däckdragning i högbyn

Sådär, en panpizza till frukost och jag är på G. Haha.

Nej men har precis kommit hem och ätit min "frukost" efter att ha varit uppe i Högbyn med Emma och hundarna och Rocky har fått dragit däck :) Han är så duktig!

 

 


Paranormal activity 2

Va ju som sagt på bio igår på PA 2 och den va faktiskt grymt bra. Dock vill jag dissa bio. Alltså så jävla irriterande när man kollar på filmen och så fort det varit nåt läskigt och alla skriker så ska alla börja prata med varandra i 10 efter! Fett irriterande! Usch!

Längtar tills filmen kommer ut så man kan ladda hem den och kolla på den igen lugnt hemma i soffan! :) Tycker iaf att den va läskigare än ettan! Mycket mer som hände :)


Bio!

Nu drar jag och Daniel iväg till Västerås för att kolla på bio. Paranormal activity 2 :) Ska bli riktigt spännande!

Hörs sen!



puss sålänge!

utgång!!

Wihhooo! Är hemma, och Emma är här. Vi gör oss iordning för utgång :) Sandra kommer snart och hämtar oss så fortsätter vi festandet där innan utgång :)

Bjuder på några dåliga cambilder så får ni bättre imorrn :)

Ha en trevlig kväll!!







Tublinne :)



Puss på er kära läsare ♥

I was wrong, big time

Skrev i förra inlägget att jag tyckte det såg kallt ut ute. Ack så fel jag hade! Typ 15 plusgrader i solen. Höll på att svettas ihjäl när jag va ute med Rocky, och han började flämta pch flåsa på en gång nästan. Men jag klagar absolut inte! Det är ju underbaaart!

Nu ska jag nog in och skölja av kroppen sen platta mitt trollbo lite :)

Hörs sen ♥

 

(bilden är inte tagen nu)


What a beautiful day

Jorå, visst skiner solen. Har dock inte varit ut än men det är säkert snorkallt. Rocky sover fortfarande så det går ingen nöd på honom :)

Vad händer en dag som denna då? Är lite sugen på fest faktiskt...hmm... imorrn blir det iaf bio. Paranormal activity 2 !! :) scaaryy - just the way i like it.

 

Tar och slänger upp en bild på Tila och Rocky :)


Sa ju att jag inte kunde sova..

 

:)

 

Så det fick bli en uppfriskande ansiktsmask såhär på kvällskvisten


Call it a night

Har färgat håret på mig och Emma och det blev nog bra :) Ni får kanske se bild imorrn om jag orkar ta nån ;) Ska snart gå och lägga mig men är inte så jätte trött än.. menmen..

 

Här är jag just nu iaf, haha, kass bild men bättre än ingen bild alls..


Cool spicy red

Det är precis så jag kommer se ut i håret lite senare :) Ska nämligen färga håret idag! Johoja. Ska även färga på Emma så det kan ju bli intressant :) Kul med lite förändringar ibland!

Så snart är mitt svall rött. Färgade ju rött innan jag åkte till Kreta i september men det blektes ju så fort jag satt foten utanför flyget :)


Livet som en värsting

Dagens låt:

 

Rastegar ft Nordman - Livet som en värsting

 

Asskön låt


Godmorgon?








Eller, jag vet inte om den är speciellt god! Har fått ont i halsen och nacken, inte kul! Jag som hade tänkt gymma idag, fuckfuckfuck! Jaja, får väl satsa på att bli frisk och sen då jääävlar! Det är ju aldrig kul att vara .

Hade tänkt gymma 2 gånger idag tillochmed. Jag och Jenny skulle ha gymmat ute i Sundbo ikväll menmen. Åker iaf ut dit och hälsar på :)




Hej hej hemskt mycket hej

Lång dag igår. Först cyklade jag med Rocky sen bar det av till Arlanda för min svärmor skulle flyga till Nordnorge (som om det inte är nog kallt här liksom). Jag och Emma skjutsade dit henne och på vägen hem stannade vi till först hos hennes kusin utanför Västerås sen i Sundbo :)

När vi kom hem blev det tvmys hos mig. Jag, Emma och Sandra ♥

Snart ska jag åka ut till Sundbo och zumba med Jenny :) Det ska bli riktigt skoj!

