Dags att ladda stenhårt!

Har varit hos Ewe hela kvällen och myst :) Nu är det dags att ladda inför matchen imorrn. Ska bränna en skiva som jag och Ewe och dom som ev åker med oss i bilen till Lindesberg kan ladda till :) Wihoo!

Ha en trevlig halloween kväll :)

♥ Dagens låt

Måste ju bara tipsa er om en underbart bra låt! :) Älskar den.



 

Jordin Sparks - Battlefield


Godmorgon bloggen!

Godmorgon ?

Vaknade för circus en halvtimme sen och har käkat frulle. Ska ut med hunden och sen dra iväg till Skbg för att kolla på Knäppmora som har match, innebandy. Sen är det bara laddning som gäller för imorrn är det match borta mot Lindesberg och då jävlar ska vi åka hem med tre poäng!! :)

Hörs senare snyggingar

Crossroads + Ben and Jerry´s

Nu ska jag lägga mig under filten i soffan och mysa med Ben and Jerry´s framför tv:n. Ska kolla på filmen Crossroads med Britney Spears som är en favorit. Kan se den om och om igen, tycker den är skitbra! Mysig.

Är proppmätt men Ben and Jerry´s glass med brownies ska jag nog få i mig ;)


puss




Fläskfilé och Ben and Jerry´s!

Godkväll sötnosar!

Nu håller jag på att laga fläksfilé med kroketter och bea :) Var och handlade massa gott så det blev tillochmed fyra fläskfiléer då man kan frysa in och äta sen :) Sen såklart en Ben and Jerry´s med brownies, muuums va gott!

Senare blir det filmmys också :)






MUMS ?

Underbara fredag!

Jag är ledig idag och det är så underbart skönt! Gick upp typ halv 1 så jag fick verkligen sova ut, vilket var otroligt välbehövligt! Har tagit en promenad med hunden men ska snart iväg och kasta lite boll med honom också. Hehe, det är inte bara jag som njuter av att jag är ledig :) Rocky klagar verkligen inte :)

Det blir nog en lugn helg iallafall...skööönt. Kanske...

På söndag är det match iallafall. Borta mot Lindesberg. Gäller att ladda som fan för vi ska ha den matchen. Just nu leder vi serien juuuue :) Och dom ligger 3:a så vi måste spöa dom! Det blir min första match den här säsongen, haha. Har liksom inte haft motivationen...but i'm back now!



Min kille :)

Bowling och dyr mat igår

Vi hade ju personal"fest" igår och var iväg och bowlade och åt mat. Det var riktigt kul att bowla iallafall och jag vann över han som jag spelade mot...han sög...jag var verkligen riktigt jävla skitbra, måste varit mina naglar som förde tur med sig ♥ Höhö

Drog sen vidare till O'learys för att käka mat, och matchen mellan AIK - Örebro gick på storbild. Finfint. Det blev ett kryss i matchen vilket betyder att AIK behöver antingen en vinst eller ett kryss mot Göteborg för att ta SM-guld på söndag!!! :)

Aja, käkade iallafall alldeles för dyr mat som verkligen inte var värd det men skitsamma...fick ju se matchen..haha, nej men det var trevligt att vara ute med jobbet sådär men dock tyckte jag att det slutade liiiite för snabbt....hade gärna tagit en öl eller två...eller tre. Iofs var det en onsdag, men ibland får man.



Har inte updaterat så mkt för jag jobbar och tränar och är trött som ett as, därför blev det alldeles för mycket text nu...läs inte om du inte vill.. i don't care... hihi.. nu ska jag ta en powernap sen är det innebandyträning!

Tjing



Looks of yesterday
...




Dags att färga håret kanske? Ljusa fläckar från mina gamla slingor...euw..men ska färga imorrn :)


AIK!!!!

Kom nyss hem från träningen och älsk sitter och kollar på IFK Göteborg - Halmstad...och Halmstad LEDER med 2-1 än så länge! As bra!! Förlorar IFK nu och AIK vinner hemma mot Örebro imorrn så är guldet vårt!! MEN...jag ska på personalfest imorrn och kan inte följa med älsk till Sthlm och kolla på matchen :( Fyfan, men blir det guld så blir det garanterat guldfirande senare!! :D


Nu ska jag äta sen bädda rent i sängen och sen kolla på desperate housewives och sen söööööva :)



Innebandy - desperate housewives - sova

Har nyss kommit hem från jobbet och är trött som ett as...like usual..om en timme är det innebandy träning så ska ladda upp inför den. Efter det så är det desperate housewives som jag så troget ska titta på, inget snack om saken liksom. Så det blir grönt te, tända ljus och desperata hemmafruar ;) Lovely!

Just nu är jag sååå godissugen! Men inget godis hemma...lika bra de kanske.. hungrig...hmm...




Här är en bild från mitt gamla ( alltså inte gammalt, gammalt.) godis som jag tyvärr ätit upp nu....

PMS?

