Blogg.se app till iphone ♥

Som dom flesta kanske vet så har vi på blogg.se fått en otroligt BRA julklapp av blogg.se! Nämligen blogg.se:s egna app till iphone! Dock lär man ju ha iphone för att det ska vara en bra julklapp överhuvudtaget, men vi som har det är ju överlyckliga, iallafall jag :) Detta gör ju att man kan blogga "på språng" så att säga. När som helst, var som helst :) Dock har man ju kunnat blogga från telefonen innan också men inte lägga upp bilder, vilket suuger! Men nu är det ändring på det. Dock vet jag inte när appen blir tillgänglig men förhoppningsvis så snart som möjligt :)

Då blir det en massa bloggning heeela tiden ♥

 

 

 

♥♥♥


Kommentarer
Postat av: hemmahoselli.blogg.se

Fan vad bra!! jag som tänkte att blogg.se måste fixa en sådan app :))Jag såg den tröjan du har, fast i den rosa färgen. vill ha den som du har. Jag tänkte oxå köpa lite större storlek för att få en skön oversize modell.Tack så mycket :))

2010-12-30 @ 23:50:36
URL: http://hemmahoselli.blogg.se/
Postat av: Peter

Hej,jag skulle också vilja ha blogg.se app till min ihphone :-)Finns den att ladda ner i appstore eller hur får man tag på en sån tro?kram

2011-01-12 @ 00:45:26
URL: http://peternordin.blogg.se/
Postat av: Annso

Hejsan! Jag har sökt som en tok för att hitta den där appen. Läste ju om det också innan jul, men hittade bara din sida. Vet du var man kan få tag i den eller var artikeln var om det?

2011-01-12 @ 19:19:37
URL: http://towhatcost.blogg.se/
Postat av: ♥ MeDinA ♥

hur kan man få blogg.se app till sin iphone? :)

2011-05-23 @ 12:04:27
URL: http://meedo.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Adress till din blogg/hemsida:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0