller hjärt övningar i kombination med kickboxings-tekniker, som ger dig en mycket motiverad och rolig träning!

Varför träna i Kickboxningsgruppen?

  • Denna kurs hjälper dig att utvecklas en trim och tonad kropp
  • Stärka din kropp och buk för en stabilare fysik
  • Lär dig själv
  • Starkare självförtroende
  • Smidighet och flexibilitet


kvällens mat

Okej, jag åt för typ 2 timmar sen kanske...eller jag vet inte. Sitter iallafall vid datorn och letar jackor. Jag skulle så gärna vilja ha en marinblå canada goose jacka, lång modell. Men helvete va dyra dom ska vara! Det är helt sjukt! Så försöker kolla runt lite om det kanske finns någon liknande jacka som inte kostar multum. Ska jag spara ihop till en sån lär det ju bli sommar innan man har råd och då känns den ju kanske inte lika välbehövlig längre?

Eller kanske skulle starta en välgörenhetsfond för mig själv?

 

Potatisklyftorna i ugnen. Vi provade nåt nytt och det blev potatisklyftor med sourcreme and onion smak. Hel okej :)

 


Till det blev det lövbit. Smaskens! Fräscht flott det ser ut ;)

ny hårfärg?



Jag är så sjukt sugen på att färga mitt hår. Vill ha något nytt! Helst innan julafton så det lär väl bli färgningsdags dagen innan :) Har ju typ rödbrunt nu men vill försöka få något liknande som på bilderna men så lär det ju aldrig bli :( Men tänker iallafall försöka göra lite slingor...fast inga "mask"slingor här inte! Ska försöka få det att se naturligt ut...men det visar sig. Får väl färga över med nån färg om det skiter sig!

Men jag har iallafall några dagar på mig att ändra mig till en ny färg eller få kalla fötter ;)

Thank God it's friday!

Äntligen är det fredag! Idag blir det ingen träning men förhoppningsvis imorgon :)Kom typ nyss hem från jobbet därför jag inte har kunnat blogga nånting idag förutom inlägget imorse.

Tyvärr har jag inte så mycket på hjärtat just nu men kanske senare... snart blire matlagning! Lövbit med potatisklyftor och beasås, yummie!

 

bjuder på en bild på mig från i somras


gomöra

Hej!

Ska alldeles strax åka till jobbet men har lite tid över så jag slänger in ett litet "gomöra" inlägg där jag berättar lite om dagen :)

Jobbar till tidigast 16.30 idag, ev senare till kanske halv 7 eller 7. Sen blire gym och efter det blir det baaara slapp. Har knappt sovit nånting inatt så jag kommer vara måttligt trött när jag kommer hem sen! Ja, det lät väl som en rolig dag? haha.

 

dålig bild men det är jag just nu iaf..

hörs sen ♥


roliga fyrkanter

Är det nån som vet vad dessa kallas?! Inte jag iallafall men tidigare när jag va hemma hos mamma så höll jag på och pyssla med dom. Riktigt skoj men inte så kul när det inte gick att få ihop dom, då blev man ju en aning galen och tävlingsmänniska som jag är så kunde jag ju inte sluta förrän man var klar :)




kom på nu att det kanske heter pussel av något slag?





Klart!

cheerleading

Jag hade lite fel i förra inlägget där jag skrev att jag skulle på min syrras gympauppvisning då det visade sig att vara hennes cheerleading grupp som hade uppvisning. Hon håller nämligen på med både och :) Tjejerna var iallafall jätte duktiga och det var roligt att se! :)

Efteråt så gick vi hem till mamma och hon gjorde jättegoooda pannkakor :) Tack mamma! ♥




Här är en bild på tjejerna. Min syster Sofia står längst ut till höger...alltså hon som står, bakom :)


Här kommer två videos när dom uppträdde. Sorry om jag skakar lite men visst är dom duktiga?! :)

 

 

 

 


gympauppvisning och pannkakor

Hej!

Har kommit hem från gymmet och det blev ett riktigt hårt men skööönt pass! Nu ska jag dra ner till FH igen men nu ska jag kolla på min lillasyster som har uppvisning med gympan :) Ska bli riktigt kul att se! Sen ska jag hem till mamma och äta pannkakor! YUM!

Hörs sen.. pusss

 

bild från google


nybakta bullar

Mmmm! Egentligen ska jag inte äta sånt trams (men ack så gott trams) på vardagar men det luktade så gott när jag va hos mamma (kom nyss hem) och hon höll på att baka så jag var tvungen att smaka...på två stycken...
Det va iallafall otroligt gott men nu får jag köra extra haard på gymmet. Ska bara byta om sen drar jag och möter upp Frojdan sen kör vi.

