Sundbomys!

Holá!

Har varit ute i Sundbo och umgåtts med mina underbaringar Jenny och Elias och vi ahr haft riktigt mys! Nästa helg blir det eventuellt pyjamasparty hos henne. Vi tre, massa godis och film ♥

Senare va jag hem till Sandra en stund. Hon är kattvakt och nu har katten typ dragit bort en klo eller nåt så vi försökte göra rent och dona, men det blir att ringa veterinär på måndag :)

Nu ska jag duscha sen käka chirre!



Elias och jag. Bild från idag :) ♥

låångpromenix!

FREEEEDAG!

Tjohej! Den kunde inte komma mer lägligt! Dock tycker jag det är så varje fredag ;) tihi! Slutade klockan 13.00 idag och då drog jag direkt ut i skogen med Rocky och där va vi i 2 timmar och vandrade! Hur härligt som helst alltså! Både Rocky och jag är helt slut! Jag är så trött att vart jag än kollar så har jag stirrblick....alltså förstår ni då hur jag ser ut!? hujedamej.

Nu ska jag laga lite käk sen beger jag mig ut till sundbo för att umgås lite där :) Sen ska jag nog till Sandra en sväng sen blire fredagsmys hemma i soffan och en tidig kväll!


Världens finaste, underbaraste, goaste lilla kille i skogen :) ♥

 

Världens finaste, underbaraste, goas...nähe, haha skoja. Bara lilla jag.


Blogg.se app till iphone!!

Kom på att jag även skulle uppdatera er om detta! Det är många som har frågat om jag vet något om appen och nu vet jag lite iallafall :) Mejlade till Blogg.se och frågade när appen skulle bli tillgänglig och dom arbetar tydligen för fullt med den :) När det är klart så kommer dom att uppdatera oss om det på Blogg.se:s startsida ;) Weei! Hoppas nu bara att det går fortfortfort!! :)



funderar

Har haft en trevlig kväll hos Sandra! Frida var också där och vi har snackat skit och haft allmänt mysigt :) Imorgon blir det en skön dag för då slutar jag tidigt (klockan 13) och då blir det skogsmullande med min busiga kamrat Rocky i ett par timmar sen bär det av till Sundbo för massa mys med min fina vän Jenny och underbara Elias ♥ På kvällen blir det extra mycket fredagsmys hemma i soffan :)

Nu sitter jag i soffan hemma och dricker lite te och funderar....funderarfunderarfunderar. Jag vill göra något! Alltså en karriär typ. Plugga vidare men ajg vet ju förf*n inte vad jag vill bli! Det är så frustrerande! Tiden tickar ju liksom...

Aja, time will tell.



snygg-jag

E-faktura

Hej!

Snabbt inlägg på g! Ska strax hem till Sandra en sväng. Tänkte bara berätta att jag har fixat E-faktura för mitt abonnemang. Mycket bättre än att få behöva betala 29:- varje faktura som kommer med posten. Det rinner ju iväg efter ett tag! E-faktura är typ samma sak men du får fakturan direkt till din internetbank och du slipper betala för den :) Perfect! ;)

aja, vi hörs sen, har lite brått! Tjohej


hamsterpaj

Hej hopp och så!

Har varit dålig på att uppdatera nu men har jobbat och varit trött så ni får ursäkta! Snart är det helg och då bär det av till Västerås med Sandra för att träffa hennes kompis där och gå ut lite :) Men mer om det sen.

Min lillasyster har fått nån dille på hamstrar så hon köpte en hane och en hona som fick leka lite med varandra och typ 2 veckor senare var där 12 små plutthamstrar. så hon har nu införskaffat sig själv en liten "hamsterkennel" . Så vill du köpa hamster så mejla mig! ;)





 

cute, huh?


she can't be completely normal


Nope, i really am not.

 

Menmen, sitter just nu och kollar på en film (monster till svärmor) men har sett den hundra gånger så funderar på att skalla kudden. Har nämligen morgonjouren imorrn så börjar tidigt, Zzz. Men bra det för då slutar jag tidigare också vilket är riktigt skönt! :)



♥ lots and lots of love

 

Såhär ser det ut väldigt ofta när jag vaknar, and i love it! ♥


Even angels have their wicked schemes

Nej men hej mina fina läsare! Är ni här idag igen? Coolt!

