SYOSS

Dålig uppdatering idag, jag vet. Sorry för det.

Var nyss och handlade och köpte SYOSS till håret. Ska testa om det är nå bra, är det inte det så köper jag Tresemmé (stavning) :)

Snart ska jag äta tacos men är egentligen inte det minsta hungrig för jag har även köpt Ballerina Kladdkaka (var ju tvungen att testa eftersom jag älskar kladdkaka) och det var väl helt okej. Var riktigt gott att dricka mjölk till iallafall! :)


Jobb

Har jobbat till 15.00 idag så nu sitter jag äntligen hemma i soffan och slappnar av...eller inte riktigt, ska ut med Rocky snart, seen ska jag slappna av i soffan med massa CHOKLAD ♥

Jobbar 8-15 imorrn också, trök. Men om en vecka kommer Jossan och Sandra hit till stan och leker med mig PLUS att Donna förmodligen får valpar då!! :)


Jävla blogg.se att krångla eller så är det min cpdator som är cp så jag kan inte lägga upp nån bild


Löprunda

Blev inge Västerås idag tyvärr, men det får bli en annan dag. Låg i soffan och kollade på Hancock (asmysig film btw) och kände vilket jävla spring jag hade i fötterna. Var verkligen jätte rastlös! Sååå jag tog en löprunda och det var riktigt riktigt skönt! Verkligen perfekt väder för en löprunda! 0.4 plusgrader, lite disigt, helt sköntväder för en löprunda helt enkelt! :)

Snart ska jag käka pizza, det är ju fredag, då får man! ;) Sen blir det en tidig kväll pga att jag jobbar heela helgen lång!




Drar iväg till Västerås!

Ska bara gå ut med Donna och Rocky sen far vi till Västerås :) Förresten, gissa om jag har träningsvärk! Öhm, JA! Stackars mig, men snart blir jag biff.

Hörs när jag kommer hem! Ciao!



 

Jag just nu.


Gym gym gym

Hej och hå!

Nu har jag gymmat alla 5 dagar den här veckan :) Imorgon blir det lite vila för då drar jag till Västerås för att försöka hitta en ny dator. Kanske drar ut på en löprunda med hunden på kvällen om vädret tillåter :)

Nu ska jag ta och varva ner lite sen ta en dusch. Hörs kanske senare.


Yrrol - Tillökningen (HAHA värt att se!)

Haha, satt och kollade på nån film vid namn Yrrol på tv:n nyss. Riktigt kul film faktiskt. Hela filmen var typ bara en bunt med sketcher men man fick sig flera skratt iallafall! :)

Här är en av sketcherna. Riktigt rolig!! :D


Räkna ut ditt BMI/kroppsfett

"Body Mass Index (BMI) eller kroppsmasseindex anger relationen mellan vikt och längd enligt beräkningen kroppsvikt (m) i kilogram dividerat med kroppslängden (l) i meter i kvadrat."

Om du vill räkna ut ditt BMI eller kroppsfett så kan du göra det HÄR. Det är en kul grej. Men man ska ta allt med en nypa salt, det är ju bara matematiska formler.

Jag hade iallafall BMI:et 21.3 :) Det står på sidan vad som är undervikt, normalt, övervikt osv. Men som sagt, ta allt med en nypa salt :)



Hemma från gymmet

Hej hopp!

Kom nyss hem från gymmet! Otroligt skönt som vanligt! :) Nu ska jag äta lite mat sen duscha, dricka te och varva ner sen sova :)

Hoppas ni alla haft en trevlig onsdag! Min har varit heelt okej! Imorgon blir det förresten långpromenad med Rocky och Donna! Det ni :)


 

En gammal bild på en nyfiken hund...


♥ Dagens låt - Replay remix!

Alltså den här låten är så sjukt skön! Dom flesta har väl hörs Iyaz låt Replay?

Detta är en remix på den med artister som Iyaz, Sean Kingston, Nipsey Hussle, Rock City och Bizzy Bone. Jag tycker iallafall att den är sjukt bättre än originalet! :)

 

Lyssna och njuuut ♥

 

 


En och en halv timme på gymmet, CHECK!

Jajemensan! Nu jävla är jag igång känner jag! :) Känns fint som fan!

Nu tänkte jag hoppa in i duschen sen sova lite, är riktigt trött. Funderar även på att ta en promenad med hunden imorgonbitti innan jobbet, men jag vet hur det kommer bli med det...jag vaknar, och ställer om klockan...suck..men men, jag gymmar ju iallafall :)


Me want friday today

Häääy!

Sitter och väntar på att klockan ska bli 5 ungefär för då ska jag dra mitt feta äärsle till gymmet var det tänkt :) Mm, hör och häpna, gymmet...igen :) Love it!

