Night at the museum 2

Haha, yes! Jag och älskling ska kolla på "night at the museum 2" :) Ettan är riktigt mysig så hoppas den här håller måttet också! Självklart blir det popcorn och cola till! Ohyes.

Nästa helg blir det iaf bio i Västerås är det bestämt. Det väger nog mellan "final destination 3d" och "flickan som lekte med elden".. vet inte vilken än, vill ju se båda :)

Jaja, nog om det, nu lär jag pöppa pöpcörn!



Calle Kristiansson

Han är så jävla bra! Jag tyckte det var helt rätt att han gick vidare istället för han den andra killen. Kommer inte ihåg vad han heter..det säger väl allt? Men som juryn säger så måste han charma sin publik mer när han sjunger för han tittar bara ner hela tiden eller blundar.. han sjunger så jävla bra men han måste verkligen sjunga till sin publik.

Jaja, whatever, han är iaf grym!






♥ Dead by april

Fan va Dead by april är bra alltså! Satt en skiva i min karls bil när jag skulle åka till jobbet med massa såna låtar. Jag ville inte stänga av stereon. En låt fastnade jag extra mycket för.

 

Dead by april - What can I say


Kväller

Sitter i soffan med laptopen i knäet och funderar på att gå och lägga mig. Tänker även på att jag måste bli bättre på att uppdatera bloggen. Jag mena, såhär kan jag ju inte hålla på? Men jag måste ändra min design..då blir det nog roligare..behöver nåt nytt och fräscht! Satt och fixa lite med en ny idag men det blev inget jag blev nöjd med så får hitta på nåt annat.

Jag och Ewe var ju på innebandy i Skbg idag och kolla på KAIK-Kolarbyn. Kolarbyn vann med 6-5 men KAIK var ju värda vinsten. Fyfan vilken match alltså! Så jävla rolig! KAIK låg under med 5-2 men kom ifatt till 5-5..det bara small..spruta in mål. Haha :) Ewe höll på Kolarbyn först men ändrade sig efter ett tag :D hahaha. Jag höll såklart på KAIKEN eftersom min älsk spelar där :P

 

Ewe o Jempa (jag)




Innebandy

Idag har jag träning men ska inte träna..ska träna på torsdag och komma igång då hade jag tänkt...istället drar jag och Ewe till Skbg och kollar på min älskling som har träningsmatch..också innebandy..det är typ derby :) höhö..kul!

Har jobbat 07.00-12.00 idag och det gick jättefort kändes det som :) Skönt. Nu tänkte jag ta en tupplur. Bloggar mer senare, när jag vaknat elle nå :P

pussar

Tatuerad!

Hehe, nej, inte jag. Men följde med Ewe när hon tatuerade sig :) Skitsnygggt blev det, såklart!

Förresten, sorry för dålig uppdatering. Har inte haft sån lust. Men ska bättra mig! :)

I väntan på att nålen ska stickas in :)

 

(ja hon har en rosa BH?)



Aj aj aj.. ?



Resultatet! :D


"Live the life you love

Love the life you live"

 

 




Helgjobb

Sitter på jobbet nu och har lunch :) Fint de. Jobbar imorrn med så får inte vila upp mig förrän nästa helg. Menmen.. :) Lär skynda mig hem idag för vi har seriepremiär idagi innebandyn. Dock ska jag inte vara med. Dels för att jag jobbar och dels för att jag inte har tränat nånting så då får man inte vara med...såklart :)

Men grejen är att matchen börjar klockan 14.00 och slutar klockan 15.00 !! I Norberg dessutom så det tar kanske 10 min hem med bilen då. Hinner se en bit av sista perioden iaf :) Vi spelar mot IBK rutin. Dom är bra. Men sist vi spelade mot dom hemma i förra säsongen så gjorde jag 5 mål..thihi :) Det var roligt! (jag tror iallafall det var IBK rutin)

Jaja, nu ska jag sluta skriva skit.. bye 

Kass uppdatering idag, jag vet

Har inte varit hemma så mycket idag. Jobbade från 07.00-12.00 på kenneln :) Sen var jag på stan med Ewe och Emma. Jag och Ewe försökte ragga lite sponsorer till innebandyn, det gick väl som det gick :)

Älskling kommer hem snart och han har köpt nåt åt mig :D Vet inte vad men är jävligt nyfiken! ♥

Nu ska jag städa lite sen platta min kalufs :P

puss

Väldigt gamla bilder på moi

Kikade igenom en kompis BDB och hittade massa gamla bilder på mig sen 2005. Haha, fyfan så man såg ut, alltså vissa bilder.. ojoj, vill inte ens prata om det. Har försökt förträngt det men nu kom det tillbaka :D Haha, thank god i have changed! (inte alla bilder men alltså vissa var riktigt hemska så dom får ni inte ens se)


Nostalgi...

Haha fjortisfest vid simbadet.


18-årsfest ute vid Hedkärra-sjön :)


Fest hemma hos Hanna.


18-årsfesten vid Hedkärra-sjön.


Ida fyller 18. Ida och jag.


Idas 18års fest. Millan, jag, "Berit", Ida och Fia. BRUNETT SÅ HETT!


Ja och älskade Millan. Saknar våra tider hjärtat. ♥


Jag utanför en pizzeria i Västanfors. Så klart med Millan.


Jah och Millan målade oss lite på skoj :)


Blev inte resultatet bara såå snyggt ?


På fest i Norberg :) Haha, så snygg jag är.. *host*


Myskväll med Millan, och massa kareaoke (stavning).


På Club Zebra i Västerås. Kommer inte ihåg namn, jag, Nella och Millan.


Puss på Millan.


Dagens låt!!

"Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain
Victory’s within the mile
Almost there, don’t give up now
Only thing that’s on my mind
Is who gon’ run this town tonight
"



 

Rihanna ft. Kanye West and Jay-z - Run this town


Orkar inte..

Nu är jag på dåligt humör så det är llika bra att ge fan i att skriva nåt. Men kan lägga upp en underbart härlig och mysig musikvideo som man bara myser till :)


Varför skynda så...?

Varför längtar man så mycket till allt? Tills man fyller 15, 18, 20 and so on. Man kanske längtar till man ska få barn, tills man ska gifta sig..you name it. varför inte bara ta en dag i taget och leva den som om det vore ens sista? Hmm..har funderat på det där..varför skynda så? Liver är så kort ändå.

Eftersom mina tankar handlar om detta så lägger jag upp en dagens låt..



Magnus uggla - Första gången



En dag på stan.

Förlåt för dålig uppdatering idag. Har inte varit hemma då jag varit och luffsat runt nere på stan heela dagen lång, eller iallafall tills nu :) Har köpt nya hörlurar till min mp3 då jag lånat ut den för mycket så dom gamla har gått sönder..men nu är det slut med utlånandet :) Höhö.. köpte även massa käk, glass och hundben :)

Nu ska jag färga håret på Emma. Hon är väldigt svart i huvet nu så vi ska testa blondera två gånger sen färga brunt. Kan bli mycket intressant att se hur det kommer att gå :D Det fanns ju tyvärr ingen avfärgning på affären så det fick bli blondering istället..

