Hos svärmor med norskarna ;)

Kom hem för en stund sen. Har köpt en choklad jag ska äta :) Vi va ju hos svärmor där Daniels bror var med fru och barn. Fyfan vilka söta ungar det där är alltså! Haha, och vill ni veta vad Daniel sa när vi kom hem ? - Jag vill ha en bebbe :) Haha, trodde jag aldrig skulle komma från han. Inte för att han verkligen menar det men ändå. Tycker det var sött iallafall :) Men vi ska nog vänta i några år till iallafall ;)

Här är lite bilder från idag :)


Här är jag innan vi drog dit :)


Jag och Vilde :) Dom kommer från Norge, därav namnet :)


Pappa Robert, Ida och Vilde :)


Vilde och Daniel ♥


Ida och Vilde :) Rosa Hello Kitty tjejer :)


Haha, Vilde med Daniels keps. Här passar verkligen hennes namn in :)


Söta Ida :)


Imorrn ska svärmor bjuda på potatisgratäng och kött :) GOTT! Nu ska jag äta upp min choklad sen sova för jag jobbar imorrn.

PUSSS!

♥ Solna stad

Nu har jag precis noppat ögonbrynen och håller på att färga dom. Ska skölja bort färgen alldeles snart, så det känns såå skönt att få det gjort ;) Sen ska jag föna håret, platta och sen sminka mig lite. Skönt att få fräscha till sig lite när man har jobbat på iss i fyra veckor. Bläääh!

Sen ska jag och Daniel åka till svärmor för dom får fin besök idag av Daniels bror och hans fru och deras två småflickor :) Dom bor liksom uppe i nordnorge så det är inte varje dag man får träffa dom =/

Förresten, kan nån ge mig 2 miljoner, det är allt jag behöver. 2 mille. Så jag kan köpa en asfin lägenhet i Solna. Jag vill verkligen flytta dit, finns andra ställen jag skulle kunna tänka mig att flytta till men Solna ligger tamejfan högst upp på listan. Så jävla fint där. Ge mig pengarna nu, Tack.

Fyfan, kan det sluta regna!?




Osminkad med ögonbrynsfärgen i..

FREEEEDAG!

Har preciiiis kommit hem från jobbet, eller typ. Va nyss ut med Rocky och så har jag hunnit duscha, men är iallafall hemma och det var sista dan på iss idag så jag är skitglad. I helgen jobbar jag på kenneln och på måndag börjar mitt 3 veckors långa vick på kenneln också :) Wihoo!

Nu ska jag göra lite mat sen uppdaterar jag mer sen.

Godnatt bloggen! :)

Nu blev det dags för mig att sooova! Eller först ska jag drricka upp mitt te sen sova. Trött som en gris. Men sov så gott allesammans! :)

Så hörs vi imorrn!
puss

Asgrymma tårtor :)

Höll på att kolla runt lite på nätet då jag plötsligt ramlade in på en sida där det fanns en massa coolt designade tårtor :) Skitkul. Jag älskar när dom har massa små detaljer och sånt. Vill du själv gå in på sidan så klickar du här!

















Visst var dom coola :) Jag va ju bara tvungen att lägga upp AIK tårtorna :) Hehe. Men detta blir ju en perfekt present till någon kompis som fyller år. Fast en egendesignad då såklart :) 

Dags för rostad macka och fotboll

Nu hade jag tänkt att jag skulle rosta lite macka och kolla på fotboll. Det är nämligen Malmö FF - AIK på tv:n :) Så vi hoppas på en vinst för AIK såklart :) Börjar bli riktigt trött nu alltså så det blir nog sängen efter det. Just jävlar, lär duscha också...



          VS.           


Haha. förresten så kom jag in på en sida nu med asgrymma tårtor. Skriver ett inlägg om det sen.

Pyss

Dille på skor!

Precis vad jag har fått! Alltså jag tror jag blir galen. Jag blir helt kär när jag ser ett par snygga skor! Va nyss inne på Nelly.com och kollade på jeans. Tror ni inte på fan att modellen som hade på sig jeansen hade på sig assnygga skor, så jag sket fan i jeansen och kollade på skor istället, och om jag hittade snygga skor! ♥




AAAH! Är dom inte snygga?? Jag gillar dom första bäst. Med rosa och en gullig rosett. Sen att dom är sådär genomskinliga är ju bara pricken över i! Jag vill ha, jag vill ha!!

Näe, nu måste jag sluta drömma och göra mig iordning. Ska hem till mamsen och fika för bror har ju fyllt år. CIAO!

jobba..sen kreta

Nu är jag hemma, har käkat på kollar på Run's house på mtv :) Skitkul. Imorrn är sista dagen på iss och det mina vänner, är såå jävla skönt. Sen jobbar jag helgen och nästa helg på kenneln. På måndag börjar jag på kenneln på jobbar i tre veckor där sen åker jag och älsk till KRETA :)

Nu ska jag fortsätta glo på tv och ta det lugnt. Bye ..

♥ Love is for sharing ..

Long time no see. Fyfan jag måste skärpa mig med uppdateringen men jag känner att har jag inget vettigt att komma med så behöver jag fan inte skriva nånting heller :) Inte för att jag har nåt viktigt att komma med nu heller men skriver bara av mig lite och berättar vad jag gjort.

Har nyss ätit. Makaroner och köttfärsås, så jävla gott så nu vet ni det. Skjutsade Ewe, Tove och Fia till Frida för dom skulle ha nån grill/fest/utgång kväll men jag jobbar ju imorrn så för mig blir det lugnt, mhmm. Hade ju varit väldans mysigt men jobbar man så jobbar man, tyvärr. Men JAG ska iallafall åka till Kreta snart så, suck on that.

Har även inhandlat lite godis så det blir att smaska på det och glo på en film innan läggdags :)

Hörs sen. Ska nog komma på nåt roligare att blogga om, i'll try.

P.s Jag älskar min Daniel ♥


Haremsbyxor ?

Det blev ju för ett tag sen väldigt inne med haremsbyxan och jag har sett ett antal personer som gått runt i såna där byxor. Men är det verkligen snyggt? Personligen tycker jag det ser ut som om dom helt enkelt inte sitter som dom ska, eller som om man har skitit på sig. Men kan tänka mig att som är sköna iallafall. Det kan se coolt ut på modellbilder och på modeller på catwalken när dom går med sån byxor, men ja mena, vad kan inte modeller ha på sig på en catwalk ? Jaja, men nu till frågan, är det snyggt eller är det fult ?









Katten utomhus för första gången...

Haha, eller inte första..han har varit ute en gång tidigare. Jag och Daniel fick för oss att vi skulle testa ta ut katterna Tyson och Ozzy en liten sväng. Ozzy har aldrig varit ute och Tyson bara en gång tidigare. Ozzy gömde sig i en buske så det blev ett jävla helvete att få ut honom så vi tog in han direkt men Tyson han mös som fan ute. Jamade lite hela tiden men va riiiiktigt gosig. Haha, det var riktigt kul att se. Bara han inte börjar kraffsa på dörren nu varje dag och vill ut :)




Älsk och Tyson i gröngräset :)


Tyson i Emmas knä.


Tyson älskade Frida :)

Det var lite kul för varje gång man satt ner Tyson i gräset och gick därifrån så sprang han efter..slickad längs benen på en :)



Sorry för dålig uppdatering idag. Har lite ddåligt samvete men jag har varit med Ewe och vi har lagat mat och kollat på film. Tänkte först åka ut till Sundbo och hälsa på Jenny men dom hade haft magsjuka därute så vi tog det säkra före det osäkra och stannade hemma. Varken hon eller jag har råd att vara hemma från jobbet :)


Min Ewe ♥




Vart tog Blondinbella vägen ?

Senaste nytt i bloggvärlden..haha :)







Yeah it's true, Blondinbella goes brunett!

rubrik...

Blev ingen promenad med Sania idag heller...men nästa vecka så SKA vi gå. Det var hon som "avbokade" men jag tyckte det bara var sköönt :) Har nyss käkat mat så nu vet ni det...

Har inget mer vettigt att skriva så jag skiter i det istället..hörs sen...

♥ Gunvald Larsson

- Är det du som är den där Gunvald Larsson?
- Det sa jag när jag satte på bandspelaren, men ditt närminne sitter väl i förhuden?

Gunvald i ett förhör med en misstänkt pedofil^^


Här har vi väl ändå ett väldigt bra exempel på en karl som baaara blir bättre med åren, huh ?

Beck - Annonsmannen

Japp, det sitter jag och kollar på nu..eller nu är det reklam så då passade jag på att fixa klar tvätten så det är klart nu :) Och även att slänga in ett blogginlägg såklart! För ett tag sen åt jag toast och det va riktigt gott och riktigt länge sen sist :)

Imorgon blir det långpromenad med Sania igen. Det ska bli sköönt :)



Den går just nu på 4:an ni som inte visste :)

Graffiti style ..

Skjutsade nyss brorsan min och hans kompis till Norberg där dom skulle måla en massa på en laglig vägg. Men först stannade vi till så dom kunde köpa roller, färg och massa annat för massa onödiga pengar enligt mig. Dom där pengarna hade man ju kunnat få nåt snyggt plagg för istället ;) Hehe. Men dom är väldigt duktiga på att måla och rita..väldigt duktiga. Synd bara att jag inte fått något av den gåvan ....






Modekungen !

Jag har då verkligen sett dom snyggaste skorna ever.  Gissa om jag vill ha!  Dessa läckerbitar kommer från  Modekungen   och kostar 699.00 SEK.    BLI MINA, tack.








Jag älskar att sluta jobbet..

Vem gör inte det?  När man tittar på klockan och inser att nu får jag faktiskt sluta och gå hem. Det är ju heeelt underbart! Nu är jag iallafall precis hemkommen och ska väl snart gå ut med hunden. Idag är det tvättstuga och allmän städdag. Kul? Nej, inte det minsta men det måste väl också göras..

Bloggar senare igen. Lite roligare. Detta var det förmodligen ingen som brydde sig om men nu har jag fått skriva av mig lite iallafall ;)

Trööök !

Sitter och zappar runt lite på tvn ... "transformers" , "27 dresses" , "Varg Veum" plus en massa annat .. Men jag har ju sett allt så många gånger förut. Canalplus kanalerna har verkligen hakat upp sig :) Hehe. Funderar på att gå och lägga mig men vet ej om jag kommer kunna somna. Vaknade vid 13.00 idag. Så jävla skönt. Först vaknade jag tidigare men vägrade gå upp tidigt då jag för en gångs skulle kunde sova heeela dagen :)

Ajaa.. hörs iallafall imorgon efter jobbet. Slutar halv 2 .

PUSS

Grattis bryschääään!

Höll ju helt på att glömma att tillge ett inlägg till min käre bror som fyller hela 24 år idag! :)
GRATTIS!! Ses i veckan när du kommer hem till Fagersta! :) ♥



Gammal, skäggig bild men ändå. It's my brotha! ;)

Losing you ..

Dead by April - Losing you

Så jävla bra!


Lördagsmys hos Ewe!

I lördags var vi allihoppa bakis så vi hade tänkt kolla på "baksmällan" .. hmm.. det hade ju pasat in men nu gick ju 102 dalmatiner på tv:n så det fick bli den istället :) Skitmys. Vi lagade potatis, fläskfilé och gräddsås. Mumma va gott det var!