Nu vill jag även att det ska bli fredag så jag kan få lön och få åka till Västerås och shoppa mig en ny dator :) Ska ju bli ganska så skönt må jag säga!


Jag är glad!

Wohuhuhuuu! Jag har under en jättelång tid nu varit på väldigt dåligt humör och tänt till för minsta lilla..men nu efter gympasset så känner jag mig faktiskt på jävligt bra humör!

Jag tror att det var det som behövdes, en rejäl workout! Kommer dock inte bara behöva en, men jävligt skönt att komma igång nu! Jag är en sån preson som behöver röra på mig hela tiden och hålla igång för att må bra och nu på sista tiden har det inte blivit mycket med det men nu så!

Nu sitter jag och dricker te och ska snart ut med hunden och sen sova...har lite huvudvärk men det har jag fan haft ni i veckor! Blir galen...men har iallafall tränat idag så :)


Jag är SPAGETTI!

Alltså, jag kommer knappt uppför några trappor!! Har precis kommit hem från 1½ timme på gymmet. Riktigt härligt var det att få svettas! Jag älskar att svettas! När det är "tillåtet" vill säga. När jag tränar, då vill jag svettas som en gris, så jävla härligt, då vet jag att kroppen jobbar! :)

Nu ska jag iallafall hoppa i duschen, sen blir det en prommis med hunden och sen sooova!

Hörs kanske sen igen ♥



Btw så är jag jättesugen på att åka ner och hälsa på min bror i Göteborg men har fan inte råd! Så jävla typiskt. Skulle vara riktigt kul att få supa till lite med brorsan, eller bara umgås lite...

 

 

Min bror ♥




7 SAKER OM MIG

Jag blev utmanad av Vanesa att göra det här. Jag ska skriva 7 saker om mig själv, vilket kan bli svårt för jag har hjärnsläpp... :)

♥ När jag var liten ville jag vara kille, jag försökte tillochmed stå upp och kissa, gick dock inge vidare då mamma fick torka upp efter mig...

Mitt hår är egentligen jättelockigt men jag plattar det efter varje dusch :)

Jag äter inga grönsaker eller någon frukt, ever. (har fått för mig att jag inte tycker om, dock äter jag banan)

Jag älskar skräckfilmer! Love it!

Jag dricker inte vin, dricker helst öl, men cider går också bra, absolut inte sprit, inte för mycket iaf :)!

♥ När jag var mindre blev jag sparkad i ansiktet av en häst, fick lite hjärnskakning och mitt ansikte var uppsvullet som en ballong, dom sa att jag skulle bli helt återställd, men jag är inte så säker....

♥ Min högsta önskan är att kunna sjunga, eller kan, det kan jag, men om det låter bra, det är ju en annan sak...


Nu ska jag utmana 7 till, men jag gör såhär att den som vill göra samma sak, go ahead :)

Gymdags idag!

Yes mina kära vänner, ni hörde alldeles rätt. Ikväll smäller det. Jag ska börja gymma! Ska även börja springa ute men det tar jag när det blivit liiiite varmare va!

Tänkte laga lite mat nu för jag är hungrig som ett svin efter jobbet. Have a good day så hörs vi senare.

Puss

 

Haha en gammal bild på mig innan jag skulle iväg på innebandyträning...

 

(om några månader så ska jag ta kort på mina magmuskler...ska bara fixa dom först)


Blåsningen - Johan Glans

Haha, kollade nyss på blåsningen där dom blåste Johan Glans! Så jävla kul. Jag älskar Johan Glans. Han gjorde liksom helt blåsningen rolig. Med hans skämt och kommentarer :) Love it!

Nu ska jag sova iallafall, har varit hos mamsen hela kvällen typ och hon bjöd på kebabtallrik ♥ Men det var det sista flottet på ett tag, imorrn är det måndag, ny vecka och nya tag, vilket innebär träning! Gym, löprundor och zumba! :)

Godnatt.


I'm back...

Sådär då...

Kom nyss in från en typ 45min promenad med hundarna :) Skönt var det men dock jävligt kallt! Usch, nu får det ta och bli sommar och sol!

Det fick bli halti på båda hundarna då dom är jävligt starka bägge två och det är halt ute...två starka hundar+halt underlag= inte någon bra kombination....

 


Nu drar jag ut!

Ska ut med hundarna nu och busa lite, så see ya later!











Haha, så snygg jag är i min mössa! HAH!

Blog you later...


Goodmorning....

....sunshines?