Blir det bra så tar jag en bild sen :)

Puss på er!


Såhär mörk är hon i håret nu iallafall..totally blaaaack.

Fast and Furious

Har precis legat och kollat på "Fast and Furious 4" Fyfan, den är så bra. Och så är ju båda hetingarna med! Paul Walker och Vin Diesel. Omg, jag blir ju knäsvag..och inte bara av dom! Titta på bilarna!!!! Tänk att ha en sån bil liksom, jag skulle typ bo i den! Jag smälter...

 

 

 

OMG!!!


Dags för duschen!

Har precis kommit hem från träningen..det gick väl bra..elle nåt.

Nu ska jag iallafall duscha sen sätta på nån mysig film kanske..

Hörs om ett tag.

Gråter...nej störttjurar..

Haha, var in på gaybloggen och där hade han lagt upp en video som jag tittade på..och nu blev jag bara tvungen att lägga upp den jag med..

Det är Beyonce som har konsert i Sydney och sjunger för en cancersjuk liten tjej på scen. Fyfan, tårarna bara spruta när jag tittade på den..*snyft*. Så himla fint.

 

"Hit me like a ray of sun 
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light
I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again"


Dags för ombyte..

Nu ska jag byta om inför träningen..hoho..kommer bli riktigt jobbigt men gud så skönt det kommer vara när jag kommer hem sen och kan vara stolt över mig själv :D

Har varit hemma hos mamma nyss och pratat lite med Sara..gojjan.. :) Riktigt cool fågel det där.. och hon säger jämt hej då när man går därifrån :D


 

"just get back up when it knocks you down"



UGGS.

Hmm, uggs. Ett måste i vinter kanske? Så otroligt fula, men ack så sköna.

Har sett i flera olika bloggar folk som tycker lika som jag :) Men ett par i garderoben är ju nästan ett måste :)


Godmorgon bloggen!

Godmorgon godmorgon! :)

Vilken trevlig regning dag idag! :) Jomenvisst sörru! Jag ska iallafall iväg och äta med Ewe nu. Så det ska bli fint. Sen ikväll blir det massa träning :) Ska bli skönt som fan. I need it!

Yeahyeah, hörs senare! puss




Godnatt!

Nu ska jag gå¨och lägga mig tänkte jag :) Är trött så, vad ska jag sitta uppe för? Imorrn ska jag städa och ta en långpromenad OCH träna! Först en timme på gymmet och efter det har jag innebandyträning :) Ska bli kul hoppas jag.

Godnatt på er kära läsare!

Home sweet home

Har nyss kommit hem från Emma...hon bor i dörren mittemot min så det är ju inte så långt :) Haha, nu ska vi ha filmkväll och mysa med popcorn och grejer :P Fina fisken vettu!


Topp eller flopp ?

 

Haha, skulle du våga träffa på Lady Gaga i en mörk gränd?

 

Topp eller flopp?

 

Personligen tror jag faktiskt jag aldrig har sett Lady Gaga i en enda snygg outfit! Eller jo, i hennes video "just dance", har hon en ganska frän klänning/tunika. Men annars är hon ren flopp, dock har hon många bra låtar :)

 

 


Dagens låt!

Har kommit hem för en stund sen. Fick matlåda av mamma med kött, potatis och gräddsås, fyfan så gott! God bless you mom! ♥ , Så jag har iallafall precis ätit det och Emma kom nyss över och joina mig :)

Slänger upp en skön låt :)

 

Pussdå

 

 

Kapten röd - stjärnorna finns här


Dags för promenad

Nu ska jag och Rocky killen ta en promenad! Det ska bli skönt, lär skynda mig att skriva nu för han tittar på mig och gnäller, "jag vill ut, morsan!"


Tog lite snabba bilder innan...

Jag och mina miner..






Killen min som vill ut, men han posa fint för webcamen :)

Rock of love

Godmorgon kära läsare!

Gick upp för ett tag sen och nu håller jag på att titta på Rock of love på tv400. Det är skit bra och Bret är riktigt heet :) Hohoo.. He is a rockstar och massa tjejer tävlar för att få vinna hans hjärta, dock tror jag inte att det går så bra för Bret att hitta sin käresta eftersom det har varit flera säsonger...jag följer det inte så jag vet inte riktigt men vet nog med säkerhet att det iallafall har varit 3 säsonger :P




Idag på kenneln..

Jobbade ju som sagt på kenneln idag och det gick bra, var lite trött och seg bara menmen...


Lilla Nora på promenad :)


Jag har tvättat lilla Nora :)


M-kullen busar i hagen :)


Mer bus!

Kommisarien och havet - i denna stilla natt

Klockan 21.00 ikväll i tv4 går denna film. Den ska tydligen vara ganska bra, handlingen iallafall, men nu är det ju så att det är tyskar med, som dom har dubbat!? Fyfan, sånt är inte kul. Men jag tänkte titta på den iallafall, fast "Miss secret agent 2" går på femman så..hmm..vad ska det bli?

Kommisarien och havet - i denna stilla natt

Svenskt-tyskt kriminaldrama från 2008. Strax före midsommar hittas en ung flicka död. I flickans dagbok finner man uppgifter om att hon kan ha haft en relation med en äldre man och spåren leder till en ridskola, som även Roberts dotter Ida går på. Robert får svårt att hantera sina känslor när den misstänkte mördaren verkar finnas i hans familjs omedelbara närhet. Samtidigt får Robert problem i privatlivet när hans far, som han varit ovän med länge, vill komma och hälsa på.

I rollerna: Walter Sittler, Sólveig Arnarsdóttir, Andy Gätjen, Paprika Steen, Charlotte Lüder, Frida Hallgren, Sissela Kyle. Regi: Christiane Balthasar.

 

VS.


Miss secret agent 2

Amerikansk komedi från 2005. FBI-agenten Gracie Hart får i uppdrag att marknadsföra FBI och åker på turné med den brutale Sam Fuller som livvakt. Under resan kidnappas hennes vän Miss USA tillsammans med Stan Fields, och Gracie bestämmer sig för trotsa chefens order och själv resa till Las Vegas för att undersöka kidnappningen.

I rollerna: Sandra Bullock, Regina King, Enrique Murciano, Diedrich Bader, Heather Burns, William Shatner. Regi: John Pasquin.

(Man lär ha sett ettan (vilken är skitbra!), men det går väl ändå)



ANDERS BAGGE!




Haha, Anders Bagge, MY MAN! Haha, han är så jävla rolig! Jag älskar att titta på idol för att han sitter i juryn. Han är så jävla bra! ♥


 

Nej, nu är det idol på tv:n !


fucking jävla k*k åmål..

Sitter just nu ensam hemma med laptopen i knäet. Har jobbat idag så är trött. Menmen.. är ju ledig imorrn så det är så jävla äckel skönt!

Rubriken? Fråga inte.. kom inte på annat..

