Träningstips - Lår, rumpa!

Jag har ett supertips till er som vill ha en bra (och då menar jag riktigt bra) rumpa/lår övning! Det behövs inte mycket för att du ska få en rejäl träningsvärk efteråt :)

Övningen kallas "Statiska utfall" och är en riktig killer :)

 

Övningen ser ut ungefär såhär. Du ska helst ha hantlar men det är absolut inget måste, det ger bara lite mer tyngd. Den här övningen är vanligast så att man ska stå på ett och samma ställe och göra dessa "utfall" men jag gör dom gående. Jag lovar, det tar så mycket bättre!

 

För att jag ska slippa förklara mer ingående på text så hittade jag en liten film på youtube:

 

 

 

Som ni ser på slutet så ska ni ha:

* Rak rygg (tänk på det för det tar inte alls lika mycket annars)

* Och erat knä ska inte gå utanför tårna när ni går ner, utan ska vara typ 90grader (ta stora kliv)

 

Och kom ihåg, gör det helst gående istället för stående, alltså att ni går framåt på detta sättet :)

(fråga gärna om det är något ni undrar)

Lycka till! ;)


Gymmat!

Heey! Long time no see?

Har haft lite fullt upp nu under kvällskvisten. Tränade klockan 5 i ca en och en halv timme sen hem och städa och laga mat...har inte ens hunnit duscha så det ska jag ta itu med nuuu :) Sitter och luktar svett men det är så jag gör det.

Ska även ta och noppa ögonbrynen och färga dom små liven.

På gymmet körde jag ben och kondition så imorgon kommer jag väl förmodligen inte att kunna gå, men vad gör det om hundra år?

 

Denna körde jag blandannat...men en annan grej också som jag lovar, är en KILLER för lår och rumpa! Asbra övning som ni måste testa på! Håll koll så ska jag göra ett inlägg om det när jag duschat ;)


Kyrkogården

Har tagit en promenad runt linjan med mamma och Rocky idag och det va riktigt trevligt :) Vi va även på kyrkogården och besökte mormor och morfars gravar ♥ (saknar dom otroligt mycket).

Sen va vi på stan och kolla efter en present till en viss person som jag inte kan säga namnet på ifall denne läser detta :) Hihi, så det får ni se sen. Hittade lite men kan inte köpa något än för det måste passa med en annan sak som kommer nästa vecka. Jaja, ni får veta sen ;)

Sen blev det en kopp te hemma hos mamsen. Nu är jag hemma och ska äta lite äggröra innan gymmet :)

 

Kyrkogården

 

 

Mormor och morfars utsikt från deras gravar (som ligger bredvid varandra)

Så himla vackert

 

 

Kyrkan som man ser när man börjar sin vandring runt Linjan

 

Början på Linjan :) Trollskogen


Flickan från ovan..

..eller "The lovely Bones" som den heter på engelska.

Jo, såhär är det, vi börjar dagen med ett filmtips. Va nämligen hemma hos Emma o hennes karl igår och kollade på film. Vi hyrde "Flickan från ovan" och den va riktigt bra. Lite skum ibland men i helhet så va den riktigt bra och sorglig/hemsk. Men jag rekommenderar den!

"En ung flicka mördas och vakar över sin familj, och mördare, från himlen. Hon måste väga sitt behov av hämnd mot familjens behov av att läka sina emotionella sår."



Långprommis

Sådär då, då va dagens långpromenad avklarad. Riktigt fint väder idag. Varmt och skönt och det blåser ingenting som det har gjort alla andra fina dagar. Wooonderbart!

 

MEN, jag är faktiskt inte så säker på att jag vågar gå i skogen nå mer innan snön kommer för att idag när jag gick så höll jag på att trampa på en liten orm!! Ja, det är helt sant! Är inte 100, men tror att det va en liten huggorm. USCH säger jag bara!

 

 

 

Titta vilket fint väder! Det va typ 1 min efter jag tagit den här bilden som jag höll på att trampa på ormjäveln.