Fia, Ewe , Frida , Emma och jag ...




Fritta och Ewe .. rökdags ..

Fredagsparty!

I fredags var jag ju hos Ewe först en stund sen tog vi taxi till Camilla och festade där innan vi gick ut på GM :) Skitrolig kväll, men vissa drog till Dickens efter ett tag men jag stannade på GM :) Haha, så jävla skönt att mina kompisar är lika vrickade som jag för dagen efter när vi samlades och skulle prata om kvällen så kom det fram att den ena var fullare än den andra men alla hade så jävla kuuul! Här kommer lite bilder iallafall...blev inte så många men ändå..


Ewe sminkar sig ...


Jag posar...


Jaaag ..


Frida och Ewe ...


Fritta och Ewe. .


Fia! ..


Camillas karl ..


Cassen , Ewe och ien (dennis) ..


Hanna och osten...


Fia och Cassen ...


Fritta och Hanna...


Osten (Danne) och ien (dennis) ..


Det var dom bilderna som togs..jag måste verkligen bli bättre på att ta bilder :) Meenmen..

Ursäkta mig...

Har inte haft ork att uppdatera idag och har knappt varit hemma. Hittade kameran iallafall. Den låg hemma hos Camilla :) Tack gode gud!

Ikväll har jag varit hemma hos Ewe som bjöd på mat och vi kollade på 102 dalmatiner som gick på tv:n .. skitmys! Nu är jag riktigt trött och har nyss kommit hem så laddar upp bilder från idag och gårdagen imorgon :)

Pussochkram

Gomorron gomorron!

Blev väckt imorse klockan 12 ungefär för två kompisar ringde på dörren och skulle ha tag på en annan kompis så Rocky flög ju upp ur sängen och skällde och jag efter (fast jag skällde inte)...heelt sliten. Men nu mår jag lite bättre..lite huvudvärk bara. Min älskade Ewe bjuder på mat sen! Potatis, kött och gräddsås..fyfan va gott. Bakfyllemat är min bästa vän.

Hade iallafall jättekul igår! :) Synd bara att jag inte kan hålla mig borta från datorn när jag kommer hem och är onykter. Tog kanske en halvtimme att skriva senaste inlägget från när jag kom hem från krogen. Ursäkta iallafall.

Ni får förhoppningsvis se lite bilder sen. För nu är det ju såhär att min kamera låg inte i väskan imorse när jag kollade så antingen har jag tappat den eller så ligger den hos Camilla för där var vi på efterfest. Tror den ligger där..hoppas den ligger där!



NU jag hemma från fest.

kan inte skriva mer nu för jag vill inte skriva när jag är onykteer men va bara tvungen att skriva godnatt!!
:)
ni får se biolder inorrn
puss och kram

Partykvällens outfit!

Jahaa, detta är min outfit för kvällen :)







Tubtop:
H&M tror jag
Jeansleggings: Franzéns .. samma som tidigare idag..orka byta

Ursäkta den dålig kvalitén på bilderna..skit på linsen kanske..blir bättre bilder ikväll.

Hörs imorrn då, fför nu drar jag på party!

Dagens outfit

Eller dagens och dagens..ska hem till ewe och christian nu sen drar vi till bolaget.. sen senare kommer jag byta om igen men ni får se det också :) lugn bara lugn..höhö

enkel outfit





Linne: Gina Tricot
Jeansleggings: Franzéns
Kort tröja: H&M

Just shake that ass...

Nu har jag kommit hem från promenaden :) Det blev lite kortare idag..typ 1 timme och 20 min ungefär för Benny ringde och dom skulle åka nånstans så Benny kom och hämtade oss så vi fick skjuts hem.  Men det var riktigt uppfriskande och bra gjort iallafall. Nu ska jag väl hoppa i duschen sen ringa Ewe och se vad som händer.. mhmm..

Jajja, hörs sen.


Rocky längst fram i bilen med Sania..


(om ni undrar över rubriken så hörde jag nyss den låten och hade inget bättre förslag till rubrik så...shake that ass bitches..)

Thank god it's friday!

Hej! Nu kom jag precis hem från jobbet så ska bara blogga lite snabbt sen drar jag och Sania ut och promenerar :) Ikväll blir det nog att sänka en kall med Ewe :) Hennes karl Christian fyller även hela 25 år idag så grattis till honom!

FYFAN,
vad skönt det är att det är fredag idag! Kunde inte kännas bättre än vad det gör :)






♥ Jag och Daniel!

Nu sitter jag och är astrött men ändå inte redo för att gå och lägga mig..menmen. Ville bara slänga in ett inlägg och säga godnatt iallafall och att jag älskar min Daniel! ♥



väldigt gammal bild på oss..ca 3 år sen, kanske lite mer :) Men ändå! :)

Bubbelbad..

Har som sagt nyss badat med massa bubblor..men grejen med mig är att jag gör det så mysigt med tända ljus och allt så hoppar jag i badet...sen 3-4 min (max 5) senare måste jag gå upp för det blir för varmt! :/ Drygjävel. Då har jag lagt ner tid på att fylla upp badet och så helt i onödan egentligen. Men jag tror för att vårat badrum är för litet. Så tänder man ljus och ligger i varmt vatten då blir det riktigt varmt. Då börjar jag svettas istället bara och det är ju inte fint det heller..meningen är väl att jag ska bli ren...fyfan va jag babblar...vem bryr sig om vad jag nyss sagt egentligen ? Skärp dig jennie...






Oboy! Vilket vackert väder!

Fick en väldigt dum idé för ett tag sen..jag skulle åka ut och cykla med Rocky. Jag menar det öser ner ute.. hur kunde jag ens tänka tanken. Det blev iallafall ingen lång runda...

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder...




Bjuder på en låt som så bra passar in...




Nu ska jag badaaaa! so long suckers...

Orka jobba..

Så jävla trött på sommarjobbet nu..eller egentligen inte själva jobbet utan att jobba själv..man blir ju knäpp. Det är så långtråkigt. Men jag ska ju åka till Kreta med pengarna så det är bara Kreta som kretsar kring mitt huvud när jag jobbar :)

Jag och Daniel har bestämt att vi tar en sista minuten sen. Jag får ju pengar den 16:e och den 25:e och han får den 25:e så vi har bestämt att den 25:e augusti kollar vi resa och förhoppningsvis bokar på en gång. Hehe, så vi kanske åker den 27:e eller nåt :D WIHOO!




Hahaha, jag var bara tvungen..egentligen tycker jag om ISS men nu är jag bara såå trött på det :)

♥ Nya jeansleggings :)

Just ja, kom ju på att jag var på stan idag och fynda lite :) Va in på Franzéns och köpte ett par jeansleggings. Fanns vita också och dom såg riktigt snygga ut men sen när jag testade dom så såg dom bara B ut. Det såg liksom inte ut som jeans..och ett par jeansleggings ska ju se ut som jeans.. det är väl bara logiskt ? Aja, jag köpte iallafall dom här för dom såg mycket bättre ut och satt som smort. Kostade mig bara 99:-  ..



SORRY...

Jag har inte uppdaterat det minsta idag förrän nu. Har liksom haft fullt upp. Slutade klockan halv 3 då åkte jag hem och böt om sen drog jag iväg till affären och handla, sen kom jag hem och lagade mat och sen käkade vi..jag och Daniel. Men nuuu sitter jag här. Blev ingen promenad idag. Sania ringde och avbokade idag för hon inte mådde så bra. Ganska bra egentligen för då får jag vila mig lite också. Har ju ont i halsen, uschusch. Menmen, imorrn kanske vi går om hon mår bättre vill säga :)

Idag händer ingenting. Ska bara slappa för imorrn är det fredag och det är helt underbart.

Match ? My favorites...

Fixade lite i garderoben och kom då att tänka på att mina favorit trosor och mina favorit skor matchade perfekt :)

Tycker ni inte ?




Jag vet, skorna är lite skitiga sen vi var ut sist, då hade det nämligen regnat och jag hade sååå ont i fötterna så vi (dom som jag tog sällskap med hem) tog alla av oss våra skor och gick barfota i vattenpölarna :)

Glömde visst...

Glömde lägga upp dom här bilderna...

Här är jag precis innan jag gick ut och gick tidigare..fulaste tapeten bakom, jag vet..men vi har inte orkat brytt oss om att göra om den än..sådetså.





Detta vaknade jag av imorse, inte undra på att jag knappt kunde röra mig på natten. Men Daniel skulle prompt ha dörren öppen så djuren skulle sova med oss... *suck*

Vad blir det för mat ?

Nu kom jag precis in igen. Vi gick i ungefär 2 timmar sen var vi hemma hos Sania en stund sen tog det ungefär en kvart för mig att gå hem därifrån så jag har fått mig en lång promenad i dag med :) FINT, imorgon ska vi gå igen.

Nu har vi ju kommit till det här dagliga dilemmat igen...Vad blir det för mat ?

Nån som har nå förslag, så får ni gärna berätta..



♥ The Hives

Hejhej hemskt mycke hej.

Har precis kommit hem, ska bara byta om sen ut och promenera :) Daniel ringde och sa att han va på  Charlies ( en "restaurang") och skulle käka kebabtallrik...vet ni hur goda deras kebabtallrikar är eller ? Dom är näst godast. Godaste är i Smedjebacken men den här är också riktigt god så jag funderar på om man inte skulle käka där sen :)


Aja, nog om det. Onsdagens jobb avklarat. Nu är det bara torsdag och fredag kvar sen är det heeeelg! Och den här helgen måste jag ta vara på för sen jobbar jag två helger på raken.

The Hives spelar ju på Green man i helgen tydligen, så jag är sugen på att dra dit men vet inte om det redan är slutsålt. Annars drar jag dit :) Är sugen på party. Det är fan på tiden.



Nightnight, sleep tight

Det är precis vad jag ska göra.. trött som ett as..ja men då är allt som vanligt. Imorrn är det jobb, sen blir det långpromenad med Sania och sen blir det chill.

Onsdag imorrn, alltså snart torsdag, vilket betyder att fredagen inte är så långt borta, alltså snart helg!




GODNATT

Die Hard

Nu har jag fått mat i magen. Jag och älsk drog och handla lite så. Missade Paris Hilton my new BFF idag också. Så jävla typiskt! Aja, sitter och kollar på Die Hard 2 nu på Canal+ Action :) Jag älskar Die Hard filmerna, så jävla bra. Men ettan är överlägset bäst! Den när han är i höghuset :) Han är så hård...hmm...och het :)



Yippie kay-ey motherfucker!

Städastädastäda

Nu har jag städat nästan hela lägenheten och det känns så otroligt skööönt! :) Sen tänkte jag laga spaghetti och köttbullar, men tror ni inte på fan att spaghettin är slut, likaså makaronerna! FAIL! Orka åka och handla , nej tack.

Servera mig mat nu någon.



Leonardo Da Vinci ..
. ?


Walk idiot walk!

