Heartbreak Hotel

Heej!

Har jobbat hela dan idag och jobbar även imorrn plus att blogg.se krånglar så det har inte blivit mycket uppdatering idag inte. Menmen, uppdaterar ju nu så :)

Sitter och kollar på Heartbreak Hotel. Så jävla rolig film, hahaha :) Har massa godis hemma som jag ska äta sen så fort maten har smält :)


Min absoluta favoritblogg!



Jag läser många olika bloggar men min absolut favorita blogg är Denise's blogg som heter Bunnys.se.
Hon skriver om allt möjligt såsom hennes vardag, kläder, ger tips och massa annat. Hon jobbar som frisör och bor i Norrtälje så man får mycket hårtips också som alltid är bra att ha :) Hon är riktigt snygg och jordnära. Det är nånting med henne och hennes blogg som gör att man helt enkelt inte kan sluta läsa den! Sååå....LÄS DEN!

Vi hade iallafall tur med vädret

Siyyer och kollar på "Vi hade iallafall tur med vädret" just nu på canal + comedy. Ska snart ta en liten kvällspromenad med Rocky sen ska jag sova. Jag jobbar ju hela helgen så...suck. Älsk har åkt med svärmor till Stockholm till sin moster och blir kvar där hela helgen. Så just nu är han på hovet och kollar på hockey :) Hoppas han får roligt :)

Imorgon blir det storstädning iallafall, skönt med en städad lägenhet :)

Nej nu ska jag sluta babbla strunt..

P.s Jossan ♥ (hihi)

Nova DÅ och NU

Jag var ju som sagt i Norberg igår och hälsade på Nova och hennes matte med Emma och Helena. Jag hittade inte min bluetooth så kunde inte föra över bilderna från mobilen men idag är den funnen :) Wiho!

Hon var riktigt fin den lilla tösen. Nästa gång vi åker dit så ska Rocky få följa med så får vi se om dom kommer ihåg varandra men det tror jag nog :)

Nova


Nova NU

 

 

Nova och Kingen busar i snön :)

 

 

 

Nova och Kingen busar


Gosh, jag är mätt

Nu är jag tillbaka hemma. Är mätt som fan.

Om en timme så ska jag, Emma och Helena eventuellt åka till Norberg och träffa älskade Nova. Hoppas det! Nova är en amstaff/am. bulldog blandning som Emma hade förut då Nova var valp. Sen skedde ett litet missförstånd och lite annat, men nu bor Nova iallafall hos en annan tjej och vi har inte träffat Nova på väldigt väldigt länge. Min Rocky och Nova var bästa vänner och det gick alltid riktigt vilt till när dom busade :)

Jag saknar verkligen Nova riktigt mycket och det ska bli sjukt kul att få träffa henne igen :)



NOVA!


ROCKY OCH NOVA


Mmm, gott med barr...NAAT


Sådär ser Rocky ut när han fiser (vet inte om han gjorde det på bilden) då luktar han lite försiktigt sen ser han äcklad ut och går därifrån lite diskret...


Rockybooo


Rocky, Nova och Emma


Rocky Nova Emma


Vi vill ha mat nuuu...Nova lär Rocky den populära posen "puppyeyes", den funkar alltid


Aww, trötta efter en hel dags lekande




PUSS


Här fick ni några bilder...hade fler men jävla blogg.se är håller ju på att krångöar så orkar inte försöka mer.. Men är dom inte bara såå söta?


Detta var den 5:e maj förra året :( Har inte sett henne sen i somras så nu är hon en stor tjej :)

Ut på lunch

Har kommit hem från jobbet och ska alldeles snart ner på stan för att luncha med älsk och svärmor. Det blir nog Charlie's. Mmm, riktigt god mat där!

Fy fan så mycket snö det har kommit! Ååh! Jag fick typ gräva fram bilen imorse och har sedan skottat heeela långa dagen på jobbet så jag kommer ha skapligt ont i axlar och rygg imorgon/kväll.

Aja, lite får man väl iaf tåla va!? Ikväll ska jag kanske sola med Ewe, sen ska vi hem till henne och glo på "Sova med fienden" :) Ska bli riktigt mys.