Vad har jag gjort idag? Idag har jag jobbat till fyra sen har jag typ inte gjort nånting. Bara degat hemma och varit extra slö. Har iaf nyss lagat mat, spaghetti och köttfärssås så nu är jag även proppmätt. Tänkte kanske ta en liten dusch och vänta på att maten har smält så jag får plats med lite ballerina kladdkaka därinne.

Känner mig extra tjock bör jag även tillägga MEN jag börjar även bli frisk så snart är det träning träning träning som gäller! Alltså jag lovar och svär! Det här kommer nästan bli en träningsblogg! ;) För träna är typ det enda jag kommer göra (förutom jobb) så därför är det typ det enda ni kommer få läsa om, men vad gör de om hundra år va?

 

Puss då!



The back-up plan

Tuuudels!

Har precis kollat klart på "the back-up plan" och den va faktiskt riktigt bra :) Älskar romantiska komedier! Speciellt med Jennifer Lopez :) Slutet var så vackert så jag började tjura för mig själv här hemma i soffan, buhuu!

Nu ska jag dricka upp mitt te sen ut med Rocky och efter det blire läggdags! Jobb imorrn vettni!





yumyum

Nu blire filmmys och massa snaaask! Ohyes!





YUMYUM?



Heey.

Hemma nu. Har diskat lite och donat. Kan inte slappna av annars. Håller på att ta hem "The back-up plan" med Jennifer Lopez som jag tänkte titta på ikväll! Hoppas den är bra! :)

 

 

 

Confidence is a must
Cockiness is a plus
Edginess is a rush
Edges I like 'em rough


drar och kikar hockey

Daniel har hockeymatch så tänkte dra med svärmor och kika lite. Matchen börja egentligen vid 5 men jag och svärmor är snåla och vill inte betala inträde så vi drar dit nu istället, muahaha. (vet dock inte ens om det kostar inträde men ändå)

Såhär ser jag ut, har bättre bilder men hinner inte nu...hörs sen.


my new role model ♥

Ohyes indeed!

I think i just died a little bit...again.

Jag har hittat en ny "förebild" eller om man ska kalla det en inspirationskälla kanske? Hon är tydligen med i Gossip girl men eftersom jag inte följt det ordentligt så visste jag knappt vem hon var först men vacker som en dag, det är hon minsann! Älskar dom där isblå ögonen till hennes mörka hår! I love it!


The Rachel Zoe project

Mooorning!

Har precis gått upp för nu klockan 12.00 på kanal 3 är det "The Rachel Zoe project" som jag måste se! Tycker det är jättebra faktiskt :)

Dagen blir väldigt lugn idag iallafall. Ska försöka få ut Rocky på nån typ av motion (även om jag känner mig helt slut i kroppen) men han behöver motion så what to do :) Ikväll blir det maaassa godis och annat gott :) YUMYUM!


peace out

näe, nu skiter jag i det här och drar hem till lilla mamsen och hälsar på! ♥

Senare blire pizza med svärmor och filmmys med Sandra. Min kära Ewe fyllde år igår också så vi säger fetgrattis till henne! Hon har födelsedagsparty idag men jag är sjuk och äcklig så jag kan inte dra dit..kul! NOT! Men tänkte iaf dra dit och säga hej och grattis :)

BTW, "Tha hangover" va grymt bra! Se den! Haha, jag lovar ni får er ett gott skratt! Muahaha!

 

peace out




Morgonstund har guld i mund

GOD MORGON
sovit gott?
Jag har inte sovit så jätte gott. Vaknade vid 08 imorse med en jävla rethosta så jag tänkte gå upp då men till slut somnade jag om så gick jag upp vid 10 istället typ. Har varit ut med Rocky och nu tänkte jag käka lite chips och kolla på film. Det blir "The hangover". Nån som sett den? Jag tycker iaf att den verkar riktigt bra! :)

Hörs sen!



right now

With the taste of the poison paradise

 

sitter just nu med hårinpackning i håret och har gjort det de senaste 2 timmarna typ :) Håret blir så mjukt, lent och härligt! Man ska ha i hårinpackingen ganska länge tycker jag, gärna över natten då ger det bäst resultat :) sitter också och dricker Liptons hallon te som är riktigt nääjs :)
Bilden är på mig från tyo två helger sen när jag och Sandra drack lite och hade det allmänt trevligt!