Ja, det är precis det som jag och Sania håller på med :) Igår gick vi 2 timmar och idag gick vi 1 timme och 45 minuter ungefär :) Fint som fan. Nu ska vi bli fit for fight, mhmm. Det är så mysigt också för vi får chansen att prata om så mycket. Jag och Sania är ganska duktiga på att praaata :) ♥

"You've seen the idiot walk
Seen the idiot talk
But you never learned nothing and nothing is another
See the robot walk
See the robot talk
Still you never learned nothing and nothing is another
They say this is all I need to get by
But the truth is, baby, it's a lie-ie-ie-ie"



Haha, jag och Sania på hennes 23 årsfest för typ 4 år sen :)
Det var tider det, och vi kunde festa! We know how to party baby, yeah!

♥ MTV

Tycker du om The Hills eller kanske nåt annat program som går på MTV ? tex, The City, A shot at love eller nåt annat kul. Jag älskar The Hills men hade aldrig riktigt följt det innan jag kom på att man kan kolla på alla avsnitt, hela avsnitt på mtv:s hemsida :) Det är ju perfekt. På svenska sajten MTV.se så finns hela säsong 1, 2, 3 och 4. Med text så det är ju heeelt perfekt. Det finns även andra program så går på MTV men jag har bara kollat på The Hills.

M
en nu är det ju så att det har gått 5 säsonger på The Hills så jag visste ju inte vat jag skulle ta vägen när jag kollat klart på 4 säsonger :/ Jag var ju bara tvungen att se mer! Så då gick jag in på amerikanska sajten MTV.com och där fanns även hela säsong 5 också :) där var det även bättre kvalité på bilden , men ingen text. Men dom pratar så pass enkel engelska så man förstår hur brra som helst :)

Det var väl ett bra tips till alla MVTprogram älskare :)

(fråga gärna om du inte skulle förstå hur man hittar till programmen)


Hej mina vänner..

Kom nyss hem från jobbet. Är helt slut. Idag har jag verkligen varit helt seg. Usch, och förskyld är jag också men snart ska jag iallafall gå långprommis med Sania :) Hela dan, varje dag.

Ikväll är det Paris Hiltons my new BFF på tv:n och det ska jag inte missa för jag har missat det dom två senaste gångerna och tycker att det är väldigt underhållande att titta på så..ja.

Btw , så käkar jag chokladbollar nu, fett gott.

fotboll

Kollade nyss klart på matchen mellan GAIS - AIK. Det blev oavgjort, 2-2. AIK kom ifatt på 2-0 underläge så det va ju bra och dom hade så många chanser att vinna, men gais hade också mycket chanser. Riktigt nervöst slut blev det.. hoh! Jaja, nu ska jag ut med hunden sen ska jag lägga mig. Är bara såå trött.

Ja, så är det

Va nyss och handla cola så nu vet ni de. Jag och Ewe och Pricken :) Nu ska jag ta och fundera på om jag ska ligga hemma eller om jag ska till ewe och kolla på film. Btw så hade ewe och Christian köpt ny matta. en röd, nya gardiner, kuddar, ljus och annat smått och gott så det var jättefint och hemtrevligt hos dom nu :)

Klockan 20.00 är det GAIS - AIK på tv:n så kanske sitter med älsk och kollar på det. vi får se hur jag gör. Måste även in och duscha plus att jag ska lägga mig tidigt ikväll.

Jag och min vovve :)

Här är jag och Rocky, bilder från igår när vi låg och kramades i hans säng :) MYS.




Workout baby!

Har nyss, eller för typ 20 min sen kommit hem från en 2 timmars promenad med Sania :) Det var välbehövligt och mycket trevligt. Det blir varje dag nu! :) Beach 09 - here i come.

Och såhär såg jag ut innan jag gick iväg.







jobbjobbjobb

Jobbjobb.. är hemma en snabbis nu men ska alldeles snart återvända till jobbet. Slutar klockan två och då ska jag och Sania gå på promenad :) Gissa vem jag prata me på msn igår då ? Joo, för de va Jossan! :) Blev lite paff, kollade en extra gång att det verkligen va hon som logga in, haha. Låter som om det är nån kändis eller nåt.. fast det är hon ju på ett sätt ;)

Jaja, hörs sen!


The button is back!

Yeeei! åäöääöåöäååölåöäåäö!

Måste ju utnyttja att jag kan skriva å ä ö nu eftersom det inte gick tidigare! :)

Aja, nu har jag kollat klart på säsong 5 av the hills och jag vill bara ha mer..mermermer..MER! Men säsong 6 har inte kommit ut än men jag fick se en sneakpeak och gissa om det är spännande!? Gosh! Men det riktigt jävla äckel trökiga är att Lauren slutar efter säsong 5..hon kommer alltså inte vara med i säsong 6 och det suger verkligen. Det är ju liksom LC! :(

Jaja, nu ska jag sova.. upp imorrn..ciao

j'vla cp knapp

Kom precis från mamma nu. Har varit där i ungefär 2 timmar kanske och innan det låg jag hemma och kollade på The Hills avsnitt i ungef'r 3 och en halv timme. Hehe. och nu har jag r[kat tryckt p[ n[n j'vla knapp sa dom tre sista bokst'verna i alfabetet ser ut s[ h'r.  [';   j'vla skit.

aja v'ntar p[ att ewe ska ringa. segskit

maybe i just should skip the swedish language and start write in english...i mean, then i could use all the letters. Njee, whatever.


See you later

10.30

Har nyss vaknat, kunde inte somna om. Det är så jävla typiskt när jag äntligen är ledig och får sova ut då vaknar jag tidigt och kan inte somna om! Jag hade egentligen velat sova till en 12 iallafall. Menmen. Idag fyller mamma år! GRATTIS MAMMA!! :) Så jag ska ta mig ner dit senare! :)

Nu blir det film. Waterworld tror jag den hette.

The Hills i över 2 timmar

Ojoj, nu har jag setat uppe och kollat på The Hills avsnitt i 2/5 timme! Herregud, jag skulle kunna fortsätta längre men nu är klockan halv 3 så jag tycker det är dags att sova :) Rocky ligger och snarkar och det ser så skönt ut så.. :)

Godnatt

Grönt te och The Hills...

Could it be better ? Didn't think so.

Har precis kommit hem från Ewe och tänkte dricka lite te och kolla på massa the hills avsnitt. Så himla bra serie det där!


Ewalena är en flicka på min gata

Jag drog till Ewe så nu sitter jag här och väntar på att hon ska diska klart sen ska vi glo på en film. Skriver mer sen när jag kommer hem. Sakna mig inte alltför mycket nu bara. I'll be back!

Roliga blondin historier :)

 

 

 

 

Två blondiner hade råkat låsa in sina nycklar i bilen. En av blondinerna försökte bryta sig in i bilen medans den andra kollade så att kusten var klar.

Till sist gav den första blondinen upp och sa: "Jäklar, jag kan inte komma in i bilen!"

Den andra blondinen svarade: "Fortsätt att försöka. Det ser ut att bli regn och suffletten är nere."

 

En blondin ringer till sin pojkvän och säger: "Kan du komma över och hjälpa mig. Jag har ett jättepussel och jag kan för mitt liv inte komma på hur jag ska göra."
Pojkvännen frågar: "Vad ska det bli när det är färdigt då?"
Blondinen: "Enligt bilden på lådan så ska det bli en tupp!"
Pojkvännen bestämmer sig för att gå över och hjälpa henne. När han kommer dit så visar flickvännen honom alla pusselbitarna på bordet. Han tittar på bitarna en stund och sen tittar han på lådan och säger:
"För det första, det spelar ingen roll vad vi gör för vi kommer aldrig att kunna sätta ihop de här bitarna till något som liknar en tupp." Han tar hennes hand och fortsätter: "Nu tar vi en kopp kaffe och sen stoppar vi tillbaka alla Corn Flakes i paketet igen."

 

Två engelska turister körde genom Skåne och kom till Kristianstad där de började bråka om hur man uttalar ortsnamnet. De höll på en lång stund och när de beslöt sig för att käka lunch kom de på att de skulle be servitrisen om hjälp.
“Before we order, could you please settle an argument for us? Would you please pronounce where we are, very slowly?”
Blondinen lutade sig över disken och sa: ”Burrrrrr gerrrrrr Kiiiiiiing.”



Två norrländska blondiner satt nere på stranden en natt och tittade på månen. Den ena blondinen sa: "Undrar om det är längre till månen eller till Gävle?
Då sade den andra: "Du-uh, seru till Gävle eller?"


Haha, jaa det var några roliga blondin skämt :) Jag har inget emot blondiner, tro inte det. Tvärtom faktiskt. Men blondinskämt är väl iallafall bra roliga :)

Jungrun - Dagens/Veckans horoskop

Dagens horoskop:

Undvik konflikter med vänner och bekanta. Du kanske förstorar upp ett problem. Ta det lugnt.

Veckans horoskop:

Stjärnorna är med dig den här veckan. Du är avslappnad, självsäker och öppen för nya intryck. Vad dessa sedan leder till, det får tiden utvisa. Du flyter lugnt med strömmen, för du vet hur man håller huvudet ovanför vattenytan. En enda vän är allt du behöver för att trivas, men till helgen väntar ett soloäventyr!


Stämde det in ?

Hmm, ikväll ska jag umgås med Ewe så jag får väl undgå konflikt med henne..bra att veta.

Jag ahr varit avslappnad den här veckan? Njaa, jävligt trött men avslappnad vette fan. "En enda vän är allt jag behöver för att trivas" , Absolut :) Soloäventyr i helgen ? Näe, nu jävlar..





♥ Pizza bolognese

Låter det inte bara lite smarrigt ? Jag var ju och käkade grillat hos Sania igår så då passade älsk på att köpa pizz så han har ju halva pizzan kvar från igår...men jag då? Nada, Njet, inget.  Såå, jag funderar på om jag ska gå och köpa en bolognese..min nya favorit. Dom är ju sjukt goda. Grejen är ju liksom som så att jag helt och hållet tröttnat på pizza men sen åt jag den och då fick jag dille på den. Det har ju råkat blivit ganska mycket sån där fet mat..det är ju gott men inte bra för formen tyvärr...

Jag och Sania pratade förresten igår om att vi skulle börja träna på gym från och med måndag. Hmm..vet inte hur pass allvarlig hon va men hon sa att jag skulle peppa och dra med henne dit..men vi får väl se vem som drar dit vem. Hmm.

Nääe, nu ska jag koka lite te så får vi se sen vad det blir för käk!


Jag vann!

Jag var ju med i en "Dagens-blogg" tävling hos Caroline och tävlade mot 9 st andra och jag vann :) Jag vinner inte ofta saker men nu vann jag. Tack vare alla goa underbaringar som röstat på mig, ta åt er, tack! :) alltid kul att vinna, spelar ingen roll vad jag vinner , jag tycker det är lika roligt iallafall!

Jaja, va ju bara tvungen att berätta för förmodligen vill väl dom som röstat på mig veta hur det gick, så nu vet ni. It's all because of you!


Ansiktsmask - time for myself

Nu satt jag ju ändå bara hemma och gjorde ingenting så varför inte lägga en skön ansiktsmask då ? , Det gjorde jag iallafall och visst klär jag i blått? Haha, närå.



Okej,
jag erkänner att jag både ser ut och är ett mongo men det bjuder jag på. Jag liksom älskar att vara ett mongo...för mongon får bete sig och se ut hur dom vill!

Så såg kvällen hos Ewe ut...