Hörs sen.


 

Jag just nu, haha, jag är ju så söt i min lilla mössa. Ser ut som ett ägg :)

 

 

 

 


En fisk i mjölken

Haha, råkade spilla ut lite mjölk på bordet, och titta vilket fint litet fiskmönster det blev :)


Kladdkaka + Voddler

Hellu..

Har precis tryckt i mig lite kladdkaka och ångesten smyger sig på. Usch...man ska verkligen ALDRIG handla när man är hungrig, rule nr 1 liksom. Då är man sugen på så mycket och det blir då lätt att man köper massa godis och sånt som man inte ens vill ha sen, men jag är ju så att bara för att jag vet att jag har det hemma så måste jag äta :( Houston, i've got a problem here.

 

Mmmm, mums iallafall.

 

Tänkte ta och lägga upp några bilder och visa hur det kan se ut när jag slappar lite efter en lång arbetsdag :) Det blir ett varmt bubbelbad, med tända ljus, grönt te och voddler. För er som inte vet vad voddler är kan klicka här så kommer ni till deras hemsida. Man kan ladda hem det och sedan se massa olika filmer. Ganska liknande Spotify kan man säga, fast med film :)

 

Voddler på datan, som ni ser så finns det lite filmer, och det här är inte ens en bråkdel. Längst upp på datan kan ni se att det står Genre och där kan man välja, ja, vilken genre man vill ha och det finns massa filmer i varje kategori. Om ni har hyrt film på Ica eller når nångång så har dom ju datorer typ som man väljer film på, det är typ precis lika princip :)

 

Efter en kall arbetsdag är detta den bästa medicinen!

 


Underbart väder...

....NAAAT!

Usch, usch och usch! Jag som hade tänkt dra ut i skogen med Rocky efter jobbet. Hmm, think again. Kan inte snön bara försvinna så det kan bli vår?!

Aja, fick äntligen lön idag så har storhandlat hem massa mat :) Lovely!

Ikväll blir det en tidig kväll, alltså då menar jag typ vid 20.00! Skööönt!


Godissugen

Sitter och väntar på att Paradise Hotel ska börja och känner att jag är riktigt godissugen alltså! Vet inte riktigt hur jag ska lösa detta. Jag får ju inte äta godis på vardagarna har jag ju bestämt...har dock heller inget godis hemma, förutom popcorn och det kan väl inte riktigt räknas som godis? Hmm... hur ska jag göra...




Mmmmm!


♥ GNAGET

 

AIK


Dubbelspel (Asbra film)

Hallå, kass uppdatering, jag vet.

Har jobbat hela dagen och varit allmänt trött. Nu har jag precis duschat och kollar på Dubbelspel som går på TV1000 Action, eller Raindeer Games heter den på amerikanska. Dock är den nästan slut men den är riktigt bra faktiskt :)

Nu tänker jag sitta här i soffan och ta det lugnt, läsa bloggar och sånt och vänta på att Paradise Hotel ska börja sen blir det tack och gonatt :)


Måndag - Kass dag

Men hej...

Jobbade till 13.00 idag, kom hem, stack till mamsen med Rocky och hälsade på lite, drog hem och sov och nu sitter jag och väntar på att lasagnen i ugnen ska bli klar.

Börjar bli riktigt less nu alltså... aja, lyssna inte på mig. Har haft en kass skit dag idag och den kommer nog inte bli bättre förrän Paradise Hotel börjar eller förrän jag får gå och lägga mig.

Puss iallafall




Pics from the fiesta

Öhm, Godmorgon?

Näe, inte riktigt kanske. Usch, kan ju säga att jag inte mått nå vidare bra idag. Kanske för att jag inte druckit på så länge. Nu mår jag iallafall bra. Skulle egentligen ha gått på Zumba fitness med instruktör idag med min svärmor men hon orkade inte så det blev inget :( Hade ju faktiskt vart skitkul!

Aja här kommer iallafall nån bild från igår. Det var ju bara jag och Emma som förfestade så det var inget stort, sen kom det några till, men det var trevligt iallafall :)

Emma ♥

 

Jag

 

 

 

 

Haha snygg man är ;) Puss!

