upd fran happy days ı Alanya!

Hej ! blır ett snabbt ınlagg! Allt ar superbra!

Mamma:
Vad for sorts spel ska jag kolla efter? Tıll kıllarna? :) alskar er, halsa alla! :)

Mınnıe:
Hej gumman :) Vılken sot kommentar!! orkar ınte ga ın pa dın blogg och skrıva sa jag skrıver har, hoppas du har det bra! :) Kramar pa dıg!


puss pa er alla!

upd franTurkıet ıgen

Sıtter och drıcker en ol nu med mın alskade danıel. Det ar underbart! Har legat vıd stranden hela dagen och badat ı havet! :) Hoppas det gar bra hemma med hunden och allt..det enda jag langtar efter ar mın hund, mına vanner, famılj och SANGEN! :)

puss

update fran Turkıet!

Heeej! Nu ar jag och danıel pa en restarurant ı turkıet och det ar helt underbart har. Vı har traffat en asschysst kılle har. Han heter oskar sa vı har lyssnat pa musık, drıcker ol och sa fıck jag kolla mın blogg!! :) Vı har det sa hımla bra har och jag vı8ll ınte aka hem men det ar ju bara andra dagen sa :=)

MAMMA:
Jag skıcka ett mess tıll dıg men det kom nog ınte fram :( alskar dıg, allt ar jattebra!!!! ♥

Shopping! :)

Har varit i Avesta idag och det har verkligen varit fullt upp, därför har jag inte bloggat nåt. Är fortfarande upptagen. Har noppat ögonbrynen, färgat dom, färgat dom och ögonfransarna, målat tånaglarna, packat lite m.m m.m.

Snart blir det filmdags, ska bara packa klart så det bara är att åka sen. Vi åker klockan 02.00 inatt till Arlanda :D WIHOO!


Linne från H&M - 99:-


Stickad kofta från H&M - 298:- tror jag de va :)

Kanske slänger in ett sista blogginlägg innan vi åker, det beror på om det blir stressigt eller inte..får se om jag bloggar i Turkiet, om jag går in på nåt internet café eller nå, men annars hörs vi när jag kommer hem :) Ha det gött ;) pussss!

The day is today!

Jajemensan, idag händer det...inatt händer det!

Då åker vi till Arlanda och det ska bli så jävla härligt att komma härifrån och bara ta det lugnt och försöka glömma alla bekymmer och problem i en vecka!

Jag ska snart göra mig iordning för vi ska ju till Avesta och shoppa lite smått som sagt, så vvi åker om ett tag, sen är det hem och packa och städa lite mer :)

Ha det bra sålänge så hörs vi sen!

Sorry, dålig uppdatering

Har haft fullt upp hela dagen. Städat städat och stääääädat! Sen solade jag solarium och sen blev det film med Emma. Nu ska jag lägga mig och sova. Imorrn åker vi till Avesta och shoppar lite smått, sen på natten åker vi till Arlanda... :)

Hörs imorrn alla nattugglor, för nu ska jag sussa så sött ;)

090824

Godmorgon bloggen! :)

Gick precis upp och det känns riktigt skönt! Dom flesta är väl i skolan nu, eller på jobbet. Men inte jag, för jag är ledig! HaH! :) Idag är det städdag här hemma, eftersom min lillebror ska bo här och ta hand om hunden när vi är borta, imorgon drar vi till Avesta och handlar lite sen senare på natten imorrn så drar vi till ARLANDA :)

Jaja, nog om det....


Nu ska jag göra mig iordning...snart iallafall för ska hem till mamma en stund sen ska jag till arbetsförnedringen men det är inte förrän vid 16.00 typ.

Pussdå!



Min Rocky och min Tyson

Emma kom för en stund sen, vi håller på att kolla på "the horse whisperer" på kanal 400 :) Den är så bra den filmen men sorglig..



Rocky och Tyson ligger och sover som grisar och min mage kurrar fortfarande...



Mina tussar :P

Ursöta rosettkuddar!

Var inne på Veckorevyns hemsida då jag hittade dom här ursöta rosett kuddarna (eller egentligen är det kuddfodral), jag mena, var dom inte bara heelt underbara ? :) Tycker iallafall jag. Skulle absolut kunna tänka mig att ha flera såna där i soffan och mysa med :) Skulle blir skitsnyggt verkligen! Dom kostar bara 99:- från H&M :)


Evian reklam, måste ses!!

Mamma skickade en länk till mig på mailen med världens sötaste reklam. Haha, jag lovar, den är värd att ses.


Sliten...

Riktigt sliten känner jag mig...usch, inge vidare. Blir film med Emma sen, får se hur länge jag orkar. Daniel är med en kompis som ska tatuera sig för tillfället så jag sitter här med min varma laptop i knäet :) Den kanske ev ska följa med till Turkiet så kan jag uppdatera där :)

Har nyss setat och laddat hem ca 200 nya fonts till mitt photoshop så det är skönt :) Kul att ha lite att välja mellan :)

Känner att jag börjar bli hungrig, men då är väl allt som vanligt. Jag äter ju som en gris ibland alltså.

Förresten så är jag riktigt sugen på en tatuering, kanske gör en sista dagen i Turkiet ? You never know. Nåt litet bara :)



Den här på Megan Fox tycker jag är sjukt snygg! Vet dock inte va det skulle stå men ändå, nån fin text eller dikt eller nåt liknande :) Btw, så lär ju hon vara världens snyggaste kvinna, don't u think ?

Att göra innan onsdag! :)




Edit: Sjävklart är Daniel med också, haha, men menade att vi (han och jag) åker med svärmor och Emma till Arlanda :)

Oops, kräfta-räka, same same but different

Fick nyss en kommentar av min kära mor som såg att jag ätit räka, jag mena kräfta. Haha, så, rättning..jag käka kräfta, inte räka! :)



Hihi, det är bra mamma att du har koll ;)

Grillkväll hos Sania och Bennyboy!