 

 

Rocky och jag, shadow-style

 

 

Det blev hela 11748 steg idag! Gick i typ 2 timmar :)


Min morgon

Godmorgon! :)

Sitter här med min multivitamindryck osminkad, nyvaken och jävlig. Ska snart bege mig ut på vandring i skogen med min lilla doggydog :)

Vi får höras när jag kommer hem igen, puss sålänge!


God natt!

Sorry för dålig uppdatering idag men jag har haft fullt upp kan man säga :) Gick ju långpromenad imorse sen drog jag hem till min kära mamma och drack te :) Sen hem och bloggade och sedan blev det dags för gym. Efter gymmet va jag på tjejkväll på stan och gick i affärer men det va inte mycket att se. Drog sen med svärmor hem till Emma och fika sen hem och laga mat :)

Ta fram pennan och anteckna intressanta klubben! Haha. Nej då, men nu ska jag snart gå och lägga mig. Sov gott läsare så hörs vi mer imorrn! ♥

 

En lite rolig bild på mig :)


Höst promenad

Börjar ni tröttna på mina skogsbilder nu? :) Hehe, det skiter jag i för jag gillar dom även om dom är tagna med en crappy mobilkamera ;)

 

Vi tog iaf en ca 1,5 timmes promenad i skogen sen gick jag hem till älskade mamsen och drack te och snacka lite. Snart ska jag bege mig mot gymmet sen ska jag till stan med svärmor för det är nå tjejkväll där. Det är billigare i alla affärer plus att dom öppnat nåt nytt och dom har öppet längre just idag...

 

 


Friendship.

Godmorgon!

Gick upp för ungefär 40min sen och sitter och dricker multivitamin dryck och kollar bloggen lite :) Ska alldeles strax gå ut och gå på långpromenad med Rocky.

 

En bild på mig och Sandra ♥

Tycker den blev riktigt frän. Har gjort om den i photoshop såklart och använt filter och gjort lite andra justeringar.


Perfection.

 

Miranda Kerr.

 

Så perfekt enligt mig.


Grönt te + en skvallertidning

= Tummen upp!

Sitter i soffan och dricker grönt te med smak av tropisk frukt (riktigt gott te btw) och läser lite skvaller tidning :) Älskar skvallertidningar!

Har precis duschat också så nu är jag fräääsch! ;)


2 timmar på gymmet, CHECK!

Joorå, ni hörde rätt! Och imorgon är det jag som ska till gymmet igen och även köpa årskort :) Måste ju bli av med sommarfläsket nu va!

Det va riktigt skönt! Körde kondition, mycket ben, lite armar och lite mage/rygg.

Nu ska jag äta lite mat sen blir det duschen!

Hörs senare :)

 

Sitter i soffan med mitt svettiga träningslinne :)

 


En glass i solen

Jag och Sandra drog iväg och köpte oss en varsin glass och satt oss på en bänk i solen vid vattnet och käka glass :) Det var riktigt härligt. Dock blev det lite kallt när det blåste men det va riktigt uppfriskande ;)

 

Sjön Eskiln

 

 

Haha, snyggve i håret!

 

 

Magnum Gold

 

 

Sandra ♥


Vackra höstdag

Egentligen gillar jag inte hösten, åtminstone inte när det är dåligt väder och dystert. För mig så symboliserar hösten att sommaren är slut och vi drar oss mot kalla tider och det för mig, är dystert.

Men annat är det om det är en vacker höstdag som denna idag. Det blåser lite men himlen är blå och solen skiner. Då är det skönt att vara ute och då är man glad :)

Har precis varit ute och gått ungefär 5000 steg (egentligen alldeles för lite) i ca 1,5 timme. Känns som att jag vill ut och gå igen.

 

Härligt!

 

 

Jag och Rocky :)


Dagens blogg vinnarna!

Det fick bli 2 vinnare och dom vinnarna blev:

Angelica - Musikbloggen

OCH

Mikaela! - En blogg om mode, foto och hennes vardag


Grattis! Grattis sötnosar!

Gå nu in och kika på deras bloggar och gratta dom! det är alltid kul att vinna :)




Struligt internet

Hej och godmorgon!

Sorry för dålig uppdatering igår och för att "Dagens blogg" vinnaren inte har kommit upp än, men mitt internet strula igår så det blev inget.

