tidig joggingrunda

Tog jag för typ 45 min sen med Rocky i kylan...sen har jag ätit frulle. Nu ska jag väl bara göra mig iordning och dra till jobbet. Blir nog inte mycket till bloggning idag för slutar 17.30, och har ev jour så det kan bli 18.30 sen blire gymmet på en gång efter det så ni får vänta tills ikväll på uppdatering :)

 

Såhär såg det typ ut förutom att jag inte sprang i skogen...(bild tagen från google)


nu är det jul i mitt hus

Eller lägenhet...och den är ju inte bara min, den är ju Daniels också men nu är julen här iallafall. Julpyntade lite häromdagen och tänkte visa lite. Det är inge mycket. Bara nån ljusstake och nån stjärna men det räcker gott och väl för att julstämningen ska göra verkan :)

 

Vardagsrummet..va lite svårt att ta utan blixt för slutningstiden eller va de heter blev jättelång så det blev suddigt och tog jag med blixt blev det bara fuult

 

 

Sovrummet...och en liten stjärna :) ignorera att sängen inte är bäddad..orkade inte

 

köket. Inga julgardiner har jag heller men det spelar ingen roll..då slipper jag bara byta vilket är hur skönt som helst!


God morgon!

Godmorgon!

Gick upp för en halvtimme sen när tuppen gal, höhö... ska ut i kylan med Rocky en snabbis sen göra mig iordning för jobb. Daniel har bilen idag så jag får knata..usch! Men jag får lyssna på musik på vägen så det går nog fort :)

Sitter och kollar på "Nanny" nu, haha :)



(inte tagen nu)

1:a advent

Nu är det inte långt kvar till jul och ojoj vad jag längtar! Jag älskar julen! Så mysigt att umgås med familjen, äta julmat och dela ut julklappar (och få) hihi :)

Ska ta lite kort imorrn efter jobbet så ska ni få se lite hur jag har julpyntat här hemma :) Kan ju vara kul de å...

Nu ska jag titta lite på tv, är så glad att klockan är så lite. Trodde nämligen att klockan va typ 23.00 tidigare sen när jag kollade på klockan så va hon bara 19.00, haha :)

 

yuummie


sex and the city 2

Igår hyrde jag och Sandra "sex and the city 2" och den va grymt bra tycker jag! :) Vi hade en mysig kväll med film, chips och annat snask. Ikväll blire filmkväll igen och då ska vi kika på "allt för min syster". Jag har redan sett den och skrivit om den i bloggen men Sandra har inte sett den så vad gör man inte för sina vänner? ;) Har även en skräckis som ligger på datan som jag inte sett :)


gårdagen

Igår jobbade jag inte så när jag hade sovit ut så tog jag med Rocky ner till Risbroplanen och vi busade med hans älskade tennisboll. När vi gjort de så gick jag hem och gjorde mig iordning sen följde jag med Sandra till Avesta för hon skulle shoppa och vi kollade efter julklappar.

När jag kom hem lagade jag mat sen kollade jag och Daniel på "kommisarie Späck" , haha en parodi på Beck filmerna plus lite annat :) Riktigt rolig film btw!

Nu kommer Sandra snart hit så blir det filmmys! ♥

Rocky

 

 

jag inne på ö&b

 

 

Sandra provar kläder

 

 

 



hahahaha ett måste!!

Soooorry

Sorry sorry sorry för dålig uppdatering igår...snarare ingen uppdatering alls men jag hade verkligen ingen lust. Öppnade inte ens datorn igår. Kan faktiskt vara skönt med en liten paus ibland :)

Måste städa lite nu för får snart besök av mamsen m familj så har lite bråttom men ska uppdatera mer sen om vad jag gjorde igår :)

Ni får kolla på en liten film jag tog på Rocky igår när vi busade lite :)


pizza-time

Kom hem för en liten stund sen från jobbet och kan säga att jag har skallebank deluxe! Arbetsskada. Aja..Sandra kom precis hit och vi ska glida iväg och köpa pizza som vi ska fläska i oss sen blire bara häng.

:)

 

 

åh vi är så vackra så jag blir knäsvag


mörrn

Kilar strax iväg till jobbet men först ska jag bara ta och digga lite musik sen byta kläder. Senare idag blir det förhoppningsvis gym med Frida men om inte så tar jag nog en löptur med Rockan. Det kan han behöva. För jag vet inte riktigt om jag vågar mig på cykeln...det hade ju varit bättre för honom dock. Menmen...

Hörs sen då.


Puss...ännu en pussbild





stress stress stress

Men nu äntligen får jag sätta mig ner och ta det lite lugnt! Har tvättstuga, sen va ja tvungen att åka till affären och handla lite för det fanns inte skit hemma att äta och jag är hungrig som en griiis. Smart som jag är så köpte jag en färdig fiskgratäng som tar nästan 1 timme att blir klar...och jag som är hungrig som en... precis, en gris!

Jaja, har typ precis satt in den i ugnen så om en timme får jag mat i min mage. Under tiden passar jag nog på att kolla lite på halv 8 hos mig och tar en dusch :)

Åååh, nu sitter dom och äter mat på tv..inte för att det ser gott ut det dom äter men när jag är hungrig och ser folk på tv som äter då blir jag ännu hungrigare!

 

Puss!

 

(bild på mig från Kreta)


drar mitt arsle till gymmet

Har typ nyss kommit hem och har varit ut med Rocky en snabbis. Tycker synd om honom nu när det är sånt stormväder och jag jobbar så mycket att han inte får komma ut och motioneras så mycket. Ska köpa ett löpband så fort jag får råd som han kan få springa på såna dagar när man inte riktigt hinner ♥

Nu ska jag och Frida dra ner till gymmet och skaffa oss lite mer träningsvärk. Vi är inte riktigt tillfredsställda med den smärta vi redan känner och har i våra muskler. Näru, här är smärttröskeln hög!

Sååå.....vi hörs sen va! hujhuj


om det ändå kunde vara januari

God morgon på er alla!

