♥ Gyrostallrik :)

Jag bojkottar dom nyttiga smoothiesarna och tjockar i mig en gyrostallrik istället :) Det är gött de!

♥ Nääe, jag vet inte...

Har kämpat med dom där frukterna nu och mixat ihop dem. Det ser ut som spya och luktar inte så gott. Däremot har jag ingenting emot smaken men alla fruktkött bitar klarar jag inte av..Uääk.

Jo men då vet jag att jag inte behöver köpa sånt nå mer iallafall...



Mm, jovisst, så här såg det ut...

Men nog är jag lite stolt över mig själv att jag prova ändå :)

♥ life's great

Jag är överlycklig eftersom älsklingen min har fixat laptopen så jag kan sitta vid den och blogga och göra det jag gör :) Härligt. Men en sak jag inte förstår är hur han gjorde det. Jag mena, förut var det så himla svårt och routern va sönder osv osv. Men nu helt plötsligt när jag "tog över" hans dator då tog det ungefär, sisådär 5min så var det klart :) HMM...

Men jag klagar inte!

Snart ska jag göra min första smoothie :) Äter varken frukt eller grönsaker så jag tänkte att jag kunde testa att mixa det, så kanske jag tycker om det :) Idag ska jag mixa apelsin, kiwi och päron :P Höhö, får se hur det smakar :)

Jaadå, så ni får väl höra senare hur det smakade :):)


Rocky hemma hos mamma :)

♥ Påväg till mamma på mors dag

Åååh, va skönt! Nu har jag precis duschat efter att ha setat och solat på balkongen hela förmiddan :) Jag har minsann fått en massa färg på framsidan, men bak är det lite ljusare :/ , så jag lär ju ta och sola där också när jag får tid.

Så! Tog en paus i skrivandet och gjorde mig lite iordning för nu ska jag hem till mamma :)



Jag nu :)

Pusss

♥ Morrn, morrn :)

Idag är det ju som förhoppningsvis dom allra flesta vet, MORS DAG :) Därför ska jag hem till min kära mor och fika lite sen, mhmm :) Plus att det är helt underbart fint väder ute så man lär ju ta och njuta av solen också.

Nu har jag nyss vaknat och sitter och käkar frulle så ni vet :P


♥ Få fler besökare!

Om du vill ha fler besökare till din blogg så kan du registrera dig på Viraltrafik. Det står på sidan precis hur du ska göra för att få fler besökare, jag har precis registrerat mig och vi får väl se hur det går :) Vad jag har läst så ska sidan vara bra iaf :)

Lycka till!

♥ Redigering pågår

Precis, om ni undrar varför min sida kanske kan se lite konstig ut är det för att jag håller på att försöka ändra lite saker, men vissa saker jag vill ända förstår jag mig inte på så jag måste rådfråga min käre bror men han är alldeles för upptagen för sin käre syster :( Buhu.

Men jag är på god väg. Dom där HTML-koderna var rena grekiskan för mig men nu börjar jag förstå mig på det bättre :)

Idag har jag varit barnvakt åt Nova så vi va hos mamma och busade lite , och Rocky var såklart med han också :)


Påväg hem från mamma :)


Sötaste Nova! ♥

♥ Mina nya skor, tripp till stan

I Västerås köpte jag ju då nya skor, och jag måste ju säga att jag är helt kär!



Mhmm, så söta! I lika a lot!

Jo, Ewe ringde ju och väckte mig så vi drog med hundarna ner till stan och hade det mysigt i solen :)


Ewe med sina foppa och Pricken slår sig ner på en gång i väntan på att få ta ut pengar :) ♥


Och inte blev det bättre heller när det äntligen va Ewes tur, nej han låg kvar.



Och så min lilla kille :)

Nu ska jag snart dra ner till mamma och busa med Nova och Rocky lite, men skriver när jag kommer hem igen.

Puss

♥ Good morning sunshine

Jag har nyss gått upp, blev väckt av Ewe, och det var ganska bra för det är jätte fint väder ute! Så nu ska vi gå ut och gå lite med hundarna :) Myspys.

Igår va vi ju till Västerås och jag köpte ett par jättefina skor :) Ni får se sen, jag hinner tyvärr inte nu.