Va ju hos Ewe i förrgår och kolla på tv och käka och umgicks..Det va riktigt mys! Viggo va där ett tag också :)



Ja, det var en en litenliten del av kvällen, när jag åkte upp i hissen mot Ewe, det första jag möttes av när jag kom in (två datanördar, daah), sedan skulle Pricken få gurka. Först puss, sen godis...

Gomorron gomorron!

Nu har jag vaknat och käkat lite rostad macka. Sov iallafall till 12. Men först vaknade jag klockan 07.00 och kunde inte somna om! Fyfan va irriterande. Det är vad som händer när man jobbar varje dag i 2 veckor. Men somnade ju som tur va om igen sen :)

Nu hade jag tänkt att jag skulle ta en promenad med Rocky i det fina vädret :) Härligt. Fast egentligen tycker ju jag att det skulle vara riktigt skönt att bara ligga inne och inte behöva röra sig på några timmar :) Menmen.


Grillkvällen hos Sania!

Nu kom jag hem för ungefär 20 min sen. Var ju hos Sania och grillade och dom bjöd på kyckling och klyftpotatis med bea och OM det va gott! Guuud. Yummieyummie! Vi drack även öl och snackade massa skit och kvällen bjöd på en hel del skratt! :) Vilket var riktigt roligt såklart ;) Sen spelade vi kubb..killarna mot tjejerna och jag ska väl egentligen inte berätta hur det gick...men okej...vi förlorade med 3-0 men vad gör det ?  Vi är ändå bäst..försök slå det om ni kan! Det enda dåliga med hela kvällen var alla dessa jävla mygg och knott! Jag tror seriöst att jag har fått iallafall 20 bett..usch. Dom sitter på benen, halsen, pannan, ögonlocken m.m. Aja, skit rolig kväll iallafall! Lovely!









dags att sova..trött som fan..och gissa vad? Jag är ledig i helgen så jag ska stänga av mobilen och sooooova aslänge imorrn! Det ni!


Nu drar jag!!

Nu har jag precis kommit hem från systemet! Så nu ska jag draaa dårå. Hörs ikväll/natt!

Me right now...







Puss då!

Dagens blogg!

Förresten så är jag med i Dagens blogg hos Caroline.. så om du har lust att rösta på mig så varsegod ;)

Röstar gör du hääääääär!

Jag är nummer 6 !!

Grillning hos Sania!!

Nu sitter jag här i handduk bara och måste göra mig iordning och dra och handla och in på systemet. Jalla jalla. Bråttom!! Ska hem till Sania och dricka öl och grilla..kanske spela lite kubb. Finfint i det här härliga vädret :) Mhmm, lovely!

Här är jag och Sania + andra på Sanias 23 årsfest år 2004 eller 2005, nån gång då :) Haha, vi kunde vi!






FREDAG IDAG!

Hah! Känns lite konstigt men klockan är ju faktiskt tio minuter över tolv så det är faktiskt fredag! Helt underbart, men jobba imorrn så kan ju inte riktigt säga att det känns underbart förrän imorrn efter jobbet :)

Har nyss varit hos Ewe och vi har käkat kyckling och egengjord klyftpotatis och det va riktigt gott! Sen så kollade vi på massa The hills avsnitt. Så jävla bra serie det där må jag säga!

Näe, nu var det dags för sängen, som sagt så är klockan mycket och jag ska upp..så vi hörs imorrn!

PUSS!

Photoshop tips - porträtt

Tänkte lägga upp ett tips på hur du lätt kan göra en bild att se ut som ett porträtt i photoshop :) Nu är inte jag så jätteavancerad så det går ju att göra det mycket bättre men detta sättet är enkelt och går relativt snabbt :) Hoppas ni får någon nytta av det iallafall!


Såhär kommer det ungefär se ut när det är klart!


Öppna din bild som du vill jobba med. (Det är lättast om det är en bild på en person med mörkt hår, om man gör på det här sättet)

Svartvitt
Första steget är att vi ska göra bilden svartvit. Det finns många olika sätt att göra det på men jag tycker det är enklast och blir bäst om man använder sig av övertoningskartan. Välj först svart som förgrundsfärg och vit som bakgrundsfärg. Välj sedan Lager - Nytt justeringslager - Övertoningskarta (på engelska: Layer - New Adjustment layer - Gradient Map).
Övertoningskartan omvandlar skuggor (mörkaste partierna) till svart och högdagrar (ljusaste) till vitt. Allt toner mellan svart och vitt hamnar på övertoningens gråskala.



Nivåer
Ovanpå Gradient Map kan man lägga på lite nivåjustering (Levels), om det behövs. Välj isåfall Lager - Nytt justeringslager - Nivåer (på engelska: Layer - New adjustment layer - levels). Dra det vänstra och det högra handtaget mot mitten tills du får en bra kontrast i bilden. Justera eventuellt mellantoner med det mittersta handtaget.


Överexponering
Nästa steg igen blir att få bilden överexponerad. Fundera inte på att det kanske ser konstigt ut, det är meningen. Lägg på ytterligare ett justeringslager med nivåjustering (nivåer) genom att välja Lager - Nytt justeringslager - Nivåer.
Här ska du försöka öka på det ljusa i bilden, dra alltså det högra handtaget mot mitten tills ansiktet "fräts ut" och blir nästan helt vitt. Ögonen, munnen och andra detaljer bör man dock kunna se.



Skuggor
I nästa steg är det dags att ta fram skuggorna, dvs. de partierna, ännu lite mer. Lägg därför på ytterligare en nivåjustering, Lager - Nytt justeringslager - Nivåer. Den här gången ska du som sagt försöka få fram skuggorna. Dra därför det vänstra handtaget mot mitten tills du ser att exempelvis ögon och hår blir mörkare.

Trolla bort bakgrunden

Näst sista steget blir att trolla bort allt utom ansiktet. Skapa ett nytt lager genom att välja Lager - Nytt - Lager (Eng. Layer - New - Layer). Välj en stor mjuk pensel, c:a 100/200 pixlar beroende på hur stor din bild är. Måla sedan med vitt runt ansiktet. Eftersom det är en så stor mjuk pensel kommer det att komma en del vitt på ansiktet också, det tycker jag blir ganska ok eftersom man får mjukare konturer då.

Försök att måla bort bakgrund och annat. Radera med en lika mjuk pensel. Använd en mindre pensel för att måla över detaljer som lyser igenom. Det gör inget om det är kvar lite "mörkt" runt ansiktet, det kan annars se ut som om ansiktet är urklippt.

Sista steget - Färg
Det sista steget kan man hoppa över om man vill, men det kan ju bli finare med en varm ton i bilden. (jag har inte gjort med färg på min bild). Gör ett till lager genom att välja Lager - Nytt justeringslager - Färgbalans (eng. Layer - New adjustment layer - color balance). Färgbalansen låter dig öka olika toner i en bild.

FÖRE                                                 EFTER



Som sagt så är jag bara nybörjare så klaga inte om jag missat massa saker eller så, men säg gärna till om jag glömt nåt som gör att det inte går, bara att fråga  :)

Lycka till!

hejhej hemskt mycket hej

Kom hem för ca en timme sen så jag ar duschat och känner mig fräääääsch! Tänkte gå ut med hunden men så ringer Daniels morbror och säger att han tänkte ta med honom ut så det känns ju suveränt! , jag slapp :) Han ringde nyss och fråga om Rocky fick bada och det får han ju , så jag vette fan vart dom är nånstans :) haha :) Men Rocky klagar nog inte, han har det säkert jättekul!

Som dom flesta vet så är jag ju gnagare, alltså håller jag på AIK för som som inte vet :) Så jag avr ju tvungen att posa lite med en av halsdukarna :)




Haha, Ewe, my friend håller ju på Bajen (Hammarby), och en gång sa hon något riktigt kul.. (ja, hon kan också vara rolig!)
(notis. Jag har ett par svartgula hotpants)

 Ewe - Fan jempa, jag lär nog bli gnagare..

jag - Jaha, varför då?
Ewe - Förstår du va fult det skulle vara om jag kom i ett par grönvita trosor?!


Have 2 have!

Kolla in dom här sjukt snygga skorna! Finns ett par likadana fast blåa som jag har tipsat om tidigare här i bloggen , jag tycker dom är så grymt läckra! :) Pris: 645:- hos have2have!






Hemma och käkar nu btw, så ska snart tillbaka till jobbet, mhm..
hörs när jag kommer heeem dååå! :)

Dumb, or dumber ?

Nu är jag hemma från filmkvällen med Ewe som inte blev mycket till filmkväll tyvärr. Ewe tyckte inte om "dum och dummare" så jag undrar om hon är dum eller dummare ? Menmen, skönt att komma hem lite tidigare iallafall.

Imorgon som dom flesta förhoppningsvis vet, så är det torsdag, alltså är det snart fredag, vilket betyder helg och med helgen kommer ledighet! Suck on that.

Hörs imorrn då, kanske på lunchen eller nåt :)

Dum och dummare!

Har varit väldigt dålig på att uppdatera idag för att jag har nämligen setat vid photoshop och grejat lite :) Mmjoo, så är det. Nu ska jag snart äta för jag ska hem till Ewe senare och kolla på dum och dummare för den har tydligen inte hon sett (?!) , lilla gumman, nu har du allt missat nåt. Dum och dummare lär ju vara den roligaste komedin som finns, daah!




House

Sitter hemma på min ack så tidiga lunch. House går flitigt på tvn och det gillar jag för det är riktigt bra :) Men vet dock inte om jag hinner se klart eftersom jag lär tillbaka till jobbet :/

Mitt photoshop har varit fuckat men nu har älsk fixat det åt mig :) Wihoo, så nu kan jag hålla på och greja där igen! Lovely!

pusshejdå

Godnatt för fan!

Tänk att jag skriver godnatt varenda kväll innan jag går och lägger mig! haha, skulle kanske göra en "godnatt" kategori :) Hehe, näe så långt ska jag väl inte behöva gå va? Men som sagt så ska jag sova nu.

Har precis kommit hem från en tvkväll med Ewe. Det blev spårlöst, glass och te :) How lovely!

I
helgen hade jag och Ewe tänkt att grilla lite hos mamma, dricka öl och mysa och även ta med oss karlarna men tyvärr så gick våra planer i kras när vi kom på att Ewe jobbar förmiddag i helgen :( Fucking shit..
Mamma är ju på Öland så det skulle ha passat perfekt och en grillkväll utan öl går ju inte att tänka sig. Plus att det skulle inte gå att sitta uppe till sent heller om hon var tvungen att gå upp tidigt dan efter..en annan gång då.

Så...godnatt då!



Nu drar jag...

...till Ewe för en filmkvällskväll : ) Det blir mys!

Hörs sen då!

järnets änglar ?

Jag och Ewe har bestämt oss för att titta på "järnets änglar" ikväll. Vette fan om det är nåt att se men vi tänkte iallafall ge det en chans. En svensk film som hadlar om tre kvinnor som alla jobbar på järnverket i Luleå, om deras liv, drömmar och besvikelser - om kärlek, jobb och fritid. Deras drivkraft och gemensamma nämnare är deras band - Black Island Sisters.

Hmm, låter väl inte så jättelockande men som sagt, värt en chans. En svensk film btw.

Nån som sett den som kan säga sin åsikt ?


På kenneln med Ewe

Har nyss kommit hem från en tripp till kenneln med Ewe för att fixa med lite papper :) Alltid lika kul att komma dit och Ewe verkade trivas bra med småttingarna :)










Så sött man kan sova..fin lite slängskithög deet var på kanten där då :)

Senare ikväll blir det film med Ewe och massa mys :)

Lunch update..

