Broke down

Min dator är paj så ska jag blogga och grejer blir det att sitta vid Daniels och det är inte alltid det funkar då han sitter här ganska ofta. Så ni får ursäkta den dåliga uppdateringen.


Ansiktsmask

Tog nyss ett härligt bad och satte på en uppfriskande ansiktsmask. Så nu känner jag mig som ny...eller inte...

Har setat och kollat runt på nätet också, efter olika utbildningar och sånt. Vill verkligen börja plugga nu, till nåt kul och sedan jobba som det. Men vet ju inte vad jag vill göra. Har lite funderingar...hmm....

 

Osminkad och jävlig...första och sista gången ni ser mig såhär...

 

 


Vart tog våren vägen?

Va va va??

Igår var det riktigt varmt och skönt ute och snön rann ner som vatten i brunnarna...idag...ja, inte lika fint. Det snöar som fan. Snön yr kring hur som helst och den torra fina asfalten som jag var så glad över är nu ett minne blott...

BLÄ! Vad ska man då göra en dag som denna? Jag hade velat ta en långpromenad om det hade varit lika fint som igår...men nej...blir en-sitta-inne-hela-dagen-lång-dag. Synd att man har en hund som måste ut bara :/

 

Såhär ser det ut ungefär. Det snöar inte riiiktigt lika mycket men...ni fattar principen.


Pizza

Idag vaknade jag 06.30...06.30!!! Förstår ni? Herregud...

Aja, kollade på en plojmatch i innebandy sen drog jag hem till mamsen och fira min lillebror. Nu sitter jag med Emma och dricker te och vi ska snart äta pizza. Mmm! Min nya favoritpizza är med kyckling och curry :) Yummie!


Cliffhanger

Godkväll!

Sitter och kollar på Cliffhanger. Riktigt bra film med Sylvester Stallone i huvudrollen. Älskar han! Så jävla bra ♥

Har käkat våfflor idag :) Göttgött. Det var ett tag sen jag åt det. Men har en stor chokladkaka som ligger och väntar på att jag ska smälta mina våfflor i magen så jag kan käka upp den :)


Drar ut

Nu sticker jag ut med min lille hund och drar till mamsen och hänger där..


Jag just nu, haha, i min älskade Billabong ♥





Toast

Vaknade 09.30 idag och  var ganska pigg så det var ju bara att gå upp. Har kollat lite på tv och gjorde mig en toast till frukost i min nya toast. I love it! Den gamla gick sönder så det blev att köpa en ny, mycket bättre!



Av märket KRUPS som ni kanske ser...köpt för 499:- på Media Markt ♥
Gör oerhört goda toasts!

Filmkväll

Idag har varit en dålig dag med uppdatering. Har inte haft så mycket att blogga om. Har varit hos mamsen lite och lekt en del med Emma. Pussat lite på Donnas valpar såklart.. nu börjar dom öppna ögonen riktigt mycket :) Sååå söta!

Har lite ångest över att jag inte orkar ta mig till gymmet, jag lär fan ta mig i kragen snart alltså! Shame on me!

Aja nu kom Emma över för lite filmkväll.

Ciao

OMG love it

Älskar hennes hår

 

Älskar hennes skor

 

Älskar hennes jacka

 

Synd att man inte fick se mer ordentligt vad hon har på sig under för det ser jävligt snyggt ut.. Love it.

 


Tvätt för fulla muggar

Åååh va roligt det är att tvätta! Tycker inte ni också det?? NAAT!

Aja, det går nog ganska fort ändå :) Ikväll blir det nog en springtur och sen lite filmtittande tror jag :) Kan ju bli kul..

Måste komma igång med gymmandet igen..shame on me...det gick ju bra en vecka iaf...suck..



Måste kila ner i tvättstugan...puss!

Nova och Rocky

Idag åkte jag och Emma och Rocky iväg för att träffa Nova och hennes matte Jossan. Rocky har ju inte träffat Nova sen hon var liten valp så vi visste inte riktigt hur det skulle gå, om dom skulle känna igen varandra men det kan jag lova att dom gjorde :)

Dock löper Nova så Rocky ville ju hela tiden hoppa upp på henne (fastän han är kastrerad) och då blev hon sur, men det var bara bra att hon sa ifrån :) Dom ska få busa massor sen när Nova slutat löpt :)

Nova och Rocky DÅ.