Näe, det vette fan om jag är...vaknade 07.00 imorse och kunde inte somna om så låg och vred och vände på mig fram tills klockan var 10.00, då gick jag upp. Fyfan, vad hände med att sova till klockan 14.00 på helgerna va? va va va??

Klockan 13.00 ska jag ta en långpromenad med Donna och Rocky. Det blir nog skönt...tror jag, det ser ut att blåsa lite ute så...hmm..


Vad gör man inte för choklad?

Vaknade imorse och var sjukt sugen på choklad!! Alltså, riktigt! Kollar ut, och det är världens snöstorm ute! Menmen, hunden måste ut och chokladsugen som jag är ger jag mig ut på en promenad till servus och köper mig en stoor choklad! :) Pratar med Jossan i telefon på vägen (gör det fortfarande, hehe) så det gick lite lättare då :)

Nu ska jag kolla på glasblåsarens barn på tv, hehe, mysig film faktiskt! :)



Hockey

Hej hopp.

Snart börjar hockeymatchen mellan Sverige - Vitryssland och jag måste tydligen kolla på den. Kan ju bli ganska kul...har inte speciellt mycket bättre för mig ändå. Imorgon tänkte jag eventuellt fråga Emma om vi ska åka och hälsa på Nova om hennes matte är hemma då vill säga :) Skulle ju som sagt vara kul att se om Rocky kommer ihåg henne :)



Rocky och Nova då...i somras.


Nova idag :)

Rocky ser ju likadan ut fortfarande :) Hehe..

Tävling - Vinn en bärbar dator!

Heeey!

Nu är det så att jag är med och tävlar på Kenzas blogg om en bärbar dator och då ska man skriva ut i sin blogg, en motivering om varför man ska vinna. Piece of cake! Hah, skrev ju nyss ett inlägg om min karls cputbrott på datorn som jag använder nu som knappt funkar! Jag lär bränna över alla mina bilder på skivor innan hårddisken lägger av helt.

Har kollat runt idag på olika sidor på olika laptops. Kollade tillochmed på den datorn som jag nu är med och tävlar om :) Skulle ju vara perfekt om man vann den, dock en på miljonens chans eftersom halva Sverige är med och tävlar :) Hehe. Jaja, det är bara att hålla tummarna att man råkar vinna, annars blir det Media Markt när lönen kommer och leva på vatten och bröd resten av månaden! :)

Pussar


Min dator är trasig

Eller, varför ska jag ljuga om det...det är ju egentligen Daniels dator...men häromdagen så fick han ett cputbrott och slog ihop datorn med en jävla smäll så nånting har iallafall pajat i datorn. Internet hakar upp sig typ hela tiden, photoshop funkar inte, det är jättesegt att ladda ner bilder etc etc ... förmodligen är det hårddisken som fått sig en törn så jag är ju måttligt glad...

Menmen, shit happens...jag ska köpa en ny dator när jag får lön...så får vi väl leva på bröd och vatten sen....skitsamma, bara jag får en hel dator så är jag nöjd!




Resultat av hårfärgningen

Gooooddagens!

Kom hem från jobbet för ett tag sen och ska nog ta mig en powernap deluxe snart :) Färgade ju håret igår och blev väldigt nöjd. Dock blev det inte riiiktigt som jag ville ha det, hade velat haft lite rödare ändå, men nöjd, det blev jag!

Sitter och smuttar på en till naturdiet, haha. Jag tror verkligen på allvar att jag ska bli smal då. Öhm, nej, faktiskt inte. Men hade en i kylen så tyckte inte att det skulle gå till spillo....


Såhär ser håret ut typ, man ser inte så jättebra men ändå...




Håret färgat

Färga håret!


Sådär då, då var det klart! Jag blev faktiskt väldigt nöjd. Det skiftar lite i rödbrunt men syns inte så jättemycket i mitt badrumsljus. Dock blev jag väldigt nöjd iallafall. Tror nog att det kommer synas mycket bättre ute i dagsljuset.

Eftersom det inte syns nå bra så hoppar jag över att ladda upp en bild på bloggen så tar jag en i dagsljus imorrn istället och lägger upp :)

Nu ska jag sova, trött som en gris och klockan känns alldeles för mycket.