Nu har jag precis tryckt i mig resterna från pizzan igår :) Bolognese..mm. Sitter och kollar på RachelRay och hon har besök av nån tjej från "the view" och dom är skitroliga..eller hon som är från the view är iallafall asrolig. Snart dags att dra sig tillbaka till jobbet. Usch.

Måste även ringa mamma sen och fråga hur dom har det på Öland. Om dom har fint väder och så :) Min bäbis rocky ligger och sover i sin säng han, gullungen.

Näe, nu lär jag dra mig tillbaka..

Beddybed, here I come..

Sådan rubrik, sådan sanning. Jag ska sova nu. Upp och jobba..

Har setat och kollat runt på Staffevalpar nu och är såå sugen på att skaffa en. Det är en kull som är beräknad nu till den 19:e juli som dom ska ha 13.000 för. Men det är från bra föräldrar med fina stamtavlor och grejer. Renrasiga. Men vi får se hur det blir..


HAHa, tji fick du!



We are getting high right now! fan va viktigt!

Jaha, då ligger AIK trea! Dom låg nyss fyra, men vann ju över ettan så nu börja dom klättra :) Haha, observera att Hammarby och Djurgården är nere i bottenträsket! HAH, suck on that!

  1 IFK Göteborg 14  9  1  4  24-9    28
2 Elfsborg 14 7 6 1 21-9 27
3 AIK 14 8 2 4 12-9 26
4 Helsingborg 14 8 1 5 23-18 25
5 Kalmar FF 14 7 3 4 25-14 24
6 Örebro 14 6 4 4 14-10 22
7 Gefle 14 5 6 3 16-14 21
8 Trelleborg 14 5 4 5 16-13 19
9 Halmstad 14 4 6 4 14-15 18
10 Malmö FF 14 4 5 5 12-12 17
11 BP 14 4 5 5 15-19 17
12 Häcken 13 4 3 6 14-16 15
13 Hammarby 13 4 3 6 12-16 15
14 Djurgården 14 4 2 8 9-28 14
15 Gais 14 2 6 6 18-22 12
16 Örgryte 14 0 3 11 7-28 3

Känns jävligt bra iallafall...nu får vi se hur långt det tar
 innan jag får en hatkommentar av Ewe :)
Men gumman, superettan är inte så pjåkigt ändå..pfff!

Förresten så är du ju inte bajare längre
...jag mena..jag har ju bevis ;) höhö, alkohol är inte bra gumman..




AIK - IFK Göteborg

Nu har vi (jag och älsk) köpt AIK - Göteborg på PPV. Vi kunde tyvärr inte åka dit för vi har ingen bil. Den är på reparation. Attans. Menmen, nu fick vi mysa framför tv:n iallafall..eller inte eftersom jag sitter här och tvunget måste blogga lite. Tvätten hänger på tork iallafall och vi har nyss varit och handlat och eftersom det var så jävla svårt att komma på nåt att äta så fick det bli hämtmat..

                    VS.                         

    






cykeljävel

Nu kom jag precis in, har varit ute och cyklat med Rocky så att han skulle bli lite trött och det blev han :) Så nu kan jag slappna av.. en stund iallafall...har tvättstuga och så lär jag dra iväg till affären. Kanske köpa lite snask och bara fläska ikväll? .. öhm , som vanligt då eller.. jajemen.

Ska hoppa in i duschen sen också och fräscha till mig lite. Blev rätt så svettig efter cykelturen..







hemmahemmahemma

Kom nyss hem. Har jobbat och efter det åkte jag hem till mamma för att säga hej då för dom åker till Öland idag!! :( jag vill också till Öland, jag älskar Öland! Men jag ska ju till Kreta i augusti så jag är väl inte så jääätte lessen :)

Jahaa, klockan 18.00 är det tvättstuga så man kanske skulle hinna iväg till affären innan och köpa hund och kattmat. Plus mat till mig och älsk kanske är en bra idé.

Näe, nu ska jag väcka älsk som bara sover och sover....

KOM IHÅG! :)

Ni som har en minut över skulle jätte gärna få rösta på mig i veckans blogg hos Emelie! :) Skulle vara jättegulligt av er!
Jag är NR.1 ... såklart ;) hihi.

RÖSTAR GÖR NI HÄR!

Skriv gärna en kommentar sen att ni röstat så kan jag tacka er! :)

Ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem från jobbet! :)



(ELLER KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL INLÄGGET!) ^^

godnatt!

nu är jag alldeles för trött för att vara vaken längre...förstår inte varför jag inte gått och lagt mig tidigare! dum som man är..men nu är det dags...godnatt allihoppa!

Översvämning ?

Det har ju regnat ganska mycket i hela Sverige nu i typ en vecka! Har ju i ett tidigare inlägg skrivit att ån vid kenneln inte precis var nåt att simma hundarna i eftersom det var så strömt. Nu är det även väldigt mycket översvämning! Jag var ute och koppelträna valparna lite idag och gick förbi ett hus längs samma å lite längre bort från kenneln och såg att halva deras tomt var översvämmad!


Där uppe till vänster ser man hur det strömmar..där ska ån gå egentligen...lugnt och stilla...hmm...


Dom där pinnarna som ser ut att luta mot trädet är en gungställning och den står i vatten...



It's raining man,  hallelujah it's raining man..

Rihanna - Disturbia - COVER, störtskön!

Nu blev det mycket musik här, hehe, men det är för att jag sitter och lyssnar på massa musik och blir inspirerad, då måste jag lägga upp det på bloggen och dela med mig. Som tex av den här tjejen som gör en cover på Rihannas låt Disturbia. På youtube finns även en massa andra covers hon gör. Hon är riktigt grym...jag mena..lyssna själva..




Vill inte tjata, men lika bra att påminna er om att ni jättegärna på rösta på mig i veckans blogg :)

RÖSTA HÄR ÄR DU GULLIG :)

SVENNE BANAN! + två sköna...



PROMOE - SVENNE BANAN



Rösta på mig i veckans blogg tävling här, tack :)
skriv sedan om du röstat så jag kan tacka :)





KAPTEN RÖD - STJÄRNORNA FINNS HÄR




ELEPHANT MAN - GOD BLESS

Rush hour 1 "WAR"

Hahahaha, sitter och kollar på Rush hour 1 som går just nu på TV4 Film. Har bara sett trean så det var roligt att ettan gick och fyfan va rolig den va. Precis som trean, haha. Jackie Chan och Chris Tucker är grymt roliga!

Här är ett klipp där jag började asgarva!



Hoh, hah, yeah, what is it good for? absolutely nothing...



RÖSTA PÅ MIG I VECKANS BLOGG HÄR TACK SNÄLLA :)

skriv gärna sen och berätta om du röstat så jag kan tacka dig! ;)

trött fuck

Nu ligger jag i soffan och försöker skriva så gott jag kan med laptopen i knät så det är lite knepigt men jag kan, jag kan allt. Är så jävla hungrig. Har inte ätit riktig mat sen i tisdags för jag har jobbat och varit trött och inte orkat göra nåt. Men alltså jag har ju inte svält mig själv, nej då. Rostade mackor och piroger är vad jag har levt på i en vecka nu så gissa om jag är sugen på nåt jävla smarrigt just nu?!  OM jag är...ATT jag är...

Men vad? Är fortfarande för trött för att laga mat, hämtmat kanske? , äh usch. vi får väl se.


oj vilka påsar under ögonen det ser ut som jag har...men jag säger ju det! jag är en trött jävla jävel!


Rösta på mig i veckans blogg :)

RÖSTA HÄR TACK SNÄLLA!



(ELLER TRYCK PÅ BILDEN)

Skriv gärna om ni röstat sen så jag kan tacka :)

Besatt? ..sjukaste jag sett..

Detta är nog det sjukaste jag sett. Dom spelar fotboll och allt är frid och fröjd sen blir han helt konstig och beter sig som om han helt plötsligt blir besatt av djävulen! Vissa tror hans luftstrupe blir avslagen så han inte kan andas och får panik, nån annan tror att det är nånting med hjärnan. Jag har inte läst igenom alla kommentarerna så bra men vad ska man tro?

Jag tycker iallafall han ser besatt ut...kolla själva...





Förresten glöm inte att rösta på mig i veckans blogg hos Emelie!

RÖSTA HÄR SÅ ÄR DU SÖT! , TACK :)



ELLER KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL RÖSTNINGEN!

Rösta på min blogg i veckans blogg!

Hej! Ni skulle vara jättebussiga om ni röstade på min blogg i veckans blogg hos Emelie. Röstar gör ni HÄR!
Det skulle vara väldigt snällt. Om ni ändå tittar förbi här så kan ju ju bara slänga in en röstning! :)


RÖSTA PÅ MIG I VECKANS BLOGG HÄR, TACK SNÄLLA :)



puss på er!

Upd. från jobbet..

Sitter nu i personalrummet och är riktigt trött! Det blev så sent igår så jag va riktigt trött imorse, så trött att jag inte kunde äta frukost. När jag är riktigt trött på morron så är jag inte det minsta hungrig och en frukost går inte ner. Nu däremot, några timmar senare så börjar jag bli riktigt hungrig. Jag har med mig endast en priog till lunch men det får räcka tills jag kommer hem.

Får se om Ewe orkar ta bussen hit och hålla mig sällskap kanske. Det blev ju sagt så men man vet ju aldrig vad som händer. Labbarna är inte här idag tydligen och fyra hundar är ju fortfarande på utställning så jag har bara en stor hund här så det finns inte så mycket att göra men jag hittar nog på nåt så fort jag har vilat benen lite.

Hörs sen!


Jag och Mira på agilitybanan :)

Resultat av Ewes slingning :)

Jahapp, kom nyss hem från Ewe och filmtittandet. Det blev "Ondskan" som gick på tv. Jag har sett den halvt förut men inte hela..den va ju grym. Han va ju stenhård :) Här kommer även resultatet från Ewes hårslingning :)


FÖRE!


EFTER!


Vi blev nöjda iallafall :) Snyggaste EWE :)



Såhär mysigt hade vi det...


...och såhär mysigt hade Pricken det :)

Nu ska jag gå och lägga mig, ska ju trots allt upp och jobba imorrn, trött som satan.

en äwä en jämps=en filmkväll

+ en massa massa snask! Ostbågar, chips, dip, cola och popcorn, what more can you ask for? Så ser kvällen ut med Ewe. Det börjar nån film klockan 21.00 som vi skulle se. Så det blir att fläska hela kvällen. Imorrn är det jobb igen..

Hörs sen suckers!




ÄWÄ                                                                          JÄMPSSS!

Jempsss tycker till! - fjortisar...



OGILLAR (hatar i detta fallet)

Gapande, skrikande äckelfjortisar!
Finns det nå mer irriterande än små äckliga fjortisar som fick vara ute lite längre för mamma och pappa som smygdricker och som inte kan bete sig som folk? Som står och gapar och skriker och härjar, precis utanför mitt jävla fönster så jag tror jag ska bli tokig! När jag ska upp och jobba. Jag menar, hallå, festa normalt, man behöver inte stå och skrika av ingen som helst anledning bara för att man druckit en folköl, det funkar inte så tjejer. Grow up. Men det är lugnt, jag vet, fjorton suger. Vifta med händerna!