Sitter och har ätit en liten knäckemacka för va tvungen att få i mig nånting, äter frukost på jobbet sen :) Dricker vatten gör jag också för mjölken är slut och det har inte kommit nån ny leverans utanför dörren! Suck! Dom är alltid sena! Eller nej juste, man får ju köpa mjölken själv i affären nu för tiden...amen va fan! Så är det ju, aja får väl handla senare idag då...

Suktar efter januari gör jag också! för då kommer mina älsklingar ut i lager igen från have2have.se :) Såå jäävla heta! Dock är det typ 14cm klack på dom så jag vet inte om jag kommer kunna gå i dom men det är ett senare kapitel!

 

498:- ♥


drar ut på äventyr

Först till min kära mamma ♥ sen till min kära Sandra för att umgås lite och kolla på desperata hemmafruar tillsammans ♥

Så här bjuder jag på några bilder på mig, at the moment!



hallåja här sitter jag i min ensamhet och tar kort på mig själv...hur normalt är det? (om man tänker efter så är det faktiskt jääävligt normalt)




jag och min hårboll då vill säga...dock syns den knappt. Ska fixa nå bättre lyse så bilderna blir liiite bättre iaf.




haha men hallå....whats up with the peacetecken egentligen? Har jag inge bättre att göra på bild? Aja...peace out

veckans höjdpunkt

Tjabba, tjena hallå!

Kom för en liten stund sen hem från gymmet där jag brände några kalorier med Frida! :) Det var riktigt trevligt och skönt att få komma igång lite! Nu ska jag äta lite sen blir det en liten dusch. Ikväll blir det....*trumvirvel*...desperate housewives!! Wihoo! Veckans höjdpunkt om jag får säga det själv!

Imorrn blir det jobb och jag ska få jobba på Sandras avdelning så det ska bli extra KUL!


 

En gammal bild på määäj!



cross

Jag . vill . ha .

 

Ring från Style by Tyra


sämsta fotot ever

Haha, godmorgon! Sitter och dricker te. Börja halv 7 så har lite bråttom...tänkte jag skulle ta ett kort men i mörkret här hemma så blev det ett riktigt crappy kort. Men det får duga, vill liksom bara bevisa att jag dricker te för er som inte tror mig...haha, skoja!

Hörs när vi hörs. Puss


night night, sleep tight

Ojojoj va klockan sprang framåt alltså! Hade tänkt lägga ansiktsmask efter duschen och noppa lite ögonbryn, färga dom och så...men så tänkte jag att jag skulle laga mat och äta före...öhm...jaa och sen va klockan dags att hämta Daniel från jobbet. Så det blev inge fix, menmen, tänkte iaf ta och göra en te och slappa lite med den sen lägga mig och sova :)



MYYYYS ♥

run jempa ruuun

Ja, men det är precis det jag har gjort nyss :) Blev bara in snabbt hemma efter jobbet och byta kläder, dra på jycken kopplet och springa för att möta upp Frida för en springtur. Vi växlade mellan att springa och att gå raskt så det blev iallafall en timme ute i friska luften och det känns finfint!

Nu tänkte jag faktiskt ta och zumba lite, trot eller ej men fick faktiskt en sån lust så jag tror jag gör det innan jag hoppar i duschen.


 


moooorning!

Sitter och slänger in ett blogginlägg innan jag gör mig klar för att dra till jobbet. Jobbar 10-17.30 :) Kan tyvärr inte blogga från mobilen för blogg.se är ju knäppt. Eller kan, kan jag väl men då blir det inge bilder och hur kul är de? Aja, skit samma. Ni får vänta tills jag kommer hem :)

Då blir det att dra ut och springa med Frida sen kanske en vända till gymmet om man är duktig nog :)

Hörs sen. Puss!


tog mig ett dopp i det blå

Eller i det bubbliga vita kanske :) Alltså jag badade i vårat badkar, med bubbles :) Det va riktigt skönt och jag låg däri i typ 2 timmar! Anledningen till det va för att jag kollade på film när jag låg och badade för annars kan jag inte få ro. Ligger jag bara där så tröttnar jag efter 2 min...jag skojar inte. Men nu gick det bra :) Kollade på "Crash" som va lite skum men helt okej film. Nu sitter jag och kolla på dom där ensamma mammorna som söker ett ligg..

Ska nog snart gå och lägga mig för jag börjar bli trötter.



Bubbles ♥ Ser ni att bubblorna ser ut att vara formade som ett hjärta? :D




Tända ljus :)



Crash via Voddler :)

appar till iphone

Tidigare satt jag och kollade runt på olika appar till Iphone...haha sånt här är ju skitkul! Och vilka extremroliga spel det finns alltså! Nu kommer man ju aldrig att ha en tråkig stund! För när det väl kommer en sån så har man ju sin kära telefon med alla roliga spel och andra roligheter :)





Här är några spel som jag tagit hem iallafall :) Skitskoj kommer jag ha! ;)




nu är den min

Soooom jag har längtat! Dock har jag lite problem med att blogga med den...eller nu har jag kommit på hur man skriver inlägg men vet inte hur man lägger upp bilder och så...men då är det ju tur att man har google! Eller vad säger ni? ;)

Sorry för dålig uppdatering igår! Va ju i Västerås sen drog vi till Sundbo och hämtade Jenny, Phil och Elias och sen åkte vi hem till oss. Det blev även en liten visit hos min käre mor och sen hem till oss igen för att trycka pizza! Senare bar det iväg till Sundbo igen för att spela biljard (karlarna spelade) och chilla lite "Sundbo-style". Det blev en sen kväll med andra ord. Trevligttrevligt hade jag iallafall :)

 

♥ iphone 4



Testing

Testar min nya iphone :)

Mot Västerås

(Hoppas ingen kastar ägg på mig) ... höhö

Skämtåsido, nu är jag klar så nu ska vi bege oss mot Västerås så får vi se vad jag kommer hem med :D

Hörs sen! ♥


jag just nuuu

 

kom an vettja

 

 

facelook :)


mer carpe diem än så här, det blir det inte

 

Jag när jag njuter av livet på Kreta i september i år ♥
Carpe Diem

Maja liten

Hemma igen. Vi åkte till Frida och kollade på idol där och det va riktigt mys. Fridas lilla Maja är ju alltför söt :) Hon tyckte jag va jätterolig att kolla på och prata med sålänge hon satt i mamma Fridas knä men när hon kom till mig så blev hon jättesur :( Men när jag stog upp och höll henne och lekte flyg så blev hon jätteglad :D (jag har mina knep när barn inte tycker om mig).