Igår var ju jag och Daniel hos Sania och Benny och grilla, spela kubb och umgicks :) Det var riktigt mys och åt till och med en liten bit räka (!)...(tycker inte om räkor / har knappt smakat) Meen, dt var väl inget större fel, vet dock inte om jag skulle kunna sitta och suga ur magen på en sån där jävel, plus att man måste rensa bort bajsranden...bajsranden!! EUWW! Men åt en bit, det gjorde jag!

Längtar som fan tills på onsdag..synd bara att man måsta behöva ha dåligt samvete...för det har jag, fast jag egentligen inte borde..menmen.





Sania kan stå på ett ben, det har hon tydligt bevisat nu, duktig Sania!


Fredda, Benny, Camilla och Sania.



Älskälskälsk! ♥


Ett stycke mongo (jag).


Killar som grillar.


Bryyyydar.


Äntligen mat ?


Kubb förifan! (Benny skyll dig själv när du prompt ska kolla in i blixten!)



Min älskling! lovelovelove U !!

Nu var vi hemma från grillkvällen!

Har precis kommit hem från Sania :) Det var riktigt trevligt! Grillat, en liten bit räka, kubb och mycket bra sällskap! En helbra kväll helt enkelt! Bilder får ni se imorrn! :)

Nu ska ja och Emma kolla på film, så det ska bli mys :) Hörs imorrn igen. Puss och kram!

Då var det klart och betart :)

Klockan 06.00 ungefär på onsdag morgon åker jag och älsk till Turkiet :) Vi bor på Bella Vista hotel i blir kvar i 8 dagar. Det är lite tråkigt. Hade ju velat vara borta i 2 veckor..menmen. Allra helst hade jag velat åkt till Jossan men hittade ingen bra resa dit så.. se fastnade vi för det här hotellet, så jävla fint och mysigt. Det ligger i Alanya, vi har balkong med havsutsikt över Cleopatra beach :) Det är en tvårumslägenhet med stoor balkong ;)

Ska bli så jävla skönt, men som sagt, tråkigt med bara 8 dagar :( Vet några kompisar som ska dit så vi får väl se om vi ses ? :P



Hotellet :)


Poolen...Jag och Daniel snart :)



Från balkongen :)


Sovrummet :)


Badrummet :)


Vardagsrummet :)



Köket/vardagsrummet :)

Godmorgon godmorgon!

Gick upp för ett tag sen så jag har hunnit äta tekaka med stekt ägg, mmm!

Daniel kollar lite resor. Hittade en specifierad till Alanya-Turkiet, fyrstjärnigt hotell med balkong och havsutsikt för 3500 tror jag de va, på onsdag...men...bara 8 dagar, jag vill vara borta i 2 veckor ju :( Aja vi får se hur det blir. Det är mest han som är inställd på Turkiet, egentligen är jag inte så sugen på Turkiet, känns ganska B för alla åker dit känns det som. Synd att det inte kunde bli som det var bestämt, hade verkligen sett fram emot det. Nu får det bli som det blir.

S
nart ska jag göra mig iordning sen ska vi handla kött och bärs :)

"män som hatar kvinnor"

Nu har vi kollat klart på filmen och den var riktigt bra faktiskt! :) Så den rekommenderar jag! Snart ska jag nog sova så sött för jag är lite trött sådär. Blir tekaka med stekt ägg imorrn till frukost, mmm!

Handling:
"Journalisten Mikael Blomkvist har blivit dömd för förtal och vill undslippa uppmärksamheten i Stockholm. Av industrimagnaten Henrik Vanger får han i uppdrag att skriva familjen Vangers släktkrönika, men egentligen vill Vanger att han ska titta närmare på dennes brorsdotter Harriets märkliga försvinnande sommaren 1966. Blomkvist får hjälp av den unga och socialt missanpassade datahackern Lisbeth Salander. I sitt grävande i familjen Vangers förflutna snubblar de över en mörkare och blodigare historia än vad de kunnat föreställa sig"


Pizza och film= ja, tack!

Det är precis vad jag och älsk ska göra nu :) Äta pizza och kolla på "män son hatar kvinnor" :) Det ska bli riktigt mys att umgås med mitt bästa! ♥ För imorrn ska vi ju båda till Sania på grillkväll så helgen kan ju inte bli bättre! Så det blir upp till stan imorgon förmiddag och köpa nå kött och lite öl :D Yummie!

Ha en t r e v l i g kväll sålänge! Så bloggar jag mer sen :)

Turkiet nästa ?

"Heej alla jennie-lovers!" (hmm, låter det bekant nånstans?) haha.

Nu har jag äntligen jobbat klart sista dagen. Eller äntligen och äntligen, det är faktiskt riktigt tråkigt, men just nu är det riktigt skönt :) Får ju vara ledig och åka utomlands. Tror det lutar åt Turkiet faktiskt, för det är brrra mycket varmare där än på Kreta och vi vill åka till värmen! Fan på Kreta är det typ bara 5 grader varmare än här (!)

Jag har vilat en stund nu. Egentligen skulle jag och en kompis ha filmkväll men hon kom på att det skulle vara mycket roligare att gå ut så då kan ju hon göra det. Hoppas hon mår som hon förtjänar imorrn!

Men imorgon ska iallafall jag till Sania så det ska bli kuuuul :)


Morgon

Godmorgon alla morgonpigga! (ni andra också) !

Vilken fin dag idag! Jag är riktigt trött idag men det beror nog på att jag vet att det är fredag
och sista dagen innan ledigheten :) Idag efter jobbet så ska jag handla sen ska jag sova! sovasovasovasova!  Sen ska jag kolla på film med Emma och bara mysa för imorrn är dfet grillkväll hos Sania! :) Skitmys.