Valparna på kenneln :)

Jag jobbade ju idag så jag tog massa bilder på Judys små valpar som har börjat gå runt överallt, hhaa dom är såå söta ju! Mamma, Heikki och lillsyrran kom förbi idag och hälsade på och träffade hundarna :) Det var riktigt trevligt! ♥


Detta var det första jag möttes av när jag kom till jobbet imorse! :) Dagen kan väl inte börja bättre ?




Såg också att det förmodligen inte blev att simma hundarna i ån, haha dom hade ju försvunnit, shit va strömt det va!
 

Pickaboooo!




Tröttis :)

Uppdatering från Ewe

Sitter fortfarande hos Ewe, hon ska föna håret nu så vi får se hur det blir, vi är ju lite oroliga att det inte blir nå bra men det visar sig. Blir det okej så får ni e före och efter bilder sen. Men nu lär jag fixa en grej. hörs sen

She's going blond!

Heej, sorry för dålig uppdatering idag, men jag har jobbat och kom nyss hem. Trodde jag skulle ha tid att skriva nåt inlägg på jobbet men icke. Även fast jag är fyra hundar kort så är det full rulle på kenneln :) Tog massa bilder på småtting valparna som ändå har blivit så stora men dom laddar jag upp senare idag :)

Ska nämligen alldeles snart till Ewe, hon skulle slänga iväg ett mess så fort hon kom hem från jobbet och det kan vara vilken sekund som helst så då orkar jag inte påbörja nånting :) Ska slinga hennes hår så hon kommer bli väldigt ljus :) Ska ta före och efter bilder om jag kommer ihåg.

Jag just nu, egopics!




Puss på er!


Jag bjuder på mig själv..


Smile ;)

Hörs sen då, för snart skickar Ewalenan mess...

23.04 = sovdags

Kom på nu att jag va fan riktigt trött, även fast jag fick mig en powernap tidigare idag. usch..men så ska jag ju jobba imorrn också så jag behöver sova så jag är pigg tills jag ska umgås med dom älskade hundarna på kenneln ♥

Ewe ska komma dit vid lunch imorgon och vara med mig där. Så vi kanske drar iväg med labbarna (labradorerna Frida och Lisa) till nån sjö så dom får simma och hämta pinnar eller nåt annat kul..bara gulla med valparna kanske :) Koppelträna behövs ju :)


Frida och Lisa :)


Tanjis valpar :) "storlek större" :)


Judys valpar , "storlek mindre" :) Fast nu är dom större, dom har öppnat ögonen och börjar försöka klättra ur "sängen" :) Tar bilder på dom imorrn! :)



Nej, sovdags. Godnatt!

Kvällsmat..

Det blir inge pizza, tack och lov. Det var nära..vi pratade om det men kom fram till att det var onödigt att slösa pengar på det när det finns mat hemma. Men ingen av oss orkar dock laga nån mat så det får bli kokta ägg och rostad macka och det är mycket bättre än en flottig pizza!

Va nyss ut med Rocky för han klättrade nästan på väggarna av rastlöshet. Blev bara en kortis så nu håller han på att gå lös på en petflaska. Haha, jävla cphund.

Nej, nu är det dags för macka...

i'm back bitches..

Kom nyss hem igen, och har hunnit måla naglarna, rosa. Men det är inte så stark rosa, den är väldigt ljus :) Men men, bättre än ingenting.

Kanske blir film med Ewe sen men det är inget bestämt..vi får se, annars vet jag inte. Kan ju inte festa eller nåt eftersom jag ska jobba imorrn. Eller kan, kan jag väl men jobbigt att gå upp imorrn sen..plus att jag måste köra bil också och det är inte så bra...don't drink and drive..inte dagen efter heller..


Såhär blev ögonbrynsresultatet!

Nu har jag noppat ögonbrynen så dom är helt okej iallafall.. eller nej, dom är perfekta..precis som jag vill ha dom! Ohyeah!

To hot for you baby...;)





Ska fiixa naglarna också men nu lär jag skjutsa Ewe..hörs sen..puss!


Noppa ögonbryn

Nu blev det nästan dags att noppa lite ögonbryn, och fräscha till sig lite på det sättet :) Sen blir det kanske nå käk och eftersom klockan bara blir mer och mer utan att älsk säger nåt så kommer det nog bli pizza..hmm..vet inte om jag är så sugen för jag har tröttnat på pizza like bigtime..men vi får väl se.

Hörs sen när jag har fixat lite :)

powernap

nejmen hej...vaknade nyss,,tog en dusch tidigare sen somnade jag i soffan och låg där i ungefär en och en halv timme. Välbehövligt. Nu ska jag käka lite mer kaka, mumma.. sen vet jag inte..kanske kolla lite på "mannen som talar med hundar" :)

Hörs sen då.

Have 2 have!

Jag har blivit kär tror jag.. var inne på have2have.se och tittade runt lite och fick syn på några riktiga godingar!




Dessa snyggingar kostar 675kr ^^


Det här fina är ditt för 225 kr :) ^^


Och dom här sjukt läckra skorna blir dina för 645kr, jag älskar den blåa färgen, tycker dom va grymt läckra! ^^

Pinsamheten...

Kom hem från jobbet för en stund sen och stötte på älsk sovandes på mattan bredvid hunden...fråga mig inte...

Idag då? Lugn dag.. jobbar ju hela helgen så.. hehe, idag när jag jobbade så skulle jag in och städa på ett ställe nere på bruket (fagersta stainless) och då går jag in i ett fikarum och innanför där står det en soffa där det ligger en karl i..

Jag -nejmen hej! Här kommer jag och stör.. :)
Han -Hejdu, nej men det är lugnt, jag måste ju ligga och vila lite så jag är pigg tills jag kommer hem..
Jag -Hahahaha :)

Haha, jag tyckte att det var så klockrent sagt..ligga och sova på jobbet så man är pigg tills man kommer hem...så jävla rätt :)

Pinsamheten

Det kan hända ganska mycket pinsamheter också när jag jobbar..som ett exempel igår..då ska jag städa i herrarnas omklädningsrum..ja ni har väl redan förstått vad som kommer hända..då stod jag där och moppa golvet och filosofiera och allt möjligt så hör jag att det kommer in nån (det är ju ett ganska stort omklädningsrum), men jag fortsätter bara att göra det jag gör och när jag sen ska vända mig om så står det en spritt språngande naken karl framför mig, i sisådär 40 års åldern kanske..- Hej, säger han, som om han skulle vara fullt påklädd..- Ehm..hej, säger jag och försöker att inte titta ner..men det är ju inte så jävla lätt, blicken dras ju ner ändå..pinsamheten...men han babblar på och där står jag, röd som en jävla ketchupflaska..




just to hot for you

hemma på lunch, lär dra snart igen, jobba jobba, inge jävla rast ingen jävla ro..



puss på er bitches ^^ ♥

"fuck off and die, du är för ful för mig och din morsa går för en hundring"

trötttrötttrött

är jag.. va nyss och hämtade Ewe från jobbet för stackarn ville inte gå hem, trött som ja va hämtade jag henne, ja så är det. Nu är frågan om jag orkar stanna uppe till 22 och vänta på älskling. Hmm, tveksamt. Nääe, tror nog att jag går och lägger mig nu faktiskt.

Imorrn är det fredag, skönt.
Sen blir det jobb på kenneln i helgen. Det är iallafall roligt så .. :) Ewe kommer och är med mig där ute på lördag och mamsen och lillsyrran kanske kommer förbi och hälsar på vovvarna nån dag också :)

Hörs imorrn, pyssen


MAC :) En av de lite "större" valparna på kenneln, finns en till kull också men dom är betydligt mindre :) Kommer nog ta lite bilder i helgen :)

Digestive kex och vitlökssmör :)

Hejhej hallå. Har nyss varit till konsum och köpt cola och ostbågar till älsk och kex och vitlökssmör till mig :P Mmm, smaskigt! Så nu ska jag slå på en film eller titta om det finns nå lockande på tvn och bara mysa i min ensamhet.

Hörs senare!

Puss på er!

Lipton green tea!

Nu har jag precis gjort iordning en kopp te :) Liptons green tea..det är inte det teet som är på bilden för jag hittade ingen bild på mitt te..men det är såå gott :)

Så nu sitter jag och kollar på "unga mödrar" och dricker te och bloggar lite.

Ikväll då ? Jag-nerbäddad i soffan-under filten-popcorn-en bra film-kanske mer te-myyyyys!




Ett tips till fler besökare :)

Ett litet tips hur du kan få fler besökare helt gratis och enkelt är Viraltrafik. Det enda du måste göra är att besöka 7 andra bloggsidor varav en sponsorsida sen kommer andra att besöka din sida hela tiden så då får du massa gratis besökare och tänk så många som kanske fastnar för bloggen din också och fortsätter besöka :) Hur lätt som helst.

Bli medlem här!

Så står det precis hur du gör, det kanske tar nån minut bara occh är inte alls jobbigt eller nåt. :)

Do it goddamnit ;P

Ella 9, blev träffad av blixten

En nioårig tjej blev träffad av blixten när hon badade bastu.. vill du läsa mer om det så läser du det HÄR!

Ja man hör ju så mycket om att folk blir träffade av blixten och så men man tänker att det aldrig händer en själv, iallafall jag tänker så, men inte när jag avr mindre dock, då var jag livrädd för åskan och blixten. Nu tycker jag bara att det är riktigt mysigt när det regnar och blixtrar och åskar :) Men då ska man sitta på en veranda och höra regnet smattra på taken och kanske spela spel, eller bara sitta inne i soffan och mysa med tända ljus :)


Är du rädd för åskan?



lunch från jobbet

Åkte hem en snabbis från jobbet..för jag skulle köka pirog till lunch, men tror ni inte på fan att när jag åkte till jobbet så låg pirogen fortfarande och hängde i en påse i hallen..jag har blivit så jävla glömsk! Samma sak när jag ska ta ut soporna, då tar jag med dom ut i hallen, sen ställer jag ner dom på golvet för att ta på mig skorna eller sätta koppel på Rocky...sen går jag ut, och kommer på senare att jag glömt dom!? Skaffa hjälp Jennie...

Jaja, nu är jag iallafall hemma och tänkte att jag kunde slänga iväg ett inlägg innan jag drar iväg igen..


Hoppas alla har en bra dag och hoppas
det finns en gnutta sol nånstans i landet för här i Fagersta regnar det så jag tror vi flyter bort snart.. men ändå skönt att det inte är gassande sol och molnfri himmel när man jobbar, då kan det gott vara dåligt sen bli bra när man är ledig ;) höhö


22.05 hemma igen :)

hehe, rubriken rimma lite...nu har jag precis kommit hem från Ewe, vilket är ganska skönt för jag är sjukt trött! Vi kollade först på Bachero...bacherollette..bache...äh, vafan vi kolla på tv...lite lyxfällan också...


Nu kommer snart älskling hem så ska vänta på att han kommer hem från jobbet sen ska jag soooova. Guud va skönt det ska bli, synd bara att man måste upp imorrn och gå till jobbet dock. Men men, mind on my money, money on my mind.