Sleep tight. Pyss

Massa olika hundar

Nu sitter jag här med färgen i håret..hmm...undrar om det blir bra...jag tror nog att det kommer bli bra om det syns men jag är väldigt orolig över att det knappt kommer att synas nån skillnad :(

Jaja, idag var jag ju i Strömsholm med Judy. Satt där från 08.00 till 13.00. Det var en liten stund...hehe, men jag klaga inte för det var faktiskt riktigt kul! Det var så roligt att se alla olika hundar :)

Men det roligaste av allt var att jag satt heela tiden och pratade med en kille med en liten...FRALLA! (Fransk bulldog)!! Alltså, det roliga var inte att jag pratade med killen, utan att han hade en fransk bulldog, som jag vill ha!! :)

Hon hette Bonnie och var 10 mån. Så söt! Andra hundraser som jag såg där var Dogo Argentino, Berner Sennen, Border Collie, Sankt Bernard, Siberian Husky, Dogue de Bordeaux och massa andra raser! :)

Här är bilder på alla raserna :)




Dogo Argentino :)


Dogue de Bordeaux, riktigt fräna hundar! Jag skulle absolut kunna skaffa mig en sån i framtiden!


Border Collie. Mammas favorit hund btw :)


Berner Sennen!


Sankt Bernard.


Siberian Husky! Så jävla fina ögon!!


Fransk bulldog! ♥



Gissa vad jag ska göra nu??

 

Hmmm?


Godnatt?

Haha, ja det är faktiskt sant. Jag tänker gå och lägga mig nu. Har verkligen inget annat bättre för mig och är sjukt trött! Plus att jag ska åka till Strömsholm imorgon klockan 07.00 från jobbet...phu...

Det är faktiskt sjukt skönt att lägga sig tidigt. När jag gör det så brukar jag vakna vid typ 00.00 och slänga ett snabbt, oroligt öga på klockan, och då är hon bara 00.00! Då har man alltså massa timmar kvar att sova!

Jobbigt värre är det när man vaknar 3 minuter innan klockan ringer! Och dum som man är försöker man somna om! HAHA!

Jaja, godnatt söta läsare. Så hörs vi imorrn när jag kommer hem, vet dock ej när det blir då jag kan bli sittandes i Strömsholm i ett X antal timmar :D

PUSS förifan

Strömsholm imorrn

Imorgonbitti klockan 07.00 åker jag mot Strömsholm med lilla donnan Judy. Hon har varit lite hängig dom senaste dagarna och verkar ha ont nånstans. Vi får verkligen hoppas att det inte är nåt allvarligt då Judy är en av mina favoriter på kenneln (Shhh!).

Det kan ju bli en intressant tripp då jag aldrig varit där förut, haha :) Men det ska nog gå bra. It always does!



J U D Y



Här är jag när jag tvättar Judy :)

Biggest loser - Before and after

Alltså, jag brukar kolla på Biggest Loser och jag tycker det är helt sjukt va dom går ner i vikt! Alltså om man kollar på vinnarna eller iallafall dom som är kvar i slutet. Det ser ut som helt andra människor! Jag tycker det är skitcoolt vad man egentligen kan uppnå om man bara ger sig fan på det! :)









Ser ni liksom skillnaden?? Heeelt galet!

Mahogny?

Pratade med min kära Josefine i telefon för en stund sen...och hon tipsade mig om mahognybrunt. Det ska jag testa! Det är typ rödbrunt! Hmm, kanske..kanske jag köper mig en hårfärg imorrn och färgar håret :)

Oooh, nu pirrar det i magen, vad nervös jag blir bara på tanken! Men som vi sa: Blir det inte bra, så är det ju inte så svårt att färga över med nån tråkig brun färg :D

 

 

Här är en Brilliance karta.(Alltså en karta med färgerna från hårfärgen Brilliances färger).

Den bruna 883 tyckte jag va snygg, så den får det bli om jag blir missnöjd :)


Ny design

Igen...

Det är kul att sitta och pilla lite i photoshop. Plus att jag tröttnar så fort...har redan tröttnat på den nya. Men det är för att ingen blir riktigt som jag vill ha den. Först är jag skitpepp på en ny header...sen tappar jag all glöd och inspiration och då blir det bara kattskit....

Aja, den får duga tills....jag gör en ny...

Nu ska jag laga mat.

Nostalgi

 

 

Jag saknar faktiskt tiden då man var typ 14, 15 år...jag är i den åldern på bilderna. På den tiden var allt man ville var att bli äldre. Tänk liksom, att vara 18! Nu vill jag bara bli 14 igen och bo hos min mamma :) Så lätt allting var, dock höll hon hårt i tyglarna men det tackar jag henne för idag, vem vet annars vart jag skulle stå idag...


Nytt hår

Goddagens!

Sitter här på min vanliga plats i soffan och funderar och kollar runt lite på olika hårfärger och frisyrer...nu är det fan dags för en liten förändring. Meen som vanligt är jag alldeles för feg för att våga göra något...suck!

Har varit inne på röd hårfärg ett tag men det är verkligen bara vissa människor som passar i den färgen, och jag tror inte att jag är en av dom. Sen tycker jag även att rött är en färg som är kul ett litet tag, det blir nog ganska lamt i längden...