IDOL!



Sandra, Maja och lite Frida



SötMaja! :)

det är dags för fredagsmys...

Sandra kommer och hämtar mig om en halvtimme så åker vi hem till henne och har lite mys. Kanske glor på en film och snackar massa skiiit :)

Kanske bloggar nånting hemma hos henne, annars hörs vi när jag kommer hem. Det kanske blir vid 22.00 :) Håll uuuut!

 

Sandra o jag ♥


iphone 4

Imorgon kan den vara min! Guu va jag längtar! Men hittar jag inget bra abonnemang så blir det ju heller inget så därför kanske jag inte ska vara alltför glad för då kommer jag bli extra besviken om jag inte hittar på nå bra.

Vill helst ha en vit, men har hört att den inte har kommit ut än utan ska komma i vår istället fast den skulle ha kommit tidigare. Aja, spelar egentligen inte så stor roll, bara jag får en så kan jag blogga massor vart jag än är :D fintsomfan. (då kanske min vän Jenny blir glad också för hon klagar på att jag inte bloggar tillräckligt även fast jag kanske har skrivit 7-8 inlägg på en dag. Nej då, här ska det vara minst 20 inlägg på en dag för att hon ska vara lite tillfredsställd iaf ♥)

 

 

♥♥♥


off to mum

Nuu ska jag dra mitt ass till min älskade mamma och snacka lite skit med en kopp te och sällskap som är guld värt ♥ Vi får höras senare bloggeen, ok?

Puss sålänge!

Lekte lite med kameran också..höhö










Haha, jaja. Där fick ni några bilder på mig just nu iallafall! :)

Fredag

Nu är helgen här! Och vad ska man hitta på? Naada! Bara ta det lugnt. Kanske glo på IDOL ikväll? Ja så blir det nog :) Imorrn dra jag eventuellt till Västerås och fixar mig en iphone! Om jag hittar nå bra abonnemang så att säga ;)

Nu ska jag ta och få i mig lite frukost sen kanske hälsa på mamsen en sväng.

Hörs sen. Pyss

 

cute!


tittar på Kenza & Tyra show

...som vanligt varje torsdag!

Det är så jäkla roligt och dom är så underbara! Gillart! Dricker te gör jag också för det är fintsomfan.




Kvällens låt - Milow

 

Milow - You don't know

 

Detta tycker jag är en grymt bra låt och den spelas flitigt här hos mig :) Samma när jag kör bil och när jag duschar. När jag duschar låter det dock inte lika bra eftersom då är det jag som försöker sjunga den...menmen, jag sjunger hellre än bra (fast det är iofs inte helt sant) men det låter bra!

 

 


sisters in arms


Jag och min fina syster på Kolmården i somras ♥

Byggfällan

Sitter och kollar på "Byggfällan" på tv3 och det är skitbra. Men förstår inte hur folk kan göra så mot andra. Man blir anställd att göra ett bra jobb men gör ett riktigt skitjobb så man förstör helt! Det är sjukt! Han i dagens program va en riktig liten jävla fegis! Usch, han borde få rejält med stryk eller nåt...




springvända, CHECK

Sprang runt Eskiln med Frida och Rockyboo sen gick vi ett varv runt också. Alltså fyfan vilken jäkla kondition jag fått  efter att jag slutat röka! Det är fan en ordentlig skillnad, and i like it a lot! Nu håller man ju liksom inte på att dö efter 50 meter :)

Har iaf precis duschat och tänkte ta och chilla lite med en kopp te och tända ljus :)


 


attraktiv . kommunal

Hej!

Nu är jag hemkommen från jobbet. Har lite bråttom för Frida kommer och hämtar mig 6 så ska vi ut och springa runt Eskiln :)

Har varit och blivit medlem i kommunal idag! Ohyes. Det va fanimej på tiden att nåt hände på den punkten.

 

 

Min snygga t-shirt jag fick! Den beskriver mig på pricken alltså!

 

Hörs sen!


ny dag - nya möjligheter

Jojomensan, visst är det så! Hade så himlans gärna velat åka till Västerås idag och fixa en iphone 4 men det blir inte så. Ska jobba 12.30-17.30 så kanske imorrn? Ååh, jag vill!!

Nu ska jag ta mig en tripp till Kommunhuset och gå med i kommunal, det är viktigt att äntligen få ut den tummen ur arslet. Sen blir det en snabb visit hos Sandra och en snabbis hos mamma sen jobb för hela slanten!

Jag kanske hinner med ett inlägg till innan jobb men det visar sig så lovar inget. Ciaoo

Var tvungen att lägga upp en bild från i förra vintern när jag och Sandra va i Stockholm och hälsade på Jossan så drog vi till Garbos såklart, bästabästabästa! Påvägen hem blev det extra mycket snöbollskrig! Fan va kul det va!! SAKNAR enormt mycket ♥

 

P.s vi hade såklart inte såna skor på oss, utan hade en påse med dom skorna vi tog med oss och gömde utanför för att vi skulle slippa gå hem i högklackat. Dock bodde inte Jossan långt ifrån Garbo, men tillräckligt för att man skulle hinna dö av fotvärk!


onödigt vetande

  • Man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten
  • En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför.
  • 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en penna i halsen.
  • Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa.
  • Ögats storlek är detsamma från födsel till död, men näsa och öron slutar aldrig att växa.
  • Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet.
  • Cigarettändaren uppfanns före tändstickan.
  • Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
  • Noshörningens horn består av sammanpressat hår.
  • Serien Kalle Anka var en gång i tiden förbjuden i Finland på grund av att han inte har några byxor
  • Om man kunde köra bil till solen med en konstant fart av 100 km/h skulle det ta 176 år att komma ända fram – utan vilopauser.
  • En sköldpaddas sköld består bland annat av djurets revben, och det betyder att sköldpaddan har revbenen sittande utanpå kroppen.
  • Den bok som utgivits i flest upplagor, förutom Bibeln, är Ikea-katalogen.
  • Internet består till 61% av porr.
  • Charlie Chaplin vann en gång 3:dje pris i en Charlie Chaplin-lookalike tävling.
  • Det vanligaste ordet världen över är okej. Det näst vanligaste ordet är Coca Cola.