 

 

Denna bilden får avsluta kvällen...

 

 

Nu blir det godis, film och mys!


Just ja...Emma!

Tänkte att jag kanske skulle ta och slänga in en gammal bild från i somras på mig och Emma så ni får se henne också :)

 


Gör mig redo för utgång

Har fixat håret lite och sminkat mig, nu sitter jag och väntar på att det ska komma hem lite pizza :) Mmmm! Sen så blir det att dra på sig partyoutfiten och dra till Emma. Det är nämligen med henne jag ska festa ikväll :) Kommer bli riktigt trevligt tror jag :)

Vi får se om jag hinner uppdatera något mer, annars hörs vi imorrn :) PUSS! ♥









Haha, hade inget bättre för mig i väntan på maten så tog lite crappiga cam bilder :)

GRATTIS EWELINA

I torsdags fyllde min kära vän Ewelina 21 år, GRATTIS! :) Idag skulle det egentligen bli en sjujäkla fest men det är inte säkert än att det blir av :( Hursomhelst så ska jag festa, vet inte ritkigt vart eller med vilka om det nu blir så att Ewe inte festar men vi får se vart det bär av :) Jag är inställd på party så party it is!

Var hemma hos min andra kära vän Jenny igår i Sundbo och kollade på 2012. Den var skitbra! Dock är jag riktigt nojjig inför det året nu!

Jaja, jag kommer återkomma med update innan jag sticker iväg sen. Kanske några tidigare också om jag hinner :)

Bye


 

Här är jag och ewe på hennes student :) Och lilla Novas rumpa :)


Hittade en muräna i snön?

Haha idag när jag jobbade gick jag ut på en långpromenad med labradorerna Frida och Lisa. Hel plötsligt ser jag en kasse som ligger i snön (eller Frida såg den först) med en jättelik jävla fisk i! (Alltså, den var död) Säkert en gädda men jag tycker då fan att den liknar en muräna. Ueew!

Alltså, varför har man slängt den där för? Ska man fiska upp fiskjäveln så kan man väl iallafall käka upp den eller nå, helt onödigt att bara lägga han där i snön..stackarn...



 

 

 

EUW? It's huge!

 

 

Här är en bild på en riktig muräna:


HISS

 

  • Zumba Fitness
Tänkte att jag bara var tvungen att hissa Zumba Fitness. Det är ett träningsprogram/dansprogram eller vad man ska säga. Det kostar 599:- + frakt för 99:- så det är ju inte så jättebilligt men garanterat värt pengarna! Jättelätt att lära sig för dom förklarar jättebra i flera olika steg och man blir helt slut utan att ens märka av det för att det är så kul :)

*Klicka här för att komma till deras hemsida*





Man får även med en bok där det står lite om träning och lite mattips. Plus att man får med såna där hantlar ni ser på bilden :)

Biljävel

Nu är det ju såhär att jag måste börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering för det har varit ganska hektiskt, ja precis...

Sådär.. jo, drivremmen till bilen brann ju typ upp så fick köpa en ny sån, och när lillbrorsan skulle fixa den på skolan (han går fordon), så såg dom att även drivhjulet var trasigt. What tha fuck! Jaja, 1100 spänn gone with the wind. Men jag har ju iaf en hel bil, än så länge.


Ska bli bättre på att uppdatera, men som sagt...det har varit hektiskt.

pyss

How to save a life...

Chacha!

Idag har jag skjutsat Ewelina till Skbg och varit hemma hos hennes kusin och käkat chokladbollar. Mycket gott. Måste passa på nu att äta sånt eftersom imorgon är det måndag och ny vecka vilket innebär inga som helst sötsaker! Dom hade en kinesisk nakenhund som hette Rocco. Verkligen jättesöt, dock lite mesig men ni vet ju hur små hundar kan vara :)

När jag kom hem har jag tränat lite zumba i ungefär en timme. Verkligen skitkul och jag är helt slut nu :)

Nu ska jag läsa lite bloggar sen lägga mig i soffan och slappa. Har sån jävla hemsk huvudvärk och har haft hela dagen :( Hmm, men lite grönt te kanske kan hjälpa?