Nu börja utomlandsresan närma sig med stormsteg och jag kunde inte längta mer. Dock vet vi inte vart det blir än för vi tar ju sista minuten. Var ju meningen att vi skulle till min kompis på Kreta men nu var hennes karls bror där så det får inte riktigt plats men hittar vi en bra resa dit så tar vi den, hittar vi en bra resa nån annanstans så tar vi den :)

FAIL!
Jag gjorde pyttipanna igår och gjorde också lite matlåda tills idag, men såg imorse när jag gick upp att matlådan stod kvar på bänken så jag ställde in den i kylen. Hoppas det inte är nå fel på den då ? Nojjig.


Näe, nu lär jag kanske dra mig till jobbet, men vi höres efter att jag vilat när jag kommer hem, möjligen före :)
PUSSS.




Turkiet...?


kass dag idag

Dålig uppdatering idag, förlåt för den! Har varit ute i det fina vädret med mina underbara vänner hela dagen, efter jobbet då, sen va jag på träningen en snabbis och sa hej. Orkade inte träna då jag var hemma från jobbet en halvtimme innan träningen börja. Så nu ska jag laga mat och sen mysa lite. Men det är snart läggdags. Sista dagen innan ledigheten på jobbet imorrn :) skööönt. Sen ska jag vila upp mig och försöka blogga en masssssa innan vi åker utomlands :)

puss

Långpromenad med Emma och Rocky :)

Blev ingen solning, ska sola om en stund ist :) Tog en långpromenad med Emma och Rocky och det var riktigt skönt, dock blev det lite stressigt med tvätten. Ja just det, jag tvättar. Uschusch, men skönt att få allting reeent :)


Jag påväg ut :)


Emma och min bäbis Rocky :)


Ohlala :)

Solarium

Snart ska jag och älskling sola solarium :) Vi måste ju förbereda oss inför utlandssemestern :D Nu håller jag ju liksom på att spricka av föväntan! Men det är icke långt kvar, nästa vecka baby!

Bloggar mer när jag kommer hem lite brunare :)

Tack och godnatt!

Har nyss duschat så nu känner jag mig fräsch igen :) Fint som fan. Ska gå och lägga mig nu. Jobba imorrn. Men det är bara 3 dagar kvar nu :) Sen är jag ledig, wohoo :) Fast jag längtar även tills jag börjar igen för det är såå roligt :)

Jajaa, hoppas ni alla haft en bra dag ? Min har varit kanon :)

Pusss och godnatt!



Lycka till imorrn EWE älskling, det kommer gå bra! ♥

Jag utomlands!

Det här kommer vara jag om ca 1 och en halv vecka :) WIHOOO! :)


Weeeei :)

Idag är jag glad av många olika anledningar :)

  1. Daniel hade städat massa när jag kom hem :)
  2. Det är bara 3 dagar kvar tills jag är ledig :)
  3. AIK leder serien!! "Superettan här kommer Djurgår´n" :)
  4. Emma tog Rocky idag också så jag slapp gå ut med han :)

Fanns nog några fler men kommer inte på ;D Höhö.


Nu ska jag äta kaka med vitlökssmör :) mumma.

Bädda rent i sängen sen ska jag sova!

TRött som fan. Snälla Emma tog med Rocky ut tidigare så han har hängt med henne i flera timmar :) Det regnade ute så jag fick tillbaka en genomblöt hund men lika glad var han för det :)

Nu ligger han och käkar på en liten tuggpinne och det gillar han :)

Meen godnatt allihopa för nu ska jag sova som sagt, eller först ska här renbäddas i sängen :)

puss

Hissar/dissar

Jo nu var det dags igen :) Tycker det är en smart grej med den här hissar/dissar listan för det är lite kul att göra en lista varje gång man kommer på nåt man tycker är bra eller dåligt :)



  • Regniga dagar!
Alltså jag tycker det är sjukt skönt när det regnar. Ibland då, dom dagar då man inte har nåt speciellt för sig. Då behöver man inte ha den här pressen på sig att man måste gå ut och hitta på nånting, för så känner alltid jag när det är sol, då kan jag inte ligga inne i soffan! Så därför är det så otroligt skönt dom dagar då det regnar, det ska gärna ösa ner :) Bara ligga inne och lyssna på smattret utanför, käka godis och glo på massa filmer :) Lovely!




  • Flexikoppel!
Fyfan vad jag hatar gamla tanter och andra som har flexikoppel och som inte har den enda kontroll på sin jävla hund! Det spelar ingen roll om det är en liten jävla golvmopp, man måste ju förfan ha koll på den ändå! Härmodan när jag gick ute med en av hundarna på kenneln (en drever) så gick det en kvinna på andra sidan gatan med en liten hund, nån av golvmoppsrasen, kommer inte ihåg vad det var för ras. Men jag går där helt lugnt med min Judy så helt plötsligt kommer den där hunden springande över gatan och kärringen märker ingenting, jag drar undan Judy för jag vet varken hur Judy eller den hunden reagerar på andra hundar, och då, typ 2 min senare märker kärringjäveln det och kommer över till oss. Men drar hon bort hundjäveln då ? NEJ, hon säger "men blabla du får inte springa iväg sådär" heelt lugnt. Jag får liksom gå därifrån för hon gör ingenting. Fyfan va arg jag blev!! Synd att det inte kom en stor jävla bil och körde över hundjäveln.. nej förlåt dumt av mig, körde över kärringjäveln..






Judy!

Bling, bling på skrivbordet ;)

Hittade assnygga bling bling grejer. Till exempel en rosa mus med glitter, pennor, tejphållare, miniräknare och massa annat! :) Skitsnyggt. Kolla här.





Snyggt va ?

Den kom ju som ett bakslag

Kollar runt på resor...

Va ju på bra humör ett tag iallafall, det är så typiskt..all lycka bara rann ur en. Nu då ? keep looking.