Haha, ja, skapligt onödigt vetande. Men det kan ju vara kul att läsa om man har tråkigt och mycket fritid. Nu tänkte jag dra ut med Rocky sen tror jag nog att jag går och lägger mig! (källan till onödig fakta)

Sov gott! Puss ♥

En särskild hälsning vill jag ge till Jenny som jag vet troget läser min blogg ;) hihi, och hennes lilla Elias, min favvo. I love you ♥


övernaturlig hund, helt klart

Tjoflöjt!

Har spenderat nån timme hos Sandra men är nu hemma och ska laga lite käk. Magen kurrar så nu är det nog dags att få tyst på den. På menyn: Falukorv a lá grande (alltså vanlig coop falukorv) med lite pasta al pastore (snabbmakaroner) sen lite ketchup på de och jag är nöjd.

En solskens historia: (there is a God)

Förresten, va hos mamma och Daniel sa att jag skulle handla falukorv men inte fan har jag nå pengar med mig så jag får 30 spänn av mamma så jag kan köpa mig en sketen falukorv på servus. När jag kommer dit så kostar skitkorven 31,50kr!! 1,50 för mycket. Jag, fattig som jag är går runt i affären och kollar vad jag kan få för krubb för fjuttiga 30 kr tills jag ser att coops falukorv 300g (skitsmå) kostar typ 17 spänn...men det skulle ju inte räcka...jag är ju fan skithungrig! Men sen så måste tydligen Gud ha fått syn på mig där jag står med mina tre guldtior i handen och funderar och kastar ner en skylt där det står "coop falukorv 300g, 2 för 30kr" !!! Tack Gud! Du räddade mitt liv!

Aa, just ja! Kolla in den här hunden! Hahaha, vad gör han?? HUR gör han?



 

Såg det på AFV hos Sandra och var bara tvungen att leta på ett klipp och visa er! :) mohaha, tänk om Rocky gjorde så, fan va ballt, det ska jag lära honom


hääämma igen!

(jag vet att det stavas HEMMA bara så att ni inte tror jag inte vet...elle nå)

Anyway. Har precis kommit hem från jobbet iaf. Det blev en lite längre dag än jag trodde men jag klagar inte. Work is money and i need it! Så vad händer idag? Eftersom jag inte vet än om jag jobbar imorrn så vågar jag inte ta en powernap, men det hade varit gudomligt skönt för jag är trött som ett as!

Nej nu ska jag rasta byrackan sen får vi se vad som händer sen :) Hörs senare! Puss

 

Va ju hos Frida igår så här får ni ännu en dålig mobilbild. Den här gången på Fridas 4månaders gamla Maja :) Såå himlans söt liten tjej :)


fläskläpp

God morgon!

Sitter i soffan och jäspar. Ska bara klä på mig sen drar jag till jobbet. Jobbar 7-14 idag :) Hinner inte göra nåt längre inlägg så det får räcka med ett god morgon...god morgon!



haha trött hund

nyduschad

Sådär, har nyss duschat och nu kom Sandra. Ska bara föna mitt fluff sen drar vi till Frojda för lite desperata hemmafruar! Hörs sen!


jobb, springrunda bla bla bla

Tjääänare!

Har jobbat hela dagen lång typ. Är riktigt trött men tänkte att jag skulle ta en liten springrunda med Rocky sen en skööön dusch! Efter det blire desperate housewives med Sandra o Frida hos Frida :)

Annars händer det faktiskt inte mycket alls hos mig just nu så vi hörs väl senare ♥

 

bjuder på en gammal bild på mig, enjoy, mohaha


Morgonstund har guld i mund

Mund...mund...mund...vilket jäkla ord. Har iaf lärt mig att det betyder "hand" so it makes sense.

Hej på er förresten! Har klivit upp för en stund sen och är jäääättetrött! Jag skulle som sagt ha gått och lagt mig i tid igår men nej då, då ska man fastna vid saker på datorn. Förbannade älskade dator!

Aja, ska iaf snart åka till jobbet så vi hörs efter 4 nån gång :) Puss!

 

Haha, ni måste bara se på den här psykohunden. Han blir helt galen på sitt eget ben..haha eller ja ni får se själva! Dock tycker jag det är lite läskigt. Om han blir sådär psyko på sitt eget ben hur blir han inte då om något barn eller annan människa kommer i närheten? :S


är man stor måste man vara snäll

Nu ska jag gå och lägga mig. Klockan är alldeles för jävla mycket! Skulle gått och lagt mig för länge sen! fanfanfan, kommer vara astrött imorrn! Aja, god natt och sov gott kära läsare :) Hörs imorrn! Pusss

 

Är man stor måste man vara snäll

Rocky o Jackie


Rocky

Han är så vacker, min Rocky.


mina kakor ♥

HEJ!

Tänkte bara slänga in en dålig mobilbild på mina kakor. Dom är köpta för guldtian på Lidl, haha så det är budget! Nu har jag iaf ätit för mycket av det goda och sitter i soffan och sväller som svullo. Tänkte ta och cykla en liten liten runda med Rocky för han är så rastlös så jag blir rastlös stackarn. Förresten så behöver jag också röra på mig lite..hmm...

 

me like


tvättstuga hela dan varje dag

johohoho så skulle det kunna vara minsann men så är det inte, tack och lov. Bara idag :) Men det kan faktiskt vara ganska kul att tvätta ibland när man inte har alltför mycket tvätt då så att säga.