Förlåt för dålig uppdatering igår..eller usel, kass...uppdaterade ju ingenting så..MEN..jag jobbade till 15.00 sen duschade jag när jag kom hem sen träffade jag Jossan, Frida och Sandra. Jossan kom ju hem från Kreta igår, har varit där i ett halvår så var ju tvungen att träffa henne :)

Vi snacka massa skit, sen åt vi pizza och köpte en maaaasssa chips och godis och dipp och cola som vi knappt åt nå av för vi var så mätta av pizzan. Så hyrde vi två filmer men såg endast klart en för vi var så trötta..haha. Men det var en riktigt mysig kväll. Därför hade jag inte tid för annat igår.

Phu, har skrivkramp redan...



Har jobbat hela dan idag, är trött, hungrig och på så jävla dåligt humör!! Därför ska jag inte skriva mer för nu...




Här är en bild på mig och min bror för väääldans länge sen :) Nostalgi. Jag tog kort på ett vanligt kort :) Tänk va skönt att vara så där liten igen, inga bekymmer. Love u brother ♥

Besviken på Blogawards!!

Hade bänkat mig framför tv:n med te och tända ljus. Förväntansfull att få följa med på galan :) Men ack så besviken jag blev. Det var alldeles för kort, för lite mingel och när dom läste upp vilka som vann gick det alldeles för fort...okej man visste redan vilka som vann men ändå. Hade velat sett mycket mer! FAIL. Stor diss! Men i övrigt var det kul, därför tyckte jag det skulle vara längre! :(



Laddat upp inför Blog Awards!

Nu kollar jag på blogawards och myser. Det är reklam nu så tänkte smita in med ett inlägg :)

Undra hur många det är mer än jag som kollar på BA just nu :)











update: Skrev inlägget och publicerade det i rätt tid men pingade efter blogawards.






En katt som bedrar sin flickvän

Tog den från Fokis blogg, så jääävla rolig! :)






Blogawards 09 ikväll!

Kom hem från jobbet för typ en halvtimme sen, har hunnit äta lite. Nu sitter ja och lyssnar på musik och så...dead by april...så jääävla bra!

Ikväll blir det att bänka sig framför tv:n och kolla på Blogawards 2009. Det är på kanal TV400, 19.30. Ska bli riktigt kul att se även om man redan vet vilka som vinner ;)

Inatt kommer min Jossan hem från Kreta, och där har hon varit i ett halvår!! Men inatt kommer hon hem!! :) Längtar efter henne och efter våra små utflykter och påhitt :P




Jag igår hemma hos mamma..


Före och efter - Sofia

Idag sminkade jag ju min 12-åriga syster som skulle på disco :) Hon börja bli stor den lilla tjejen..jag menar, snart tonåring!? Shit, det går så fort...

FÖRE!




EFTER!





Hon blev så fin så! , Men det är hon alltid! ♥






Jag och Rocky pussas...eller jag iallafall...


Jag agerar make-up artist...

Hehe, jajemensan. Hej och goddag förresten. Det är inte förrän nu jag har haft tid att blogga typ. Var hemma 16.20 typ då drog jag ut med hunden och grejer och nu äntligen får jag sitta ner och ta det luuuuugnt! Önskar jag kunde säga att det är skönt att det är fredag, men jag jobbar hela helgen också så...nej, nästa fredag vill jag ha!


Ja just de, rubriken. Min lillasyster ska på disco ikväll så jag ska sminka henne lite och fixa håret :P Söttjejen :) Ni får se före och efterbilder sen :)




Jag och systeryster sommaren -08 skulle jag tro..♥

Hundkläder!

Haha, jag var inne på en sida häromdagen (som jag läste om i härliga hund), där det fanns massa olika hundkläder :) Inte för att jag är direkt för att klä på hundar massa skit. Dock tycker jag små vinter/regn jackor är helt okej, men när det kommer till skor och annat onödigt då står jag helst över.

Men även om jag inte är så för det så tycker jag det kan vara otroligt gulligt att titta på iallafall :)




En diva klänning :)



Pink Angels istället för Hells angels, tycker jag passar bättre ;P

En rosa dress och en cool huvtröja :)





På vintern blir det kallt, halsdukar finns även till hundar, tydligen. Haha :)


Klicka HÄR om du vill besöka sidan!

Skogspromenad!

Kom hem från jobbet typ vid 16.10, så stack jag ut på en promenad med Rocky ungefär 16.30 och var hemma igen typ 17.40 kanske. Vi gick ut i skogen och så sprang vi och gick vartannat. Vi kom lite vilse också tror jag men det var bara mysigt :) Dock var jag lite rädd att jag skulle stöta på en björn eller en älg. Haha.