Jaja, shit happens.

Bloggar, facebook = underhållning

Hejhopp!

Sitter och kollar runt lite på internet på bloggar och facebook. Ja, visst låter det kul ? höhö, faktiskt ganska underhållande. Ska snart dra och handla lite mat och så sen kanske det blir en joggingrunda, mhmm , :)

Nu är det bara en veckas jobb kvar sen är jag lite ledig innan jag ska tillbaka :) Sköntskönt.


Just dance, i like dancing.



Tips inför skolstarten!

Här kommer lite tips på saker du behöver inför skolstarten :) Lite hello kitty pennor och kanske en kalender med egna foton ? Nu ska ju inte jag börja skolan igen men jag hade nog antagligen shoppat loss om jag skulle ha börjat :)



Kalender med plats för egna foton, från Akademibokhandeln. Från 49 kr.
Rosa kalender, från Akademibokhandeln. Från 69 kr.
Personlig almanacka, från personligalmanacka.se. 275 kr.



Skrivkit med Hello Kitty, från Akademibokhandeln. 20 kr.
Läppstiftspenna, från roligaprylar.se. 20 kr.
Gelpenna, från Svanströms. 29,50 kr st.




Skrivblock med hål, från Svanströms. Från 69,50 kr.
Kollegieblock i olika färger, från Akademibokhandeln. 17 kr st.
Hello Kitty-block, från Akademibokhandeln. 39 kr.

Källa: Veckorevyn

Men för att nu jobbar jag..

Ja men för att det gör jag. Just nu känner jag mig så lycklig, wihoo, har liksom bara Kreta i mina tankar, 2 veckor. Underbart!

Kreta i 2 veckor!!

Hejhej hemskt mycket hej!

Nu har jag och älsk precis käkat tacos och det va riktigt gött :) Ska nog snart gå och lägga mig...är trött som ett svin. Skulle ju egentligen ha jobbat idag men som ni säkert har märkt så blev det inte så. Men imorrn ska jag jobba :)

Angående Kreta så har jag och älsk bestämt att vi stannar i 2 veckor :) Wihhhhhooooo!  Snacka om att jag längtar!


Bilder från festen igår :)

Jahapp, var ju ut igår. Blev en riktig impuls grej :) Men det var kul ! Jag ska ju hålla mig borta från bloggen när jag har druckit men inte fan gjorde jag det igår ändå! Daniel sa till och med till mig men jag "nääe, men asså..." ....suck!

Aja, här kommer lite bilder iallafall :)


Fia, Ewe och Tony :)


Frida dansar :)


Vi dansar, haha, snyggfrida :)


oohlala!


Emma, friiida!


Fia o jaaag. den bjuder vi på ;)


Fooolk :)


Mer fooolk.


Frida för fan!


VI :) ♥


Öhm, jaa det kan man ju undra :)





Emma, Frida, Fia och jag :)


Jag vet, hade samma tubtopp som sist jag var ut men har haft den utlånad så länger så jag har saknat den så mycket :)

Hihi, puss!



Paaaaarty!!!!!!

Idag så skulle jag egentligen vara nykter :) Men egentligen så är jag inte det :) Tänkte bara ladda upp lite bilder från ikväll :)







Måååånga fler bilder imorrn :)

Lite festbilder på mig :)

Hittade lite fler bilder då jag kollade runt på facebook :)


Fest :) Snacka om att jag saknar mitt långa hår!! BUHU :(


Fortfarande fest, troooor det är Janabananas födelsedagsfest :)
(mitt hår ♥... :( )


Jag och Lina :)


I bilen påväg till GM :) yeeeah.


♥ Sania om en vecka!

Hej allihoppa! Haft en bra dag hittills?

Jag har precis kommit hem från jobbet och ska snart gå ut med hunden min :) Tänkte bara sätta mig ner och andas lite först..farligt farligt för man blir ju ganska trött av att "bara andas" lite :) Ikväll då ? Film med älsk och kanske tacos :) Jobbar ju hela helgen så det blir lugnt för min del.

Däremot nästa helg så blir det grillkväll hos Sania och det kommer blir mycket roligt! Lär införskaffa mig myggmedel bara eftersom vi kommer vara ute och grilla och spela kubb och det är så jävla äckligt massa mygg, bläääk. Men Sania tycker jag om, och Benny också. Det kommer bli galet roligt!






Godnatt bloggen och alla söta läsare :)


lite gamla bilder :)

Va inne på en kompis facebook och hittade lite bilder :) Skitkul :) eller gamla och gamla, dom är från i vintras :)

Förresten så sög träningen kuk, nytt spelsystem, så tråkigt. Menmen...jag har fått rör på fläsket lite iallafall ;)


Even, Jossan, jag och Botros på GM :) Skitroligt va de!


Jag Jossan och Even i Romme och åker snowboard!! :)


Even, Jossan och jaaag :) fortfarande i Romme :)


Jag, jossan och even :)

Fyfan vad jag längar efter jossan! det är helt sjukt. Men snart far vi till kreta och då får jag träffa henne :) Sen kommer hon hem därifrån i oktober nån gång så då blir det feeeest med min älskade bajskotte!

bråttom - innebandyträning

Kom hem för en halvtimme sen. har bara hunnit byta om. Jag ska på innebandyträning. Min första den här säsongen. Haha, fyfan, men en kompis tvinga med mig, menmen. Ska bli kul att komma igång igen. Jag svarar på alla kommentarer och sånt nät jag kommer hem från träningen för nu hinner jag tyvärr inte :(

Ha det så bra tills dess! puss




work-upd.

Sitter på jobbet och har luuunch :) Skönt skönt. Har varit ute i skogen med en av de äldre valparna i m-kullen. En liten tuffing vid namn Mac :) Jag tog med lite tidningar så satt jag mig på en stubbe och lät Mac springa runt bäst fan han ville :D Hehe. Drygt bara med alla jääävla mygg. Men det började blåsa lite sen så dom försvann emellanåt.