Blondinbella intervjuar på MTV galan

Blondinbella var ju istället för Kenza på MTV galan och intervjuade kändisar på röda mattan. I det här klippet börjar hon sjunga lite på Nelly Furtados "I'm like a bird" precis efter hon intervjuat henne, vilket jag tycker känns nästan lite pinsamt, oprofessionellt och kändes även nästan lite som ett hån. Jag vet inte, min åsikt.




aj äm wörking

Har nyss duschat lillskiten. Hon var ganska lortig men nu blev hon ren och fin :) Ni får se en söt bild sen när jag kommer hem..

Ikväll är det en film som går på tv klockan 21.00, en svensk. Kommer inte ihåg vad den heter eller vilken kanal, men jag ska se den, den verkar asbra!

Jag längtar nåt så otroligt tills ikväl! Jag ska mysa framför tv:n under filten, med tända ljus, kanske en kopp te, lite godis, heeelt själv :) Så är jag ledig imorrn så det är extra skönt. MYS.

Mätt som en plätt

Nu har vi käkat och jag är riktigt mätt! Phu! Det står iallafall 4-1 i fotbollen nu. Hmm, tror nog att barca vinnet, men ingenting är omöjligt :)

Ska snart sussa iallafall, trött som en gris och jobbet väntar imorrn. Får se om jag orkar blogga nå mer sen. Tveksamt..men som sagt, ingenting är omöjligt ;)

Ni missar väl inte...



Zlatan Ibrahimovic?
Just nu på kanal Tv4 sport! FC Barcelona - ATL. Madrid. Tror ni inte på fan att Zlatan går ut och gör ett mål efter 2 min? Jo då, det gjorde han..så barca leder med 1-0. Det var 25x pengarna på att Zlatan skulle göra 1-0. Hmm, man kanske skulle satsat en sisådär..10 000 ?  :)



Ooops, vad händer. 2-0. Messi.

Hissar/dissar listan!



Alanya

Ska ni åka utomlands, åk till Alanya i Turkiet! Sånt jävla härligt ställe! Så lär ni bo på Cleopatra sidan också :) Om ni vill ha det lugnt och mysigt vill säga, vill ni ha partyparty ska ni bo på östra sidan :) Hursomhelst, Alanya är heeelt underbart! Vill ni gå till en bra, rolig och underbar restaurang går ni till "Happy Days". Underbara människor och allt! ♥

Löpband


Orkar inte gå till gymmet, orkar inte, orkar inte...så låter jag för det mesta. Men har tänkt att skaffa ett löpband för då VET jag att jag kommer springa på det där jävla bandet minst en timme varje dag! Lovely!

Onlinepizza.se

Förstå vad skönt när man inte har några kontanter hemma, vilket jag oftast aldrig har. Det är bara att gå in på nätet, beställa precis vad man vill ha och sedan plingar det på dörren och där står pizzabudet. Så är det bara att ta emot pizzan utan att betala eftersom betalningen redan är gjord :) Man kan även "baka sin egna pizza", genom att lägga på det man själv vill ha..haha, finnemang :) MEN, det kostar typ 40 kr extra när man beställer online =/


 

Arbetsförmedlingen

Eller rättare sagt arbetsförnedringen! Vem får jobb genom dom egentligen? Visst, man kan få en liten skjuts men inge mer än så. Dom har konstiga regler och är helt enkelt bara dumma i huvet!


Pizza+ny header

Snart blir det käk, pizza. Gott eftersom jag är så jävla hungrig men fyfan så trött jag är på skiten. Skulle vara så mycket godare med potatisgratäng och lövbit...åfyfan vad gott! Knulla i munnen. Men orka laga det? Icke!

Har även gjort en ny header..lite snabbt bara. Satt och funta på hur fan den skulle se ut och så satt jag dit en bild, drog i den lite och sen orka jag inge mer.. får se när jag får inspiration och ork att göra en ny...

Fyfan va min mage är hungrig! och jag med.


Är det vår skyldighet?

Måste bara fråga, är det vår skyldighet att betala kronprinsessan Victorias bröllop?

Frågar ni mig så är det ett fett nej! Dom har väl pengar så det räcker och blir över? Varför ska vi stå och betala deras jävla bröllop? Och så kan dom ju inte ha ett normalt bröllop heller, nej, utan det ska kosta 14 MILJONER!! Och det är bara skattebetalarnas del. Resten får kungen ta ur egen ficka..aaw, stackars lilla konungen..

Förresten hatar jag Fredrik Reinfeldt också, fula jävla gubbe. vem tror han att han är? Statsminister? Ja, bara ett år till..bara ett år till..


Btw, är det bara jag som tycker Daniel Westling är sjukt lik boxer-Robert?
Didn't think so.

Läs om skandalen här.






Var det Mats som mördade Linda?

Kroppen som polisen hittade häromdagen var Linda Chen. Nu är sambon misstänkt för mord på henne. Han själv nekar till brott och säger att han bara hade gått runt helt planlöst och sedan bara råkat hitta henne 2.5 mil från deras hem i Falun...hmmm, sääääkert, säger jag! Det är säkert han som dödat henne! IDIOT.

Så har han mage att sitta och grina i tv och undra var hon är. Fyfan, införskaffa dödsstraff i Sverige är min åsikt.

Läs artikeln om det här.


Fotboll..

Har kommit hem från jobbet för ett litet tag sen. Ska alldeles snart åka till onsjövallen där min karl spelar fotboll idag. Men jag väntar till andra halvlek för då slipper jag betala in mig..jag mena..så jävla viktigt är det ju inte så jag pejjar nästan 50 spänn..nähäjdu.

Ska eventuellt göra en helt ny header ikväll om jag orkar..vi får se :)




Jag just nu.. haha..jag vet..jag vet...


Lunchtime

 
Nora sover i solen :)

Sitter och har lunch nu, men har ingen lunch med mig, endast tre mackor som jag inte ätit än för jag är icke hungrig.. haha, måste vara så intressant för er att veta..

MEN, vet ni vad ? Idag ska jag ev ringa på ett löpband som jag vill köpa :) Wihoo. Skulle vara så skönt att ha ett löpband hemma när man är för lat för att ta sig dom där 250 metrarna ner till gymmet, eller 5 meter ut och springa :) Nej, men seriöst, ett löpband är precis vad jag behöver!


Upd. at work

Har nyss rastat lite hundar men kände nu för en snabb paus så jag kunde dricka lite vatten, ta några djupa andetag och såklart, ett litet blogginlägg :)

Känner mig riktigt seg idag, inte trött, men seg. Jobba imorrn också men sen är jag ledig en hel vecka igen..hoho, arbetslösheten äger! ...not.


Näe, nu lär jag göra lite nytta, hörs på lunchen :)

Kyss

Uppe med tuppen!

Godmorgon godmorgon kära läsare!

Har gått upp för ett tag sen. Sitter och käkar macka och slänger iväg ett snabbt blogginlägg. Fyfan va drygt att gå upp när man har fått sova ut så länge! Eller drygt va det väl inte men trökigt :( Men men , ska bli kul att träffa snuttarna igen :)


Scare tactics

Jävla karljävel och somna! Jag satt och käkade macka och vi kollade på tv:n. Han ligger bredvid mig och jag pratar för fullt. Svarar han? Nej för han sover! Hmm..kanske skulle komma på nåt elakt att göra..måla honom i ansiktet eller nåt annat moget :D Höhö..