Förresten så ska vi ha "personalfest" på onsdag. Haha, ja på en onsdag! Eventuellt iallafall för vi har tänkt att bowla men vi måste kolla upp så det finns tid ledig bara. Så blir det god mat och någon god öl såklart! :)


Här nedan är en bild för inte alltför länge sen när jag bowlade med Fia och Ewe...hrrmm..gissa vem som vann ? Ja, såklart, JAG! :) Dock var bara Ewe typ nåt enstaka poäng efter...kan tillochmed ha varit ett bara :D Haha, men jag vann!!



snygga frillan

Desperate housewives

Om en halvtimme börjar desperate! Det är så BRA! Efter det blir det straight to bed! Trött som ett jävla as.

Ha en bra kväll allihoppa och missa inte desperate housewives.



Snart, snart, snart



Soon you will be back in town... ♥

Dags att lira innebandy

Har typ precis kommit hem från jobbet och är helt slut, men det spelar ingen roll. Ska träna innebandy kvart i sex och det ska bli skitkul! Synd bara att bladet jag beställt kommer bli försenat för att dom var slut på lager! Jävla skit! Jaja, får gå ändå.

Ikväll är det desperate housewives! ;D I love. A lot!






♥ Bad och fotboll

Tog för en liten stund sen ett långt (eller det var jävligt kort, men låter bättre med långt), härligt bad! ;) Skönt skönt för jag frös lite grann men nu är jag varm igen :)

Sitter och kollar på Malmö FF - IFK Göteborg på tv:n. Hejaheja MALMÖ! Bara för att jag inte vill att IFK ska vinna!! AIK ska ju vinna guldet i år. Och så är det bara. Ni som säger annat kan dra. Alla hatar oss, alla hatar oss, va fan gör de?!







Fit for fight 2010

Den här dagen har gått jättefort! Först jobbade jag 07-16, sen kom jag hem och tog en långpromenad med Rocky och nu har jag käkat lite :) Det har blivit många promenader idag på jobbet, så skönt :)

Jag har bestämt att jag ska börja träna nu, hålla igång ordentligt. På tisdagar och torsdagar har jag ju innebandyn, så måndagar, onsdagar, fredagar, helger får det bli promenader, joggingrundor, gym och innebandymatcher såklart :)



Lillskiten på hans 2-års dag. Om en månad är det ett helt år sen! :O ♥

"Pitbull viciously attacks baby"

Kolla på videon och läs även texten. Fråga inte, gör det bara.



Dessies hår - topp eller flopp?

Alltså, Dessie. Hur fan tänkte du när du fixade håret till blogawards ? Snälla förklara..för jag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur du kunde visa dig ute sådär. Det ser typ ut som om du stoppat huvudet i en stickkontakt. Aa, precis så ser det ut.

Dom enda som jag tror skulle tyckt om din frilla skulle väl vara skatorna som kunde bygga bo där. Det skulle dom tycka om, och det skulle frillan passa som. Ett fågelbo. Inte på blogawards.



Vad tycker ni om Dessies frilla ? Topp eller flopp ?

Jag tycker...ja, om ni läst ovanstående så vet ni precis vad jag tycker...FLOPP!


 

 

 

what the hell was she thinking ?

 

 


Blogawards - mingelbilder

Tänkte att jag skulle ladda upp lite bilder från blogawards :) Ni vet väl vilka som vann vad redan..men tar och skriver upp några stycken av dom som jag tycker är värda att nämnas:

KISSIE:
Årets kaxigaste
BLONDINBELLA: Årets blogginspriratör
FOKI: Årets nykomling, årets mest originella blogg och årets blogg.

Fast den enda som jag verligen följer av dom är väl Kissies, menmen. Grattis till dom. Speciellt till Foki som vann tre pris!



Amir (gaybloggen), nån-som-jag-inte-vet-vem-det-är, Kissie


Vet ej, Foki, Blondinbella, bellas karl tror jag, Kissie.


Blondinbella.



Dessie, Rahlenfeldt, Paow, okänd, okänd.

Btw, hur f******n ser Dessie och Paow ut egentligen?? Det ser ut som om Dessie har stoppat huvudet i en stickkontakt och Paow ser ut som en alien. Min åsikt, och så är det.

Foki. Vann tre pris under kvällen.


Kenza.


Kenza.



Nicki Danielsson och Alexandra "Kissie" Nilsson.


Okänd, Dessie o Rahelnfeldt.



Tobias och Denise Janatuinen. Hon är en av mina favoritbloggare! Älskar henne och hennes blog! Plus att hon är så jävla snygg! Klicka på hennes namn för att komma till hennes blogg

Söndag.

Godmorgon ?

Jag vaknade för typ en halvtimme sen och har precis käkat frukost. Nu ska jag bara checka in lite bloggar sen ska jag iväg och kasta boll med hunden :)

Btw, så var det riktigt skönt att få sova ut imorse. Det behöver jag för nu jobbar jag 12 dagar i sträck. Med början på måndag...



Nu återstår bara väckningen av den där...

Då var man hemma från Solna :)

AIK VANN!!