Förresten så har jag kommit på en sak som jag HATAR! Arrgh! Men det får ni veta sen när jag kommer hem...höhö.

Idag har jag även vart på banken eftersom mina skattepengar har kommit :) Wihoo, plus att lönen kommer imorrn så det känns bara fint. Meeen, nu är det ju så att jag är skyldig min älskade mor pengar för Rockys kastrering som gick på 2800 kronor så av mina 3953 :- blir det inte såå mycket över men lika glad är jag för det men gladast är nog mamma.

Sen får jag lön den 25:e också..hehe. Mind on my money, money on my mind.  Daniel också för den delen då blir det kreeeeeta och jossssssaaaaan ♥


Filipgårdens Mac.

oj va klockan så mycket

Har kollat på Paris hiltons my new bff finalen och såg nu att klockan var alldeles för jävla mycket. Måste gå och sova nu.

hörs imorrn. pöss



men orka...

Nu ska jag laga mat..haha, spagetti och köttbullar, ja det var ju jävligt fantasifullt...NOOT! Menmen, så blir det iallafall..kommer ju bli pank om jag får köpa mat varje dag på jobbet..

Jäjä, puss på er.





Hissar/dissar listan!



  • Utomlandsresor!
Det är så skönt att veta att om man tröttnar på Sveriges trökiga väder så kan man alltid åka utomlands :) Om man har råd, vill säga =/ Jag har liksom inte varit utomlands sen -98, då jag var på Cypern occh det är ett bra tag sen, alldeles för länge sen! Men nu i slutet på augusti åker ju jag och älskling till Kreta och det ska bli sååå skönt att komma bort. Bort från regn, bort från jobb :) Bara slappna av och bara vara!

  • Animal rescue!
På senaste tiden har jag kollat mycket på animal planet där det finns massa program med olika djurräddningskliniker. Det är så hemskt att se hur folk kan behandla sina djur! Fyfan, säger jag bara. Alltså vissa av djuren som dom räddar är verkligen riktigt illa däran. Men det värmer om hjärtat när dom blir räddade och blir placerade i kärleksfulla, trygga hem. ♥




  • Tidiga morgnar!
Nu är jag riktigt trött på att gå och lägga mig klockan 21.00 varje kväll och gå upp tidigt för att jobba. Är inte trött på jobbet, det älskar jag, men att gå upp tidigt är jag riktigt trött på! Usch. Längtar tills jag får sova ut. Då ska jag sova till kvällen! :) Lättare sagt än gjort, jag vet hur det kommer att bli, jag kommer vakna senast 09.00 och vara skitpigg...så blir det alltid..suck. Men ändå, att bara få sova tills man vaknar :) När jag har jobbat klart så kommer jag ha jobbat i 26 dagar i sträck...förstår ni? ZZzzz.

  • Komma på vad man ska äta..och sen laga det!
Är inte ni också fullständigt trötta på att fundera på vad man ska äta och sen laga ihop det ? Jag mena, jag tycker det är skitdrygt för jag är så kräsen när det gäller mat plus att jag har så fullständigt dålig fantasi när det kommer till sånt... sen tycker jag ju inte att det är det roligaste att stå framför spisen och laga mat. Det kan vara kul om man gör något riktigt gott, typ potatisgratäng och lövbit..MMmm!

"inte utan min dotter"

Har kommit hem från jobbet, och har varit ute med hunden. Nu ska jag kolla på Paris Hiltons my new BFF, sista avsnittet, la finale. Missade det igår tyvärr. Så det tar jag igen nu. Sen funderar jag på vad man ska hitta på i matväg. Tänkte på spagetti och köttbullar först men är sugen på nå annat..hmm, tacos.. hmm...

Igår kollade jag och Ewe på "inte utan min dotter", så jääävla bra film. Dock gick jag efter halva för jag var tvungen att hem och sova men jag har sett den förut :)




sorry, kass upd.

Har haft fullt upp hela dan. Är hos Ewe nu, vi ska kolla på film. "inte utan min dotter" , den är aaaasbra. Aja bloggar mer imorrn, sorry för en kass dag.


Sööööv

Puss på er alla sötnosar ;) Höhö, nu var det dags för mig att krypa till kojs. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll, det ska jag ha i mina drömmar :D

Hörs imorrn!

PUSS

Godnatt, sov gott

Rubriken suger...

Har jobbat, har städat, har handlat, äter kexchoklad.

Nu ska jag sitta och bara ta det lugnt med min kexchoklad. Det är bara två veckors jobb kvar nu, sen är jag ledig! :) Så skönt.

Har inte blivit mycket bloggande idag, för jag har som sagt...ja, read the first line, vettja.

Nu ska jag läsa lite bloggar sen vette fan. En film? Lite te ? Laga mat ?


Vilken hundras är du ?

Mamsen min sa till mig idag att hon hade gjort nå test på facebook där man kunde svara på lite frågor och sen få veta vilken hundras man skulle varit om man var hund, men eftersom jag inte använder facebook så sökte jag lite på google och hittade en sida där man kunde testa, och gissa vad ? Haha, tror ni inte på fan att jag blev en Staffordshire bullterrier ? Min absoluta favvohund ♥ Yeeeej!

Vill du också testa ? Tryck då här, sen trycker du på Game på sidan.


♥ Staffordshire bullterrier - The real story

Staffen är den finaste och underbaraste hundrasen som finns enligt mig! Men den och dessa andra "kamphundar" har ju ganska dåligt rykte tyvärr, men tänkte lägga upp den här videon som jag tycker är såå bra. Läs texten också, it make sense, like big time.

Me ♥ SBT




Roliga katter och hundar :D

Haha, skitkul video med massa bilder på katter och hundar i helfula och roliga positioner :) Värt att se! :)



Hahaha, underbara djur.