Men håll ögonen öppna för "Dagens blogg" vinnaren kommer snart upp här på bloggen ;)


26 september

Idag har jag varit hos en kompis som fyller år och ätit kakor, därför har uppdateringen varit dålig :) Just nu sitter jag och käkar cheeseballs och dricker vaniljcola, mm, gött!



(Bilden är dock inte nytagen)

P.S Glöm inte att vara med i DAGENS BLOGG i inlägget här under! :)

Dagens blogg!

 


Tvätten är klar.





Därför blev jag just värd en kopp te, sen efter det blir det vaniljcola och cheeseballs :) YUM.

BTW,
Sköljmedlet på bilden använder jag just nu och kan verkligen rekommendera det! Det luktar sjukt gott och länge efter att man tvättat. I love it!

Me right now.

Såhär ser jag ut just nu. Ska snart kila ner i tvättstugan igen och göra min plikt som kvinna...haha NEJ för fan. Jag gör vad jag vill som kvinna, haha! Men tvätta bör man.










Haha, såhär kul har jag en lördagskväll....mhm.. dålig kvalité på bilderna men så kan det vara ibland!

Jovisst, plikten kallar.. ciao.

Ace Ventura

Gillar ni honom? Eller filmerna?

Haha, jag tycker dom är roliga. Ibland kan han dock bli liiite för mycket :/ Jim Carrey alltså. Sitter och kollar på ettan nu på femman :) Samtidigt har jag tvättstuga och jag kan säga att det är inte något litet tvättberg jag har att göra med.

Här är ett klipp ur filmen iaf:


It is a day made for candy

Sitter i soffan och äter godis. Så jävla fin nu eftersom jag inte ätit godis på en vecka så idag får jag faktiskt! Vädret ute är skit! Regn och rusk, uschusch! Ikväll ska jag tvätta och sedan inta soffläge och käka ännu mer gooodis, dricka vaniljcola och bara svulla framför en film! Sen på måndag har jag ett helvete att komma igång med träningen :D





Riktigt dåliga bilder, jag vet. Men ville bara visa så jag kanske kunde fresta nån stackare där ute...

Me want.

Sitter och kollar runt på lite kläder och sånt som jag skulle vilja ha. Hittade en massa fint :) Ååh, va jag vill åka och shoppa Nuu!

 

Nåt som jag verkligen vill ha är ett par stilrena snygga ankelboots. Som dom på bilden! Love them! Tycker även att jeansen med läderdetaljer från Gina är riktigt läckra!


Morgonpromenad

Nu är det dags att ta en "morgon"promenad. Det är morgon för mig men kanske inte för många andra :)

Bloggar lite senare igen. Puss ♥

Ni får titta på den här bilden sålänge ;) Hihi, det är min hund Rocky när han fyllde 3 år :)


Debatt ikväll 22.00 med bl.a Paow!

 

Ikväll klockan 22.00 är det Debatt på SVT 1 där Paow, Jackie och Jockiboi bland annat kommer att medverka. Debatten kommer att handla om det nya skandal programmet "Kungarna av Tylösand".

 

Jag själv har bara sett "Kungarna av Tylösand" en gång och det kändes som att den gången räckte. Vet inte hur gamla dom som medverkar i programmet är men det jag såg var ett gäng fjortisar som drack tills dom spydde, en som hade sex med en tjej som skulle ha särat på benen för vem som helst och massa bråk. Iofs så kan sånt vara ganska underhållande att titta på men ibland blev det fan bara för mycket!

 

Brukar ni kolla på "Kungarna av Tylösand"?

Kommer ni kolla på Debatt ikväll 22.00?


Jag o Rocky

 

Har nyss varit ute och tagit en promenad med min lilla Rocky bus. Hans flickvän Donna va med också :) Nu ska jag äta lite sen blir det en kopp te :)


Dödsfight, Fransk bulldog VS Boerboel

Kolla in den här blodsfighten mellan en liten pluttig fransk bulldog mot en enorm muskulös Boerboel.

Vem vinner tror ni?