 

(btw, fan vad jag använder ordet "trevligt" ... hmm.. får hitta på nåt annat ord typ... angenämt? njä, tror jag håller mig till trevligt)


i mitt badrumsskåp

Hmm... bloggtorka? Idon't know. Men jag har sett andra göra det, jag har gjort det en gång förut och jag gör det igen - Visar hur det ser ut i mitt badrumsskåp :)

 

Tadaaa! Nedre delen är till för alla mina älskade parfymer. Jag är en riktig sucker för parfymer ska ni veta! I love it! Mina senaste är "Dolce Gabbana rose the one" som jag fick i julklapp av Daniel och Victoria Beckham parfymen som jag fick i julklapp av min kära bror :)

 

 

♥♥♥

 

 


Knight and day

Just ja! Kom ju på att jag kollade på filmen "Knight and day" igår. En film med Cameron Diaz och Tom Cruise i huvudrollerna. Jag verkligen älskar Cameron Diaz som skådespelare! Tycker hon är så härlig :)

Anyway, filmen tyckte jag va riktigt bra faktiskt! Skön och rolig :)


Okej, nu är det tydligen något allvarligt fel...för det går inte att lägga upp klipp från youtube. Inbäddningskoden verkar vara helt för kort och varför vet jag inte...såg nånstans att det tydligen inte bara är jag som har det problemet så hoppas det ordnar sig SNART! Aja, klicka HÄR iaf så kommer ni till youtube-sidan där trailern för filmen är.

Puss på er.



looong day

Hej allesammans!

Det har varit en riktigt lång dag i dag må jag säga. Förmiddagen på jobbet var extra stressig och skrikig men det lugnade ner sig på eftermiddagen. Slutade 16.30 iallafall och har handlat och lite sånt. Tänkte hoppa in i duschen nu sen käka lite chips :) yumyum.

Mår fortfarande som en påse skit och hoppas att lite vila under helgen ska göra mig frisk! För det här är fan inte okej.


Midnight Passion

Har precis klippt och målat mina naglar med färgen "Midnight Passion" från H&M. Gillar färgen väldigt mkt! Dock ska jag dutta en tops med lite aceton och ta bort lite som kommit utanför!

 

 

Jaja, nu blir det film. Jag och Daniel tänkte kolla på "Knight and day" nu sen blir det sängen för jag är reeeeally tired! Sista dagen imorrn, dvs fredag! Skönt! Så hoppas vi, håll alla fingrar och tår för att jag är frisk tills på måndag så jag får börja med träningen igen :)


snart...





i think i just died a little bit

Sheena Melwani - Knock you down

Hej! Kom hem från jobbet för ett tag sen, då tog jag Rocky och drog ut på årets första cykeltur :) Nicenice! Dock trodde jag att jag skulle dö eftersom jag är sjuk. Trodde inte att jag skulle behöva anstränga mig så mycket, hmm.. yeah right.

Aja, lyssna på den här covern! Jag tycker hon gör den så grymt bra och hon verkar vara en så söt och go tjej :)


Nehe, nu gick de inte att bädda in den av nån anledning. Tror koden är för kort eller nåt. Men tryck HÄR så kommer ni direkt till låten på youtube :)


En bild från i oktober när jag cyklade med honom, inte riktigt lika härligt idag men snö, is och så men ändå :)


beautiful

 

Miranda Kerr.

 

Behöver jag säga så mycket mer? Åååh, nu vill jag bli frisk så jag kan börja träna! Alltså ni anar inte hur jävla PEPP jag är!

 

Det blir gymrundor, kickboxning (ev), zumba, långa promenader och joggingturer!! jihaaa!


skyldig en förklaring, huh?

Jag känner en liten skvätt av skuld måste jag ju faktiskt erkänna. Har snart inte bloggat på en vecka. Varför? Jo, för jag är dödssjuk...skulle jag kalla det iaf. Förkyld så jag håller på att bli galen. Dock jobbar jag på om dagarna ändå. Barnen är så snoriga själva så det ligger ju i luften hela tiden, suck! Men men, hoppas på att bli frisk till helgen iallafall så man kan börja träna igen och såna krejjer :)

Ska verkligen försöka att blogga på nu igen. Men ajg har verkligen inte pallat hålla på att skriva massa rappakalja liksom. Men nu ska jag skärpa mig! Ohja!

 

Bild på mig häromdagen när jag och Sandra drog till Västerås och kika runt. Jag är inlindad i min älskade stooora halsduk :)


sjuk.