Det är scare tactics på tv:n nu på tv 400. Har ni sett det? Skit kul. Dom driver med folk och skrämmer dom. Haha! :)



haha, tog det här klippet lite snabbt från youtube, har inte kollat igenom det om det är bra, men tror jag har sett det förut på tv:n :)

Snapstrip

Jag har inget bättre för mig så jag tog några fula bilder med snapstrip :)







Så kul har jag det :) Hihi, nej men det blir filmmys snart med älsk..sådetså!

Är det Linda chen dom hittat död??

Polisen har ju nu hittat Mats Alm, som varit försvunnen. Dom har även hittat en människokropp i närheten av platsen där Mats Alm hittades och greps. Polisen vill inte gå ut med om det är Linda Chen eller inte..hmm.. men jag tror att det är hon..jag menar vem skulle det annars vara? Hur många människokroppar ligger ute sådär liksom?

Läs om det i Aftonbladet här.


Sara 20 år..

Har varit hemma hos mamma och allihopa och mött mammas "avbytare" Sara 20 år. Hon är grå med röd svans. Hehe. Det är en papegoja jag pratar om...

Hon har tydligen sagt en massa roliga saker igår kväll..och dansat och stojjat :) Men när jag kom dit lät hon bara som ett brandalarm med dåligt batteri.



Hon har även sagt att hon vill bygga med lego och massa andra roliga grejer :) Tror jag ska sälja hunden och köpa en fågel istället ? höhö

I väntan på..

..my love ♥

Sitter och väntar på att min älskade Daniel ska komma hem :) Sen drar jag hem till mamsen och spanar in Sara 20 år.. hon är alltså en papegoja :) Höhö, bilder kommer sen på henne ofc!

Ikväll blir det myspys med älsk såklart. Förhoppningsvis. Man vet ju aldrig.



Såhär ser jag ut nu iallafall.

Morrn på riktigt

Godmorgon igen allihopa!

Kollade ju på the Voice imorse, Kissie var ju med så det var lite kul att titta faktiskt. Gick ju och la mig igen efter. Men nu såhär i efterhand så kom jag på att det var ju ganska så jättemycket onödigt eftersom det kommer komma upp på youtube sen och även alldeles säkert på hennes blogg. Haha :) Aja, kul ändå.

Nu ska jag platta håret sen ska jag ut med jycken och sen städa. yes. Så är det.

Hörs sen då :)

Kissie på The Voice

Godmorgon bloggen!

Sitter just nu och kollar på Kissie på The voice och det är lite kul :) Hon är faktiskt riktigt skön i "verkligheten" :) Men så är hon ju inte sig själv i bloggen utan det är bara rollspel ju. Aja, hon är störtskön iallafall.

Ska snart gå och lägga mig igen, så fort jag kollat klart ;P

puss




Godnattgodnatt

Dags för mig att krypa ner under täcket hade jag tänkt.. joorå. Ska bli så underbart skönt!

Hoppas alla haft en trevlig kväll! Min har varit helt okej iallafall.

Imorrn ska jag hem till mamma för dom har köpt en papegoja. Hon heter Sara och är 20 år. Så mamma har blivit utbytt som hon själv säger, haha :)

Puss och godnatt

All the boys love Mandy Lane..

..no all the boys love ME!

Haha, jag skoja. Den filmen går på canal+ Action just nu och jag och Emma ligger och kollar lite. Eller iallafall Emma, jag sitter ju här :) Men har ändå sett filmen förut så, I don't miss a thing..skulle jag inte gjort även om jag inte sett den, den är ju inte sådär jättebra precis..

Jag är iaf på mycket bättre humör nu än vad jag var tidigare idag, så skönt så skönt.


Dags för käk dårå

Nu ska jag och Emman pemman käka pommes, kebab, bea och vit kebabsås :) Ska laga själva, inte beställa :) Idol går på tv:n just för tillfället så det är mys.

Min mage kurrar nu så jag tror jag ddööööör. Måste ha mat.


Så nu vet ni det. Skriv upp det.

What to do, what to do..

Det blir ingen träning för mig idag heller..men nästa vecka så lovar jag att jag ska börja träna igen. Fan, jag måste skärpa till mig nu! Så här kan jag inte hålla på.. eller?

Ska eventuellt köpa ett löpband imorrn iallafall. Eventuellt. För köper jag ett sånt så då jävlar :) Så säger väl alla som bestämmer sig för att dem ska börja träna, men jag menar det verkligen..sådetså!

Btw, så håller jag på att färga ögonbrynen nu, ser förjävligt ut. Haha, jag menar dom är heelt svarta, men det är ju eftersom färgen är i. Sen blir det hur snyggt som helst. Har noppat dom också, huuh, skönt.


Designa om dina tights


Här är ett par vanliga svarta tights från H&M för 79.50 kr.

Till detta behövs:

1. Ett par svarta leggings.

2. De tillbehör som behövs för att få den designen du vill ha.

3. En sax.

4. En symaskin. Det kan vara bra att fålla sömmarna, så att tyget inte går upp.

5. Tålamod

Alla bilder som ni ser är endast inspirationsbilder till hur du kan designa dina leggings!

Nitar på sidan.

Designförslag 1- Nitar

Till detta behöver du små nitar, samt textillim. Både lim och nitar finns att köpa i tygaffärer eller i hobbybutiker. Bestäm själv hur stora nitar du vill ha, sedan är det bara att limma dit nitarna på sidan, så som du vill ha det. Mät ut med en linjal innan så att linjen blir rak, innan du limmar på nitarna.


Om du inte orkar designa själv så finns tightsen på bilden att köpas här.





Trash-look

Designförslag 5- Trashig look

På inspiraitionsbilden ser ni vad som menas med "hål överallt". Gå loss med saxen och gör snitt där du vill ha det. Ett annat tips om du vill hotta upp det extra mycket är att ha på sig ett par strumpbyxor i färg eller i spets, under dina designade strumpbyxor. Då blir det lite mer krydda


Om du inte orkar designa själv så finns tightsen på bilden att köpas här.




Hål på framsidan

Designförslag 2- Hål framtill

Nu är det dax att ta fram saxen! Klipp ett snitt där du vill ha ditt hål. Klipp inte ut tyget utan det räcker med ett snitt, för sedan när du tar på dig tightsen så dras tyget ut. Självklart så går det att klippa ut tyget om du vill ha ett resultat med stora hål.


Om du inte orkar designa själv så finns tightsen på bilden att köpas här.



Läderdetaljer

Designförslag 3- Läderdetaljer

Här behöver du ett lädertygsimitation. Det går att köpa på tygaffärer eller så kan du leta på StoffochStil. Mät ut var du vill att ditt lädertyg ska vara, klipp sedan ut tyget på tightsen efter dina mått, och sy dit ditt lädertyg.


Om du inte orkar designa själv så finns tightsen på bilden att köpas här.