(Känsliga tittare varnas)

 

mohahaha


Zumba Fitness

En riktigt rolig träningsform kan jag säga är Zumba Fitness! Så jäkla roligt! Det är en dans, eller snarare massa olika danser i en. Med inspiration från musik som cumbia, salsa, samba och merengue kan det ju inte bli bättre ;)

Vill ni in på sidan och kika så klicka här!

Det kostar 599:- plus fraktavgift men kan säga att det är klart värt det! Man tänker inte ens på att man tränar men efteråt rinner svetten :) Går ni in på sidan så ser ni ju vad som ingår i paketet.

Jag har själv Zumba och älskar det!
Jag kan visa en bild eller nåt sen :)



 

Bra och rolig träning!


God morgon bloggen!

Gick för för ungefär en halvtimme sen och sitter nu här och dricker multivitamin dryck och lyssnar på feeet musik ;) Love it! Ska snart ner på stan och käka lite var det tänkt...väntar bara på att Daniel ska få upp sitt arsle ur sängen...lättare sagt än gjort.

Anyway, så får vi höras av senare.

Lägger upp några bilder på mig just nu och en låt som får mig att vilja knäppa en kall och börja parta på en gååång :D

 

 

 

 

Puss så länge ♥


♥ Mitt gamla låånga hår

Saknar mitt långa hår! Hade riktigt långt innan jag bestämde mig att klippa av det. Men var riktigt tvungen. Som ni ser på bilderna nedan hade jag svart hår förut (inte min naturliga färg dock) men färgade svart hela tiden.

 

Sen fick jag för mig att göra slingor, så jag och min kompis Ewe hade i sex(!) blonderingar i hätta i håret och när jag skulle dra bort sjätte hättan så följde flera slingor av håret med..BUHUU! Det var hemskt att se, började fan nästan grina.

 

Håret blev riktigt slitet men gick med det så ett tag som ni ser på bilden under (kul med lite omväxling tänkte jag) men till slut va jag bara tvungen att klippa av det. Dock börjar det bli riktigt lång igen :D

 

Bilderna är är några år gamla

 

 




Dagens diss - spindelnät

Måste bara ägna ett inlägg åt att dissa spindelnät! Jag hatar dom! Under dom nästan 2 timmarna jag gick i skogen idag (och alla andra timmar jag ägnar åt promenader i skogen) så fick jag spindelnär över ansiktet heeela jävla tiden! Och jag blir galen! Kan dom där jävla spindlarna inte plocka upp efter sig, va va va?!

 

(bild tagen från google)


Drömmar om slagsmål

Inatt drömde jag en massa drömmar. Flera gånger i dom så drömde jag om slagsmål, att jag slogs, och jag kan säga att jag va heeelt galen. Inga bitchslaps här inte, här slogs jag med plankor, batonger (med krokar!) m.m

Blev lite nyfiken när jag vakna imorse vad det kan betyda. Jag är ju liksom inte den våldsamma typen i vanliga fall..

Sökte på google och på alla sidor jag kollade på fick jag samma svar..
Slagsmål : Denna dröm betyder oftast förändringar. Visar också på inre oro och frustration.
Hmm, okej. Har inte haft så mycket förändringar i mitt liv på sisone iaf. Inre oro och frustration..hmm...värt att tänka på iaf...



Oboy, vilket vackert väder...

...soooooolen skiner idag!

Yeeep, det gör den och det gillas!
Har nyss tagit ännu en lång promenad med Rockybus! Dock blev det bara 1 timme och 45 minuter idag men vi har gott om tid för fler promenader under dagen :)

Nu ska jag äta lite äggröra sååå vi hörs lite senare. Puss puss

 

Den vackra skogen ;)

 

 

Rocky står och spanar. (va skumt det såg ut med väskan, haha)

 

 

7144 steg blev det om räknaren räkna rätt då vill säga. Första gången jag använder den, glömmer liksom hela tiden bort att den finns...ville uppnå minst 10,000 steg men som sagt så jag jag inte så länge idag och dagen är inte slut än ;)


Novaqueen

Ååh, kolla vilken jäklans snygg tröja! :) I like it! Gillar bilderna överhuvudtaget. Stilen liksom, love it! ♥

 

 

Ronya sweater, 299:- Novaqueen


IDOL 2010

Har precis kommit hem från Sandra där jag har kollat på IDOL. Riktigt kul att höra alla talanger och det blir ännu roligare när man skaffat sig en riktig favorit (eller favoriter) :)

Nu tänkte jag inta soffläge och dricka lite te, så det blir inte roligare än så.