Fan fan fan! Det är nu officiellt, jag har ont i halsen. Tänkte att det kunde ha varit en "morgon grej" men nej, jag har haft ont hela dagen. Jag slutade vid 15.00 och då åkte jag ut i skogen med Rocky i ca en och en halv timme. Vi busade en massa och jag sprang runt mer än vad jag borde ha gjort :( Men Rocky blev glad! :)

När jag kom hem började jag frysa som fan så hoppade i badet vilket va riktigt skönt och nu sitter jag med hårinpackning i håret och har gjort det i typ 2 timmar, haha :) Men lent, mjukt och fint blir det!

Nu ska vi äta lite mat. Jag tänkte beställa en kycklingtallrik. Är riktigt hungrig! Sen ska jag nog gå och lägga mig. Höll på att somna nyss i soffan men nu har jag fixat mig en kopp te som ska få värma min onda hals!

Sådär, nu har ni fått lite ointressant läsning men nu vet ni iallafall. Hörs när vi hörs.

Krya på mig, tack tack.

 

Lägger upp en till bild på mig och Elias ♥


Hej fredag!

Skönt med fredag måste jag ju verkligen säga! MEN, såklart ska man vakna upp och ha ont i halsen! Kunde verkligen inte få en sämre fredagmorgon :( Nu sitter jag iaf och dricker te för att värma min stackars hals lite.

Har lite bråttom för jag ska dricka upp mitt te och gå ut med Rocky och jag börjar halv 8 så... vi hörs sen



jag just nu. Äckligt dåliga bild!!


Torsdag.

Morrn morrn sunshines.

Gick upp vid 07.00 men börjar jobba 09.00. Sitter och dricker lite te och tar det lugnt. Laddar inför en lång arbetsdag för ajg har kvällsjouren idag, så slutar vid 18.30, phu! Men det blir kul :)

När jag kommer hem ska jag nog ta och jogga lite med Rocky och kanske zumba lite och så tidigt isäng :) Oh, funny day! Men snart är det helg så det känns riktigt sköönt!

 

en gammal bild på mig!


gymmet var dag.

Ååååh nu fick jag äntligen ta det lite lugnt va :) Jobbade till 14.00 sen drog jag och Rocky våra ärslen till mamsen men hinner inte vara där så länge när Frida skickar mess att det är gymdags! :D Så gymmet it is. Efter det handlar jag, lagar mat, äter, går ut med Rocky, duschar. NU, tar jag det lugnt och ska koka en kopp te i min älskade vattenkokare ♥

Hörs sen, nu ska jag CHILLA.

 

Jag på gymmet. Ignorera min röv (om det går) den såg ju helt sjukt stor ut, och tro mig, jag har inte en stor rumpa även om jag skulle vilja ha, dock inte en enorm som på bilden :)


God morgon!

Hej och god morgon på er!

Är uppe med tuppen och inte ett dugg pigg! Men förhoppningsvis piggnar jag till. Just nu sitter jag och äter frukost, äggröra oh multivitamindryck! Och såklart min dagliga omega 3 dos! ;) Bra grejer.

Idag slutar jag klockan 14.00 så det är riktigt skönt! Då ska jag gymma vid 15.00 typ sen tror jag nog att det blir en liten joggingtur efter med Rocky så han får röra på sig lite också!

 

Jag just nu!


white light moment

Sitter här i soffan, nyduschad med mitt te och försöker att hålla ögonen öppna. Är så sjukt trött...tycker dock att jag skriver det i varje inlägg men så är det. Aja, ska iaf dricka upp mitt te sen göra lit fix och sen soova! Börjar klockan 06.00 imorrn så kan ju vara skönt att vara lite utvilad iaf! :)

Har iallafall varit och gymmat med Frida och det va fint som fan! Vi körde kondition och ben idag så nu kan ajg väl förmodligen inte gå imorrn, men det är ett senare problem.

Förresten har jag hört den här låten ett tag. Riktigt bra men visste inte förrän för inte så länge sen att det va Tove Styrke från förra (?) årets IDOL som sjunger den :) Riktigt bra faktiskt!

Tove Styrke - White light moment


saknad ♥

Tjolahopp.