Ska snart laga mat, sen blire chill för hela slanten för  jag  har  KAKOR!


home sweet home

Borta bra men hemma bäst. Nu är jag hemma från jobbet och ska snart börja i tvättstugan så man får lite rena kläder :) Imorgon jobbar jag 07-16 ungefär så det blir en lång dag men jag klagar inte! Jag har ju tänkt att täckna abonnemang så jag får en Iphone 4 och då måste man ju jobba vettu!

 

Iphone 4! (laddade först upp en bild på en iphone 3 men så råkade Daniel komma och se det när jag skrev inlägget och påpekade att det va en iphone 3...hmm...men inte fan vet jag, jag har ingen koll, jag vill bara ha en iphone)



Hoppas ni läsare har haft en bra dag iallafall! Hörs senare! pyss

Skönhetstips - Dove visible effects

Tänkte bara passa på att tipsa er lite snabbt om en jättebra bodylotion som jag använder. Det är Dove visible effects och jag tycker den är suverän! Den luktar inte supergott men den luktar heelt okej men grejen är ju att den är grym. Man köper ju inte en lotion för att man ska lukta gott, då kan man köpa en parfym. Fast nu låter det som om den inte luktar gott, för det gör den faktiskt men inte typ jordgubb eller choklad liksom.

Aja, testa den iaf. Den har kostat ca 60kr men den kanske har blivit billigare nu :) Man blir riktigt mjuk i huden i flera dagar. Iallafall jag! :D




frrrrulle

Sitter och käkar frulle, kollar på "Vakna med the Voice" och lite på "Mannen som kunde tala med hästar". Snart blir det promenad med hunden och grannens hund (för hon jobbar) sen ska jag själv jobba :)

Men nu ska jag ta det lite lugnt först och dricka upp mitt te. Hörs sen! Pusselipuss.


uppe med tuppen

 

Allt bra? ok.

 

Har varit uppe en halvtimme ungefär. Ska jobba idag 11-17 så det ska bli riktigt skoj. Kändes bara dumt att somna om nån timme till liksom. Man kan lika gärna gå upp och göra nytta...tex blogga och äta kakor.

 

Skönt att Daniel jobbar natt så han är ju hemma nu och det betyder att även bilen är hemma så jag slipper gå till jobbet i detta vita väder. Det är inte snö, men det är dimmigt! Och ruggigt! Blääk. - Ge mig sommar va!

 

 

Hahaha, en bild från igår när jag och Daniel va och handla så va Rocky med. är vi kom tillbaka så har han såklart hoppat fram i framsätet. När vi står där i fönstret (tog kort genom fönstret) och tittar på honom så sitter han och kollar snett och låtsas som ingenting, - Näemen, jag har setat här hela tiden..


en sån där tråkig lista

Fullständigt namn: Jennie Linnéa Rose-Marie Renberg
Ålder: 22 jordsnurr
Vart bor du: Fagersta baby
Bor tillsammans med: Min pojkvän Daniel
Vart kommer du ifrån: Sverige?
Husdjur: två överfeta katter och en galen pitbull
Färg på ditt hus: tegelhöghus...öhm...tegelfärgat?
När är du född: 12 september 1988
Klass: 1 såklart?
Vilket år tar du studenten: tar studenten? Tog studenten 07

Något jobb: Vikarierar på dagis
När gick du upp i morse: halv 11 typ
När ska du sova: när jag somnar
Duschat idag: ohja! Har ju varit ute och rört på fläsket

Kramat någon idag: min mamma
Pussat någon idag: Ja min sambo
Vad har du ätit idag: äggröra, Lasagne och några kakor...några fler kommer det tyvärr å bli
Dagens klädsel: Svartgråa leggings och ett långt linne
Dagens smink: foundation, mascara

Har du många vänner: Några riktigt bra. Hellre några bra vänner än många opålitliga, sen har man ju många bekanta
Hur många har du kysst: Men snälla, jag är 22 år...kan jag omöjligt svara på
Vem kramade du senast: Min mamma tror ja...
Vem saknar du: Min mormor och morfar, ni är otroligt saknade ♥
Har många varit otrogna mot dig: Nej, men det har hänt
Har du pojk-/flickvän: yees
Vem pratade du med i telefon senast: Sandra!
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det: Sussie "Bra. Lägger nyckeln i din låda"

Film: Paranormal Activity 1+2
Låt:
det finns sååå många
Mat: Ja, tack!
Dryck:
Vatten, te
Färg: jordnära färger
Tv-serie: Desperate housewives
Land: USA
Ämne i skolan: det har ja inga nej men idrotten va kul
Tv program: nåt bra


Gör dig glad: mina vänner, träning
Gör dig ledsen: gillar ej att bli sviken
Vill du helst göra nu: äta kakor
Önskar du att du slapp göra: jag gör vad jag vill
Önskar du dig i julklapp: en underbar jul med min älskade familj
Längtar du till: bättre tider
Tycker du om dina betyg: vad är det du inte förstår? jag gick ut 07!
Ångrar du i ditt liv: No regrets
Är det bästa som hänt dig: att min mamma är just min mamma



ensam mamma söker...

...sitter jag och kollar på just nuuu.

Väntar på att Sandra ska komma och hälsa på en liten snabbis så ska jag kolla in hennes nya vrålåk som hon har köpt under helgen :) Daniel jobbar natt så jag är ensam och det är ganska skönt. Jag älskar när jag får lite tid för mig själv ibland.

Blir nog en tidig kväll ikväll och hoppas på jobb imorrn!


 

Bild från kyrkogården när jag var där idag. Mamma och Heikki är med på bild i ett hörn typ ♥


TAKE ME BACK TO...

Sommaren och massa pinnkastning i vattnet med Rocky! Han älskar verkligen att simma och bada! ♥


Äntligen icke-rökare

Den rubriken har två betydelser i det här inlägget :)

  1. Jag har slutat röka!
  2. Det finns en magisk bok som hjälper folk att sluta röka
Jag har inte rökt på 5 dagar nu och känner mig inte ens sugen. Kanske lite, men inte alls så sugen att jag vill tända en cigg, no no! Känner mig redan mycket piggare och fräschare nu. Cigaretter luktar äckligt och dom gör så man blir ful och sjuk!