Kände mig ju bara tvungen att börja inlägget med dom orden ;P Har haft en jätterolig kväll. Det var dock lite kallt på Råsunda men annars har allt varit toppen. Hälsade även på Daniels moster som bor i Solna. Gissa om jag och Daniel är sugna på att flytta dit?! Till Solna alltså :P



På råsunda :) 1-0 till AIK !!



Stannade förbi hos mamma på vägen hem där Sara satt och mös på mammas axel :)
Försökte lära henne säga kom igen gnaget. Kom igen kan hon redan säga men försökte lägga till gnaget där på slutet, haha vi får väl se om hon säger det nån dag :)



Jag innan vi åkte, försökte lägga upp bilden då men det funka inte, men nu så :)




Nu drar vi till Solna!

Överraskningen var att vi ska kolla på AIK - Gefle i Solna idag :) Plus att vi ska hälsa på hans moster i solna också :) Wihoo, Go gnaget!!!




Fittjävla skiten funkar inte så jag kan inte lägga upp nån bild...fyfan va sur jag blir..aja nu dra vi iaf

Tappar sin baby - framför tåget!

Det här är det hemskaste jag sett! Har ni läst Aftonbladet? En kvinna som stod och väntade på tåget med sin lilla baby i vagnen skulle bara rätta till kläderna och släpper barnvagnen för en sekund och då rullar barnvagnen ut på rälsen när tåget kommer och blir påkörd. Hela barnvagnen under tåget och släpas med i ca 30 m !! Såå hemskt...


Men...tack och lov, barnet klarar sig med bara en bula i huvudet! Helt sjukt! Kolla in videon här!


Surprise!

Snart är det dags för kebabtallrik, bättre sent än aldrig ;)

Imorrn så ska jag ha jätteroligt tror jag, hehe, min älskade karl har hittat på nån överraskning till mig. Så vi ska åka iväg nånstans, mer vet jag inte :) Hihi, jag är sååå nyfiken!!


FREEEEEEDAG!!

Äntligen! äntligenäntligenäntligen!

Den här dagen har varit efterlängtad kan jag säga. Den här dagen har varit så sjukt lång, kall och regning! Fy!

Men nu är jag hemma från jobbet och ska ta mig en powernap så jag orkar med helgen ;) Det blir en lugn helg, men ändå. Vill ju inte gå och lägga mig klockan 21.00 varje kväll...daah. Haha.


Jag är inte tjock...

God kväll allesammaaaaaans!

Fan, snart är det helg och jag är ledig heeela helgen lång! Taaack gud! Äntligen ska jag få vila upp mig (ska försöka iallafall) och spendera lite tid med älskling och vovven! ;)

Dagens citat:

"Jag är inte tjock, mitt skelett sitter bara lite längre in"






Min kissekatt...kattenmusentiotusen...Ozzy ♥

Mina nya naglar :)

Idag var jag och fixade mina nya naglar :) Riktigt fint blev det och jag är jättenöjd! :) Snart har jag tvättstuga sen är det innebandyträning så det är fullt upp ikväll...usch, nu vill jag bara ha helg innan jag bryter ihop... bläää


♥ Candy

Bara för att jag just nu sitter och käkar godis och läser lite underhållande bloggar :D

Imorgon är det förövrigt dags för mina naglar att få en makeover..äntligen! Inte för att jag bryr mig, men skönt att få ha fina naglar nån gång iallafall, då mina naglar är tunna, knöliga och fula helt enkelt ;)


Slagsmål! Schäfer vs. Drever :O

Hej hej, hemskt mycket hej!

Sitter i min älskade fåtölj och käkar godis och bloggar lite :) Idag när jag gick ut med Nora på jobbet så bestämde jag mig för att gå förbi Fia (som jobbade på kenneln förut) och snacka lite skit och låta hennes schäfervalp hälsa på Nora :) Och gissa vad roligt dom hade! Sååå söta!

Nora och Dustin busar :)

 

Sötaste Dustin! Åååh, hans stora gosiga öron får man ju inte nog av!! :)

 

 

Efter att jobba på kennel och gå med andra hundar hela dagarna så kände jag att det var hög tid för att ägna min egna hund lite tid :) Så jag köpte en rolig grej på Granngården, det är nån grej som man kan kasta iväg en tennisboll jätte långt :) Har inte orkat ta kort på endast den, men mamma följde med ner till planen där vi busade och tog kort på mig med den :P

 

Jag, med "grejen" :)

Igen...

Min fina Rocky :)


Jobbar med vovvarna...

God morgooon allesammans!

Sitter i personalrummet och försöker värma mig...väntar på att klockan ska bli lunch så jag får äta för sen ska vi till Avesta och köpa hundben, tuggpinnar, frollic m.m till hundarna här på kenneln. Jag har ju nämligen två praktikanter med mig nu så hundarna blir rastade skitfort och sen finns inte så mycket att göra innan lunchen..skitdrygt!