 

Rocky när jag cyklade med honom igår

 

 

Jennys bebbe Elias som för övrigt är världens sötaste lilla kille


IKEA + gym

Har varit i Västerås och på IKEA idag :) Kulkul. Blev lite smått och gott. Ska snart åka ut till sundbo och gymma med Jenny och det ska bli skönt med tanke på att jag moffa på Max idag, uääk!

Ajaa, hörs senare !

 

Jag just nu, haha.


♥ Skogen

Har tagit en långpromenad i skogen med Rocky i det fina vädret. Så jäkla skönt att vara ute i naturen, förutom att jag hatar spindlar och spindelnät men man får väl tåla lite :)

Ska snart åka till IKEA i Västerås och kika lite...tänkte jag skulle sminka mig lite för första gången på typ en vecka också..får se om jag kommer ihåg hur man gör. Dock så räcker det med lite mascara bara :)

 

 

 

Underbart :)


Vid din sida

Kollade på en film med Emma på 3:an för en stund sen. Riktigt härlig men också sorglig film. På svenska heter den "Vid din sida" men engelska titeln är "Stepmom". Väldigt olika titlar :)

 

 


Fit.

 

Jaha, då har jag varit riktigt slapp här i en vecka typ och knappt tränat nåt alls! :/ Menmen, imorrn är det måndag och nya tag kan jag säga. Ska ut till Sundbo och gymma med Jenny imorrn och sen ska jag fan gymma 6 dagar den här veckan! Punkt!


Kenza & Tyra show

Sitter och kollar lite på Kenza & Tyra show samtidigt som jag har potatisgratängen i ugnen :) Alltså det programmet är så jäkla bra tycker jag. Dom är så roliga att kolla på och båda är riktigt härliga människor verkar det som! Kanske skulle skicka in en dröm som jag vill ska bli uppfylld till dom där jag önskar att jag får hänga med dom en dag, haha, det skulle vara awesome!

 


take me back to...

 

 

 

Ta mig tillbaka till när jag var liten. Inga bekymmer, hakuna matata.


Lördag 10-10-23

Hej hopp lördag!

Vad händer idag då? Ingen aning, känner typ för ingenting. Men liiite festsugen är man väl...men nää. En sak som jag bara måste göra idag är iaf att äta lite M&Ms. Bara för att det är gott. Annars har jag inget planerat, förutom att motionera min hund.

Känner mig lite smått tankspridd idag...

What happens in my head, stays in my head....





Hundvakt och filmkväll

Hej!

Fortfarande dålig uppdatering men det är nämligen så att igår va jag på begravning för min karls mormor har dött så va borta hela dagen lång. Sen har jag bara inte haft lust att blogga.

Nu är jag hundvakt åt lilla Tila och ska kolla på Mirrors 2 :)

 

 

Lilla söta Tila :)


WP med Rocky

Har tränat lite med Rocky och det gick jättebra. Dock tror jag nog att jag kan öka på tyngden lite till nästa gång för det där gick nog alldeles för lätt :)





Rocky in action

WP

Nu ska jag dra ut i P-O backen och låta Rocky dra en liten dunk med vatten uppför :) Får se hur det går! Hörs sen med bilder!


Höstgrillning vid vattnet

Jojomensan! Först vill jag bara be om ursäkt för dååålig uppdatering men har inte ens setat vid datorn på 3 dagar. Men några saker som hänt: Emma har köpt en valp som ni ser på bild här nedanför och vi har varit ute och skogsmullat. Jaa det är väl de som hänt som är värt att ta upp :)

 

Tila kollar ut mot vattnet :)

 

 

Rocky

 

 

Emma, Emilia och höggravida Sofie

 

 

Tila

 

 

Korvarna

 

 

Rocky


Roadtrip

Igår blev det inte alls mycket bloggande för jag och Emma va ute på en liten Roadtrip. Först drog vi till Köping och jag tänkte köpa nya skor. Men dom klickade inte riktigt men köper dom ev på måndag om jag ändrar mig :)

Sen drog vi till Örebro för hon skulle kolla på valpar och gissa om vi fick med en hem? Jojomen! Världens sötaste lilla Tila :)

 

haha jag och emma

 

 

Nytillskottet :) Kommer upp bättre bilder sen :)


Drar iväg på en tripp

Ska snart skjutsa svärmor till jobbet sen tar vi hennes bil (jag o Emma) och drar på en liten tripp :) Ska eventuellt köpa nya skor idag. Höstboots :) Yei!

Hörs sen!

 

Jag just nu!