Det finns faktiskt en bok som heter "Äntligen icke-rökare! - det enkla sättet att sluta" och den ska ha hjälpt otrolig många att fimpa för gott! Du kan köpa pocketboken på CDON.com för 49:-. Jag vet själv inte om den funkar för jag slutade bara av ren vilja men har hört att den ska ha en riktigt bra effekt. Inga konstigheter alls.

"Det här är en metod som funkar för resten av livet. * Utan skrämseltaktik och avskräckande bilder * Utan krav på viljestyrka * Utan viktökning * Utan oro för abstinens * Utan känsla av försakelse * Utan hjälpmedel och mediciner * Bara 100% naturligt Bli en lycklig icke-rökare! Ta första steget nu. Fortsätt att röka precis som vanligt medan du läser boken. Läs med ett öppet sinne. Läs allt. "Äntligen icke-rökare" ger dig lust att sluta. Och det är lätt. Miljoner människor har gjort det och vet att "Äntligen icke-rökare" fungerar. Såld i över 10 miljoner exemplar!"

Kopierat från adlibris.se:

  • Otroligt!!

    Jag fattar inte (och ingen annan i min närhet heller) hur lätt det var att sluta röka efter 20 års beroende... Jag vaknade en morgon och ville helt enkelt inte röka längre. Trodde inte själv att jag hade slutat men efter 3 veckor så fick jag inse att det faktiskt var så att jag nog verkligen HADE slutat! KÖP BOKEN!!! Eller ge bort en till någon du bryr dig om..!

    av Åsa, 2005-12-015
  • Fantastisk bok!!


    Jag hade försökt sluta röka säkert 10 ggr med olika viljestyrkemetoder innan jag hittade denna bok. Boken fungerade bättre än jag kunnat föreställa mig. När jag läst ut den hade hela mitt tänkande kring rökningen förändrats, jag kände mig fri från den hjärntvätt som fått mig att tro att jag behövde cigaretter, och det blev bara LÄTT och glädjefyllt att sluta röka. Nu har jag varit helt fri från alla former av nikotin sedan sept -03, och det känns helt underbart!
    Har också flera vänner som slutat med hjälp av boken.

    av Susanna, 2005-06-30

Fars dag

Har nästan precis kommit hem från Fagerstahallen där jag kollade på mitt gamla lag när dom spöade Örebro i sudden med 5-4 tror ja de vart :) Grattis till dom, ni va riktigt grymma!

Ska alldeles snart åka med mamsen till kyrkogården för att tända ett ljus för morfar på Fars dag. Senare vette fasen vad som händer. Blir väl att smälla i sig lite käk och ta de lugnt!

 

 

 

 

Jag innan jag drog på innebandy


refreshments sen innebandy

Hej på er!

Har nyss duschat och nu käkar jag äggröra och dricker multi :) Ska göra mig iordning sen dra och kika på innebandy. Har lite bråttom så vi hörs sen ♥


going out for a run

Ja, just det...God morgon kanske man ska säga om man har lite hyffs i kroppen!

Gick uppför typ en halvtimme sen och ska snart ta hunden och dra ut och springa lite vilket kan bli en riktig död. Har varit sjuk ett tag så har inte tränat men nu kände jag att det bannemig va dags att rör på sitt fläsk lite. Senare blir det att kolla på lite innebandy med Ewelina och kanske besöka kyrkogården med mamma för att tända ett ljus för morfar på Fars dag ♥

 

Hörs sen ;*


call it a night

God natt? Ja, det kan man ju typ säga. Klockan är 02.00 och jag och Daniel har precis kommit hem från Jenny, Phil och Elias från Sundbo. Det var riktigt mysigt som vanligt. Jag, Jenny och Elias kollade lite halvt på "What happens in Vegas" med Cameron Diaz och Ashton Kutcher, drack te och snackade skit. Daniel fick sitt "ass whopped" av the english man Phil. Eller nja, egentligen inte, han ledde faktiskt först så Phil fick en tuff match!

Nu blir det att gå och krama Nallen och skalla kudden ♥

 

En dålig mobilbild på mig och världens goaste lilla kille Elias ♥

 

 

Biljardbordet där matchen ägde rum


jag och mina flickor



Helena . Josefine . Sandra . Jennie



Nu ska jag och Daniel snart dra och äta, köpa lite kattmat åt kattjävlarna Tyson o Ozzy sen drar vi ut till Sundbo och hänger med Jenny och Phil. Daniel har utmanat ödet genom att ha utmanat Phil, en engelsman på biljard. Hmm, detta kan bara sluta på ett sätt, Sverige vs England på den mest engelska sporten som existerar(?) fightfightfight

i mitt hjärta





allt för min syster

Det gick en film på kanal+ imorse när jag skulle ut med Rocky och jag kunde verkligen inte slita mig. Missade början men såg nästan hela filmen. Den handlade om en familj där en av döttrarna har cancer, leukemi. Den andra dottern ska vara donator men ändrar sig helt plötsligt efter att i hela sitt liv hjälpt sin syster genom att vara en donator.

Jag satt och grina typ hela filmen. Så himla fin film, men så sorglig! Men ibland kan det vara bra att se såna filmer så man får "grina ur" sig och bara släppa på trycket :)

Jag rekommenderar den starkt!

 

 

"Allt för min syster" eller engelska titeln "my sister's keeper"


sängen inatt

Såhär såg det ut i vår säng inatt



fettohund tog upp all plats ♥

3 saker ni kanske inte visste om mig

  1. Mitt hår är väldigt lockigt naturligt! Eller man kan säga att det har olika skepnader. En skepnad när jag fönat det, en när det har självtorkat, en när jag sovit med blött hår (det vill ni inte se).