Idag var jag iväg med Nora på promenad och gick förbi Sofia som nyss köpt en Schäfer valp, Dustin (vet dock inte hur hon stavar det), han är så grymt söt och dom busade och hade jättekul..filmade dom men lägger upp filmen när jag kommer hem sen :D

Kram på er sålänge!



Nora busar i gräset. Här är dock en gammal bild. Hon är lite större nu :)

Kan Kissie verkligen inte stava ?

Alltså, varje gång jag läser Kissies, Paows eller Dessies bloggar så stör jag mig såå fruktansvärt på att dom inte kan stava! Okej om man råkar skriva lite för fort och skriva männsika istället för människa som jag märkt att Kissie är bra duktig på! Det är bara slarvfel, men alltså, när dom verkligen inte kan stava!? Och Kissie som skryter om att hon är så duktig i skolan och har så jävla bra betyg och lalala... hon kan ju bara inte mena i svenskan ?

Haha, jaja...whatever...



Väldigt...och då menar jag väldigt få av dom...

Beställt!

Idag beställde jag ett nytt blad till klubban eftersom bladet på min favoritklubba har gått sönder på tre ställen! :( Men nu får jag snart ett nytt drömblad ;P Can't wait.





BESTÄLLT!

Jag mår illa..jag mår illa..lalala

Har precis kommit hem från träningen..och jag är heeelt slut!! Mår illa och är hungrig som fan! Riktig jävla killer-träning kan jag lova. Men ändå skönt.

Nu ska jag mumsa i mig nåt att äta, sen är det desperate housewives och det får inte missas för allt i världen! :)

Puss på er sålänge!





Gammal bild från en match mot Rönnby. Haha, Cassen flyr för livet ;)

Innebandy

Idag är det tisdag, vilket betyder innebandyträning :) Träningen börjar halv 6 och då ska vi springa en runda innan vi spelar..usch usch, iiiiiinte kul. No no, big fat nono...

Menmen, har kommit hem från jobbet för en stund sen och kollar lite smått på Prison Break som går för fullt på tvn här hemma hos oss nu för tiden :) Det är nämligen så att karln min har heeela långa boxen så ... ja :)



(Jag, tredje från höger, nr 21..såklart)

Torsdag= Nya naglar :)

På torsdag ska jag fixa naglarna :) Ska bli så himla skönt eftersom mina egna är så himla tunna och fula! Usch, så fort jag försöker spara ut dom går dom av på en gång. Och med tanke på mitt jobb så är det ju inte bästa jobbet att ha långa naglar på, om dom har lätt för att gå sönder då vill säga. Annars kvittar det.


Nu ska jag ta och trycka i mig någonting. Hungrig som fasen, men då är väl allt som det ska ?


Back home

Äntligen hemma! Phu..!

Har precis kommit hem från jobbet och trycker i mig lite godis :) Ska snart dra upp till Ewe och snacka lite skit, det var ju alltför länge sen tycker jag!

Det är ingen träning idag så jag vet inte vad man ska hitta på.. lägga sig tidigt kanske ? Har ju två praoelever med mig nu på jobbet så det blir långa dagar..men hundarna får mycket motion så dom myser ;P

See ya

Trött som satan!

Har precis ätit och nu håller jag på att kolla på Wallander men det är väldigt tveksamt om jag kommer att orka. Lär hoppa in i duschen också. Det är ju dags för jobb imorrn igen, ni vet, måndag. Phu. Men men, så är det.

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll...

And a good nights sleep.







Skitungen är lika trött som jag ;)

Kyckling och currysås!

Yes, håller på med käket och det blir stoora kycklingklubbor, potatis till mig, ris till älsk och massa currysås :) YUMMIE! Är hungrig som en gris.

Klockan 21.00 är det Wallander - Sidetracked på tv. Kanske kan va nåt..vet faktiskt inte om jag sett den eller inte...förmodligen, men hoppas inte för då har jag nåt att titta på när jag slukar i mig mitt lösgodis. Lovely!

Nu måste jag hålla lite koll på maten..hörs senare. pysss


God morgon ?

Godmorgon, eller kanske goddag?

Nej, gick inte upp alldeles nyss, gick upp kanske halv 1. Då jag gick ut med hunden och gick hem till mami. Men innan det så åt jag värsta frukosten. Oftast, eller vanligen brukar jag ta en macka och ett glas mjölk om ens det, men imorse blev det andra bullar..

 

Så det var en riktigt bra start på dagen...trodde jag..är skittrött och hungrig..

 

FAIL

 

Men det var gott iallafall..


♥ The dog whisperer

Har setat och kollat på "mannen som talar med hundar" heela kvällen lång :) Det är så jävla bra, och genom hans dvd:er har han lärt mig vääldigt mycket om hundar...typ..ja allt jag vet om hundar, har jag lärt mig av honom. He's my god.

Snart ska jag sova för jag börjar bli riktigt trött...men eftersom hag är ledig imorrn så vill jag inte ge mig riktigt än.. men ser verkligen fram emot a good nights sleep, och en fin jävla sovmorgon!