Lårhögt

Designförslag 4- Lårhöga strumpor

Här är ett förlag för dig som vill designa dina egna personliga lårhöga strumpor. Sätt på dig tightsen och mät var du ska klippa för att inte göra dem för korta eller långa. Klipp sedan rakt av, där du mätt. Nu får du låta din egna stil och fantasi flöda. Vill du ha en färg längst upp? Vill du ha en mudd längst upp? Vill du ha läder längst upp? Det är upp till dig. Glöm inte att sy in fållarna så att tyget inte går upp.


Om du inte orkar designa själv så finns tightsen på bilden att köpas här.






Källa: Veckorevyn

Livet kan verkligen suga ibland..

Jaa! Ibland svävar man som på moln, men andra dagen känns det som om man vill sjunka genom jorden. Orkaaaaa! Förresten så vill jag flytta också..

Det kan ju faktiskt vara så att jag behöver träna, för jag blir galen när jag inte har tränat och rört mig tillräckligt. Hmm..vet inte. Aja, nu ska jag inte sitta här och sprida ut negativt virus..

Mina kära vän Emma flyttar i slutet av nästa månad (tror jag det var) till Stockholm. Jag vill också. Hoppas hon får det bra där hos sin käre mor :D ♥

Förresten...JOSSAN! Så jävla kul att du ringde i..öhm.. igår var det väl ? Jag är arbetslös så jag har ingen jävla tidsuppfattning.. Längtar efter dig! VAr ju bara tvungen att lägga upp videon på oss när vi åker bob efter bilen! WIHOO. ♥




Ja, detta är i vintras när jag och Jossan kom på den underbara idén att åka bob efter bilen. Så otroligt jävla skitkul var det! Sånt blir det mycket mer av i vinter igen! YES.

Moooorning!

Har nyss gått upp, visst är det härligt att vara arbetslös ?

Öhm, nej. Snart klättrar jag på väggarna. Jag måsta ha nånting att göra. Tider att följa och så, annars blir jag galen. Men iofs så jobbar jag ju i helgen iallafall, thank god. Ska bli kul att träffa mina sötvovvar igen :D

Idag då ? Innebandyträning? Orkar jag? Har motivationen kommit tillbaka? I don't think so, men man kan ju alltid försöka iallafall...hmm...




Rocky .

Hittade den här videon när jag och Rocky var nere på Per-Ols planen och tränade lite och busade :)


Så intressant..

Idag har jag hunnit med att varit ute och gått en långpromenad med hunden för att sedan åka och handla och sedan inte göra nånting. Ikväll blir det film med Emma. Hade tänkt dra ner mig själv till gymmet idag men orkar inte så jag ska försöka orka gå till innebandy träningen imorrn..

Det var allt för nu, så intressant var det..



Dirty Dancing

Tidigare nu på kvällen så var jag och Emma i skbg och kollade på älskling som hade innebandy match. Det var kul. Det var en tävlingsmatch mot ett divitions 3 lag och dom förlorade med 7-4, men ett tag ledde dom med 4-2. Aja, nog om det.

Nyss gick Emma härifrån för vi har kollat på Dirty Dancing och hedrat Patrick Swayzes minne lite. Det var mys. Vi käkade popcorn och hade det mysigt helt enkelt.

Nu ska jag gå och lägga mig, är helslut.

Godnatt.

Dagens nominerade - Kissie



Kort fakta

Namn
: Alexandra Nilsson
Ålder: 18 år
Bor: Stockholm
Yrke: Student
Blogg: Kissies.se





Kissie, varför har just du blivit nominerad?
– Jag tror jag har blivit nominerad för att det skriker kaxig över hela min blogg och mitt sätt att skriva. Jag står alltid på mig och har klockrena svar på tal. Nobody mess with Kissie, haha.
Varför är din blogg så bra?
– För att jag varierar mig så mycket. Sen också tror jag att det är hela imagen min blogg och jag har. Mycket rosa, smygfotande och idolbilder från läsare. Det är lite Paris Hilton över bloggen, tycker ni inte?
Vad är det bästa med bloggandet?
– Att jag har fått se hur läsarantalet ökar och givetvis att jag har fått träff så nya många människor! Det är ju inte så många som får skriva autografer och ta kändisbilder på stan med folk. Tycker det är jättekul!
Finns det något negativt med bloggandet?
– På sista tiden har jag känt att mitt privatliv kommer i kläm. Jag har tyckt att det finns en sida som är Kissie och en som är Alexandra vid sidan om bloggen, där har jag mitt privatliv. Alexandra är den person som inte tycker om att folk står och pekar på stan eller viskar. Människor respekterar inte alltid privatlivet, det är tråkigt.
Vilket är ditt bästa bloggtips?
– Uppdatera ofta och ha många bilder på dig själv. Läsarna vill se vem de läser om. Blanda ämnen är också bra.
Varför ska du vinna?
– För att jag verkligen är den bloggaren som är kaxigast, står på sig själv mest och såklart har den bästa bloggen!
Vad har du för galaförväntningar?
– Jag tror det kommer bli jätteglamouröst, mycket folk och jag tror verkligen stämningen kommer att vara på topp! Alla bloggare och bloggläsare under samma tak, wow! Spännande.
Vad ska du ha på dig?
– En svart klänning. Jag har ju väldigt blont hår, därför älskar jag att ha mörka färger för att framhäva håret. Självklart också höga klackar och mycket volym i håret.
Vem vill du tacka?
– Min bästa vän Claudia. Hon har alltid stöttat mig, hon är den som får mig skratta om det blir för mycket och att skratta är väl det bästa man kan få någon att göra när personen har det svårt?
Vilken bloggare vill du själv gärna träffa?
– Jag hoppas att få se Stina-Lee, henne såg jag sist i Göteborg under hennes bloggfest. Jag vill också gärna träffa på Foki, det verkar vara en supersöt tjej som har mitt hår fast brunt haha! Supergulligt.

 

 

Källa: Veckorevyn



Vill ni rösta på nominerade bloggar till Veckorevyns Blog Awards 2009 så klickar ni här, eller tryck på bilden.




Nu är han död =(

Kom nyss hem från Avesta. Hittade typ inget på H&M! Skit tråkigt. Jag vet att när jag inte har nå pengar och går i affärer, då hittar jag massor med grejer jag vill ha, men när jag har massa pengar, ja då finns inte ett skit. Typiskt säger jag, typiskt.

Hittade iallafall en kort tröja av nå slag, nagellack, venus embrace rakhyvel, raklödder, ansiktsmask..hmm..ja det var väl det. Ni får väl se bild när jag orkar ta ett kort och lägga in i datorn.

Patrick Swayze
har nu dött efter 20 månaders kamp mot cancern. Usch, kan vi inte bara hitta ett jävla botemedel snart så inte fler människor dör av den där jävla sjukdomen!! Vila i Frid Patrick! Dirty Dancing är bäst.







Goodnight

Nu blev det nog dags att slänga sig i sängen. "Hajen" går på tv:n så har kollat lite på den men nu orkar jag inte mer. Ska ju upp tidigare än vanligt imorrn så..det är väl lika bra.