EWE och PRICKEN, även kallad Prick, Prill och andra lite konstigare namn som man kommer på :)


JAG och ROCKY, här var han 7 mån, nu är han 2,5 år så här va han en liten klenis :)

Hörs sen PUSS

Staff eller fralla ?

Jag har kollat runt på hundvalpar på blocket hela dagen idag och jag kan inte bestämma mig om jag vill ha en Fransk bulldog (fralla) eller en Staffordshire bullterrier (staff).

Daniel vill ju dock inte ha en fralla då han anser att dom är fula, men jag däremot tycker dom är helt underbart söta. Men staffen är ju helt underbart fin!

Menmen, vi får väl se vad som händer!

FRALLA :)



STAFF :)


cp center

Nu sitter jag på cp-centret och "söker jobb". Det går väl inte så jättebra. Solen skiner utanför och här sitter jag. Såå orättvist. Hittade nånting i västerås där dom söker typ en bloggare/skribent men det sprack ju direkt när bara själva annonsen var rena grekiskan för mig. FAIL!

Nu skulle jag vilja sitta på balkongen hemma och sola. Gud va härligt. Menmen. En arbetslös måste göra vad en arbetslös måste göra.

back to "business"

Godmorgon.

Nu har jag vaknat och gjort mig iordning för att dra ner på cp-centret som alla andra misslyckade idioter :) Haha, skoja bara.

Jag har ingen aning om när jag slutar men när jag gör det så ska jag och älsk åka till västerås iallafall, vet inte hur många gånger jag har nämnt det men ändå.

Nu lär jag gå ut med min lilla älskling pälskling till hund som jag säkert får släpa ut för han sover som en stock :)



Hörs nog ikväll eller kanske under dagen :)

vinst.

AIK vann! :)

Men nu ska säkert älsk sitta vid datorn så jag får lägga mig i soffan och glo på en film sen är det sovdags. Imorgon drar vi till Västerås för att shoppa :)

CIAO

AIK-Hammarby

Just nu pågår matchen mellan AIK - Hammarby. AIK leder med 1-0. Det känns riktigt fint. Haha, dom äger hela matchen. Bye, bajen, bye, bye.

Kom igen gnaget.



Kväller..

Jajamensan, den smyger sig på. Älsk har kommit hem och ska kolla på AIK-Hammarby. HEJA AIK! Och ja, som dom flesta vet, jag är stolt gnagare! Ska ta och laga nåt käk snart. Väldigt hungrig. Men jag är, som dom flesta också vet, alltid hungrig.




Imorgon blir det en tidig morgon igen, usch jag som vant mig med att sova tills jag vaknar. Men men, lär försöka fixa praktik, så nu vet ni det också.

Näe, nu lär jag glo på matchen. PussPusss!

...


dagens outfit

Funderade ett ögonblick där efter att jag besökt folks bloggar om att jag också skulle lägga upp en dagens outfit varje dag. Men den tanken krossades i samma ögonblick jag började tänka den eftersom jag knappt gör något om dagarna och bara går runt i mjukiskläder så är det kanske inte nå kul att se på.

Men tanken var ju god iallafall.



Marley och jag

Måste bara tipsa om en helt underbar bok! Jag fick låna den av min mamma som sa att den va jättebra. Har tänkt att se på filmen men det har inte blivit av och jag har fått noja av att ladda hem filmer nu efter nya lagen så jag får vänta tills den går att köpa eller hyra :)

Den är baserad på en verklig händelse. Det är en kille och hans fru i USA som bestämmer sig för att köpa en söt liten labradorvalp. Men den här söta lilla labradorvalpen växer upp och bli till, som han uttrycker sig, världens värsta hund.

Jag lovar, läs den!




godmorgon!

Uppe med tuppen igen. Typ, klockan är 08.30 och jag ska iväg på nåt "möte". Trök. Ställde även klockan tidigare för att hinna med en promenad innan frukosten men det regnade så jag låg kvar i sängen :)

Usch så trött jag är idag då. Men börjar piggna till. Igår var det bal och jag hoppas alla studenter haft en bra kväll. Synd bara att det inte va så fint väder men förhoppningsvis så är det fint när dom tar studenten :)

Näe, nu har jag bråttom, hörs sen. Hej



MORS DAG PÅ SÖNDAG!


min hund kan simma

Gosh, vilket hagel de va nyss! Både jag och Rocky stog och tittade ut och gapade :) Mysigt.