 

 

Rocky och Nova NU :)

 


Valpar

Donnas valpar bara växer och växer, fast dom är fortfarande jättesmå och har inte öppnat ögonen än. Men om man jämför med hur dom såg ut vid födseln och nu så har du växt riktigt mycket :)

Så himla söta och jag längtar verkligen tills dom blir större occh börjar springa runt och busa med varandra :)



Nyfödda :)






Nu, ca 1 och en halv vecka gamla :)

Ut på promenad

God morgon bloggen!

Eller, aa, jag gick upp för ett tag sen så, men ändå. Nu ska jag ta en långpromenad med Rocky. Det är fint väder ute men inte så varmt som jag skulle vilja att det ska vara.





Jag och Rocky just nu.

Hörs sen.

Kamera tillbehör

Kollade in på Lindas sminkblogg och hittade några kameratips som fick mig att sväva på moln! Perfekt! Så fort jag får lön så SKA jag köpa dessa grejer! :)

Gorillapod





Alltså, ser ni vilken uppfinning! Varför kom inte jag på den?? Fan. Aja, jag ska iallafall ha en sån. Hur bra som helst och den kan typ sitta överallt! Love it! ♥


Fjärrutlösare, Fotofyndet



Perfekt när man vill ta egobilder men inte har nån fotograf! Den här ska jag verkligen klicka hem så fort lönen kommer in på kontot!

I'm back

Tror jag...

Har bloggat otroligt dåligt den senaste veckan...ingenting för att vara exakt. Anledningen är att datorn är knäpp och tar jättelång tid att sätta på så jag har inte haft nån lust.

Photoshop funkar inte heller så jag kan inte fixa bloggen som jag skulle vilja så det suger. Men men, ska försöka skärpa till mig iallafall...

Här kommer en bild från när jag var ut med Jossan och Sandra för nån helg sen :) Så här såg jag ut då.



Sorry

Har uppdaterat väldigt dåligt nu men har inter haft tid och idag har jag legat i soffan och varit extremt bakis heeela dagen. Var ut med Jossan och Sandra igår och det blev ju liiite för mycket som vanligt.

Ska ta mig i kragen och blogga bättre imorrn. Puss

Donna har fått valpar!

Skulle egentligen ha dragit till simhallen idag med Jossan och Julia med nu blev det ju så att Donna fick värkar så vi ville ju inte dra precis så vi blev kvar och efter ett tag hängde första valpen ut och efter nån timme så var alla 8 valpar ute i världen :) Riktig upplevelse må jag säga! :)

Tog några crappy bilder med mobilen men tar nya med systemkameran imorrn eller nåt :)












Midnight passion

Var tvungen att måla naglarna lite för dom såg förjävliga ut. Har haft svarta naglar innan och det var bara jättelite kvar av nagellacket på naglarna så det såg ganska B ut :)

 

Det fick bli H&M's Midnight passion :)


Kväller

God kväll...

Funderar starkt på att gå och lägga mig, har iallafall varit och gymmat idag så det är avklarat. Imorgon ska jag faktiskt dra mig till simhallen med Jossan och hennes lillasyster :) Det kan ju bli faktiskt bli riktigt kul.

Blir heller inget gym imorrn för då ska jag dra ut till Sundbo och umgås med min gravida vän Jenny ;P Jorå, gravid är hon för i april nån gång ska hon ha!! :) Wihoo!


Nu har den kommit!

Har varit och hämtat min wonderbra och den passa perfekt! :)





Love it! :)

Shopping

Klickade ju hem en wonderbra tidigare idag och kunde inte få nog så jag och Ewe åkte till Avesta så jag kunde köpa lite enkla vardagskläder :)





3 långa tröjor
2 ansiktsmasker
1 natt kräm


Väldigt dåliga bilder men orkar liksom inte sätta på mig allt och visa, ni får se när jag väl har på mig det sen :)


Nu ska jag dra och gymma! Puss

Wonderbra

Klickade alldeles nyss hem en wonderbra från Rock the Boat för bara 199:- ! :) Det var fyndpris för den har kostat 385:-! Så det tyckte jag avr ett riktigt kap för jag behövde verkligen en :) Frakten ligger bara på 49:- och klickar man hem den före 14.00 så skickar dom den samma dag så man får hem den fort :)


Måndag

Godmorgon måndag!

Sov till halv 12 idag och åt världens godaste frulle. Ballerina kladdkaka med mjölk! Mmm! Gött gött. Men nu är jag hungrig igen så kanske skulle ta och äta en ordentlig frukost, inte vet jag.

Idag blir det nog ingen träning, ska tvätta, har liksom maaaassa tvätt och sen ska jag umgås med Ewe min :) Imorrn blir det däremot gym! :)

Hörs senare

RSS 2.0