Sov gott



puss

Shopping imorrn då.

Nu har jag precis kommit hem. Har varit och solat och hälsat på mamma min lite :) Eller kom inte precis hem, har hunnit duscha också :)

Nu ska jag slå på en film, sen blir det en sista runda med Rocky och sen sängen. Tänkte åka och shoppa lite i Avesta imorrn eftersom jag fick ett presentkort på H&M som bara väntar på att få användas :) Åker självklart förbi ÖoB också och köper lite doftljus, det är fint det :)




Såhär såg jag ut i mitt lilla solarierum :D



Kyckling och currysås!

Mmm! Hur smaskigt lät inte det va ?!

Det är precis det som jag håller på att laga nu :) Det blir pommes frites till för det är så enkelt att bara kasta in i ugnen :) Men nu glömde jag ju bort det, så jag är klar med allt annat, väntar bara på dom där jäkla stripsen :) Min mage kurrar väldigt mycket. hungrig!

Jag åt ingenting igår fastän jag var bakishungrig som satan! Blev några popcorn bara. Tss, menmen, idag blir det mat :)


Pics from the party

Blev några bilder på festen iallafall. Dock blev det ingen bra bild på mig, men kan lägga upp en iallafall kanske. Jag tog knappt nå bilder alls med min kamera, men det fixade tydligen flera andra som fick min kamera i sitt grepp :D och tur var väl det ?


Usch, jag ser hemsk ut. Ser även ut som om jag är pissnödig. Kanske jag var.


Frida! Fick en så fin tårta!! Tack ♥


Sandra och Fia.


Sandra, Fia och Jonna.


Fia porr


Emma såg ut som dracula. Fattades bara vassa hörntänder och lite blod så hade det varit komplett!


haha jag ser ut som ett mongo!


Fritta!


Ewe gömd bland Fias oh Frittas hår :)


Tårtan jag fick av Emma och Frida, men tros dock att det bara var Frida som jobbade med den. Hehe, menmen, det står JEMPA 21 !! :) Tack så mycket! ♥

You knocks me down

"I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in and knocked me on my face
Feels like I'm in a race but I already won first place


Sometimes love comes around (love comes around, love comes around)
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down (knocks you down)
Sometimes love comes around
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down (knocks you down)"







Keri Hilson ft. Kanye West - Knock you down

Lär er skriva!

Jag blir tokig när jag läser bloggar som tex Paows och Dessies. Det är verkligen inte mina favoritbloggar och heller inte några bloggar som jag följer men när jag har tråkigt och sitter vid datan och har läst mina favoritbloggar, då brukar det bli så att jag kollar deras. Men jag pallar inte länge alltså!!

Dom kan ju inte skriva för fem öre! Dom vet inte när dom ska ha kommatecken, ny rad, stor bokstav...STAVNING! Stavningen ska vi ju inte ens prata om. Personligen förstår jag inte hur man kan tjäna massa pengar på en blogg som är så totalt jävla särskriven.

Snälla, små flickor. Lär er stava och skriva. Gå på lektionerna.



(Oj, blev en liten miss där på "otrevlig" , duktig tjej! Du kan stava till otrevlig! Då kan du ju snart börja skriva en ordlista!)

Urspårning ?

Ja, det blev väll lite för mycket för både mig och alla andra i lördags. Men det var kul. På krogen iallafall. Förfesten här hemma var väl inte så kul. Jag vet inte varför men det blev inte som jag hade tänkt, kanske var därför. Blir även förbannad när folk ska skrika och inte kan respektera vad man säger. Men det var inge mer med det. Det blev ju bra ändå.

Som sagt, krogen var kul. I've had a little bit too much, som vanligt. Menmen. Drog hem till Thisse efter krogen för där var min babe sen kom Emma sen drog vi hem. Och det var där det small. Eller hur jag ska uttrycka mig. Nääe, men det var världens jävla liv i trapphuset när vi kom hem. Det var nämligen en tjej som varit på min förfest som hade efterfest som hade spårat ur ganska totalt. Alla skrek och slogs, i trappen! Snuten kom och det var kaos, men det lugnade ner sig snabbt iaf...vissa människor..

Bilder kommer senare idag.


Partypartyparty

Har städat hela dagen. Hade inte ens lite tid till att blogga tyvärr. Nu väntar pizza, sen ska jag göra mig iordning väldigt fort sen kommer det lite folk och så börjar vi börja dricka föfan!

lägger upp bild på mig när jag är klar om jag hinner

pusss

Så vackra ögon! Ge mig

Megan Fox tycker jag är den vackraste kvinnan. Hon är så snygg. Och hennes isblå ögon till hennes mörka hår, ögonbryn och hy gör henne helt oemotståndlig. Jag skulle också vilja ha sån färg på ögonen!!



There once was a little girl who never knew love until a boy broke her HEART.




Kvällsdusch

Har nyss duschat och rakat mig så nu är det kirrat tills imorrn. Hade tänkt ta en sen solning nu på kvällen också men det kom jag på precis när jag hoppa i duschen så det kändes lite för sent. Menmen.

Längtar tills imorrn, det blir bara att stiga upp, sen städa lite och hålla på, sen blir det fest. Ut på green man såklart :)

Ha en bra kväll!

Dagen före dopparedan

elle säger man så ?


Aja, whatever, fyller ju år imorrn (GRATTIS till mig) så då blir det fest! Ska bli skitkul! Har varit hemma hos mamma hela dagen idag och fikat och sånt, sen har jag sprungit på stan och handlat på systemet bland annat så idag har det heller ej hunnits med att blogga. Skit tråkigt. Men imorrn blir det ju städdag heeela dagen fram till sex för då kommer folket. Aaa, såklart ska jag ju hinna göra mig iordning där emellan också men vad jag menar är att jag kommer hinna blogga en massa :D Yeej!

Har fått två par jättefina örhängen av älsklingen min. Vita pärlor som jag ville ha, små och stora :) Kan ta kort sen på allt jag fick. Presentkort från H&M, kläder från H&M, en jättefin vas, pengar, blommor, en liten fin tavla av lillesyster som hon målat själv :) TACK för allt, det var jättefint, och jag är mer än nöjd! ♥




090910

Imorgon blir det upp på stan med mamsing och handla lite kakor och annat gott som behövs till fikat imorrn. Eftersom jag fyller år på lördag så måste man ju fika :) Och på lördag blir det festfestfest ofc :) Det gillar jag. Lär ju svänga in på systemet också och handla lite gott därinne å ;)

Just för tillfället händer ingenting, ska kolla om det går nå kul på tvn. Känner att min blogg börjar bli astråkig, men jag ska bättra mig, lovar.


En bild på mig och Fia för ett år sen på min 20-års dag..

vadå vadå vadå vadå vadå

Heeey suckers.

Idag är jag på jävulskt humör, höhö, nej men det är jag inte. Blev ett ganska sent uppvaknande idag eftersom vi var hemma klockan 05.00 inatt. Svärmor och Peter var i vanlig ordning negrer. Och det är helt sant.