Mörkbrunt
då? Har ju lite ljusare brun nu....ja men då tänker jag såhär...fan va tråkigt! Jag färgar ju alltid brunt!

Blont? Eller blonda slingor?
Ååh nä! Jag är en sån person som lär mig av mina misstag... ca 2/4 av mitt hår gick av sist jag försökte så nää...i don't think so. Men, det kan ju funka hos frisören...nejnejnej....

WHAT TO DOOOOO?!



Den här färgen (färgerna) gillar jag asmycket, men då är jag där igen, vid det där ljusa...fast detta är ju ändå inte blonda slingor, utan bara ljusa...hmm....vadå dagens i-landsproblem...


Gosh, jag tycker det är skitsnyggt! Kolla liksom på Ashely! Hon passar i rött!


Jaa...fyfan...får se hur jag gör..

Långprommis på kvällskvisten

Tog mig en långpromenad med Rocky såhär på kvällskvisten. Tyckte att både han och jag behövde det :) Mys med skön musik i öronen och med ett riktigt bra sällskap dvs Rocky! :) Skönt att rensa tankarna ibland.



Jag inlindad i de underbara svartgula färgerna. AIK ♥



Älsklingen min!




♥ FashionClub

Jag har blivit kär! Gissa om jag längtar tills lönen kommer! Då ska jag klicka hem dom här skönheterna! :) Jag är verkligen kär! Kolla in hemsidan så hittar ni en maaassa mer snygga kläder! Klicka här--> FashionClub.se.

 

 

(Förresten så är det jättesnabb leveranstid, oftast är kläderna hos dig redan dagen efter! Plus att frakten bara kostar 59:- oavsett hur mycket du handlar!)


Snygghund

 

Haha fläskläppen min :)


We are the world!

Okej, nu börjar det kännas tjatigt med den här videon, men, måste bara lägga upp den även jag :) Såg den nyss och ryste. Personligen tycker jag originalet är bäst, såklart, men den här är fan riktigt bra den också. Den är lite modernare. Massa asbra artister plus att dom lägger in lite rap också, det gillas :)

"Miley Cyrus, Keri Hilson, Justin Bieber, Toni Braxton, Usher, Pink, Jamie Foxx, Celine Dion, Jennifer Hudson, Janet Jackson, Lil Wayne, Fergie, Akon, Kanye West, Snoop Dogg & Nicole Schwerzinger är bara några av alla världskända artister som ställt upp på att spela in en ny version av Michael Jackson och Lionel Richies låt “We are the world” för katastrofen i Haiti."



Naturdiet

Hejhej!

Idag har jag jobbat och det gick väl bra, lite seg är man väl but nothing i can't handle :) Ligger med datan i knäet och den trycker mot min kissblåsa så jag lär ta och springa på toa snart :) Händer idag då? Inte mycket...imorrn blir det eventuellt gymmet ifall jag är bättre i halsen :)

Käkade en Naturdiet Shake med chokladsmak idag när jag kom hem men inte fan är jag nå mättare för det! Jävla lurendrejerier...haha :) Näe, jag är faktiskt riktigt jäkla hungrig...


Filipgårdens kennel

Imorgon börjar jag jobba igen efter att ha varit sjuk sen i fredags tills idag...eller är fortfarande sjuk men imorgon så ska jag nog klara av att jobba iallafall :)

Här är jag när jag tränar lilla Milla på att gå och stå fint inför utställning som var nu i helgen :)





Det gick iallafall jättebra på utställningen för hundarna på Filipgårdens kennel...har ni lust så kan ni ju gå in på Filipgårdens blogg och läsa om det :)

Angelina Jolie

 

Jag säger bara en sak: God damn, hon är het!

 

Jag vill bli frisk NUUU så jag får börja träna, jag är så jäävla pepp!!


Ansiktsmask

 

Håller på med ansiktsmask nu :) Detta är en gammal bild, haha annars skulle det vara jävligt ljust ute den här tiden på dygnet...hmm, aja, nu är jag typ helt rosa i ansiktet men orkar inte ta nån bild... tänkte ta och färga ögonbrynen också...dom börjar se bleka ut :)


Gratisbio!