Btw, jag älskar den här låten...den är så jävla fin...


 

The Fray - How to save a life


Today's gonna be a good day

Alltså, kolla in den här videon! Så jävla cool! Kolla liksom publiken hur dom fler och fler börjar dansa och alla dansar likadant. Undrar fan hur dom tränat in det, jag menar, dom är ju huuuur många som helst.

Oprah är också helt fascinerad, jag menar, hur kan man inte bli det?!

Kolla själva!


Ny design...

Gjorde om headern lite snabbt igen...tröttnar så fort, men får liksom inga riktigt bra ideér så dom liknar typ varandra hela tiden...suck.

Aja...idag är det iallafall en äta godis dag (får ju bara äta godis på lördagar, eller iaf en dag i veckan) så idag är en sån dag :) Har bara ätit en chokladkaka så måste fixa nåt mer :)

Hörs sen. Puss


BAD LUCK

Heeeej! Bättre sent än aldrig? Är det inte så man säger?

Anyway, slutade klockan 12 idag och tänkte åka till Avesta och byta ett hundtäcke jag köpte till Rocky som va för litet. Hinner komma ca 300 meter från jobbet då jag känner hur det luktar bränt. Tänker inte mer på det, men ca en minut efter så börjar varningstriangeln (eller vad det heter) och batterilampan att lysa. Både bromsar och styrning slutar i princip att fungera. Bara att rulla åt sidan. Som tur var så kunde jag rulla in på en väg och parkera :)

Då har den jävla drivremmen typ brunnit upp. Dom slits ju ut efter ett tag så...jag blev bogserad hem och fick skita i Avesta. Blev att beställa en ny drivrem för 450 spänn och låna mamsens bil.

Yeah, yeah, shit happens, life goes wrong....jag mena on.

 

Slänger in en bild på mig och min kära Jossan när vi var i Romme förra vintern och åkte bräda. Hade så jävla kul. Vi måste åka snart igen gumman. Snart.


Löprunda

Sådärja, kom nyss in från en löprunda med hunden :) Riktigt uppfriskande må jag säga! Ska väl ta mig en matbit och sen sova. Fredag imorrn, vilket är fint som fan. Äntligen helg. Jobbade ju förra helgen, så har inte varit ledig på 19 dagar! :S

Helgen blir iallafall lugn och slapp. Hur skönt som helst.

Nääe, dags för mat!


Rocky plutt

Kvällsbloggning

Hej hej hallå...god kväll... ?

Sitter och kollar på American pie: band camp på 6:an. Skitkul :) Pratar även med världens bästa Josefine ockå :P

Ska snart gå och lägga mig, jobb imorrn vettni ;)


Ha en bra kväll!








Film i badet ?

Sitter och fryser här hemma i soffan så tänkte om jag skulle köra på en favorit i repris och ta in laptopen på toa och slå på en film när jag ligger i badet. Så jävla skönt, men snacka om att man är skrynklig när man är klar :)

Idag gick jag en promenix i skogen igen, dock bara ca en timme idag, men skönt ändå. Jossan har ju flyttat till Sthlm nu så jag kunde ju inte gå med henne :( Men hon gick också på promenad där borta så ringde hon mig så vi gick och pratade med varandra samtidigt. Haha, vi klarar oss inte utan varandra...BUHUUUU. Dock pratade vi inte en timme...utan två! :)

Nääe, dags för bad.




Tänk om man kunde få ligga såhär istället...
Turkiet, Alanya -09


2 timmar i skogen med Rocky

Idag slutade jag klockan 12, phu, skööönt :) För att då kunde jag äntligen ta min efterlängtade långpromenad i skogen men Rocky. Slutar jag klockan 16 så är det mörkt ute och då går jag helst inte ut i skogen :S , Hehe.