Hoppas ni alla haft en trevlig kväll för min har varit väldigt mysig och avslappnad, ohyes.








Lite nya bilder på hunden m.m :)

Godkväll, godkväll!

Här kommer lite nya bilder :)








Mammas orkideé som jag var tvungen att testa en närbild på :) Så jävla fina blommor, min favorit blomma iaf!


Rocky ute i trädgården :)


Min Rocky ♥




Jag och busen.







Haha, finn ett fel...Hmm, han sa att han hade slutat med snuset =/

FRYYYSER!

Har lunch nu...sitter på jobbet men orkade aldrig fixa nån matlåda så här sitter jag utan mat..funderade på att dra och köpa nåt på affären men är så sjukt trött på alla matlådor, panpizzor, piroger och all sånt skit!

Och jag FRYSER! Nåt så jävla förbannat! Förstår inte, för ute skiner solen och det är jätte härligt väder..men alltså jag fryser tillochmed inomhus ? Håller kanske på att bli sjuk, vilket jag inte får bli då jag äntligen känner att jag fått motivationen tillbaka vad gäller innebandyn...blir jag sjuk nu så kanske den försvinner igen :/ And I don't want that to happen..

Anyway, idag har vi ju match mot sura..måstemåstemåste slå dom...alltså av alla lag i serien så är det sura vi måste vinna över!! Hata hata hata surahammar! Matchen börjar såklart klockan 13.00 så jag hinner inte hem för att titta då jag slutar 15.00 .. då var vi där igen...så typiskt min otur.


Aja, säkert ingen som orkar läsa igenom skiten jag skrivit men som sagt så har jag lunch utan lunch så finns inte så mycket annat att göra..


smell u later

Bilder med nya kameran :)

Har varit i Sundbo hela kvällen så har inte kunnat uppdatera nååt. Vi har kollat på "the hills have eyes 2" :) Det var riktigt mysigt. Nu är det dags att sova för jag ska upp och jobba imorrn men på söndag får jag sova ut, tack.

Här kommer några bilder jag tagit med min nya kamera ;)



TYSON! :)



TYSON!



SARA!





ROCKY!



ROCKY hos mamma :)


Bloggtorka

Sitter här vid datorn och ska till och blogga lite...då jag kommer på att jag inte kan komma på vad jag ska skriva om..att jag kommit hem från jobbet, har precis ätit, ska snart ut med hunden? aa, men kul att veta? .. näe, just det. Så jag är lite tom i skallen just nu.

Så det får väl bli en skön låt istället ;)



 



Ison & Fille - Jag skrattar idag

Hemma från träning

Har kommit hem för en liten stund sen, har hunnit äta och varit ut med hunden. Först stack jag till gymmet och efter det så var det innebandy träning och den gick jättebra! Det var skitroligt, massa folk och aa, skitkul helt enkelt. Kanske var för att det var så mycket bättre stämning än vad det brukar vara? hmm, I don't know..men förmodligen är det så.

Är heelt slut i benen nu och kommer förmodligen ha riktig jävla pain-in-the-ass-träningsvärk imorrn, men det är smällar man får ta!

 


Nikon D3000, nu är den min!

Har precis kommit hem från Västerås där jag har köpt en Nikon d3000, en kameraväska och minneskort :) Så nu är man fattig igen ;) Haha, nääe inte riktigt men lite fattigare är man ju! Men jag är nöjd och den tar jättefina bilder, ni ska få se sen men nu måste jag byta om för jag ska dra ner på gymmet, sen efter det blir det innebandyträning :)

Wihooo! :)


Nikon D3000

Var ju i Västerås på Media Markt med Daniel idag och var riktigt riktigt nära på att köpa en systemkamera. En Nikon D3000 för att var exakt. Den kostar 5000:- och jag vill verkligen ha en. Men eftersom jag inte vet nånting om kameror så hade jag ingen aning om den var värd pengarna och om den var bra överhuvudtaget. Googlade lite på den och den verkar heelt okej :) Så det blir nog en sån snart :)

Nån som vet om dom är bra, eller dåliga är det bara att hojta till, skulle behöva lite råd av dom som vet ;)


Katten käka upp musen!!

Hej och goddag!

Har precis kommit hem från jobbet..ska bara käka lite tekaka med stekt ägg, sen blir det en snabbis till Västerås för att gå in på Media Markt. Det är nämligen så att kattjäveln har roat sig med att tugga sönder Daniels mus till datorn och eftersom Daniel inte har så mycket annat för sig än att sitta och spela CS vid den där jävla plåtburken så måste han dra dit på en gång och köpa en ny...för det kan ju absolut inte vänta ?

 

(Bilden har ingenting med vår cpkatt eller döda mus att göra, den bara passa väldigt bra in, don't you think?)


Shit, vad kommer hända med Julie!?

Förhoppnigsvis såg ni desperate hpusewives avsnittet?!