Slutade 16.00 idag. Drog hem och gick ut med min lilla Rocky plutt och nu sitter jag här framför datorn och dricker te :) Wonderbart. Ska alldeles snart iväg och gymma med Frida. Det ska bli sååå sjukt skönt att få svettas lite. Sist (första träningen efter juluppehållet) så höll jag på att svimma när jag klev av löpbandet efter 30 min uppförsbacke. Denna gång SKA jag svimma, men först ska jag spy. Haha! Vilka mål :)


Men dra ballen i gruset va trött jag är. Ikväll får det bli en tidig kväll. Jo, men så får det bli.


 

Jag och min älskade mormor spelar nåt spel för måååånga år sen :) Kommer faktiskt ihåg det här och det är kul för det är faktiskt inte mycket jag kommer ihåg. Tror seriöst att det är nå fel på mitt minne.

Saknar iaf min kära mormor nåt så otroligt mycket. Min morfar också men har inget kort på honom i datorn :( Ni fattas oss älskade mormor och morfar, men vi ses igen ♥


2011-01-11

En jäklans massa ettor :)

Drar snart ivägg till jobbet och slutar klockan 16.00. Idag blir det iallafall gymmet! Den saken är klar :)

Har lite bråttom nu. Lär dricka upp mitt te som fortfarande är för varmt sen ut med Rocky en liten snabbis sen jallajalla!

Hörs sen.


fitness

Eller snarare Zumba fitness!! ♥

I love it!

Har precis zumbat och körde "zumba fitness live" skivan där man ser dom dansa live plus med publik. Dom filmar alltså från publiken. Skit roligt! Har inte testat den än (har liksom massa zumba skivor) och ändå har jag haft det i ett år typ :)

Man blir helt sjukt svettig, eller iaf jag. Dansar som en idiot :P

Ska bara dricka upp mitt te nu sen ska jag göra mig klar för sängen. Är trött, trött och åter trött. Sa jag att jag va trött?




lullabies to myself

Dagens låt! - den är grym.

 

Promoe - lullabies to myself


syskonkärlek ♥

 

 

 

Bilderna är på mig och min storebror Fredrik när vi var små och oskyldiga. Men mamma älskar oss fortfarande och vi är fortfarande hennes små gullungar ♥


resten av dagen

Nej men hallå!

Har ni haft en bra dag hittills? Min har varit heelt okej. Dock är jag otroligt trött så orkar inte ta mig till gymmet idag + att Frida inte kunde så då blir man lite extra opepp. Därför tänkte jag att jag kunde köra lite zumba här hemma! Det är alltid roligt! Så det blir hemmaträning idag och gym imorrn :)

Skulle vilja dra ut med Rocky och hitta på nåt men för det första är det kolsvart ute och för det andra är jag som sagt helt sluuut! Men tycker synd om honom på samma gång. Jag kan liksom inte slappna av förrän han är trött eller slutkörd :) mår jag bra!

 

Saknar sommaren! ♥



ny header...igen!


Jag tyckte inte riktigt att den headern jag hade innan (nedanför på bild) var riktigt min stil. Ville bara ha något nytt, därför jag tog den men gillade den inte alls. Så gjorde en ny. Gillar den mycket mer...den är liksom mer...mig :)

Jaja, när ni läser detta är jag förmodligen på jobbet (vart skulle jag annars vara?) och står i. Så tänkte det kunde passa med ett tidsinställt inlägg just för att jag jobbar och säkert inte kommer ha så mycket tid över för bloggen idag :)

Men vi hörs senare iaf! Puss ♥


Gamla headern!

off i go

Ska bara dricka upp mitt te, gå ut med Rocky och borsta mina små tänder sen drar jag iväg till jobbet :) Ska faktiskt bli ganska skönt att börja jobba igen efter julledigheten! Man blir ju faktiskt ganska uttråkad av att vara ledig! Dock kan det också vara skönt med uppsittarnätter och långa sovmorgnar :)

Hoppas ni alla får en trevlig dag för det hade jag tänkt att ha så hoppas att jag får det
;)
Ciaao!




Såhär ser jag ut just nu med mitt te i högsta hugg! :) Det är så mörkt här så därför är det så mörk och dålig bild! :/

tidig måndag morron

God morgon alla morgonpigga! (och ni andra)

Hur mås det? Själv mår jag väl inte sådär jättebra! Har haft magknip hela natten så har knappt sovit en blund. Ska börja jobba klockan 08.00 men gick upp strax före 05.00 ändå. Tog mig ett skönt bad som jag knappt ville gå upp ur sen :/ Nu sitter jag och dricker te och tar det lugnt. Det är ändå väldigt skönt att vara uppe i god tid så man kan ta det lugnt innan man drar till jobbet :) I love it!