Hörs nog igen om en stund iaf ;)


3 timmars upptäcktsfärd i skogen

Kände att jag behövde en rejäl omgång natur så jag satt på hunden ryggsäcken och så drog vi ut i skogen :) Gick in på lite småstigar här och var för att gå där jag inte gått förut och nog lyckades jag! :) riktigt mysigt var det, och välbehövligt om inte annat! :)

En väldigt hemsk sak som hände (känsliga läsare varnas) var att när jag gick så kände jag att det kittlade i sportbh:n typ mellan tuttarna, fast nertill. Jag tänkte att antingen är det svett som rinner (för det brukar ju kittlas) eller så är det nå kryp. Men jag trodde ju aldrig att jag skulle ha ett kryp där, var liksom bergsäker på att det var en jävla svettdroppe som levde loppan. Men nääe då, när jag drar ner jackan och kollar ner mellan pattarna så ser jag en stor jävla SPINDEL som lever livet där nere! Fyfan vilken panik jag fick! Skrek och hoppade och fick rysningar och till slut ser jag hur spindeln flyger ut. Jag började fan nästan grina...usch...

Ja så en rejäl dos eller omgång natur fick jag ju iallafall...!


Rocky ♥

Ännu en trist dag

Vädret är skit, jag är fortfarande lite halvt sjuk så jag inte kan börja träna än (blir galen)!

Kanske drar och tränar ändå...är ju inte dödssjuk liksom..

 

Ännu en bild från i lördags...


Rubrik

God kväll på er!

 

Gud vilken jag-har-absolut-inte-gjort-ett-skit-dag jag har haft idag. Först tog jag ju en 2 timmars promenad med hunden sen kom Sandra och hängde lite med mig i soffan sen va jag hem till Emma en snabbis och nyss tog jag en cykeltur med Rocky. Så har dagen sett ut och bättre än så blir det faktiskt inte...

 

Har inte ätit nåt idag så funderar på att laga mat men är inte hungrig ens... har ju iofs en chokladkaka...hmm..svårt val...

 

 

Jag från i lördags :)


Bilder från i lördags

Jag och Sandra hade vår egen lilla förfest hos Sandra och det va riktigt skoj! :) Vi fjantade och posade lite framför kameran :)

 

Spaaaank på Sandra!




Puss på er ;)







Yeeaaaääh!


Stay tuned...

Tjeena bloggen! ;)

 

Nu har jag precis varit ute på en 2 timmars promenad med hunden min och tänkte ta och städa lite. Får panik när det är stökigt...ändå är det alltid stökigt hemma..kanske därför jag alltid har panik...hmm....nåt att tänka på..

 

Orkade aldrig lägga upp lördagsbilderna igår så det får bli senare under dagen...stay tuned... ♥

 


Sweet goodbyes

 

Åh, jag tycker den här låten är så bra! Så jävla härlig! :)


Förlåååååt!

Dåligdåligdålig uppdatering igår och idag. Igår hade jag verkligen aldrig tid. Först jobbade jag, sen när jag kom hem så var det bara raka vägen till farmor och fira henne som fyllt år, sen hem och motionera hunden på cykel innan jag kunde ta en liten nap för att sedan dra till Sandra och göra sig iordning för fest :D

Det va riktigt kul igår iaf och idag har jag mått som jag förtjänar, haha :) Men nu mår jag prima iaf! Min kamera ligger hemma hos Sandra så jag lägger upp lite bilder senare när jag har hämtat den :)


 

Såhär såg jag ut igår iaf! Tog den med mobilen :)


The birthdaygirl!

Har jobbat hela dagen lång och kom precis hem. Vädret är skit och jag är helt slut. Har inte kunnat uppdatera något eftersom jag jobbat.

Idag fyller förresten Sandra 23 år så STORT grattis till henne. Hurra hurra hurra!! :D

 


Natti natti!