 

bullarna i ugnen

 

 

Mmm, vem kan motstå liksom? och doften på det!


Iphoneblogg-@ mammas

Sitter hos mamma och myser medans hon bakar bullar :) halv 4 ska jag gymma med Frida vilket blir välbehövligt :) Jag tycker att det känns som att det är fredag idag men icke, bara torsdag. Imorrn ska jag jobba och förhoppningsvis har jag jour så der blir lite extra. Alltid bra! Hörs sen. Puss

jaghjärtaskor

Snaaart ska dessa godingar bli mina! Bootsen blir mina nästa onsdag då jag ska till Stockholm och shoppa en aning. Ankelbootsen blir mina i slutet på januari då dom är slut på lager fram tills dess :) Converse skorna ska jag beställa om några dagar :) Wihooo!


Julen 2009

Snart är det jul och jag kan verkligen inte längta mer än jag gör! Förraa julen firade jag, Daniel och svärmor hos hans bror med familj uppe i nordnorge, Harstad. Det ligger typ så långt upp i Norge som du bara kan komma sen lite till vänster, haha! Men ni ska veta att det var sjukt fint där uppe verkligen!

Två bilder på Harstad från google :)

 

Det var en riktigt mysig jul där uppe och man fick uppleva lite andra jultraditioner och annar julmat. Vi åt till exempel inte köttbullar (som jag btw älskar)...vi åt kalkon med potatis och en sås som skulle puttra på spisen i typ fleeera timmar! Men det va faktiskt gott! Dock ska det bli så underbart gott med de gamla hederliga traditionerna här hemma. Mammas goooda mat! ♥

Här kommer en liten bildbomb från förra julen med text under varje bild om bilden:

 

På Arlanda satt vi oss såklart och tog en öl eller två. Riktigt fint var det :)

 

Sen bar det av upp i luften för att flyga till Kiruna.

 

Flygplanet när vi landat i Kiruna.

 

KIRUNA. Sen åkte vi bil i över två timmar för att komma till Harstad.

 

Här är jag och flickorna. Daniels brorsbarn :)

 

Daniel med flickorna och alla i deras dräkter :) Detta var innan alla skulle börja med dom här i Sverige också. Det är ju en norsk uppfinning och Daniels bror känner han som gjort dom :)

 

Flickorna på julafton :)

 

Jag och flickorna på julafton :)

 

Här står dom och väntar på tomten!

 

Sen kom tomten!

 

Tomten och flickorna!

 

Jaaag såg mamma kyssa toooomten jag, tänk om våran pappa kommit dååå....

 

Men det gjorde han inte...men så fort tomten gått då kom pappa Robert hem :)

 

 

Ja där fick ni lite bilder från min förra jul :)

 

 


jobbajobbajobba

hela dagen lång! Jobbade från 09.00 - 18.30 idag sen har jag bara slöat. Jag vet, då hade jag kunnat blogga också men har inte haft nåt speciellt att blogga om så jag lät bli. Hade egentligen inte tänkt blogga nåt idag men fick lite dåligt samvete så ett inlägg kan jag väl iaf kasta in :)

Sitter och kollar på CSI nu men ska snart ut med Rocky sen sooova. Imorrn blir det att gymma stenhårt med Frojdan iallafall!

Ska göra en lista imorrn på alla skor jag har tänkt att köpa inom en mkt snar framtid också :) Kan bli kul!

Kyss

 

Drömmer mig bort....bild från när jag och Daniel va på Kreta :)


säsongens sista!

Nu blir det en titt på säsongens sista desperate housewives :( Hur ska man klara sig utan fruarna på Wisteria Lane??!


fyra födelsedagar och ett fiasko

Va ju som sagt på gymmet tidigare och körde ett hårt pass med Frida och det va riktigt skönt och behövligt!! Har även ätit lite käk och kollat på "Eva och Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko" som gick på SF kanalen. Tycker det är en riktigt skön film och man blir lite nostalgisk när man ser den för jag kollade ofta på den förut :)

 

här är ett litet klipp från slutet av filmen :)

 

Nu ska jag duscha sen mysa i soffan till desperate housewives :)


inatt

såhär såg det ut i sängen igår kväll när jag skulle sova :) Massa djurmys :) Dock fick Ozzy hoppa ner från min mage eftersom det inte var så skönt att sova på det sättet..hehe.

