Filmtips!

Daybreakers

En grymt bra film som handlar om en värld där nästan alla är vampyrer. Men människorna börjar ta slut och samma med blodet, så nåt måste ju göras. Tre av skådisarna är Ethan Hawke, Sam Neill och Williem Dafoe. Riktigt bra faktiskt. Måste ses! :)




♥ ♥ ♥

 

J & J


Romeo

Nu har jag precis kommit hem från en liten promenad med en av Donnas valpar, Romeo. Han är ju några månader nu, vet inte riktigt hur gammal, kanske 5? Aja, Donnas matte är iaf hundvakt åt honom några dagar så jag passade på att gå hem till mamma med busungen och busa :)

Nu håller det verkligen på att braka lös ute, oväder alltså. Så jag skyndade mig hem.

Lillebror och busungen. Tror jag har nå smuts på linsen för bilden ser helt grumlig ut. Är tagen med mobilen men nog blir det bättre än såhär :)

 

 

Men söööt!

 

Trött efter massa bus.

 

 

 

 


Skip-bo @ mammas place

Heeej!

Besöket hos tandläkaren gick suveränt. Kunde inte gått bättre i think. Fick den trevligaste tandläkaren som sa att mina tänder va såå fina och vita plus att jag fick en tandborste som man borstar visdomständerna med. Det ni!

Har setat hos mamma tills nu typ och spelat Skip-bo vilket är skit kul! Spöade mamma och syrran flera gånger men sista gången lät jag mamma vinna för att vara snäll...jag älskar ju min mamma ♥

Det har verkligen öst ner regn men nu börjar det bli jättefint ute :)




Tandläkaren

Yep, idag är det dags för mitt besök hos tandläkaren. Hoppas för guds skull att jag inte har nå hål! Har aldrig haft det men nån gång ska väl vara den första?




Eskiln

Idag har det varit riktigt varmt ute och fint väder, dock molnade det på lite framåt eftermiddan men skönt har det varit. Jag, Sandra och lillsyrran drog till Eskiln och la oss och solade lite. Där träffade vi på Carro och Becka och satt och snackade med dom ett bra tag. Riktigt mys var det! :)

S A N D R A



 

Eskilnhäng!

 

 

Vy över Eskiln ;)

 

 

J a g


SOMMAR ♥

Så himla underbart! Sommaren kunde ju faktiskt inte ha börjat bättre. Det är typ fint väder varje dag och man mår så bra när solen skiner och himlen är blå :) Lovely!

Igår drog jag och Daniel iväg till Semla och kastade lite pinne i vattnet åt Rocky och han älskade det! :)

Snart ska jag dra iväg och färga håret på Sandra. Det blir skoj :) Har äntligen ny design så nu kommer jag förmodligen blogga mer. Den är inte helt klar än men kunde inte hålla mig för jag vill ju blogga lite och den gamla designen kändes sooo last year ;)

 

 

 


Jempas kväll...

Lagar mat just för tillfället, falukorv och makaroner, mumsmums...nu fes Rocky så tappa typ matlusten...ajaa..sen drar jag hem till Ewe för lite häng, så blir min kväll...



Core och pulsspinning

Kom för en liten stund hem från ett corepass och ett pulsspinningspass med Sandra. Det var riktigt kul och svetten rann som satan. Med andra ord - Underbart.

Nu lagar jag lite mat, sen ska jag hoppa in i duschen sen kanske jag ska träffa Sandra en stund. Beror på om hon orkar röra på sig efter passen :D




Kolmården

Igår var jag iväg till Kolmården med min syster, bror, Svärmor, Daniel och hans bror med familj. Det var riktigt kul! Först åkte vi safari sen kollade vi på delfinshowen, åkte en karusell som varade i 25 sekunder sen kollade vi runt i djurparken. En riktigt trevlig dag bortsett från dom där extra 2800kr som vi fick i fortkörningsböter påväg hem :/


En älg på safarit!


Giraffer på safari.


Lejon på safari. Undrar om han skulle ätit upp mig om jag klivit ur bilen och gått dit och gett honom en kram? Ska testa nästa gång..


Bööööörn! Men han ville bara ligga så långt bort som möjligt :(


Att ha surfat på en delfin är det inte många som kan skryta om.


Delfinshowen var grym! Awesome!


Delfinmamma med delfinbebis :)


Jag och syster ska till att kliva på bergochdalbanan eller vad man ska kalla det. 40 spänn för knappt 25 sekunder.


Wiiiie!


Jag och mina barn


Syster med mitt barn


Noshörningarna med ett noshörningsbarn :)


Giant penis...undra vad han tänkte på...


Timon!!


Puuuumba!


Bröderna :)


Lägger kanske upp fler bilder sen. Har inter tid mer nu. Puss!

Häng vid simbadet

Okej, gick inte riktigt som jag tänkte med bloggandet, hehe...aja, bloggar när jag känner för det helt enkelt..

I lördags drog jag och Sandra till simbadet för massa häng. Det blr en jävla massa folk där och vi grilla, spela kubb och hade riktigt mysigt. Senare drog vi ut på krogen. Hade verkligen inte tänkt gått ut då jag skulle upp och jobba dagen efter men Sandra har bra övertalningsförmåga :)

Hade iaf en jävla kul kväll, dock inte en riktigt lika rolig söndag...



Folk!



Finaste Sandra <3

RSS 2.0