Vad händer idag då ? Har ett möte med innebandyn som jag inte är ett dugg sugen att gå på eftersom vi ska snacka om vi ska byta namn på klubben, varför liksom? Vi har hetat Per-Ols så jävla länge nu och så ska vi byta till Fagersta lalala nånting. Orka. Har ingen motivation till nånting nu. Det kommer att komma, men inte just nu. Känns som att jag har mycket viktigare saker att ta itu med först. Så nu vet ni det.




090909

Ja, idag är ingen vanlig dag för idag är det en 090909-dag.

Inget speciellt har hänt men jag har inte haft tid på heeela långa dagen och bloggat. Har varit ute en massa och farit runt och när jag väl var hemma lagade jag kycklingfilé och currysås och det va riktigt fint :) Men sen drog jag iväg till Ewe där jag, ewe, fia, frida och emma kollade på fotbollen och på idol.

SVERIGE VANN! Men det höll på att bli ett totalfiasko! Meeen, nu blev det inte riiiktigt så iaf. Thank god.

Klockan 02.30 inatt ska jag och älsk vara på Arlanda...men vi ska inte åka nånstans tyvärr, nej vi ska hämta käre svärmor och svärfar där för dom har varit i Turkiet och haft det bra.

He did it again!

Haha, sötskiten.

Igår hade jag ett inlägg då min bäbis låg helt skumt (han är ju ganska duktig på att ligga i konstiga ställningar), och idag har han hittat på ännu en konstig ställning :)

Plus att han ligger och skäller lite smått i sömnen...det låter typ "moff..mrrr..moff" :) Hahaha


solariefräsch

Åt toast för ett litet tag sen och så har jag duschat så nu är jag fresh, kände mig ju inte så jättefräsch efter solningen :) Ska slå på en rulle nu och mysa i soffan. Somna tidigare och sov 2 timmar. Tror det var från 18-20 så nu är jag inte så trött. Eller trött är jag, men skulle nog inte kunna somna.

Imorgon natt åker vi och hämtar svärmor och svärfar på Arlanda för dom har varit i Side, Turkiet. Dom åkte samma dag som vi kom hem :( Dom är ju förmodligen bruna som skitkorvar!




Bilder från bowlingen

Bowlade ju med Ewe och Fia och vann såklart ;) Höhö, men der var bara ett poäng ifrån Ewe men det håller vi tyst om..Shh...

Det var riktigt trevligt att ha fikat, bowlat och hängt mer bryydarna idag iaf :) Finfint.

Snart ska jag få massage av min älskling och det ska blir riiiiktigt mys! Och efter det åker jag till solariet för att försöka hålla kvar min Turkietbränna :)


fiamajan


Ewelenan


jag, snygg min, snygg frilla, den bjuder jag på


Fialotta


jag i egen hög person


Ewe


Ewe sänker den sista! Ooooooh!

♥ Christian the lion

Här har ni finaste videon på två killar som såg ett lejon till salu i en liten bur, helt ensam. De bestämde sig för att ta hem lejonungen och uppfostrade honom. De fick tillåtelse att träna honom på kyrkans ägor men lejonungen blev fort för stor för dom att ha hemma. Det enda dom kunde göra var att försöka lära honom det han behövde för att klara sig i det fria i Afrika och det lyckades dom att göra, sedan fick dom med sorg lämna bort honom till ett naturreservat i Afrika där han fick leva i det fria.

Ett år senare ville dom besöka honom men man sa till dom att "Christian" var nu herre över sin egen flock och var nu på riktigt vild och att han inte skulle känna igen dem.

Men dom åkte ändå...








Oj vilken sen första update.. sry

Vaknade vid 12 och då stack jag med Ewe och Fia till stan där vi fikade på vallonen och snacka massa skit. Sen drog vi till Anna och fikade lite till och efter det drog vi såklart iväg och bowla lite :) Hehe, skit kul och jag vann. Fast det var väldigt jämnt. Bilder kommer sen, orkar inte leta efter sladden nu...

Snart ska jag hjälpa Ewe att klippa klorna på lilla Pricken som inte tycker om att man klipper dom på han. Men det ska gå ändå! Den där lilla skiten har liksom inget att säga till om. Sådetså!


jag och prill i vintras nångång

Aaw, min söta hund...

Rocky kan då konsten att ligga på alla möjliga sätt. Som en köttbulle, som en groda, lik en korv m.m m.m , i could go on forever :) Nu har han iaf klättrat iväg en bit från sin lilla säng, token :)




♥♥♥

Natti Natti bloggläsare .






Jaa, det blir ju självklart myspys med en massa tända ljus. Det tycker jag om.

Livet är...




♥ Livet är inte dagarna som passerar förbi,
livet är dagarna som vi minns...

Alanya - dag 4


Idag åkte vi båt och det var riktigt mysigt. Supergod mat och bra underhållning! Det var dock inte båten på bilden vi åkte men en liknande :)


utsikt :)


Vackert! Det var sämst väder den här dagen, men bara på förmiddan och då såg himlen ut sådär :) haha


Stor kille i vattnet, tog även kort på han senare (som han var med på), riktigt stor kille :O


Uppvisning som dom hade på båten :) Skapligt skill! jag vet inte om videon är dålig när ni ser, den är ganska dålig när jag ska kolla och så funkar inte ljudet men vet inte om det är min dator det är fel på :/


Sen blev det en paus på 30 min vid paradise beach där vi badade och mös :)


Båten som stannade bredvid oss hade en liten Herr Nilsson ombord! Jag hade ju velat klappa!! :(


ÄLSKLING! ♥


Älskling dyker, så duktigt han är.. jag vågade aldrig.. :)


jag


jag i vattnet, fyfan så skönt det var att svalka sig i vattnet, dok var det väldigt varmt i vattnet också men det var ju ändå svalkande :)


Här var den stora killen igen, vågade inte be honom ta av sig tröjan :/ haha, fyfan vilka muskler han hade. Han måste känt sig som en kändis för det var jättemånga som ville ta kort med honom :) , jag ser ju inte bara lite mongo ut på den här bilden men den bjuder jag på.

Danel - She is bigger than you!
The big guy - Hahaha :)


Förresten så har resan till Alanya- Turkiet en egen kategori, så kolla Alanya 2009 för alla bilder härifrån :) Kommer mera sen.


090907

Hej hej hemskt mycket hej

Idag gick jag upp vid 12.00 sen gick jag ut med hunden och drog sen ner på stan där jag gjorde några viktiga ärenden :) Idag händer nog ingenting för deet är typ precis deet jag har lust med...ingenting!

Ska snart ta en lite längre runda med min lilla jycke för det blev bara en snabbis sist och det är ju inge kul :(


Candytime

Yes.

Nu ska jag alldeles snart öppna godispåsen, slå på en mysig rulle, dricka vatten (älskar vatten) och bara mysa i soffan. Men först lär jag dra bort ansiktismasken, det är en sån där man inte sköljer bort utan drar bort den. Sen ta bort färgen från ögonbrynen. Känns riktigt fräscht för nu är jag nyrakad, nyduschad, ögonbrynen noppade och färgade och hyn känns alldeles snart underbart len igen :) Förhoppningsvis...