 



 

 

Kom hem från mamma typ nyss och ska hoppa i träningskläderna sen drar jag mig mot gymmet! Så vi hörs sen! pyss

 

jag hemma hos mamma, haha


the alcohol is addicted to me

 

It's sad, but true.

 

Haha. God morgon förresten! Ännu en dag närmare julafton :) Idag händer inte mycket. Ska gymma...det blir ett riktigt hårt pass sen ska jag bara ladda för en låång jobbdag imorgon, 09.00 - ca 19.00!

 

Hörs sen!


Filmtips!

 

Inception

En i helhet mycket bra film men man måste verkligen kämpa med att hänga med i svängarna :)

 

 

 

The expendables

Bra film med mycket bra skådespelare! Alla underbaringar så som Bruce Willis, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Mickey Rourke, Dolph Lundgren och Jet Li bla.


lucia?

Jag är lite efter för kom typ på för nån timme sen bara att det va Lucia idag. Tror nog att det är för att jag har siktet inställt på julafton :) Åååh, vad jag längtar alltså! Massa god julmat hos min älskade familj! och bara umgås ♥

Usch, nu sitter jag i soffan och känner mig allmänt fet och äcklig för att jag alltid ska äta tills jag nästan spricker! Why liksom? Varför inte bara äta tills man blir mätt sen inte äta? Inte så svårt kanske.. eller jo, om man heter Jennie.

Aja, vet inte riktigt vad jag ville komma med. Hade bara tråkigt liksom. Men stay tuned så ska jag tipsa om två filmer. Ciao .


 

Slänger in en bild på Sandra från när vi va på Mainers julfest förra helgen eller vad det va :)


Innebandy

Hade ett riktigt skönt hemmaspa á la Jempa tidigare och sen drog jag med Ewe och Lingen till FH och kollade på innebandy. Det var riktigt trevligt! Dock fick brudarna pisk men det va riktigt najs och ha lite kvalitetstid med Ewis ♥ hihi.

Nu har jag precis käkat grillad kycklingfilé med pommes och är äckligt mätt så jag bara läängtar till gymmet imorrn! Huvva!

Jaja, känner mig iallafall extra fräsch nu efter att ha noppat ögonbrynen, färgat dom, haft ansiktsmask, hårinpackning och duschat :)

 

Jag!

 

 

innebandy

 

 

snyggewiiis ♥


tjoflöjt

Hade tänkt eftersom jag är ledig idag, att jag skulle blogga en del men imorse drog jag och Daniel och käka på Charlies och DUM som jag är så käkar jag en feeeet kebabtallrik! bläbläblä. 2 timmar efter det så drar jag till gymmet och kör ett slappt pass med Frida. Jag va så full i magen så det gick inge vidare. Men imorgon blir det ett tufft pass, sådetså!

Nu ska jag lägga mig i soffan och slappa och kolla på lyxfällan sen blir det ett uppfriskande bad!


Tankar.

Funderar lite. Funderar dels lite på om jag ska färga håret och vilken färg jag ska färga. Vill både ha lite ljusare men funderar på samma gång på att kanske färga mörkbrunt. Har ju typ rödbrunt nu.

Min andra fundering är om jag ska byta bloggverktyg eller bloggsida eller vad man säger. Skulle vara skönt med lite nytt men samtidigt trivs jag på blogg.se. Jag vet hur man fixar med alla koder och kan göra om min design som jag vill och så...men vi får se hur det blir :)


Vila i frid T.

Igår blev det ingen uppdatering för igår va en av dom värsta dagarna i mitt liv. Vi var tvungna att ta bort en av våra katter igår,  Tyson och det var något av det värsta jag varit med om. Trodde verkligen inte att det skulle ta så hårt på mig som det gjorde. Och jag hoppas innerligt att jag aldrig någonsin kommer att behöva vara med om något liknande igen.

Vila i frid nu Tyson. Jag kommer aldrig glömma dig ♥

 

Tyson ♥


Dear Santa...

Sitter uppe såhär på kvällskvisten och kom på lite saker jag skulle vilja ha/behöver. Detta är saker som jag tänkt att jag vill köpa men så har ju mamma frågat lite vad jag önskar mig till julen men jag kan inte komma på nånting men hon insisterar så jag kan ju skriva upp dessa saker som jag vill ha iallafall :) Jag blir glad för vad som helst, mamma har uppfostrat mig väl ;) Det är roligare att ge bort presenter än att få tycker jag :D Fast såklart så tycker jag det är sjukt kul att få också ;) hihi.