I helgen jobbar jag på kenneln så det blir ingen vila förrän nästa helg, men jobbet på kenneln är bara barnsligt roligt så det är kuul :) Hoppas jag får fint väder bara annars blir det trist. Skönt också att fyra av hundarna ska på utställning så jag kommer ha typ en eller två stora hundar, förutom Judy då, men hon har sina små valpar så hon räknas inte :) Sen är det bara massa goa valpar att träna lite :)

S
å ser helgen ut för mig, förutom det blir det bara massa mys och chill ;)


Godnatt




haha, nu ringde Daniel precis och sa att han hade kört i största vattenpölen när han skulle åka från jobbet så bilen la av, så dom måste dra upp den och sen försöka få igång den...hahaha, talanglöst baby!



Hemma hos ewe

Nu sitter vi och kollar på tv och har lite mysigt, kanske blir en film sen om det inte är alltför mycket roligt på tvn vill säga :)


Myskväll med vännerna!

Nu har jag precis varit och handlat med Ewe, lite bröd och annat bra, sen godis såklart..jag har blivit helt into lösgodis, vad är det som händer, aja, får köpa lite varje gång bara :)

Nu ska jag gå ut med Rocky sen bär det ut och över vägen och in i huset mittemot till Ewalenan dårå, som sagt, och film blir det, så kanske det dyker upp fler brudar sen också, fint.

Nääe, då var det väl dags att röra på fläsket då..hörs sen när jag kommer hem, om jag inte smyger iväg ett inlägg från Ewe, höhö, pussen på er.


En ÄWÄ och en JÄMPA då..

Världens fulaste hund?

Detta är Sam, han var världens fulaste hund men nu är han död, läs mer om det HÄR.

Ja, inte är han snygg iallafall...eller vad tycker ni?


Full fart på kenneln :)

Har precis kommit hem från kenneln och ska nu ta det lilla lugna här hemma :) Det var riktigt trevligt att träffa alla på kenneln, fastän det bara har gått 6 dagar sen jag var där sist men ändå :) Judys småttingvalpar växer med ilfart och har blivit riktigt "stora" :) Dom är så sjuuukt söta, får ta några bilder på dom i helgen när jag ska jobba :) Jag tog ju med Rocky idag när jag åkte dit och alla hundar började skälla på honom så han blev lite skrajsen tror jag, haha, rätt åt honom, då var han inte lika kaxig längre :)

Tog även med mig hans sele så han fick simma lite i ån och vanligtvis älskar han att simma, men inte när han bara fick simma på samma ställe, då blev han skitsur och skvätte jättemycket vatten upp på mig och gav mig den där blicken, den där blicken som säger att jag är djävulen själv.


"jävla jävel.."


"Vill inte vara här"


Morsan, din djävul..

Nu drar jag till kenneln

sitter och käkar rostad macka med oboy, fin som fan. Men är stressad för ska till kenneln nu så skriver mer sen.

puss

Sleepytime

Ja, så är det, dags att lägga sin nu. Älskling kommer snart hem från jobbet, han skulle bara åka och handla först. Säkert snack och läsk, om jag känner honom rätt :D Men jag ska icke ha något, ska ju lägga mig liksom.

Sen så har jag ju bäddat rent i sängen så det kommer vara så skööönt att krypa ner där :) Jobbigare bara att komma upp imorrn *svälj* men det ska väl gå...förhoppningsvis. Jomen jag har bestämt att jag inte ska vara borta en endaste liten jävla dag från jobbet för jag måste få ihop lite pengar till Kreta resan. Åååååh, gissa om jag längtar, att bara få ligga på stranden i en vecka liksom och träffa Jossan :)

Jaja, nu kom älskling hem. Lär pussa på han sen sova :)

Gonatttttttttttttttt!

Staffordshire bullterrier

Jag vill ha en staff. Dom är så jäkla fina! Och jag ska köpa en så fort jag har sparat ihop pengar. Då blir det en renrasig med stamtavla från en bra kennel och så ska jag börja träna agility med den :) Faan va roligt. Men jag har en del att tänka över innan den dagen kan komma också, ett väldigt jobbigt beslut att fatta så vi får se hur det blir med den saken.





Monster till svärmor

Jajemensan, den går flitigt på tv:n hos mig nu, har bäddat ner mig i soffan och käkat popcorn och glor på den filmen :) Men jag va tvungen att ta en bloggpaus såklart :)

Älskar Jennifer Lopez som är med i filmen, hon är så jävla snygg. Och filmen är så brrra :)



Handling

Jennifer Lopez möter Jane Fonda i Monster till svärmor. En romantisk komedi om att träffa mannen i sitt liv... och hans vedervärdiga mamma! Från regissören bakom Legally Blonde. Efter att ha lagt ner åtskilliga år på att söka efter Mr. Right har Charlotte "Charlie" Cantilini (Jennifer Lopez) äntligen hittat mannen i sina drömmar. Kevin Fields (Michael Vartan) är charmig, snygg och en framgångsrik läkare. Men även den mest perfekta kärlekshistoria har sina mörka sidor. Hans mamma är en riktig mardröm! Viola (Jane Fonda) tycker inte att Charlie är god nog åt sin son och hon gör allt i sin makt att skilja dem åt. Det är bäddat för komiska situationer när de båda kvinnorna i Kevins liv befinner sig i varsin ringhörna i en match som bara en av dem kan vinna.


Ångrar lite nu att jag inte åkte till Sundbo, men ändå inte. Hade varit mysigt att umgås med Jenny och Ewe, men det kommer fler tillfällen juuue :)

Stjärnorna i mjukisar!



Ibland är livet oglammigt även i kändisvärlden..Glammiga, välsminkade, höga klackar och fina lockar. Ja, så är vi vana att se dem, men även stjärnor som Kate Moss, Miley Cyrus och Zac Efron klär sig i mjukiskläder ibland, såklart :)

KOLLA HÄR!

Idag begravdes MJ - King of pop

 

 

 

I dag klockan fem på eftermiddagen, svensk tid, började familj och vänner – drygt 100 till antalet – anlända i en lång kortege med svarta bilar till Forest Lawn-kyrkogården. Där tog de sina sista farväl av kungen av pop, Michael Jackson.

Ceremonin avslutades strax innan klockan sex. Därpå bars en kista av guld, dekorerad med röda rosor, ut från kyrkan och tillbaka till kortegen. Den framlidna stjärnans kropp ska nu föras till arenan Staple Center där tusentals fans kommer att kunna hylla, hedra och tacka av sin idol.

Mariah Carey, Usher, Jennifer Hudson, Chris Brown, John Mayer och Lionel Richie är några av de artister som kommer att uppträda under minnesstunden för Michael Jackson.

Enligt CNN ska Mariah sjunga "I'll be there". Hyllningen kommer att avslutas med "We are the world" - en låt som ska framföras av samtliga artister på plats i arenan.

Tusentals fans har redan samlats utanför Staples Center. Michaels kista kommer enligt nyhetssajten Tmz att stå på scen under ceremonin.

 

 





SE MICHAEL JACKSONS LIV I BILDER HÄR!

 

 

 


Äru frääääsch eller ?!

Mhmm, ja det är jag. Har nyss duschat och rakat mig så fräschare än såhär blir det inte tyvärr..

Har nyss städat också så nu är det fint här hemma + att jag kommer att få lägga mig i nytvättade sängkläder, åååh va härligt!

Sitter och funderar på om jag orkar åka ut till Sundbo och träffa Ewe och Jenny..hmm, ska man orka ? Skulle ju vara mysigt att bara krypa ner under filten i soffan, poppa popcorn och glo på en film i min ensamhet... Daniel jobbar ju så ensam blir ja..men det är skönt de också ibland :)

V
alet eller kvalet.. blir nog å stanna hemma. Meen , jag vet inte..

 

Jag, nyduschad. I make it grey today..


 

"Prill" (Pricken), hemma hos mi madre på "rehabilitering" hehe :) Gullefjunet!


Ny design igen, väldigt rosa!

Tröttnade på den gamla designen så gjorde en ny. Blev väldigt rosa men det tycker jag om :) Oftast iallafall. Får väl se när jag tröttnar på den här då. Då blir det nog en annan färg. Jag är inte riktigt 100 på den här så det tar nog inte lång tid innan det dyker upp en ny så ni vet :)

Nu ska jag ringa Ewe och fråga om vi ska träääna..

So long suckerssssss

 

rubrik?

Alltså den där jäkla rubriken, vet aldrig vad jag ska skriva där, nästan iallafall. Idag har jag jobbat till klockan 14 och jag är slut. Så jävla trött på de där skitjobbet, vill tillbaka till kenneln, men får vvänta till augusti då kommer jag tillbaka dit :) Sen ska jag ju jobbar där i helgen så :) Kanske om det är fint väder så drar jag dit imorrn när jag slutar och säger hej. Skulle ha åkt dit idag men det regna och va bara tråkigt så jag hoppa över det.

Sen då? Ev. träning med Ewe, får se om vi kan peppa varandra till de idag. Skulle ju vara bra eftersom vi inte har varit dit nånting ssen försässongsträningen börja. Men avd gör man när man jobbar och sliter och mår allmänt piss? Då hoppar jag hellre över det.

Har nyss varit över till Emma och hämtat massa kläder och filmer hon har lånat av mig. Vart en hel bunt. Drygt när man lånat ut så mycket så länge att man glömt bort det.



haha, den här bilden är störtskön. Det var en match mot Rönnby då jag inte var med för jag va sjuk men tittade gjorde jag, och tog lite bilder, här är Cassen, ser ut som om hon vilken sekund som helst kommer bli ihjälslagen...jävla västeråsare..


fixat bloggdesign åt marina

Nu sitter jag hemma med Ewe och vi har fixat och trixat med Marinas blogg lite, blev bara bra tycker vi och hon också :) Nu ska vi kanske kolla på film, om vi orkar vill säga.

Puss på er

msn

Just nu sitter jag och snackar med Ewe på msn. Jag gör inget spec och inte hon heller..ja..det är väl ungefär det vi har kommit fram till än så länge. Vad ska man göra ikväll då? Glo på en film kanske .. sen sova tidigt. Igår gick jag och la mig halv 9..haha, trött eller vadå? Så går det när man jobbar och sliter.

Har nyss ätit baconsås och makaroner och väntar nu på att maten ska smälta så jag kan moffa i mig mitt godis, som jag köpte tidigare : )


Fick bara lust att lägga upp en bild på mig , Tove och Ewe för jag hade tappat bort den här bilden men har nu hittat den : )

äntligen hemma!

Äntligen är jobbet slut för idag. Usch det är så tråkigt när man är själv för man  har ingen och prata med. Till slut blir man dum i huvet. Sen blir man rädd att nån ska börja prata med en för man vet inte om man kommer ihåg hur man gör när man pratar..haha.. okej, vadå överdriva men iallafall..typ så.

hörs sen


Sorry, dålig uppdatering

Har jobbat idag, sen kom jag hem och städade och fick besök av svärmor sen drog jag hem till mamma, efter det drog jag hem till Ewe en stund och nu kom jag precis hem. Är trött och helt slut. Imorgon är det jobb igen och sen blir det å jobba 12 dagar i sträck och efter det får jag vila en helg iallafall :) Men måste ju få ihop lite pengar till Kreta resan, höhö.

Känner mig ganska nere idag så orkar inte blogga så mkt. Sry.


Engelbrektsloppet! Fyfan så drygt..