Har varit hemma hos Sandra och kollat lite på IDOL :) Kul att kolla på alla som gör bort sig men också kul att se alla talanger! Fan va kul det skulle vara att sitta med i juryn!

Nu ska jag iaf gå och lägga mig.

Lägger upp en fin bild på Rocky från när han var 7 månader gammal :)


Dagens låt - Drop the world

Jag tröttnar inte på den här låten alltså. Not now, not ever.

Man känner verkligen ilskan i låten och jag älskar det!



Skogsmullarna

Nu har jag precis varit ute i skogen och promenerat med Rocky i ca 2 timmar. Först regnade det lite men sen tittade solen fram :) Det har varit en riktigt skön promenad som var uppskattad av både mig och Rockan. Rocky ville ha en liten uppgift och fick bära sin väska.

 

Rocky i sin snygga väska. Har en bättre väska men den är lite för stor. Den hänger ner lite för mycket så pissar han så pissar han på väskan :/

 

 

Ruggväder. Det regnar lite men det syns inte på bilden..

 

 

Mysigt :)

 

 

Nu börjar solen titta fram lite :)

 

 

..och titta va fint det blev! :) Promenaden kunde inte ha slutat bättre!


Remember me

Godmorgon hörrni!

Gick upp för en stund sen...jag vet, jag måste börja gå upp tidigare :/

Sitter iaf och äter frukost nu. Äggröra och ett glas mjölk, mm :)

 

Jag va hos Ewe igår och vi glodde på Remember me. Så jäklans bra, men såå sorglig :( Ett måste iaf!

 

 


Amstaff/Pitbull och Collie/Schäfer

Kom inte på nån bättre rubrik än Donnas och Rockys raser :D

 

Va nyss ute och gick en liten promenad med Rocky och Donna. Så sött par så :) Innan så tog jag en 40 min lång cykeltur med Rocky. Nu ska här lagas mat sen blir det slapp hela kvällen lång. Funderar på om jag ska ta mig en liten joggingrunda innan käket. Men kan inte riktigt bestämma mig :/

 

 



 

På bilderna är det Rocky, Donna och Jossan från förra vintern tror jag ♥


Onsdag 15/9

Morrn morrn kära läsare!

 

Weird att skriva morrn nu. Klockan är liksom tjugo i fem. Men vårat internet har inte funkat så har inte kunnat gjort så mycket. Har iaf tagit en långpromenad med Rocky på morgonen och hälsat på hos mami en sväng.

 

Har btw nästan läst ut Cesar Millans första bok "Cesar och hans hundar" som jag fick på min födelsedag i söndags :) Så jävla bra! Man blir riktigt klok må jag säga. Sen har jag "Ledarskap med Cesar" att läsa efter :)

 

 

 

Snart blir det att dricka lite vaniljcola btw. Mmm, gött!


Dagens låt!

Sjukt skön låt!

 

Sam - Cold beer


Några bilder från Kreta

 

Jag och Jossan i bilen påväg till AXOS

 

 

Daniel utanför där vi bodde när vi skulle åka hem.

 

 

Liten bit av Kreta :)

 


Jossan, jag och Berto. Jag står och smaskar på mina älskade kakor från Lidl :)

 

 

Berto, Jossan och jag på AXOS :)

 

 

Jag går och dansar i farten :)

 

 

Daniel dansar inte i farten :)

 

 

Jag utanför AXOS :)

 

 

Kourna Lake. Ett riktigt fint ställe. Underbart!

 

 

Jag i vattnet i Kourna Lake. Meer underbart!!


Moorning

Godmorgon!