Nej, men idag var vi i skogen iallafall och det blev en två timmars jätteskön promenad :)

 

Min älskade lilleplutt ♥


Johan Falk

Hade egentligen tänkt gå och lägga mig men nu börjar ju Johan Falk på 4:an :) Kollar lite på den och fastnar jag så fastnar jag, annars blir det sängen. Vi får se :)


Novaqueen.se

Jag är kär. Alltså, jag är helt kär.

 

 

Gissa om jag ska klicka hem dom här skönheterna! Jackan kostar 1099kr och oversize tröjan kostar 399kr.

 

Så hett.

 

Tröjan skriker mitt namn...jag kan höra det....

 

NovaQueen.se


Kladdkaka + Taken

Heej, ett tag sen va?

Jaja, har jobbat och sovit typ. Kul va? Aja, nu ska jag iallafall äta kladdkaka och kolla på Taken. Asbra film. Har sett den förut men den går på Tv 1000 Action så why not see it again liksom?

Jobbar hela helgen men ska försöka orka blogga lite imorrn också.

pyss på er

 

Den är så jääävla gooo!

Jag har ju bestämt mig för att inte äta godis mer än på helger och har inte ätit godis eller druckit cola eller nå annat onyttigt skit på hela veckan. Detta är det första onyttiga :) Gud, va duktig jag är!


Zumba fitness har kommit

Fick ett meddelande på mobilen idag där det stod att jag kunde hämta ut mitt paket på ica :) Hihi, så jag åkte dit efter jobbet. Äntligen har det kommit, zumba fitness. Fast egentligen så skulle jag vilja ha en jäääätte stor tv, spegelvägg och ett stort rum med stora högtalare när jag ska lära mig det där, menmen, man tager vad man haver...


Få se nu om jag blir nå fit :)





Wihoo :)

Photoshop

Hej hej...

Nu är det fan dags för mat, har inte ätit nåt på hela dan (förutom frukost då), för jag har fastnat vid datorn och hållt på med photoshop. Har gjort om en bild lite, haha, genom att kolla på photoshop tutorials :) Ganska så jävla svårt plus att det är på engelska. Menmen, träning ger färdighet :)






Haha, läpparna ser ju förjävliga ut...menmen...

Film i badet

Igår när jag kom hem från jobbet så var jag så himla frusen så jag bestämde mig för att ta ett bad...och eftersom jag tycker det är så tråkigt att bada så tog jag in laptopen och satt på en film :) Helt underbart skönt! Dock var jag tvungen att fylla på varmvatten då och då :D




Wihoooo

Nu har jag setat i över en timme och raderat fonts...buhu...MEEN, nu funkar photoshop igen! :) Su nu ska jag fixa bloggen lite...men bara lite så det blir lite nytt, then i'm back on track.



Slänger in en bild på min lilla plutt sälänge...

Dags att radera fonts

Nu börjar jag bli trött på att inte blogga. I och med att jag läser en hel drööös med bloggar varje dag så blir man ju bara mer och mer sugen på att blogga själv... det är ungefär som när man är sjuk och går ner för att kolla på innebandyträningen ändå, så dumt, man vill ju bara vara med och spela. Detta med bloggandet är precis samma princip.

Så tänkte ta och radera lite fonts på datorn så Photoshop kan sluta haka upp sig. För då kan jag göra klart min nya header, som egentligen är väldigt lik den jag har nu men ändå en ny liksom :)


Jävla k*k photoshop!!

Håller på att göra en ny header men jävla photoshop skiten hakar upp sig heeela tiden...tror jag har alldeles för mycket fonts inlagt..för det är alltid när jag ska börja med texten som den hakar upp sig..hmmm, raderade en hel bunt häromdagen men har fortfarande waaay för mycket.. SUCK!

Aja, skit samma. Jag undar vad man ska ta å hitt på idag. Jag vill se Mr and mrs Smith men den finns ju inte att hyra nånstans..jävla piss. Inget går som det ska för mig..bra början på det nya året...plus att jag ramlade TVÅ gånger igår. Första gången 2 min efter att jag gått ut från porten så säkert hela ringvägen såg och andra gången 1 min efter det när jag stod och borsta av snön från bilen...halt som fan.

Men nån lycklig jävel fick sig säkert ett gott skratt...

RSS 2.0