En sak som är bra är också att alla dessa grejer är från Åhléns :)

Dock behöver inte ansiktscrémen vara just den... behöver bara en ansiktscréme :)


Lasagne á la Jempa

Nu är lasagnen i ugnen och jag håller på att döö av hunger! Åt två kakor och två chips nyss för jag va tvungen att stilla hungern en aning så nu har jag lite dåligt samvete för att jag har ätit det på en torsdag! Ni förstår så har jag en liten regel för mig själv, att inte äta nå godis eller liknande i veckodagarna...eller på fredagar är det tillåtet för fredag är ju fredag! Menmen, imorrn ska jag iaf till gymmet med Frida så det får bli ett stenhårt pass!

Aja, nu lär jag kolla till maten så vi får höras lite senare! pyss


 

Puss sålänge...gammal bild, jag vet men orkade inte ta någon ny :)


Globen here we come!

Och nej, det är inte idolfinalen jag ska på. Även fast det hade varit kul :) Men min vän Sandra ska dit, hoppas hon får trevligt :)

Den 22 december ska jag och Daniel åka på Stocholms derby i globen. AIK - Djurgården!! Ska bli riktigt grymt! Tror inte jag har varit i Globen förut...hmm...inte vad jag kan minnas iaf :)

Anyway. Nu på morgonen har jag gått en promenad med Rocky och käkat äggröra. Nu ska jag göra mig iordning för jobbet och senare ska jag hälsa på Jenny en skvätt.
See yah!


rubriker är överskattat

Heej alla fina bloggläsare!

Har haft en busy dag! Jobbade till 16.00 sen gymmade jag med Frida i ungefär en och en halv timme sen drog jag till mamma. Nu sitter jag nyduschad och känner mig riktigt duktig efter mitt hårda träningspass! :)

Imorgon har jag vila från träningen för jag har tränat 3 dagar i rad nu så behöver one day off. Så tänkte dra mitt arsle hem till Jenny i Sundbo och pussa ihjäl hennes lilla kille Elias :) Hihi, nej inte ihjäl men pussa honom massor! ♥

Nu tänkte jag dricka en kopp grönt te sen sova för jag är gryymt trött!


lite bilder

Jag bloggade ju ingenting i söndags för då låg jag lite bakis så orkade inte. På måndagen har jag faktiskt ingen bra förklaring till varför jag inte bloggade. Kanske för att jag bara inte orkade? Ja, det va nog därför!

Hade iaf en helt okej kväll i lördags. Vi drog ju till GM först vilket sög för det va bara småbarn där, nyss fyllda 18 så man kände sig en aning gammal där. Såå, vi drog till Mainers, en MC-klubb för dom hade julfest. Där spelade vi biljard och hade faktiskt riktigt trevligt. Dock röker alla inne där så man luktade ju askkopp sen, vilket inte va lika trevligt! Tog nån bild och filmade lite med mobilen som kanske dyker upp på bloggen imorrn :)

 

Vackra Sandra!

 

 

Jaag!

 

 

Vackra Sandra igen!

 

 

Och så avslutar vi med en puss från mig! ;)


sry

Sorry för dålig uppdatering! Har haft fullt upp...typ.. lär springa till gymmet nu så vi får höras när jag kommer hem :) Då får ni se bilder från i lördags! pusss




jaag

Mobilblogg - partytime

Sitter hos Sandra och dricker lite öl vilket är jävligt gott :) blir utgång så hoppas det blir kul :) vi får höras imorrn! Ha en trevlig kväll!! Puss!

written in the stars

Ska strax gå ut och gå med Rocky och dra till Risbroplan så han får busa lite med sin boll :) Det är sånt otroligt fint väder idag så man blir ju på så bra humör! Efter det drar jag med Frida o Sandra till gymmet och bränner några kalorier!

Hörs sen då!

 

Tinie Tempah ft. Eric Turner - Written in the stars


Lilla Parlamentet

Hahahaha!

Alltså så jävla sköna ungar!


 

Människor som sticker nålar i folk så dem ska må bättre?

- knarklangare.

säljer cigaretter?

- kosovoalbaner.