Har precis gått upp och käkat en macka. Nu ska jag ta en långis med Rocky sen sola en liten stund. Sen klockan ett ska jag möta upp Sandra så ska vi ta en fika :)

 

Så vi hörs sen. Puss

 

 

Jag utanför Sky Park


Detta är att leva livet

 

 

Kreta ♥


Filmklipp från poolbaren

Försökte ladda upp ett filmklipp från baren AXOS när dom sjöng för mig men den va för stor :(

Men här får ni ett filmklipp från första dagen när vi hade kommit ner så drog vi till en poolbar och hängde i poolen, låg och solade och drack öl :D




Rumor has it

Sitter i soffan och kollar på film. Rumor has it med Jennifer Aniston. Har precis ätit lite mat och tänkte slappa lite :)


Turkos ring

 

Köpte den här ringen på flygplatsen i Heraklion för 6,80 Euro (ca 70kr). Tycker den är riktigt sweet :)


Födelsedagspresenter

Det blev riktigt bra presenter på min födelsedag igår :)
Jag fick Cesar Millans böcker "Ledarskap med Cesar" och "Cesar och hans hundar" och jag har börjat läst den andra av dom och jag är verkligen fast :)

Sen fick jag en gorillapod. En typ av stativ som man kan sätta fast på allt möjligt och den funkar riktigt bra :) Pengar har jag fått också. Sen var jag ju till Kreta och resan fick jag av karln min :) Sen får jag ju inte glömma ljuset jag fick av min syster där det står en jättefin text på :)

 

 

"Du är en lojal och kärleksfull

vän. Jag kan alltid lita på dig.

Du stöttar och uppmuntrar.

Nära eller fjärran, du finns

alltid där för mig"

 

Tycker det var en riktigt fin present och gillade verkligen texten :)

(Kolla inte på mitt nagellack)


Den berömda "hoppbilden" :)

 

Haha! Jag va bara tvungen att ha en sån här hoppbild :) Tycker dom ser så härliga ut! Skulle dock tagit fler. Den här tog jag första dagen på beachen och då va jag ganska blek :/


God morgon Sverige!

Har precis gått upp typ och det kändes faktiskt skönt att vakna upp i sin egen säng. Dock inte skönt att vakna upp i Sverige, menmen.

Drömde riktigt mycket om Kat Von D inatt och vet inte riktigt varför. Hon var på besök i Sverige och jag mötte henne på typ konsum elle nåt och då hade hon två ungar. Sen dumpade hon ungarna och följde med mig istället, haha :)

Nu ska jag ta mig en promenad med Rocky för det va ett tag sen så lite kvalitetstid står på schemat idag :)



 

Lina, Jossan och jag :)

 

 

Leif, Berto och Jossan vid poolbaren :)

 

 

Daniel på stranden. Vi köpte rackets med boll och spelade på stranden vilket var riktigt härligt :)

 

Massor av mer bilder kommer senare idag ;)


Hemma i kalla Sverige igen

Heeej bloggen och alla bloggläsare!

Nu är jag hemma i Sverige igen. Dock var det inte så kallt som jag trodde att det skulle vara, åtminstone inte idag :) Skönt! Landade strax efter 16.00 så va hemma ungefär vid halv 8 så då hämtade jag Rocky hos Emma och drog hem till mamma.

Och gissa vem som är födelsedagsbarn idag i typ en halvtimme till från nu? Jooo...JAG! :) Ska visa lite vad jag fått från familjen imorrn. Resan till Kreta fick jag ju av karln min :)

Nu är jag riktigt trött och ska snart lägga mig och sova. Det har varit en riktigt underbar vecka på Kreta med finfint väder och jag vill inget hellre än tillbaks :/ Aja, back to reality.


Snart smäller det

Ska snart noppa mina ögonbryn och färga dom sen blir det duschen :) Kanska tar en liten nap också. Är riktigt trött..

Har lite dåligt samvete för det kommer förmodligen bli väldigt dåligt uppdaterat under veckan som kommer, om ens nåt alls. Men håll ut, det är som sagt bara en vecka jag är borta sen kommer jag tillbaka starkare än någonsin, haha :)

 

Ha det underbart kära bloggläsare, för det ska jag ha! :)

 


Packar!

Håller på att packa inför resan och det är inte det roligaste eller det lättaste! Fyfan alltså. Jag förstår inte att det ska vara så svårt att veta vad man ska ha med sig. Nu måste jag ju ha med lite partykläder för party kommer det garanterat att bli! :)

 

 

Såhär långt har jag kommit :)

 

Jag på Alanya, Turkiet förra året :)

 


Houston, we got a problem

Tjenixen!