Idag händer nog inte mycket eftersom jag slutar 16.30 och kommer vara helt död då. Men gym blir det garanterat iaf! Sen blir det nog väldigt tidigt i säng!

 

En bild på Rocky när han sprang runt och busade på mammas gård häromdagen. Ett riktigt cp-ryck fick han. Haha, han verkligen älskar snön den lilla krabaten! :)


jaghjärtaelias







Min fina vän Jenny har, som jag har sagt hundra gånger förut, världens sötaste son! Elias :) Sista bilden är från i fredags då han somnade på min mage ♥

January's "want to by"

Detta är några saker som jag har mitt sikte inställt på när lönen kommer nu i Januari :)

* Jag bara älskar skorna! så läckra :) Snart är det vår och då kommer jag använda dom väldigt väldigt flitigt!
* Boken L.A Candy som Lauren Conrad har skrivit känns ju också som ett måste :) Älskar serien "The Hills" som hon va med i :) Ska köpa den i engelsk version också så får man lite engelska träning på köpet ;)
* Ringen från Style By Tyra är ju också riktigt läcker! :)


i fredags

I fredags så hade jag en liten tjejkväll med mina tjejor Sandra och Frida hemma hos Sandra som ni kanske vet :) Det var riktigt trevligt! Vi käkade fläskytterfilé med potatisgratäng och sås, en absolut favorit hos mig! :) YUM!

Vi drack även massa gott! Vid 11-12 tiden tror jag det var så kastade Frida in handduken och gick hem :( Jag och Sandra var lite partysugna men eftersom man bor i fucking-jävla-kuk-Fagersta så hade inte ens den enda krogen i stan öppet...på en FREDAG?! Ni anar inte hur mycket jag vill flytta härifrån och tro mig, det ska jag! Förr eller senare!

Jaja, vi drog iallafall till en "hemmafest" fast det var inte nån riktig fest precis. Vi var några stycken som satt och spelade gitarr och sjöng lite låtar! Blef faktiskt en riktig lyckad kväll trots allt! :)


Frida och Sandra håller på att donar :)


En bra bit påväg, snart klart :)


En annan favorit hos mig :) wohuhuhu!


JAG.


Sandra o jag :)


Haha, fråga inte! ;)


Vi sitter och sjunger och spelar! :D


Det kommer komma upp en helkroppsbild på mig + nån bild till som jag tog med systemkameran men den är fortfarande kvar hos Sandra så det får ni se så fort jag orkat hämta den :)

snöbus

Har varit nere vid Risbroplan och busat lite med Rocky vilket han tyckte va riktigt skoj. Kastade lite boll i den höga snön så han hoppade som ett litet rådjur :)


fettolördag

Igår hade jag, Sandra och Frida tjejkväll och det var riktigt trevligt! Frida drog dock hem lite tidigare så då drog jag och Sandra hem till en tjej där det var några stycken och där satt vi och spelade gitarr och sjöng. Riktigt trevvligt måste jag säga :) Lite bilder kommer förmodligen senare.

Idag blir det en riktig tjockisdag! Pizza och chips bland annat :) YUMYUM!

 

En bild på Sandra, Frida och lilla Maja från härmodagen när vi va och fika :)


slutkörd

Hujedamej!

Har knappt sovit en blund inatt men går upp klockan 10 och möter Frida sen drar vi och kör ett, vad jag skulle kalla, monsterpass på gymmet! Huvva! När jag klev av efter mina 30 min i typ 75% lutning på löpbandet så höll jag på att kräkas! Sen körde vi rygg och mage + lite armar innan vi gav upp.

Direkt när jag kommer hem så tar jag Rocky och drar ut i skogen i strax över en timme. Grejen är att man går på ett skoterspår som är helt okej att gå på för snön är relativt tillplattad men innan man kommer fram till skoterspåret så får man gå en bra bit "offroad". Nu har det ju snöat en massa så det var typ en halvmeter (upp till mina knän iaf) med snö och ingen hade gått där så jag fick ju då den stora äran, jag bugar och bockar.