Heey hoo !

Tjenaretjenare. Sitter på jobbet, va tvungen att ta en liten kort paus. Pusta ut lite. Guud vilka fina dagar vi har fått nu dom senaste dagarna, det är ju helt underbart förutom den lilla detaljen då att jag jobbar så jag kan ju tyvärr inte ligga i solen och steka, näääe. Men Kreta är inte långt borta nu så :p

Igår gick jag och la mig halv 8, jo, det är sant. 19.30 la jag mig för att sova. Trött som ett as. Sov som en stock och inte fan är jag nå piggare idag för det, suck.


Nikko ♥

Jag i south park!!






Yes, detta är min egen karaktär/snubbe i south park! Har gjort den helt själv ;) Hehe, nästan iallafall. Men hittade en sida, där du kan göra din egen southpark gubbe :) Kul!

Make yourself, här :)



Britney and Kevin: Chaotic

Har precis kollat igenom lite avsnitt av Britney spears och Kevin Federlines egna program :) Allt är ifrån deras egna kamera som dom filmat. Jag älskar Britney! Hon är så bra. Hatade K-Fed förut men efter jag tittade på dom här avsnitten så tycker jag om honom, buhu.

Britney är en sån preson som jag skulle vilja vara kompis med. Hon har sån härlig personlighet, är jordnära och jävligt rolig. Flummig och rolig, det är min stil rakt igenom :)

"Don't you like the way I rock it, boy I think it's so chaotic"





It's Britney, bitch.




Löpband!

Jag ska köpa ett löpband! Jaa, det ska jag! Håller på att kika runt nu, men det blir inte förrän nästa månad eftersom vi åker till Kreta den här månaden :) Då blir det minst en halvtimme på den varje kväl!! och morgon! Hehe, gissa vem som kommer blir fit for fight ? Joo, ni hade rätt.  j a g .

Först hade jag tänkt köpt en på avbetalning från Intersport men så kom mamma med den fantastiska idén...blocket.

 I ♥ blocket.


Nyduschad! :)

Känns fiiint. Vi käkade pizza, det var faktiskt länge sen nu, så det var riktigt gott :) Nu ska jag gå och lägga mig för det är jobb imorrn, ohyeah.

Ni får ha en fantastisk kväll iallafall, jag ska iaf sova heelt fantastiskt hade jag tänkt, mhmm. Hörs imorrn, uppdaterar säkerligen från jobbet. Puss.

P.s längtar tills Fia kommer tillbaka till jobbet så vi kan åka lite mer fyrhjuling. Så jävla kul, speciellt med en galen Fia :)






Städa..

Har jag precis gjort..lite iallafall. Sen tänkte jag dra ut och springa men vet inte om jag orkar. Är heelt slut. Hungrig också så jag lär fixa mig nåt att äta. Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska jobba nästa helg också. Söndagen ska jag jobba är redan bestämt. Bestämmer mig om lördagen när den har kommit lite närmare :) Får se hur jag känner mig. Det blir tredje helgen i rad isånna fall. Plus att jag jobbar hela veckorna också, phu.


Have 2 have!

Nu har dom rea på have2have.se och jag lovar det finns så många snygga skor! Jag funderar på att skicka efter men jag tycker det är lite läskigt eftersom man vet aldrig om dom passar. Blir tråkigt om man får hem skorna, är jättespänd och så passar dom inte =/

Plus att om du handlar för 300> så är det gratis frakt! :) Fiint :)

I ♥ Corvette

Idag har det varit en riktigt rolig dag på jobbet. Dock ganska stressig men ändå rolig :) Fööööör...idag fick jag åka Corvette! Tyvärr inte köra, sån tur hade jag inte men åka fick jag och fyfan va de gick fort. Funderar på att köpa en sån när jag får min lön.... *host* .














Ditt horoskop!

Gäller perioden 23 juli - 5 augusti

Oxen 21/4-21/5

Två riktigt fina sommarveckor som bjuder dig på flirtig kärlek och livligt nöjesliv i ungefär lika stora doser. Planerar du in en och annan lugn dag också så får du ut mesta möjliga ur sensommaren. Att du byter tempo då och då gör att du får tid att ordna saker på ett smart sätt.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 3




Tvillingarna 22/5-21/6

Energi har du gott om men det finns ändå en viss risk för trista sensommarveckor. Du måste ta egna initiativ, annars händer helt enkelt alldeles för lite. Du måste också stå ut med att andra är trögstartade eller onödigt kritiska när du kommer med nya idéer. Lite motvind, alltså.


kärlek/sex 3
kul/nöjen 1
tur/pengar 5


Kräftan 22/6-22/7

Det handlar mest om kärlek nu. Visserligen kan en resa eller glada sommarnöjen också locka, men det är kärlek och passion som betyder mest. Allt kan hända, från en stormande kärleksaffär till stora, seriösa steg som tar din relation till en ny nivå. Spännande och intensivt.

kärlek/sex
5
kul/nöjen 4
tur/pengar 3



Lejonet 23/7-23/8

Bra veckor för sport och för alla möjliga hobbies. Passa på att odla och utveckla dina intressen. I övrigt händer det nämligen inte särskilt mycket och egentligen passar det dig ganska bra. På kärleksfronten råder stiltje utan att det måste betyda problem. Det är bara ljummet.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4


Jungfrun 24/8-23/9

Nu handlar det om nöjen. Den här delen av sommaren glittrar och glimmar, du trivs bäst mitt i vimlet och du har väldigt lätt för att skaffa dig nya vänner. Du trivs på resa, du trivs hemma – det viktiga är att du kommer åt att festa, träffa folk och ta för dig av så mycket glamour som möjligt.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 2