Nu har jag precis blivit medlem i Gratisbio.se. Vi får väl se hur det går. Har alltid varit lite nyfiken i det men har aldrig riktigt orkat brytt mig, men nu tänkte jag testa på det så får vi se hur det går. Så ni som också vill bli medlem får gärna bli medlem via mig så ni hjälper mig lite på traven, skulle vara snällt :)

Klicka här för att registrera er! :)



Säsongsstart - Desperate housewives



Jajemensan!! Den 2:a mars är det åter dags att bänka sig i soffan igen för då börjar nämligen Desperate Housewives och det är inte acceptabelt att missa! Den bästa serien ever om ni frågar mig! :) *Längtar*

En liten inblick i vad som hänt och vad som kommer ske:

"Karls skador är livshotande efter flygplanskraschen på Wisteria Lane och Susan funderar på hur hennes liv skulle ha blivit om hon inte hade sparkat ut honom. Bree drömmer om hur hennes liv kunde ha blivit tillsammans med Karl, men då får hon fruktansvärda nyheter om sin make Orson."

"Förra säsongens Desperate Housewives slutade med att ett propellerplan kraschade på Wisteria Lane och förändrade livet för några av gatans boende. I vårens avsnitt finner Susan en ny karriär på en strippklubb. Tom och Lynette förbereder på att få tillökning i familjen. Och så har Gabrielle stora planer för sina döttrars framtid."


Choklad - en kvinnas bästa vän

Fuck diamonds, choklad är en kvinnas bästa vän!

Detta ska jag gotta mig i alldeles snart. Som sagt så är jag sjuk och då får man! Har nyss noppat ögonbrynen och ska snart lägga mig i ett varmt bad med ansiktsmask.. mmm, lovely!

 


hejochhå

Hellu, ligger i soffan med laptopen i knäet och tycker synd om mig själv. Käkade toast till frukost och det var helt okej...senare ska jag ta ett bad och kolla på film samtidigt. Ska även lägga en ansiktsmask och fixa ögonbrynen...lär fräscha upp mig själv nu eftersom jag hade tänkt att vara frisk imorrn...

Svärmor håller på att tapetsera i hallen...vet ej hur det går eftersom hon bara svär hela tiden men det blir säkert bra till slut...och eftersom proppen gick helt plötsligt så internet och tvn slutade funka så började jag rita lite på paint...mohaha...



Haha, detta ska iallafall föreställa mig i soffan inlindad i filten...



How to save a life..

 


Goodmoooorning

God morgon...

Är hemma från jobbet idag för att jag är sjuk...usch...det är lite bättre iallafall, kunde sova längre än till 09.00 så det var ju bra. Men imorrn tänker jag jobba iallafall, hur jag än mår...det är ju inte precis så att jag har råd att vara hemma...

Idag blir det att ta det jävligt lugnt här hemma, är sjujävla sugen på kladdkaka...hmm, jag tycker faktiskt att jag ska få tjocka i mig massa saker nu när jag är sjuk för när jag blir frisk så är det slut på allt det för då börjar stenhård träning! Beach 2010 vettni!

 

Turkiet - Alanya - 2009




Bar 54

 

Jag och Jossan på bar54 i Stockholm. ♥

 

 

(man har ju sett stiligare bilder på oss men men, love you)


Glad alla hjärtans dag

Juste, glömde ju helt bort, min hjärna funkar inte som den ska just nu...fast det gör den ju iofs aldrig så det var väl inge nytt....

Glad alla hjärtans dag gott folk...hoppas ni får en trevlig dag...nu ska jag hem till mamma och umgås lite, hade velat tagit en lång promenad i det sköna vädret, men men, då skulle jag nog stupa...fyfan för att vara förskyld!




♥ Stockholm/Sundbyberg

Godmorgon!

Vaknade även idag klockan 09.00 sjuk som ett svin. Kan jag inte bara bli frisk snart? Jag vill börja träna NU! Aja, nog om det, hittade sladden till kameran, haha den låg en meter från mig hela tiden...suck.

Här kommer iallafall bilderna från min lilla Stockholmstripp :)



Snyggot Sandra :)



Jag med mina nya snygga armband :) Love them! 200:- på Gina Tricot.



Evil Even...


jag igen...



Och igen, strike a posé...elle nåt....vilken jäla röv jag ser ut att ha :) ...jag mena, om man jämför med den jag inte har vill säga...



Sandra och jag...här på tunnelbanan påväg in till stan :) Ser nästan ut lite som om jag har lite rött hår...hmm, kanske skulle passa mig?



Sandra babe inne på Helene´s krog på söder :)




Sandra, Jossan och jag påväg hem från Garbos i sumpan, så jävla kul var det! Haha, vi hade lite snökrig/brottning typ hela vägen hem som ni kanske ser :) Plus att vi hade en påse med oss med andra skor så vi slapp gå hem i högklackat, hur smidigt som helst :D



Haha snyggjävlar! :)

Blåsningen

Haha kollade nyss på blåsningen när Katrin Zytomierska och Shirley Clamp var med, det var ju repris men hade inte sett det innan :) Missade Katrin men såg blånsningen på Shirley. HAHAHA! Fyfan va roligt det var! Ojojoj.