Det var säkert den nyinflyttade killen som ströp Julie! Hoppas för guds skull att hon överlever! :( Bra början på sjätte säsongen iallafall :)

Nu ska jag typ göra mig iordning sen gå och lägga mig. Imorrn ska jag ut till Sundbo igen och kolla på "the hills have eyes 2) med Jenny :)

pussarokramar på er gott folk

Ni missar väl inte...

Desperate housewives 21.00 ?

Det gör iallafall absolut inte jag! Jag verkligen älskar det programmet!

Hmm..vem tror ni Susan gifter sig med? Mike eller den andra killen ? Jag hoppas då iallafall innerligt på Mike! :) Jaja, missa det inte alla ni desperate housewives fan out there!!

 


Update: Det märks att jag inte sett Desperate housewives på ett tag nu när det vart uppehåll..det var ju Mike som gifte sig med nån som jag hoppades på att det var Susan (Vilket det var!! :) ) .. hehe men skrev lite fel :)


Rätt svar får en länkning! :)

 

(skulle ha köpt ett löpband, men killen som sålde det sa att nån hade bjudit högre och skulle hämta det direkt, så det sket sig. Nu är jag så jävla sur!)


 


Gårdagens shopping!

Hej hej allihoppa!

Var ju som sagt i Västerås igår och shoppade lite. Hittade en del saker. Men inte mer än så :( hade velat shoppa loss ordentligt men det är svårt när man är iväg och shoppar med pojkvännen som bara inte kan bli mer uttråkad av att följa med mig och kolla runt på tjejkläder. Han hade iaf skittråkigt och jag blev stressad och lalala.

Men..hittade iaf en halsduk, vantar, mössa, skor och en film. Hittade en assnygg jacka på Stadium. Modellen var helt rätt..färgerna...helt fel. Vill ha en brun ju!! Vafan, det finns bara röda, svarta, vita eller nån annan jävla färg som jag inte vill ha!

Får gå och frysa i vinter..tack för den Stadium, Inter Sport och Team Sportia!


Halsduk från H&M 199:-

 

Sköna vinterskor från Skopunkten 249 :-

(Ska köpa ett par korta också men dom fanns inte i min storlek)

 

Film. Mannen som talar med hundar ♥ från Åhléns 199:-

 

Mysse å vantar. Från Gina Tricot 79:- & 79:-


Äntligen hemma!

Var ju i västerås och shoppade lite :) Men så drog vi vidare till Uppsala sen och fixade lite grejer. Men nu är jag äntligen hemma! Har varit en lång dag. Ni får se vad jag köpte imorrn. För nu ska jag nog gå och lägga mig! :)

Sov gott. puss

Shoppingdags!

Nu ska jag och Daniel åka till Västerås och shoppa lite :) Ni får se senare vad för fint jag kommer hem med :) Om jag hittar nåt då, vill säga :)

Ha en bra dag sålänge. Pussokram!

 

Detta är jag just nu. Har ett par vita jeans på mig också men dom fick inte plats på bild :P


Godnatt!

Har kommit hem från Sundbo för en stund sen. Har hunnit duschat bara :) Jag och älsk ska ju till Västerås och shoppa imorrn efter jobbet så jag hinner/orkar inte duscha då. (Intresseklubben sprängs av överbelastning)

Det var riktigt mysigt i Sundbo iaf. Kul att träffa Jenny..var ett tag sen. Vi kollade på Bourne Ultimatum som gick på trean. Har sett den förut, alla dom filmerna, dom är riktigt bra :) Så drack vi saft och käkade chips med dip :P

Nu ska jag sova. Jobb imorrn ju :)

Godnatt!

Filmkväll i Sundbo ikväll

Ikväll ska jag ut till Sundbo och kolla på film och mysa med Jenny. Jag kan ju tillägga att det inte är ungdomsanstalten jag ska till :D Höhö.. Men inte långt ifrån ;)

Hade velat sett "kommisarien och havet" ikväll men nu är det ju så att Jennys karl är från England och kan inte svenska så vet inte om det blir så. Kanske :)


Snowboard + Jossan

= Happiness!

Längtar tills i vinter så jag och Jossan bara ska åka till Romme igen och åka snowboard. Så jävla kul! Sen så måste vi åka pulka och bob efter bilen som så många gånger förr ;P Och såklart, så får vi inte glömma att åka pulka med hundarna som renar :)


Jossan o jag


Jossan ♥


jaaag


Jossan på Mr. Bob


Jupjup, Jossan o Mr. Bob.. (Jupjup= bilens namn.)


Jag tar kort i farten på Jossan






Brr, it's cold in here

...or out there..rättare sagt.