Promenixblogg

Känns som att min blogg har blivit en sorts "promenadsblogg". Känns som att det enda jag skriver om är att jag är ute och promenerar eller gymmar :) Haha, menmen det är ju det jag gör.

Har iaf nyss varit ute och gått med Emma, Rocky och Donna och det va riktigt nice :) Får se om det blir nå gym sen, annars blir det kanske lite zumba :)

 

Dom små djuren ute på promenad

 

 

Hemma hos mamma, innan promenaden


Gym x2

Har precis kommit hem från det andra gympasset idag :) Feels good! Nu ska jag ta och hoppa in i duschen sen bär det av några trappor upp dit Emma har flyttat för att kolla på desperate och dricka te :)

 

bjuder på en bild på mig och Rocky från förra vintern :)


Saga o Rocky


Saga och Rocky! :) Haha, Rocky naggar på Saga och hon ser helt belåten ut :)

Mys vid hamnen

Jag och Emma drog ju som sagt ut och cyklade med Rocky i det fina höstvädret :) Så vi cyklade förbi hamnen och satt oss i solen och gick runt och kikade. Riktigt mysigt!

 

Emma och Rocky ♥

 

 

Vackert :) Det va nån som va ute med båt också :)

 

 

Emma o Rocky igen. Rocky va riktigt sugen på att hoppa i, men det är ju tyvärr för kallt :( Alla båtar va uppe ur vattnet också.

 

Nu ska jag laga mat och äta, sen blir det lite städning innan jag drar iväg till gymmet igen :)


Dagens låt - Hold my hand

Har precis kommit hem från gymmet. Riktigt skönt! Ska ev dra och gymma senare ikväll också :)

Slänger in en dagens låt. Så jävla sköööön!

 

Sean Paul ft. Keri Hilson - Hold my hand

 

 

Nu ska jag och Emma dra ut och cykla med Rocky...ciaaao!


Gym

Nej, nu har jag setat på mitt arsle för mycket idag. Så nu drar jag mig till gymmet sen ska jag ta en cykeltur med Rocky :) Idag blir det att köra mycket kondition och ben/rumpa :)

Hörs senare då! puss

 

Igår när jag cyklade med Rocky :)


Rocky är trött

 

 


Bloggtorka

Har fått en liten släng av bloggtorka känner jag...hmm.. men det ska nog snart gå över ska ni se :)

Ibland är det skönt också att hoppa över att blogga nån dag och bara ägna sig åt att läsa andras bloggar :) På torsdag ska jag iaf åka med Emma till Köping och så ska jag köpa ett par skor som ni får se sen ;) På fredag åker jag ev till Stockholm med Emma och hälsar på hennes mamma och syster så det blir riktigt trevligt :)

Emma och jag ♥


Min dag

Va ut på en långpromenad med Rocky en stund efter att jag gått upp imorse, sen blev gymmet såklart :) Körde mest kondition sen lite mage och rygg. Har haft riktigt ont i huvudet sen gymmet men det va nog för att jag inte åt nånting innan. Riktigt dumt! Jag vet, men hann liksom inte riktigt.

Har ätit nu iaf, det blev falukorv och makaroner :) Yum. Men huvudvärken sitter kvar så det får bli lite grönt te och lite chill ;)

 

Ute på promenad med Rocky imorse, eller ja vid typ 1 tiden

 

 

Rocky med den stora väskan. Liiite för stor tyvärr. Han va tvungen att stå på ett visst sätt när han pissa, annars pissade han ner väskan...och sig själv :/ Typiskt. Men trött blev han, fick typ dra honom hela promenaden.

 

 

Mmm, flottiga falukorvar. Ser ut som små pacmans :)

 

 

Pacman


Take me back to..

 

Ljuva sommarnattsdopp!

 

Jag tyckte att det va så mycket skönare att bada på kvällen/natten än på dagen. Vattnet kändes så mycket skönare på natten. Om det regnade så var det ännu bättre! :) Emma Emilia och Sofie på bilden.

 

 

Här hänger vi vid vattenskidsåkarnas place. Tog med diskmedel en regnig kväll och åkte rutschbana (stavning). Emilia och Sofie på bild :)


IKEA

Sorry för dålig uppdatering, men det kan ju bli så ibland :)

Idag har jag varit med Sandra och Emma på IKEA i Västerås och kikat lite. En riktigt trevlig tripp med andra ord :) Snart ska jag dock åka iväg igen till Västerås, haha, för jag och Daniel ska på bio och kolla på Buried. Bloggar mer om bion när jag kommer hem :)

 

Sandra och Emma på IKEA :)

 

 

Haha, jag, snygg, eller inte!