Vågen 24/9-23/10

Kärleksproblem och en rad personliga bekymmer gör den här delen av sommaren till en måttligt festlig historia. Visserligen löser du det mesta och du gör det dessutom bra, men tills allt är uppklarat kan du inte koppla av. Frisk luft och motion kan dock hjälpa en hel del.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 3
tur/pengar 4


Skorpionen 24/10-22/11

Två spännande veckor väntar. Allra bäst passar nog nöjen, och du skulle gärna resa. Storstadsmiljön passar dig bäst, du vill vara där det hela tiden händer saker. Men du har också tur i kärlek och det kan hända riktigt romantiska saker. Inte minst för dig som vill ta nästa steg.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 2


Skytten 23/11-21/12

Det är viktigt att du inte stressar, särskilt om du har lovat att hjälpa till med saker. Ibland ställer du lite väl höga krav på dig själv och det kan resultera i onödiga magplask. Unna dig lugn och ro, försök inte lösa allas problem och kom ihåg att sommaren skall skänka lite vila.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 2
tur/pengar 4


Stenbocken 22/12-20/1

Om du ägnar dig åt nöjen, vänner och äventyr har du helt enkelt två riktigt roliga veckor framför dig. Om du istället vill ge kärleken en seriös chans så kan du räkna med kaos. Vissa dagar blir himmelska, andra blir motsatsen. Passion är en stor känsla som ställer till med mycket.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 3


Vattumannen 21/1-18/2

Det händer förmodligen inte ett dugg. Sensommaren visar sig från sin allra lataste sida. Dagarna bara rinner förbi, du sköter om det vardagliga och inte mycket mer. Vill du ha lite mer fart är det faktiskt jobb eller studier som ger dig den bästa utdelningen. Där har du medvind.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Fiskarna 19/2-20/3

Prima veckor för kärlek och romantik. På den fronten har du tur och lust. Men nöjen kan också locka och kanske kommer du åt att ge dig av på en riktigt spännande resa. Du kan också göra nya erfarenheter som inte bara roar utan också lär dig mer om dina egna dolda talanger.

 

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 1

 

Väduren 21/3-20/4

Just nu fungerar inte ditt kärleksliv särskilt bra, och eftersom du ändå lägger ner mycket tid på det så blir detta en relativt trist del av sommaren. Det som ger dig mest är egentligen praktiska saker, som att tjäna pengar eller att spana efter ett bättre jobb. Framgång får dig att växa och trivas.

 

kärlek/sex 1
kul/nöjen 3
tur/pengar 4


 

 

One and a half to go..

Yes, om en och en halv timme slutar jag. Har nyss kastat pinne med Frida och Lisa i ån. Dock är det bara Lisa som är hurtig och älskar att busa medan Frida går och är fet. Därför bestämde jag mig för att sätta Frida på bandet så hon fick springa på det i ungefät 20-25 min. Sen har jag tagit ut N-kullen (dom minsta valparna) i hagen där dom busade för fullt. Här är några bilder jag tog..


Lille Nitro, tyvärr blir han inte kvar nå länge hos oss för han är redan såld. Hans ägare kommer och hämtar honom om någon vecka bara :)


Här fanns det något intressant...


Nitro...


SEE UPP! :)


Nu ska dom ha mat om 20 min så jag tänkte klippa nåns klor innan det så nu lär jag dra. Uppdaterar när jag kommer hem dåraaa ;)

Upd. från jobbet, KRETA ♥

Sitter i personalrummet nu och har läst igenom lite bloggar. Börjar om en kvart och då måste jag ge småttingvalparna mat sen ska det bli lite kloklippning :)

Vet ni ? Jag håller på att längta ihjäl mig tills vi åker till Kreta. Men det är inte långt kvar nu. Ungefär 3 veckor bara :) Wihoo! Men jag vet inte hur länge vi blir kvar där.. jag tycker en vecka är för lite men två veckor blir nästan för mycket =/ Typ 10 dagar skulle bli perfekt men jag hittar inga resor med så många dagar :( Buhu. Men vi får se, bara jag kommer dit så ;)

Nääe, nu ska valparna ha mat :)



                                                                                                                                                                Hörs när jag kommer hem sen..

Sova ?

ska jag eller ska jag inte ? That's the question :) Tror nog att det blir att sova snart. Är riktigt trött. Har nog inte så mycket mer att skriva...så det är väl lika bra att låta bli.. ?

Hörs imorrn iallafall, då ska jag vara lite roligare förhoppningsvis ;)

Puss på er!

Topp eller flopp ?

Vad tycker ni om Agyness Deyns leggings ? Topp eller flopp ?





Vad tycker ni om Jordans skor? Topp eller flopp ?




Jag tycker leggingsen inte var speciellt attraktiva. Visst , det kan ju vara någons stilm men inte min..alla är vi olika. Och tur är väl det ?

Jordans skor tycker jag var lite fräna sådär, men inte min stil det heller. Men man är ju van att se Jordan i många olika outfits, snygga som fula. Tur är väl att hon är riktigt snygg ;)

Onsdagen avklarad...

Då var det bara två dagar kvar på denna vecka..fast jag jobbar i helgen också, och ev nästa helg. Hmm.. blir inte nå sova ut för mig på ett tag kan jag säga, men det blir cash, och det behöver jag :)

Nu kollar jag lite på animal planet, dom räddar djur som farit illa. Det är så hemskt..jag förstår inte hur man kan göra så mot djuren som vissa gör. Usch, skaffar man djur så får man fan se till att ta hand om dom också!


Nyduschad!

Har precis duschat så nu känner jag mig superfräsch! Va riktigt svettig efter joggingrundan men skönt var det. Imorgon blir det att sticka ut och jogga igen. Nu är jag igång baby, yeah.

Nu ska jag bara föna håret sen ska jag gå och lägga mig igen. Måste ju upp och jobba liksom.

Här är lite bilder från kenneln :) Underbara hundar :)















Vill ni kolla på kennelns hemsida, där jag jobbar så klicka HÄR!