 

2. Jag sover med en Nalle. Jämt. (när jag sover hemma vill säga). Jag och min vän Becka va under fjortistiden på en hel del kryssningar. Typ 1 gång i månaden, minst. Då en gång såg vi nallarna på Tax freen och såklart snodde vi dom. Hmm, moget. Men det gjorde vi och det ångrar jag inte idag. Nallen (som han heter) sover med mig jämt. Haha ♥

Visst är han väl vacker? Haha. Men Becka har tagit av tröjan på sin Nalle. Men då tycker jag han ser så naken ut :)

3. Jag tycker inte om några som helst grönsaker, ingen frukt (förutom banan). Det är helt sjukt och något jag jobbar med. Haha, vill ju äta lite nyttigt men kräks så fort jag äter nå "grönt". Men så småningom ska väl även jag växa upp.


IDOL 2010

Ja va ska man säg.

Vet faktiskt inte alls vem jag håller på. Tycker dock Minnah är ganska skön, Jay har grym röst. Hon den blonda (namn?) är väl bra, men är inte ett stort fan av finnsvenska så hon går bort. Även om hon inte sjunger på finnsvenska så är det irriterande. Öhm...ja dom andra är väl också bra...ni ser...jag vet inte vem jag tycker är bäst!


Ska faktiskt snart gå och lägga mig, är sjukt trött och har faktiskt jobbat idag...då blir man trött. Imorrn drar jag nog ut till Sundbo och hänger med min älskade vän m familj där ute om hon inte misstycker men det är klart hon inte gör, hon älskar ju mig lika mkt ;)




Sverige och fängelsefruar är grejer det

Sitter och äter M&Ms och kollar på "prisoners wives". Eller inte just nu men vi gjorde för en stund sen... förstår verkligen inte vitsen med att vänta på en kille som han i det här fallet hade setat inne 16 av sina 22 år!? Alltså, man har väl själv ett liv. Okej om man verkligen älskar killen och är dödskär, men jag menar 22 år? Nej fyfan, det skulle jag aldrig göra. Är det menat att man ska vara tillsammans så blir det väl så när han väl kommer ut, men man ska väl fan inte behöva vänta på karlstackarn?

Aja, nog om det, det var bara ännu mer ointressant läsning från min sida.

Daniel gjorde en fin svensk flagga av mina M&Ms, han har fantasi han.


pizza och alltför mycket text

Har för en liten stund sen tjockat i mig en fet pizza (dock inte hela, så tjock är jag inte. Åtminstone inte idag) och även nyss varit ute med Rocky i slasket. Usch, säger jag bara! Så fort man sätter fotjäveln utanför dörren så är den plaskblöt! När man väl kommer in igen så är man helt dyngsur! Jävla väder, dra åt helpiiiiiip!

Det blidde ingen Erik Hassle för det är jag alldeles för trött och pank för, tyvärr. Hade varit riktigt kul att se. Menmen, är huvudet dumt får kroppen lida. Vet dock inte vad det uttalandet har för mening i detta sammanhang, men det är ett bra uttalande.

Näe, för mycket text, för lite handling.


Nu ska jag lägga mig i soffan, äta M&Ms och tycka synd om mig själv för att jag inte har gymmat nåt den här veckan fast jag hade lovat mig själv...snyft...


Bild från i lördags!

Jag och mina tjejor på GM i lördags. När vi kom så va dans golvet heelt tomt, haha. Men nån måste ju va först!

 

Jossan, Sandra, jag och Helena ♥

 

 

Nu håller jag på att städa lite här hemma. Vädret är skit och jag undrar vad man ska hitta på idag. Erik Hassle spelar ju på GM ikväll så det hade ju varit kul att dra dit. Synd bara att det ekar i plånkan!

 

 

 

Erik Hassle - Hurtful

 




Erik Hassle - Don't bring flowers after I'm dead

Vakna med the voice!

Är precis det jag gör nu! Kollar på det på tv, läser bloggar, kollar fb, äter frukost och nu ska även jag slänga in ett snabbt blogginlägg innan jag gör mig iordning för jobbet :)

Idag är det fredag så det är riktigt skönt. Jag undrar vad helgen har att erbjuda, hmm.. det visar sig :)

P.s jag älskar mina vänner, ni vet vilka ni är! ♥



strul

Satt och kollade på Kenza & Tyra show men del 2 va de strul med så den skulle komma upp om en timme, skrev Kenza för en timme sen så väntar på att den ska komma upp och när jag kollat klart på den så blir det sängen :) Ska ju upp och jobba imorgon ;)

Måste återigen bara förklara för er att jag tycker både Kenza och Tyra är så otroligt roliga. Att umgås med dom en hel dag skulle fan va underbart! Man skulle nog förlänga livet med åtminstone 2 år så mycket som man skulle skratta :) ♥

Har ni tex sett när dom gör reklam för Halebop, ni vet den där, "Halebop, aha, halebop, aha halebop" haha, så jävla rolig! Kollar ni på showen så ser ni den. Hittade den inte nån annanstans :(




Vill ha, ska ha.

Idag har jag jobbat mellan 08.30 - 15.00. Det va riktigt roligt :) Nu ska jag bara ta det lugnt och senare ska jag kolla på Kenza & Tyra show! Älskar deras show faktiskt! Men vi får se om jag håller mig vaken så länge. Ska upp imorrn också och jobba :)

Några saker jag verkligen vill ha nu när det ha blivit kallare tider är ett par äkta UGGs och en canada goose, även den äkta såklart! Köpte nå UGGs liknande från en annan affär förra vintern men det är ju bara skit. Man kan ju iofs hitta fejk som också håller god kvalitet.


God morgon!

 

Sitter just nu och äter frukost. Äggröra och dricker multi :) Sen såklart så tar jag min dagliga dos av omega 3! Det är riktigt bra för bla hjärtat! :) Klockan halv 9 börjar jobbet!

 

Hörs sen!

 

jag just nu med min frukost!

Ursäkta dom crappiga cambilderna!

 

 

Omega 3!


Snöbilder

Nu har jag varit och mött Sandra i snön. Nu sitter vi i soffan och ska titta på ett OTH avsnitt! Hörs sen!