Så nu är jag heeelt slut i kroppen men ska iaf åka ut till Jenny, Phil och Elias i Sundbo och hälsa på en snabbis innan jag gör mig iordning inför tjejkväll ikväll ♥

Idag på gymmet. Frida kör rygg i bakgrunden och jag väntar på min tur :)

 

 

Rocky idag i skogen :) Såhär såg det ut där spåret gick...har tyvärr ingen bild på "offroaden".

Jag använder långlinan (15m) på han nu för att han ska lära sig att hålla sig inom ett avstånd på 15m ifrån mig. Men ibland låter jag honom löpa lite fritt :)


Januari 2009

I brist på annat så kör vi en liten resumé eller vad det kallas från mitt januari 2009 :)





Beställde zumba fitness vilket var ett riktigt bra köp! :)



Drack massa öl och festade :)



Käkade alldeles för mycket godis! :)



Höll på gnaget såååklart. ♥



Nån dag såg jag ut sågär tydligen...



Min älskade Ewelina fyllde år ♥ Dock är bilden från när hon tog studenten :)






Jag tog många långa sköööna bad, drack te och kollade på film via Voddler :)



Nå dag såg jag även ut såhär :)



Gick många och långa promenader i skogen med min Rockybooo :)



ny header!

Den nya ser ni ju...syns den inte så tryck F5 bara så ploppar den upp :)

Den gamla:



Vilken va finast tro? Hmm...

vet inte om jag kommer ha kvar den jag har nu nå länge för gjorde den bara på test lite fort och böt för det kändes bra med en liten förändring :) Så vi får se hur länge den sitter kvar :)

snöstorm

Idag kommer jag inte ha lust att gå utanför dörren! Dock har jag ju inget vad eftersom jag har hund :( Aja, bara att bita ihop! Finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder, right? Det är fullkomlig snöstorm ute. Usch!

Nu vill jag ha VÅÅÅÅR!!


Bild från google

Beautiful Woman

Dagens låt!

Feeett skön låt alltså! I love it!

 

Boyz II Men - Beautiful Woman


God morgon typ

Gick uppför typ en halvtimme sen och är heelt slut! Sitter och halvkollar lite på "Sommaren med Göran - en midsommarnatsskomedi" haha :) Den är fan riktigt kul!

Aja, hungrig är jag också men vi har typ ingen god frukost hemma. Skulle kunna haft det för jag köpte massa igår men så glömde jag allt hos Sandra, haha!

Nu ska jag slökolla lite mer på filmen och fundera på vad denna dag kan ha att erbjuda! Kyss


Jag och världens underbaraste och goaste lilla pojk Elias ♥

nattbloggning

Heey wzup strangers?

Nu har jag varit sådär jättedålig på att blogga igen. Men jag har liksom inte ens öppnat datorn så då blir det lätt att man hoppar över det :( Men jag kan ju lova att så fort blogg.se appen blir tillgänglig så kommer jag bombardera bloggen min med inlägg, ohyes!

Idag har jag umgåtts med min fru Sandra heeela långa dagen typ. Vi va ute och pulsa i skogen med Rocky på förmiddagen sen har vi lagat mat och kollat på film. Tänkte ge er en hiss film och en diss film. Vi såg på dissen igår och hissen idag :)

THE DISS - HÅRDA BUD
Riktigt kass film. Skulle inte ens kalla det film. Vet absolut inte vad Jessica Alba och de andra halvt kända skådespelarna tänkte när dom tackade ja till att vara med i den. Hahaa!




THE HISS - IT'S A BOY-GIRL THING

Riktigt rolig och mysig film att titta på :) Tänk er själva om detta skulle hända er ;)


Hej 2011

Hej alla barn!

Nu är det nytt år och alltså mitt första inlägg detta året. Jag hade ett litet blogguppehåll under nyåret nu som ni kanske märkte :) Men nu är jag på G igen! Mitt nyår var riktigt trevligt och firades med bekanta. Dock saknande jag mina närmare vänner och familj men hade som sagt riktigt trevligt. Mycket mycket trevligare än vad jag hade trott. Trodde nästan att man skulle få fira in det nya året i soffan :/

Just nu har jag precis duschat och sitter i soffan med laptopen i knäet och teet på bordet :) Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från mitt nyår.

 

Jag

 

Jocke, Elin och Ida

 

Ida

 

ÖLspel :)

 

Daniel o Tisse

 

Elin o Ida

 

Hmm...jag

 

Tolvslaget :)

 

jag i egen hög person




RSS 2.0