Sen i slutet när alla i publiken hade gått så gav Katrin Renée en kram och sa att det var så kul att vara med blablabla och satt en lapp på Renées rygg där det stod "jag tog den i tvåan för att få vara med i trean" HAHA :)

Jag fick mig iallafall ett gott skratt såhär på lördagskvällen...

Bomullshandskar

Jag har kommit på efter att jag läst Lindas sminkblogg att jag måste köpa bomullhandskar. För att jag har fått väldigt torra nagelband och händer. Usch, inte fräscht nånstans :(

Därför ska jag köpa bomullshandskar som man kan köpa på typ H&M eller apoteket, ja lite varstans. Så ska man smörja in händerna (man kan även ha på fötterna) rikligt och sen sätta på sig handskarna och ha på dom över natten sen så är händer (eller fötterna) jättemjuka när man vaknar :)

Man ska helst inte använda plasthandskar då huden inte får nån luft och kan andas och då kan man lätt få svamp och det är väl kanske inte så mysigt :/

Btw, läser ni inte Lindas sminkblogg (länk överst på sidan) så gör det! Hon gör så grymt snygga sminkningar och man får massa bra inspiration av henne! Plus att hon själv är grymt snygg! HISS!!


Miranda Kerr

 


Innebandy/strepsils

Om 20 min ska jag möta upp Cassen och vi ska ner till FH (Fagerstahallen) och kolla på innebandy. Jag är ju fortfarande en sjujäkla sjukling så jag tar med mig grönt te som jag ska dricka OCH självklart tar jag med mig Strepsils! Det är om man har ont i halsen, vilket jag har, så ska dom hjälpa. Vet inte riktigt om dom funkar, men dom är ju goda och sockerfria så, what the hell liksom.





Som sagt, jag är sjuk, och då får man se sjuk ut också...

Musik

Jag älskar musik. Musik är nog något av det viktigaste i mitt liv, familj och vänner kommer såklart först av allt. Men musiken är så bra på alla sätt. Den får mig att på bra humör när jag känner mig nere, gör mig glad när jag är ledsen osv. Och tänk när man är ute på discotek och dansar, vad skulle man göra utan musiken. Måste ju förresten tillägga att det inte kan vara vilken musik som helst, men det varierar ju från person till person :)






SJUK

Detta är heelt otroligt! Det är lördagsmorgon, jag är ledig och jag gick upp klockan 09.00!! Jag är sjuk som ett as. Förkyld och jävlig. Riktigt ont i halsen. Så jag tog en halvtimmes varm dusch när jag gick upp och nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Crossroads med Brittan, haha, tröttnar aldrig, så himla mysig film. Jag skulle också vilja åka på roadtrip i USA...


H a r d

Hejhej

Har faktiskt letat som en galning efter den där jävla sladden till min kamera så jag kan lägga in bilderna från Stockholm men hittar den inte! Men det blev inte så många eller bra bilder ändå så...men dom kommer så fort jag hittar sladdjäveln...

Nu sitter jag och tar det lugnt hemma och dricker te. Väntar på att Ewe ska ringa så jag ska hjälpa henne storhandla lite :)

Nu i helgen är även Jossan här så ska umgås en maaaassa med henne för det är så vi gör det här i Fagersta.

Slänger in den här låten med Rihanna, går på repeat i mina högtalare nu alltså!


Sorry

Dålig uppdatering, jag vet. Men har varit i Stockholm hela helgen och haft en superhelg. Det har varit så sjukt kul. Bilder kommer men orkar inte leta på sladden nu. Kommer även bli bättre uppdatering i vecka. Ska försöka göra ett litet ryck :)

Puss på er sålänge

Garbos i sumpan nästa

Hejhej!

Sorry för dålig updatering men är som sagt i sumpan och hälsar på Jossan liksom :) Vi ska snart ut på Garbos här i sumpan :) Ska bli skiiitkul! Vi sitter här och dricker öl och har det mysigt. Snart drar vi ut :)

Ha en bra helg. Puss


Snart åker vi!

Nu är Sandra här och vi ska alldeles snart åka till Stockholm till Jossan. Ska bli riktigt kul!

Aja, nu har jag inte tid med det här, för nu drar vi!

 

BYE


S T Ä D A R

Wohuhuhuu, det blev nåt mycket roligare att blogga om...NAAT!

Håller på att städar...eller nu får det fan vara fint nog, håller även på att laga mat. Har inte varit till mamsen än, får se om jag hinner, ska ju duscha och grejer sen är det ju läggdags tidigt.