Var ut med Rocky och cykla lite sen drog vi till Risbroplan där vi kastade lite boll och busade. Så jävla kallt ute! Usch usch usch. Så jag kom ju även på då att jag inte har nån lust alls att ut och rida i den där kylan så jag hoppar över det. Men ska höra om vi inte kan ut och rida nånting nästa vecka :)








Papegojan Sara dansar, haha

Mamma m. familj har ju då en papegoja som heter Sara..och är är ett filmklipp som min bror spelade in där hon sitter och "dansar"..eller snarare diggar och säger "kom igen då" :) Haha, världens sötaste fågel. Hon brukar ligga i min mammas famn och sova på kvällarna som en katt.. haha :D

 

Hoppas ljudet funkar..det krångla när jag skulle titta på datorn..

 

 


Godmorgon!

Godmorgon godmorgon bloggen!

Sovit gott? Det har nog jag gjort iaf :) Idag är inget inplanerat men jag hade tänkt ringa en kompis och fråga om vi ska ta och rida ut lite i skogen :) Det skulle vara riktigt kul då jag inte har ridit på länge :/ Oacceptabelt.

Sen kanske det blir att hälsa på Jenny i Sundbo ikväll :) Hon är intagen där...på sundbo. Enda tjejen där..stackarn...Haha, skoja. Men hon bor iaf därute :)

Puss


Bensin på kläderna= FAIL

Yes. Kom precis hem från Västerås där jag och älsk var på bio och kollade på "flickan som lekte med elden" och den var riktigt bra :) Ettan var nog snäppet bättre .. men men.

När vi var påväg hem så skulle jag tanka medans älskling sprang in på OK och tog en piss. Ja, sen skulle jag dra ur slang stycket och tror ni inte på fan att det ba sprutar ut bensin..över hela mig. Inklusive min skinnjacka då..som man inte får tvätta?! Aja, jag har af gjort mitt bästa för att få bort lite bensin från jackan så blir det att tvätta resten imorrn. Så typiskt mig.

FAIL.



Idag är ingen vanlig dag..

Näe, inte så jätte vanlig. Fick nämligen veta att jag har fått minst halvtid på kenneln fram tills nyår :) Wihoo. Känns skönt att veta att man har nån framförhållning iaf. Det är bara havltid, men som sagt, det är alltid nånting och bättre än inget!

Idag blir det pizza och film hemma i soffan, imorrn blir det god mat och bio i Västerås och på måndag blir det shopping i Västerås :D





Förut innan jobbet..



 

Filipgårdens drever kennel


Inlåst

Jag har precis kollat klart på den nya dokumentärserien "inlåst". (Stycket längre ner förklarar vad den handlar om). Jag tycker att den verkar skitbra! Verkligen en genialisk idé så unga killar verkligen fattar att dom kanske ska tänka över deras liv när dom handlar i kriminalitet..det är ingen livsstil som fungerar. Så jag hoppas verkligen att dom skärper till sig när dom kommer ut och ordnar upp sina liv!

Svensk dokumentärserie från 2009. Avsnitt 1 av 6. Sju unga killar som hamnat i klammeri med rättvisan har valt att frivilligt kliva in i ett fängelse för att få ett smakprov på hur det är. På fängelset finns före detta fängelsedirektören Ann-Britt Grünewald, kriminalpsykologen Björn Lagerbäck samt Lars Siggelin och Mats Barre från ungdomshemmet Hassela. Deras uppdrag är att göra upplevelsen på fängelset så verklighetstrogen som möjligt. Dessutom kommer sju tidigare fångar agera mentorer till killarna. Även 04/10.

 



Bad!

Har nyss tagit ett bad och det var riktigt skönt :) I feel good. Snart börjar idol 2009..tror jag väl iaf. Hade tänkt titta på det, sen titta på nåt annat eftersom jag har sovit i två timmar innan jag bada så är inte så trött =/

Emma bjöd på mat tidigare idag :) Pommes och kebab med bea..fast det var jag som tog med bean :)

Nu är det dags att läsa bloggar iaf! ;)

 


2009-10-01 - vinter shopping!

Idag är det första oktober och inte långt kvar tills Jossan kommer hem från Kreta ♥ Miss u.

Har jobbat 07.00-12.00 idag och har varit nere på stan. Måste köpa en jacka. Kollade inne på Inter Sport men hittade inget som föll mig i smaken..vill egentligen ha en brun, lång canada goose..men ofta jag pungar ut 6000 spänn för en jacka?! Jag tröttnar ju liksom på den efter en månad och då vill jag ha en ny. Ny färg, ny modell..ny ny ny....suck.

I helgen ska ju jag och älsk på bio så då ska jag in på H&M också och köpa mössa och halsduk..hehe nu börjas det..men det har ju varit så otroligt jävla skit kallt idag!! Ska även köpa ett par uggs! ;)

Så, vad behöver alltså köpas? Jo,..

En jacka! Brun, lång, canada goose eller liknande

Mössa från H&M

Halsduk. En stor lång varm jävel! :)

UGGS! :)


Jorå! Så det blir lite shopping i helgen..förresten så ska jag e köpa ett löpband också så snart är man pank =/



RSS 2.0