Godnatt, ♥

Snälla, kör försiktigt...

Det här måste vara den hemskaste videon jag har sett. Jag börjar nästan gråta när jag tittar på den.

Please, drive safe ...



Vila i frid alla som dör i olyckor i trafiken ♥

Hemma nuu.

Kom precis hem så nu tänkte jag ta en snabb joggingrunda sen kolla på Paris Hilton my new BFF :) Hehe. Så lär skynda mig för det börjar väl om en halvtimme ??

Maten var iallafall aaaasgod! Mumma! Idag åker Daniels bror med familj hem så det är verkligen jättetråkigt! Kommer sakna dom jättemycket. Underbara människor.

Näe, nu lär jag röra på fläsket :)

hujhuj


Vilde har satt på sig tofflorna och är redo att följa med oss hem.. och usch vad det klia i rumpan ;)

Snabb update ..

Har precis kommit hem från jobbet. Vi ska snart till svärmor igen och äta. Haha, varje dag :) Men hon frågar och vi tackar inte nej heller! ;) Vi får se hur lönge vi blir kvar där..kanske ska ta en joggingrunda sen också men vi får se vad klockan blir.

Ikväll är det my new BFF också och det får inte missas :) Det är väl final va ?

Min outfit för kvällen :)



Yeeaaah, see ya!

Näe, nu är det dags för skärpning, banne mig

Förlåt..igen. Känns som att det enda jag gör här på bloggen är att ursäkta mig själv för dålig uppdatering och jag vet..det är inte okej! Men jag har inte varit hemma på hela dagen förrän nu. Jobbade till fyra sen kom jag hem bara en jättesnabbis för att gå ut med hunden sen dra till svärmor och äta mat sen blev vi kvar där ett tag så drog jag hem till Ewe och nuuu är jag hemma :)

Tyvärr så ska jag gå och lägga mig nu men imorrn ska jag iallafall gå ut och gå ca två timmar med Sania när jag kommer hem sen har jag nog alldeles säkert tid för er :) Ska verkligen försöka! ♥

Jag hoppas iallafall att ni alla haft en bra måndag, min har varit jättebra :)

Pussochkram på er!

Candy!

Nu har jag varit och köpt lite godis :) Ska käka det sen ska jag sova! Det ska bli så skönt för trött är jag, som fan! Hoppas alla ni läsare har haft en härlig söndag. Min har varit OK.

Sov sött så hörs vi imorrn.


Min älskade trötta hund ♥

Det var nog inte bara jag som blev helt slut av joggingrundan. Min älskade Rocky blev ganska slut han också :)






Love this song, ♥

När jag var ute och sprang tidigare så lyssnade jag bland annat på den här sweetsaken. Fyfan vad bra den är, och om jag blev peppad när jag sprang!

LYSSNA..

I ♥  IT


Gratisgrejer är dom bästa grejerna...

WORD ;)

Om du har lust så kan du bli medlem på den här sidan och tjäna ihop massa poäng helt gratis genom att besöka massa olika sidor och få lite nyhetsmejl, du kan sedan byta poängen mot presentkort på massa olika ställen, easy shopping! Pissenkelt!

Förresten..blir du medlem HÄR så får du 25 poäng extra, helt gratis, bara sådär :)

Du har ingenting att förlora, try it!




Gratis5.se
(du kan även trycka på bilden här)

I'm back home

Sådär, nu har jag sprungit en liten runda :) Det var mycket uppfriskande, dock fick jag lite ont i huvudet men det ör nog för att jag är lite trött  =/

Daniel, svärmor, småflickorna och alla är i Eskilstuna på djurpark. Fyfan vad fusk! Jag ville också men jag jobbade ju idag så :( Typsikt min otur. Missar alltid allt roligt.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen för jag är riktigt svettig!


Run jempaa ruuuun

Nu ska jag ta mig en joggingrunda med hunden, JAAH!

Bilder från kenneln ;)

Har jobbat idag igen, så man sliter :) Det är ett kul jobb men ska säga er att det inte är nå slapp jobb iallafall. Jag börjar klockan 8 på helger sen hinner jag inte kolla på klockan förrän vid 11 kanske. Det är mycket som ska fixas och det är stressigt när man är själv men det är skitkul ! :)

Försökte ta lite bilder idag på minstingarna, men det var svårt. Först ligger dom i en as söt pose sen så fort dom ser kameran så flyger dom mot den så att det enda man hinner se är ett stort tryne och det är kanske inte så sött ?

Lyckades iallafall ta några bra bilder tror jag ;)


Sitt vackert :)














Detta är dom lite större valparna :) ^





Som ni ser, mycket busiga dryghundar :) Hihi.

förresten så har jag gjort en egen kategori till kenneln som heter "kenneln :)"   :) för dom som vill titta :)

FÖRLÅTFÖRLÅT

Uppdaterade EN gång igår på lunchen. Skitdåligt gjoprt och jag har jättedåligt samvete :( När jag kom hem från jobbet igår så duschade jag sen drog vi till svärmor för att äta mat och där blev vi kvar till klockan 12 på kvällen. Då var jag så jävla trött att jag somnade på en gång hemma. Men IDAG! När jag kommer hem ska jag blogga och svara på kommentarer :)

Hörs då..jag lovar!

Update från jobbet...

Sitter på jobbet nu och har precis käkat lunch. Snacka om att valparna blivit stora. Haha, sist jag var här kom dom knappt ur "sängen". Nu när jag öppnade luckan till deras innebur så rusade dom ut allihopa och jag fick en smärre chock! Men söta är dom men väldigt dryga... :)

Idag ska svärmor bjuda på lunch som sagt så det blir mumma. Men nu måste jag läsa runt lite bloggar sen fortsätta jobba :)


Hörs när jag kommer hem!

RSS 2.0