Laga mat (håller på)

Städat

Packat inför Stockholm (inte riktigt klar än tror jag men ändå)

Ätit mat

Duschat

Torsdag - Snart helg

Heeeej bloggen!

Hur e läget ba, äru fräääsch eller? Haha, Torkel i knipa, Torkel i knipa ♥

Aja, har precis kommit hem från jobbet och tänkte ta och hälsa på min käre mor snart. Sen blir det en fetingdusch för jag tror verkligen jag är flottigast i stan just nu...känns som de iallafall.


Imorgon bär det av till Stockholm. Tack och lov så köpte jag ingen tågbiljett för nu blev det såpass bra så att Sandra som också ska till Jossan i Sumpan åker en omväg (en jävla omväg, hon bor i Örebro) förbi här i Fagersta och hämtar upp mig och en annan som ska med. Wohuhuhuu. Skönt!

Ikväll blir det även en tidig kväll...typ klockan 20.00...ska jag sova. Är så jävla trött hela tiden och igår så hängde jag med Ewe så det blev inte mycket till ro...höhö ♥

Men guu va ja snackar massa trökigt skit.

Hörs sen om jag har nå roligare på hjärtat.





S A N D R A



J O S E F I N E

Ewe

Tjolahopp!

Sitter hemma med Ewe just nu och har fixat hennes blogg lite :) Inget mycket bara så det ser okej ut :) Kolla den här. Snart ska vi åka och handla sen bär det av till henne där vi ska käka mat och glo på film :)

Dåli uppdatering idag för jag har haft fullt upp och värre blir det, bloggar kanske mer när jag kommer hem senare.

Förresten så var vi ut i skogen en snabbis idag med Rocky och Donna. Men det var så drygt att gå i den djupa snön så det blev bara en snabbis.

Ewe o Donna

 

Ewe o Rocky

 

Ewe, Donna o Rocky :)

 

(Haha, ser ut som om Rocky får snö i ögat)


Jackie och Patrik - Vinnare av Paradise Hotel

 

Yes, så blev det. Jackie och Patrik. Jag visste ju som sagt inte riktigt vilka/vem jag höll på innan men nu när dom här har vunnit så känns det faktiskt ganska bra ändå :)

 

Grattis till dom ;)


Vem vinner Paradise Hotel?


Ni ska väl kolla på Paradise Hotel finalen ikväll 22.00 och 22.30? Det ska iallafall jag. Jag har faktiskt ingen speciell favorit men jag tycker att Kristoffer och Jackie har båda spelat väldigt bra. Det vore ju lite kul om Pontus vann, haha, han som bara gått runt och lallat för sig själv :D

Aja, det är inte långt kvar nu tills det börjar :)

Mysdresser a la Norge

Kolla in dom här mysdresserna alltså! Dom är så sjukt mysiga och coola! Det är en norsk kille som har "uppfunnit" dom :) Dom är ganska dyra dock men klart värt pengarna! Finns i massa olika färger :)

Min karl har en, den ljusblåa här på bilden :) Hela hans brors familj har också en varsin. Hans brorsdöttrar är jättesöta med sina dresser på sig :) Dessa dresser på bilden är från två olika märken. Onepiece och Slakkline.





Haha, jag med Daniels dress på mig. Den är liiiiiite för stor va?! :)


Här är Daniel, Vilde och Ida med deras mysdresser. Detta var när vi firade jul i Harstad, Norge det här året :)

Tattoos

Jag är så jäkla sugen på att tatuera mig men vet inte vad eller vart. Inspiration finns det ju iallafall gott om :) Kolla på dom här liksom, jag tycker dom är assnygga!


Kissie the banger

Heeey!

Sorry för dålig uppdatering, det bara blev så :/

Aja, i'm back now iallafall. Sitter och kollar på Kissie och Amir som besöker Aschberg. Haha, och amir som reporter. Fyfan va rolig han var, skapligt lost men riktigt kul :) Men Kissie. Vilken jävla banger hon är! Säkert att hon har nå jävla "engelska-prov", YEAH RIGHT! Hon är så jävla feg så hon vågar bara inte ställa upp. Aja, men det är ju inte första gången hon bangar nåt tv-program liksom...

I helgen åker jag till Stockholm iallafall och hälsar på Jossan och det ska bli sååå kul! Saknar henne. Plus att Sandra också kommer dit från Örebro så det kommer bli hett! :) Wihooo.

Aja nu ska jag ta en liten powernap så jag orkar se Paradise Hotel finalen ikväll ;) Puss

Spola fram till typ 24.10 och se därifrån

 

P.s Jag förstår verkligen inte hur vissa tjejer kan ha henne som "förebild", och tycka hon är snygg osv...alltså...vart då?

 


RSS 2.0