Take me back to...

 

 

 

 

Kreta 2010 ♥

 

(Har även en egen kategori)


Good morning sunshines

Gick upp för inte allt för länge sen. Ska snart städa för Emmas mamma kommer på besök från Stockholm idag och blir kvar tills imorrn. Så det blir fullt hus här hemma :) I like it!

Sitter just nu och kollar på Top Model 7, riktigt bra program btw :) Skulle faktiskt vara riktigt roligt att vara modell, och då snackar jag inte slitz, utan en riktig som får göra massa coola posér och bilder som dom på Top Model :)

 

Bild på mig tagen nyss. Osminkad och jävlig i Emmas (min *host*) mjukisdress :)

 

Ser förövrigt ut som en uppstoppad korv, men det gör inget.


Dagens låt!

 

Takida - Never alone, always alone

 

 


Efterlyst!

Har nu gymmat, ätit och duschat :) Feel good. Snart ska jag och Emma kolla på film och bara chilla resten av kvällen! Vet dock inte vad vi ska kolla på men det blir väl att kolla efter nåt på Voddler :)

Nu - EFTERLYST!


To the gym

Nu ska jag bege mig till gymmet och träna lite :) Ska köra kondition och ben.

Hörs sen!


Weight pulling

Jag har seriöst börjat fundera på om jag ska börja lite lätt med weight pulling med Rocky. Det är ju ett grymt sätt för dom att bli av med överskottsenergi och eventuella frustrationer. Nu har jag ju inte tänkt att köra på elitnivå med honom utan bara amatörmässigt. Lite däck uppför backar typ. Men först sen såklart om han ens tycker det är roligt :)

Har kollat lite efter WP-selar och det är inga billiga grejer så man vill ju helst köpa begagnat först, men vi får se :)

 

Den här selen tycker jag är grymt snygg :)

 

Finns fler snygga på den HÄR sidan.


Västerås

Drog med Emma, Helena och Sofie till Västerås för Sofie skulle in på Barnens hus. Hon skulle köpa nå babygrejer till sin bebis som är beräknad om en vecka :) Sen drog vi in till Skopunkten och jag fick med mig ett par snygga skor hem :)

Ni får se bild sen eller imorrn.

 

Helena, Kingen och Sofie :)

 

Emma :)

 

 

Jaaag


Promenix

Har nyss varit och gått Linjan med Rocky och det tog väl sisådär en timme kanske :) Riktigt härligt!

 

Rocky med sin väska håller takten :)

 

 

Rockys tassar och mina skor i höstlöven :)


Osminkad rövardotter

Godmorgon!

Ska snart ta mig en rejäl frukost :) Sitter här och ser ut som Ronja Rövardotter i mitt fluff till hår!


Snapstrip - moahahaa

Har ni testat Snapstrip? Som ni kanske ser på alla mina cambilder så står det snapstrip i hörnet för min webcam filgrej på datorn försvann så laddade hem det. Det är riktigt roligt!

Man kan sätta dit pratbubblor, använda olika effekter m.m

Jag och Emma sitter just nu vid datorn och upptäckte en riktigt rolig effekt som förövrigt heter "Ouch!" :) Haha!

Har ni sett "The hills have eyes"? Då lovar jag er, att dom äcklena är inget mot vad jag och Emma är på dessa bilder, hahahaha!

 

 

 

 



Dagens låt - Tomorrow

 

Paperboys - Tomorrow


Kvällen igår i bilder

Igår hade jag och Emma filmmys deluxe här hemma :) Här kommer lite bilder från hur det såg ut i lägenheten :)

Bilderna är nog lite suddiga för jag hade ingen blixt.

 

Här sitter vi och kollar på film på datorn för vi ville kolla på filmer från voddler :)

 

 

Mitt och Daniels sovrum :)

 

 

En del av stora hallen :)

 

 

Köket! Ignorera dom extremt fula tapeterna.

 

 

Vaniljcola och popcorn :)


Ni missar väl inte...