Japp, idag sprang vi ju loppet och det var sååå jobbigt. Höll på att spy två ggr :O Men det var riktigt skönt när det var gjort och jag hade riktigt roligt! :) Jag sprang 5km på 25.56 min.


här sitter vi innan loppet och laddar, jag håller i Lisa :)


Här springer jag, helt slut och lyckades få till en psyko min som vanligt, haha, den bjuder jag på.


Petter springer på, det tyckte han va jätteroligt :) Haha.


Stefan verkar lite trött men så sprang han ju på 20 min också. Riktigt bra jobbat, synd bara att jag skulle vara med och sänka oss.


Amanda rusar på i starten, helt galen. Skulle hon kanske inte ha gjort eftersom hon spydde en gång under loppet och svimma vid mål, haha, gumman då. Men hon gjorde det bra. 25.04, bättre än mig, attans, men vi va ju i samma lag ändå :)


Hannes spurtar i slutet :) Men det hjälpte inte för att slå broder Petter i brödrafajten :)


Jag har iallafall haft en rolig dag idag så det känns bra :)

Måste bara lägga upp en gammal bild på mig och Mira när vi tränar lite agility :) Hon va så duktig så :) För mer bilder kolla Filipgårdens hemsida, kolla den här!


Filmdags, skräckis :)

Nu blev det dags för film och skräckis blir det såklart :) Den heter "Tha haunting in Connecticut". Är nog riktigt läskig, iallafall verkar det som de på trailern.

N
å popcorn blir det inte för jag är mätt som fan. Men jag får försöka springa bort den där pizzan imorrn för då ska jag ju som sagt springa det där jävla 5km långa loppet, usch och fy. Menmen, vad gör man inte för laget?

Näe, nu blir det film.

Puss!

Cesar Millan - The dog whisperer

Jag älskar Cesar Millan! Han är så himla bra. Jag tror inte att det finns en enda hund han inte skulle kunna hjälpa. Alltså han är kungen själv och jag skulle så hemskt gärna vilja träffa honom! Han har hjälpt mig mycket med min hund genom hans program och film. Helt otroligt!

Jag älskar även hans hund Daddy! Så himla fin och bra hund. Den är ju med honom och hjälper honom när han ska rehabilitera hundaggressiva hundar. Daddy var ju egentligen Redmans (rapparen) hund först när Daddy var liten men Cesar fick honom sen, vet inte riktigt varför men tror nog Daddy har det jävligt bra nu :)
REDMAN.


Cesar Millan och hans "flock".


Cesar och Daddy :)



Cesar och Daddy igen :)  Observera Daddys koppel, snyggt eller vad? Burberry! ;)




Cesar Millans hemsida!



Bolognese

Nu har jag precis ringt och beställt en pizza bolognese och det ska bli gott. Älskling ska också äta..kebabpizza om ni undra..hehe.

Laddar lite för imorrn när jag ska springa..usch usch.. :)




Fuckfuckfuck

Blev ingen kennel idag, det hände en grej som absolut inte fick hända. Mer säger jag inte om det. Orkar inte.

Allt är väl ganska bra nu iallafall.

Pricken och Ewe jag älskar er. Hoppas Pricken käka upp tårtan till slut iallafall :) Kräsna hund :P




♥ ♥ ♥

Cykeldags!

Dags att ta cykeln och cykla lite med Rocky, sen kanske dra förbi mamma och sola sig lite, sen fortsätta, kanske köpa en glass och sen cykla lite till, tills klockan blir såpass mycket att jag drar till Norberg :)

TJADÅ!

Hata griniga apotekskärringar!

Fyfan, är det något jag hatar så är det griniga, otrevliga, BITTRA människor! Typ apotekskärringar. Nu är det ju så att jag sommarjobbar på ISS som är en städfirma och det är faktiskt oftast väldigt kul, men när det kommer till att städa apotek så tröttnar man ur, för på varje apotek, jag lovar, VARJE apotek så finns det minst en grinig, bitter kärringjävel som man bara vill skjuta i huvudet. Ursäkta, men så är det. Världen klarar sig bra utan dom.

Eftersom jag är en sån person som är glad typ 24 timmar om dygnet så är det väldigt obehagligt med griniga människor. Vad ska man säga? Hur ska man bete sig? Hade det inte varit ett jobb jag avr på så hade den där grintanten nog fått höra precis vad jag tyckte och tänkte om henne. Blir väl kanske sista dagen jag talar ut.. :)

Nääe, nog om det, över till något roligare. Klockan 15.00 eller lite tidigare kanske drar jag till kenneln och säger hej, tar även med mig Rocky bus, så får se hur han reagerar på att vara där :)




"Fuck off and die, du är för ful för mig och din morsa går för en hundring"


Go morron go morron

Nu är det inte så fint väder längre :/ Det har åskat hela morgonen men jag tror inte att det regnar för tillfället iallafall, orkar inte titta ut, persiennerna är neddragna. Menmen, får hoppas splen tittar fram lite senare då :)

Imorgon ska jag springa engelbrektsloppet, vilket jag EJ ser fram emot för jag kommer att dö halvvägs. Usch. Men det är bara att bita ihop, min kondis finns väl gömd nånstans i kroppen...


Kreta om 2 månader!

Nu ska jag lägga mig. Vet ni en sak? Haha, jag har fått värsta bondbrännan eller vad man säger. Har haft t-shirt hela dagen och varit ute i solen så har jag vikt in ärmarna så mycket jag kan så jag har fått jättemycket färg på armarna men en rand över axlarna typ, haha, skitfult, menmen, bruna armar iallafall :)

Om ca 2 månader , lite mindre förhoppningsvis, så åker vi till Kreta! :) Wihoo. Då får jag träffa min efterlängtade Jossan kossan :) ♥ Yeey!


Jag och Jossan :)


God natt! Pusssssssss

Dags för kvällskäk

Nu håller jag på med maten, det blir makaroner och korv till älsk men jag steker nån hamburgare till makaronerna till mig, tycker det är godare :) Enkelt och snabbt, bra nu när jag är pisstrött och svettig och äcklig. Ska duscha iskallt sen efter maten hade jag tänkt :)

Ewe lånade "disturbia" av mig så hoppas hon gillar den. Själv tycker jag att den är bra, men den är ganska så seg i början, det tar liksom ett tag innan allt börjar hända, menmen, till slut blir den bra iallafall :)


Fyrhjuling is the SHIT!

Idag är en sån där dag då jag har haft så jävla roligt. Så roligt som jag har haft idag har jag inte haft på jävligt länge! :) Jobbade som vanligt men idag bestämde vi oss för att ta fyrhjulingarna ut i skogen och köra hårt :) Fia va heelt galen! Hon va riktigt skill på fyrhjulingen också. Sen körde Lisa efter oss och eftersom vi hade den med mest krafter i så kunde hon inte köra om oss hur mycket hon än ville, vilket ledde till att vi gasade iväg och hon blev fast i ett dammoln ;P Sorry Lisa, men det va riktigt kul och det tyckte nog hon också :)


Jag och Fia och jag ser extra nörd ut, men den bjuder jag på! :)




Lisa i farten :)

Haha, så här såg det ut bakom oss, ingen Lisa syns i molnet :)


Där kom hon fram :)



Haha, jag vet att jag ser typ helt psyko ut i slutet men det är för att den stannar typ vid min fula min :) Haha, men whatever, jag ahde så jävla roligt så jag skiter i resten!

Ta bort fästingen!

Gud vad jag har blivit dålig på att lägga mig tidigt. Menmen, torsdag imorrn, så snart fredag alltså snart helg :) Är trött som fan, som vanligt och det har jag varit hela dagen lång. Imorrn ska vi käka på nån pizzeria/restaurang i Norberg så det blir nog gott , i hope ;)

Förresten så tog vi bort 5 fästingar på en av hundarna på kenneln idag! Usch alltså. Vi har en sån där fästinggrej som är till för att ta bort fästingar. Den är väldigt enkel och väldigt bra måste jag säga. Gjord av plast och ser ut som baksidan på en hammare, ni vet typ som två huggtänder som man sätter under fästingen, vrider ett halvt varv och sen rycker, simsalabim! Borta äckliga fästing. Det är två storlekar (i samma paket). Testa den om du tycker det är jobbigt att ta pinsetten.


Hehe, bra kvällstips sådär innan läggdags, precis vad alla tänker på att dom måste köpa nästa dag, haha, NOT.
Men seriöst, du som har hund, utekatt eller nåt annat husdjur, köp den, vet ej nå pris men den funkar fint.

Nu ska jag sova, GODNATT! :) ♥





Lady Gaga style ? Snyggt eller weird?

Vem tycker egentligen om Lady Gagas stil ? Alltså jag tycker det ser ut som om hon ska på maskerad hela tiden :) Haha, men det är vad jag tycker. Skulle vara kul att veta vad andra tycker. Om det finns nån som tycker det är snyggt på riktigt :) Men faktiskt så finns det vissa kläder och detaljer med henne som jag gillar :)


Den här outfiten vet jag inte alls vad hon tänkte på ?


Den här bilden på henne gillar jag faktiskt :) Tycker hon är riktigt söt på bilden och hennes håruppsättning till rosett är ascoolt :)


Den här är en total katastrof enligt mig. Både outfit och sminkning :)


Den här bilden är cool och jag tycker linnet hon har på sig är såå snyggt! ;) GE MIG!


Gillar även hennes musik. Tycker nog de flesta låtar med henne är bra. Hon bara kommer från ingenstans och rockar loss ;) Hehe.

Kolla in Deitys blogg!!!

Har kommit i kontakt med en grymt skön tjej här i bloggvärlden. Hon kallar sig för Deity och hennes blogg är riktigt intressant och rolig. Bra blogg med mycket variation :)

Kika in på den vettja!! :)



http://deity.blogg.se

Vart ju shopping i Väserås :)

Yes, men meningen var ju att vi skulle köpa en matta på IKEA och visst gjorde vi det :) En grön fin matta men vi ångrar nästan att vi inte köpte en större, men vi tyckte den såg så stor ut när vi var där, men men jag är jättenöjd iallafall :) Sen köpte vi några gröna ljus där också som skulle matcha mattan :) Nu är jag helt inne på grönt i vardagsrummet så här ska inhandlas gröna grejer :) GRÖNT ÄR SKÖNT!

Daniel köpte ett par hörlurar också och nå sladdar till bilen, men det är inte så intressant i think ;)




Det är så himla varmt här hemma så jag tror jag avlider! Usch! Men man ska inte klaga när det är varmt och fint för en gångs skull.

Funderar på film nu så det blir nog en sån. puss

Shopping i Västerås!

Nu ska jag och Daniel dra till Väserås och gå på IKEA. Ska köpa en matta och lite smått och gott :) Ni får se bilder när jag kommer hem och en liten uppdatering om dagen som har gått m.m :)

Ha det super tills dess :)

Kram på er

Godnatt bloggen :)

Nu var klockan alldeles för mycket såg jag nu och jag lär ta och sova nu så jag orkar upp imorrn. Blev ingen träning idag, usch va tråkigt men jag orkar faktiskt inte. Är helt slut hela tiden. Menmen.

Godnatt och sov gott för det ska jag iallafall göra, bara det inte kommer massa dryga mygg och surrar i mitt öra!


RSS 2.0