Backhopparbacken, eller P-O backen :)

 

Rocky i snön

 

Jag o Rocky

 

Jag o Rocky igen

 

Sandra fick inte vara med på bild idag... :)


mysiga myskläder

 

Jag i världens goaste mjukiskläder ska snart byta om och gå och möta Sandra som kommer hit :)


Jag just nu! - osminkad och jävlig






Sitter vid datorn och har ingenting att göra. Sandra kanske kommer hit efter jobbet. Annars går jag nog hem till min kära mamma :) ♥ Skulle också vara kul att gå ut och fota lite i yrvädret, meen jag vet inte...

Partypics

Här är några bilder från i lördags då det va lite förkrök hos Sandra innan vi drog ut :)

Massa snaask!

 

Sandra trollar med håret :)

 

Fooolket

 

Jag och Helena :)

 

Brudarna ♥

Helena . Josefine . Sandra . jag

 

Finaste Helena

 

puss

 

haha jag och Helena, älskar hur hon får sin mun sådär, när hon annars har så stora läppar :)

 

Håkan och Sandra, haha, äkta Håkan posé

 

VI :)

 

Kortspel blev det såklart ;)

 

Helena och Sandra :)


Meeeer snö!

...when does it end?

Det har snöat hela natten och hela morgonen...wtf?! Kan inte snön vänta till jul? Förstår ni hur mysigt det skulle vara om det inte kom nån snö alls och alla blev helt förtvivlade för vem vill inte ha snö på julafton? Och sen på julaftons morgon så vräker snön ner och ligger så fint på marken till kvällen :) Perfect!

Aja, va nyss ute i snön med Rocky iaf...usch. Jag tycker om snö, men inte när man måste ut på promenad i den..

 

Men snön är ju iaf vacker :) (när den inte är full i hundpiss)




Första snön - oväder!

Hej och sorry för dålig uppdatering!

Har haft lite fullt upp! I lördags blev det utgång vilket va riktigt kul! Bilder kommer upp på bloggen senare ikväll eller imorrn :) I söndags låg jag äckligt bakfull hela dagen och sen har jag bara inte orkat. Men nu är jag fit for fight igen! :)

Första snön har kommit och jag kan säga att det är inte trevligt! Världens jävla oväder! Usch! Gick med Rocky och handla och fick sätta på mig kläder så jag såg ut som en michelin gubbe! haha.

Nu ligger jag och kollar på desperate housewives :) ♥


 

snööö

 

 



Mot kyrkogården

Idag är det ju Alla helgons dag eller nåt liknande så idag går jag, Sandra, Frida, Jossan och Leif till kyrkogården och jag ska tända några ljus för mormor och morfar som är så otroligt saknade ♥

Hörs sen, nu drar jag.

 

Jag just nu


Tvättning pågår

Håller på med tvätten just för tillfället sen blir det en promenix med Emma och hundarna :) Det är riktigt fint väder så det ska bli riktigt skönt!

 

 

Jag just nu


Helgen.

Känner på mig att helgen kommer att bli riktigt bra! Min älskade Jossan kommer imorgon så det ska bli skitkul! Sen kommer Helena på lördag vilket ska bli skiiiitskoj! Alla brudarna på samma ställe liksom, vad mer kan jag önska?

 

Helena, jag och Sandra ♥

 

 

Sandra, Jossan och Helena ♥


Tha last song

Sorry för dålig uppdatering igår men internet funkade inte på hela dagen typ :/ Men nu är det igång igen :)

Igår kollade jag på "The last song" med Emma. Den va riktigt mysig faktiskt.

 

Jag diggar Miley Cyrus röst som fan. Både när hon sjunger och pratar. Speciellt när hon skrattar. Den är så hes och härlig. Jag ääälskar hesa röster :)


pissväder

Va nyss ut med Rocky i pissvädret. Det har fan regnat heela morgonen och hela dagen. Hörde när jag vakna imorse hur det smattrade där utanför så då stängde jag bara ögonen och somna om igen.

Idag kan jag säga att det blir soffläge hela dagen lång. Med film och te typ!



 

Såhär såg det ut i skogen där jag gick


Ännu en regnig promenad

Har varit med Emma och hundarna på stan och Emma har inhandlat ett nytt täcke åt lilla Tila :) Hon blev såå stilig! Vädret är hemskt regningt och ruggigt men då blir det bara extra mysigt när man får komma in och sätta på sig torra kläder och mysa i soffan :)

 

Tila och Rocky innan köpet av täcket :)

 

 

Tila utanför djuraffären i täcket :)

 

 

Snygghund!


Promenad + äggröra

Har precis varit ute på en 50 minuters promenad med Rocky i regnet. Det va mys men nu sitter jag nergosad i soffan med äggröra och laptopen vilket jag finner ännu mysigare :)

 

Rocky med sin väska :)

 

 

Regnigt!

 

 

jag just nu

 


Dystra tisdag

Det är grått och trist ute men ska ändå snart ut på långpromenad med hunden min. Även fast det är så trist ute så är det alltid skönt att komma ut och promenera, gör inte ens nåt om det regnar :)
Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder, right?

Har ont i halsen och blir verkligen gaaalen! Vill liksom börja gymma nu! Men nej då. Ont i halsen har man istället.

Just ja, ikväll är det Desperate housewives, vilket inte får missas för allt i världen. Ska hem till min kära Sandra och kolla på det :)

 

Btw, miss my Josefine. Som kommer i helgen ♥


1 November - Kingen dödar ett träd

Men ändå är det ganska så varmt ute. Tar man på sig vinterjackan när man ska på promenad då svettas man. Men snart kommer väl kylan också...uuusch!

Har nyss varit ute och cyklat med Rocky. Lär passa på nu när det inte är nån snö :) Har även varit på stan med Helena, Emma, Sofie, hundarna och Sofies lilla bebis Tilde.

Vi släppte Kingen i en park och jag säger bara en sak, han är heeelt galen i träd och grenar!




 

Haha, vadå galen?

(en aning dålig kvalité, skit på linsen?)

 


RSS 2.0