Snart blir det filmkväll med lite gott godis. Tidigare åkte vi till abbortjärn och busade med hundarna och Rocky badade som en galning. Han har helt plötsligt nu i år börjat tycka det är jätteroligt att simma i vattnet och hämta pinnar :) Förra sommaren försökte jag men han bara stog vid kanten av vattnet och skrek när jag kastade ut massa saker. Han har väl äntligen fattat att man kan simma.






the perfect storm, not

Guud, folk håller nästan på att blåsa bort ute, på riktigt. Jag och Emma hade tänkt åkt ut med hundarna till abbortjärn men vet inte om jag har sån lust med det. Det kommer nog bli ett riktigt oväder och såna tycker jag inte om, iallafall inte när jag befinner mig mitt i dom.

Själv sitter jag nu och håller på med photoshop och försöker lära mig lite. Jag har då hittat något jag verkligen tycker är roligt. Synd bara att man sitter still framför datorn. Kan ju bli ganska rastlös.

Puss


hemma igen

Åh, vad skönt det var att handla. Jojo, så nu har jag ätit frukost också. Det satt fint.

Sitter och funderar på om man ska ta en långpromenad sen eller om man ska gå ner till gymmet. Svårt, svårt. Det blåser ju så mycket ute att man nästan blåser bort, vilket jag helst inte vill göra.

På fredag ska jag och älsk åka till Västerås och köpa lite grejer på IKEA :) Jag längtar!

uppe med tuppen

...eller, nästan iallafall. Klockan är 09.00 och så här tidigt har jag inte gått upp på ett tag. Ska iväg med Emma som ska fixa leg (äntligen). Att vara 18 år och inte ha nåt leg kan ju vara som att inte vara 18 år :/, Meen, personligen tycker jag ju att Emma har klarat sig ganska så bra utan, men det kommer ju verkligen underlätta med den där lilla plastbiten.

Såå, ska jag passa på att handla hem lite grejer också. Tänkte testa göra någon smoothie sen. Får väl se vad jag tycker om det.

Men nu lär jag göra mig iordning. pusspuss ♥


photoshop och desperate

Nu sitter jag och håller på med photoshop vilket jag tycker är krångligt men väldigt roligt :) Det är ju liksom på engelska så.. jag är faktiskt bra på engelska men det finns ju ord jag aldrig hört förut, men det går bra ska ni veta, jag lär mig.

Ni kommer med andra ord att få se mycket konstiga bilder och sånt som jag slänger ihop och kallar det "konst".


Snart ska Emma komma över och kolla på Desperate med mig. Wihoo, älskar desperate housewives, tröttnar aldrig.

Btw, så ska jag försöka uppdatera väldigt mycket oftare nu. Men det är svårt när jag bara har Daniels dator att sitta vid, men det ordnar sig väl tids nog :)

Här är ett av mina verk :)




Blev ganska liten kanske men det går ändå





Härliga dag

Idag är det jättefint väder, eller ...det var iallafall jättefint väder. Nu har det kommit en del moln på himlen men inget jag störs av :) Jag och Emma va riktigt hurtiga och gick ut till eskiln och tillbaka vilket var väldigt välbehövligt.

Ikväll är det Desperate housewives som icke får glömmas!

Måste även skänka en FET kyss till kära Ewe som är såå himla go!

PUSS PÅ DIG


daaah

jävla blogg å krångla de första den gör!

Hej igen allihopa!

Nu har jag bytt till blogg.se för jag känner på mig att jag kommer trivas mer på den sidan än den andra skitsidan.

Det kommer börja med lite dålig uppdatering här också för att min bror håller på med min design men han verkar inte ha all tid i världen, vilket jag får acceptera :/ Plus att min laptop är cp eller iallafall routern till den så jag kan inte använda internet på den så då får jag ta andra datorn men kruxet är ju att Daniel sitter där hela tin.

Aja, idag är det så otroligt härligt väder så jag ska nog ta och gå ut och njuta av de.



RSS 2.0