Hoppas ni alla får en trevlig söndagskväll. Det ska iaf jag ha.




Dags att rå om sig själv lite

Jajemen, det är dags för den berömda time-for-myself tiden :) Hehe.

Har nyss duschat så nu ska jag noppa ögonbrynen, sedan färga dom, lägga ansiktsmask och bara mysa. Fick nån finne när vi var i Turkiet pga att jag var insmord i feta oljor och lotion hela tiden och jag svettades heeela tiden :) Hehe, va ju liksom 30+ i skuggan varje dag så det tog på hyn, och på mina krafter :) Men underbart var det...jaja nog om det.



Imorgon ska jag kanske köpa en jättefin stor spegel, men vi får se om den finns kvar. Gissa vart jag ska köpa den ? Joo, pickaboo, haha det ni. Men den va riktigt fin :) Behöver verkligen en stor spegel till hallen.


Jaja, här har ni mig nu iaf, nyduschad och frääääsch. ---->

♥ Höstkläder

Det roliga med hösten är alla mysiga stickade cardigans och stickade tröjor och stora tjocka halsdukar man får klä på sig :) Riktigt mys. Annars kunde man ju bojkotta hösten.


Halsduk H&M 79.50 kr


Cardigan 699 kr H&M


Cardigan H&M 399 kr


Dags att åka till H&M och shoppa lite ?


Skulle 'även behöva nya skoooooor.


Godmorgon ?

Men nej, jag har inte precis vaknat!

Har faktiskt kollat lite på fotboll och käkat tekaka med stekt ägg, mmm! Men gick upp halv 3 så det va ganska sent, men jag har inte sovit ut på jävla länge så det här behövde jag. Iofs kom jag inte i säng förrän vid 07 imorse men somna i soffan inatt så blev väckt av Daniel när han satt på film så sov ju ändå några timmar på natten där....intresseklubben antecknar.. ? Det där var nog höjden av onödigt vetande. Menmen... whatever.


Nu är det en vecka kvar tills jag fyller 21
så det är väl blandade känslor på den biten. En bra sak är ju att jag faktiskt får en anledning att festa, vilket känns fint. Vet dock inte vad man ska hitta på, men det löser sig. Jag är ju liksom omringad av alkoholistvänner ;) Haha, skoja.

I think I had a little bit to much

Jorå, lite kanske. Blev ju fest igår med Ewe och massa annat folk. Det var riktigt kul och jag och Ewe var riktigt drygfulla, haha :D Vi va på förkrök hos Tony sen blev det vidare till Dickens där det var riktigt mycket folk...och poliser! Det liksom kryllade. Aja, som om inte det var nog så drog vi till Mainers där vi spelade biljard, kastade pil och fick i oss lite för mycket. Men lika glada var vi för det, men gladast var nog bartendern...

Sen ringde vi Taxi som vi satt och vänta på aslänge så vi fick lov att ringa och fråga vart fan han var nånstans. Nääe, men det skulle bara ta 10 min sen skulle han komma, efter en halvtimme ringde vi igen, näe men då var den jävla idioten påväg till Norberg så vi var tvungna att vänta tills han kom tillbaka. Han kunde ju dra åt helvete tyckte vi så Ewe ringde en polare som kom och skjutsa hem oss.

Men jag hade en riktigt kul kväll iaf!


Såhär såg jag ut när jag gick hemifrån till Ewe.


Sen blev det klädbyte då jag låna detta snygga linne av Ewe <3


Rökpaus.


Sen drog vi upp till Tony, och dit kom även Cassieprutt sen också :)


pussss


Tony och Cassen :D haha snyggcassen!


Tony, Cassen och hennes karl Ien.


Haha en riktigt full Ewe i väntan på Taxi klockan 5 på morgonen.


En ännu fullare Jempa i väntan på Taxijäveln som aldrig kom!
haha den bjuder jag på!

ångest

Jag har riktigt ångest för att jag är hemma i Sverige igen alltså! Vill bara tillbaka till Alanya. Jag hade det så skönt där. Behövde inte tänka på nåt annat än att bättra på brännan och dricka drinkar, äta god mat och drick öl. Bara vara tillsammans med min älskade Daniel! Men jag vill åka tillbaka så fort vi har råd igen och träffa alla där nere! :)


Alanya - Dag 3




























Alanya - Dag 2


Dagen började med frukost på balkongen. Väldigt lustigt namn på korven tyckte vi.


Utsikten från balkongen :) Helt underbart väder.


Första dagen på strande. Riktigt mys!


Älskling. Haha, vi skulle hyra solstol då var det en turk som försökte hyra en för 60 lira, alltså ca 300 kr! Så vi sket i det men sen när vi fråga en annan så gav vi typ 6 lira. Men senare så hörde vi att solstolarna tydligen var gratis närmast berget så då gick vi dit :)


Båtar på vattnet :) Senare på resan så åkte vi också piratbåt :P


Puss på dig min älskling.


Mina bleka ben :)


Jag ligger och njuter av vågorna som sköljde över mig :)


Lovely!


Älskling.


Jag. Nu var vi hungriga så vi var tvungna att leta efter ett matställe. 'jag kan ju säga att vi lyxade till det för oss. För vi åt ute varje dag, två gånger per dag. Så vi kanske gjorde av med ca 500 kr varje dag på mat. Men det var det värt. Det är inte varje dag man är i paradiset.


Vi drog såklart till Happy Days! Här står älsk och Özgur vid datorn och håller på :)


EFES! Ett måste.


Alanya by night.


Här slingrade vi oss mellan husen påväg ner mot staden.


Älskling på Happy Days.


Jag på Happy DAys.



Sen blev det eldshow :) Özgur och hans kollega. Ännu en underbar själ. Kommer dock inte ihåg vad han heter :(








Sen drog vi vidare mot Östra sidan där alla discotek och allt liv är.




Dock var vi bara där för att ta det lugnt men det var roligt att gå runt och titta.


Båtarna vi hamnen :)






En hemlös hund. Dock verkade han inte undernärd eller nåt så det är nog någon som tar hand om honom :)

Alanya - Dag 1


Påväg från Antalya till Alanya. 2 timmars bussresa. Stopp efter halva vägen. Fyfaaaan sån värme :) Älskling.


Jag, snygg frilla. Halva har trillat ur toffsen :) Haha men vafan gör de?


Vägen ner från hotellet till stranden och stan. Backen var typ som en San Fransisco backe!


Stranden. Cleopatra Beach!


Så blev det lite shopping :P


Älsk vid poolen :)


Såklart blev det drinkar :)


Jag på Happy Days där vi träffade Özgur (oskar) som blev en riktigt bra vän :)


Daniel och Özgur.


Utsikt över Alanya från hotellet.


Solnedgång vid poolen.

sorry men nu är jag tillbaka

Har inte haft ork att bry mig så mycket om bloggen när jag var på semester..blev nåt inlägg när jag hade tid och lust. Men vi kom hem i onsdagskväll och det är nu jag har fått lusten tillbaka så jag ska ta och lägga upp bilder och sånt :) Now, i'm back.

RSS 2.0