...Desperate housewives, säsongspremiär på tisdag?! :)

Ni kan räkna med att jag kommer sitta bänkad! ;)



Svar på Frågestunden :)

Blev inte jättemånga frågor men några stycken :)

vilken är din favorit blogg? :)
vad fick dig att börja blogga?
hur lång är du?
:)


- Min favoritblogg är Bunnys.se. Jättefin tjej och jättebra blogg! :)
- Jag och en kompis skulle göra en blogg tillsammans men det slutade med att vi gjorde en varsin egen till slut :)
- Jag är 1,62cm lång.

Hej.
Men usch, det låter inte bra=( Hoppas iaf att du mår ok....♥

Jag har lite frågor:

Kollar du på idol? Vem är isf favoriten?
Vad är det bästa du vet att göra en ledig dag?
Har du någon blogg du vill rekommendera andra läsare?
Om du fick vara en kändis för en vecka, vem?

KRAM


- Jag försöker kolla så mycket som möjligt men glömmer hela tiden bort det :/ Så jag har inte riktigt hunnit skaffa mig en favorit.
- Skulle nog vara att åka iväg med en bra vän eller flera och shoppa eller åka iväg nånstans och hitta på något :)
- Jag skulle kunna rekommendera Bunnys.se. En riktigt bra blogg enligt mig :)
- Guud va svårt! Jennifer Lopez kanske. Just för att man får vara med och spela in film kanske PLUS att hon sjunger så fint så det skulle vara kul att testa på ;)

Hej älskade dotter!

Min fråga till dig är: HUR kan du vara så fullkomligt underbar???? Du bryr dig om all och alla, men tänker nog inte alla gånger på dig själv. Älskar dig! Mamma


- Jag har det perfekta svaret till dig älskade mamma: Jag är så fullkomligt underbar för att jag har dina gener :D Älskar dig ♥

God morgon?

Kul att se att jag hade många besökare igår trots dålig uppdatering men tycker det va lite klent med frågor på frågestunden så jag väntar med att lägga upp den :)

Lite senare kommer det nog upp några bilder hur det ser ut lite här hemma hos mig och Daniel. Men innan dess, ställ lite frågor här inlägget under! Det är bara kul att svara ;)


Hörs lite senare, puss!


Frågestund

Det hände en sak igår som gör att jag inte kommer ha sån jättelust att blogga idag. Jag kanske bloggar ändå, men det vet jag ju inte nu så jag tänkte att jag kör på en frågestund om det är nån som har en fråga eller nå ;)


Filmtips - Frozen

Just ja, kom på att jag skulle tipsa om filmen jag såg igår :)

Jag och Emma kollade på Frozen.

 

Riktigt hemsk film! Man kan tro att den ska vara ganska dålig eftersom dom sitter i en lift hela filmen typ, men kan säga att den är sjukt spännande, enligt min åsikt iaf :)


Inneboende

Hej mina älskade läsare! :)

Förlåt för dålig uppdatering. Jag har nämligen fått en inneboende idag, min kompis Emma ska bo hos mig och Daniel ett tag så vi har haft fullt upp med att flytta grejer och så. Men nu är nästan allt klart så det är skönt :) Vi har ju haft ett rum över så där bor hon nu :)

Jättekul att ha lite kvinnligt sällskap i lägenheten faktiskt :
)

Om ni vill, så kan jag lägga upp lite bilder så får ni se hur det ser ut hos oss? :)

 

Min Emma ♥


Rösta på mig?

Tänkte tillägna ett inlägg till "Dagens blogg" tävlingen jag är med i här. Tänkte ragga lite röster från mina kära läsare :) Så är ni världens goaste så gå in HÄR och rösta på mig nummer 6 så blir jag jätteglad :) Och kom ihåg att skriva en kommentar till mig att ni har röstat så jag kan tacka er ;) ♥

Puss på er

 

En bild på mig för ett år sen :)


Promenad och en önskan ;)

Idag va jag riktigt duktig och gick upp strax innan 09.00 och gick ut och gick med min vän Sania i 2 timmar. Det va fan riktigt kallt imorse alltså! Men sen blev det riktigt varmt igen.

Nu sitter jag med Emma här hemma i soffan och käkar frulle. Hon har nämligen sovit här. Vi såg en film igår som jag ska berätta om lite senare...verkligen heeemsk!

 

Imorse :)

 

 

 

Skulle ni vilja vara jättegulliga och rösta på mig i "Dagens blogg" HÄR! Jag är nummer 6. Skulle vara jättefint av er kära läsare ♥ Jag kan även göra detsamma för er!

RSS 2.0