 

haha!


polis polis potatisgris

Idag har jag jobbat och det va riktigt trevligt! Har rättat lite matteböcker idag och det va kul, haha! Men dock va det min sista dag i skolan idag...för nu iallafall och det känns jättetråkigt för jag trivdes verkligen jättebra! Funderar om man kanske skulle plugga till lågstadielärare? Hmm...det är definitivt ett alternativ :)

 

Såhär såg det ut för mig imorse när klassen hade gympa :)

 

Efter jobbet va jag med Sandra en sväng och när vi kom hem till henne såg vi att det va världens pådrag utanför huset mittemot  henne. Typ ett tiotal poliser som stod där och som gick ut och in genom huset och stog och prata med två-tre killar som dom senare visiterade och tog med i bilen efter ett bra tag. Vi stog och glodde i fönstret hur länge som helst, nyfikna som vi är. Haha. Jag undrar vad fan som hade hänt! Inte står det nåt på polisens hemsida heller... Hmm ...

 

 

 

Här står dom breve bilarna närmast och visiterar dom

 

 

snutar, snutbilar och civilbilar. Mycket intressant att titta på...bara popcornet som fattades


Freeeeedag!

Äntligen är den här! Veckodagen vi alla väntat på! nämligen....FREDAG! ♥

Ska bli riktigt skönt med helg. Just nu är jag riktigt trött. Har gått upp 5.00 tre dagar i rad och det är jag inte van vid så lite slitsamt är det ju. Men jag har haft en rolig vecka, det erkänner jag :)

Nu lär jag faktiskt dra på mig ytterkläderna och köra till jobbet och förhoppningsvis vill bilen samarbeta idag när jag ska åka hem!!

Hörs sen!

 

jag just nuu


satans kyla!

Äntligen är jag hemma! Slutade halv 4 men kom inte hem förräns nu! Det är ju så jävla kallt ute så bilen ville inte starta när jag skulle åka från jobbet så där satt jag frusen som en isglass och trött som ett as och ville bara heeem! Aja, ringde iaf Heikki och brorsan och som vanligt ställde dom upp och kom och hjälpte mig.

Tydligen så blir bilbatteriet mkt dåligare när det är så här kallt och när jag åkte till jobbet imorse så satt jag på musik, stjärtvärme m.m m.m vilket drar en jäla massa batteri så det fanns inge kvar för att starta bilen när jag skulle hem :(

Men med Heikkis, brorsans och startkablarnas hjälp så sitter jag nu här hemma i den varma soffan och myser :)
- TACK ska ni ha ♥


Nu ska jag chilla tills typ 6 då det blir gym sen simning :)

tjatja

 

kan ju säga att dagar som dessa så saknar man dagar som den här här ovan extra jääävla mycket!


att åka bob efter en bil

Det mina kära vänner, är grejer det! Så jävla kul! Tänkte att jag skulle lägga upp en video från när jag och Sandra åker. Dock går det mycket fortare när jag inte filmar för hon va tvungen att åka sakta när jag filma för att för det första hade jag ingen vante på mig (sviiiinkallt) och för det andra hade jag ingen lust att tappa min nya iphone i backen...

Menmen nu sticker jag till jobbet! Tänkte att jag hinner slänga in ett sista inlägg efterom det kommer dröja innan det kommer igen :) Ni får vänta tills ikväll nån gång...eller i eftermiddag iallafall :)

 

 


early morning

God morgon, god morgon!

Har varit uppe sen klockan 05.00 för jag skjutsade Daniel till jobbet så jag fick ta bilen så jag slipper gå i den här äckliga kylan till jobbet! Usch, säger jag bara! Varför ska det vara så kallt? Räcker det inte med typ 2-3 minusgrader istället för 17?

Jaha, idag då? Slutar 15.30 och då blire att dra hem och ta en promenix med Mr.hund och sen blir det gymmet följt av lite simning :) Ska bli riktigt skönt! Vilade från träningen igår så nu börjar man ju få abstinens!

 

jag just nuu

 

 

tja.


long time no see

yeah, yeah i know...jag sa att jag skulle blogga igår när jag kom hem men som ni förstår så va jag ganska slut efter en lång dag på jobbet igår. Det blev gymmet på en gång när jag kom hem sen äta, duscha och sova. Det är typ så mina dagar ser ut nuförtiden. Jobb - gym - äta - duscha - sova. Hela dan - varje dag.

Idag har jag dock inte gymmat för var tvungen att vila kroppen lite :) Men har varit ute på två långpromenader iaf! Imorrn blire gym sen simning efter så det ska bli riktigt skönt!

Nu ska jag laga mat sen kanske jag tar en te och sen blire att söööva. ohyes!

 

Rocky på promenad!

 

 

 

Satt på han både täcket och väskan :) måste btw köpa nytt täcke för det här han har nu börjar ge upp plus att det är lite för tunt. Han måste ha något rejälare :)


RSS 2.0