Haha, vilket fult ord! Aja, har iaf varit hemma hos mamma och Rocky fick en ny pipboll som tyvärr redan är sönder (skönt). Nu ska jag ta en liten powernap sen blir det att packa och dona. Vi åker väl mot Arlanda mellan 3-4 inatt.

 

 

En bild på mig när jag va i Stockholm och vi va uppe vid "kids court" :) Haha, snygging. Jag leker Bruce Willis i Armageddon, men det såg ni väl redan.

 

 

 

Ett litet klipp från järnvägskrogen igår. Haha, riktigt trevligt hade vi iaf :)


Update @ work

God lunch allesammans! Haha.

Har lunch nu men ingen mat med mig så magen kurrar lite...den kurrar lite mer när jag tänker på att jag har choklad och vaniljcola hemma...mmm! Det är lite trist bara att det blev resa med så kort varsel för nu har jag ju inte hunnit träna så jag blivit fit inför beachen. Menmen, ölmage kan ju vara charmigt på sitt sätt.

Ett litet krux bara; hur mycket kommer jag kunna att uppdatera där nere? Hmm, måste fråga Jossan om dom har dator och internet annars kan det bli problem. Men jag hoppas ni hänger kvar i en vecka även om det är dålig uppdatering :)

Nej, gud va jag babblar. Uppdaterar mer när jag kommer hem sen. Pusselipuss



Här har vi en dräktig Mira som beräknat ska få valpar om ungefär en vecka :) För er som inte vet så jobbar jag på en kennel :) Med rasen drever som är en jakthundsras. Jag själv är inte så intresserad av just jakt men hundar tycker jag om :)
Btw, så har jag en egen kategori för kenneln som heter just "kenneln :)"

Vill ni kika in på deras hemsida?

Klicka här.


Kreta inatt

Sitter på jobbet och har tagit mig en snabb rast för mitt huvud dunkar. Är ju inte riktigt frisk än och det märker jag verkligen när jag anstränger mig här på jobbet. Huvva!

Längtar så mycket tills inatt då vi far till Arlanda! Flyget går 07.20 imorgonbitti :) Ska bli så jävla underbart! Dock så skulle jag på en väns dop men vi kommer hem samma dag som dopet så vi hinner inte dit och det känns förjävligt! Men det kändes bara som att vi var tvungna att åka på den här resan...

Kommer att bo hos min kompis Jossan och hennes karl uppe i bergen och jag har sett bilder och det är grymt fint!

Aja, nu har jag faktiskt ett jobb att sköta. Men vi hörs på lunchen ;)





LÄNGTAR!


Bilder från ikväll

Hej hörrni!

Haft en bra kväll! Min kväll har varit riktigt trevlig :) Har varit på ett ställe som heter järnvägskrogen ikväll med några vänner och druckit nån öl. Nu tänkte jag gå och lägga mig för imorrn ska jag upp och jobba och imorrn natt åker jag och karln min till KRETA!
Ååh längtar! Ska bli så sjukt kul! Vi ska bo hos min kompis Jossan som är där och jobbar och bor med sin karl uppe i bergen, skit fint är det :)

 

Jossan bror Jocke och jag

 

 

Pantertanterna

 

 

Jossan, Berto och Sandra :)

 

 

Jossan buuus ♥

 

 


Ut och dricka öl

Hej!

Är lite smått stressad. Ska iväg till en pub och dricka nån öl. Men vi får höras när jag kommer hem igen :9

Och gissa! På söndag åker jag och karln min till Kreta! Bokat och klart! Wihooo :)









Detta är jag just nu :) Nya linnet :)

Puss på er! ♥

Godmorgon!!

Gick upp för en halvtimme sen. Tänkte jag skulle ta och gå ut med Rocky och sen dra för att köpa frulle för det är lite knapert med det här hemma och min mage börjar på att bli förbannad.

 

Hörs när jag kommer tillbaka.

 

Och btw så har jag kommit på att jag saknar mitt gamla hår nåt så fruktansvärt. Innan jag fick för mig att blondera ljusa slingor 6ggr på raken (för att det skulle bli ljust) så det gick av lite här och där. Aja, är faktiskt ganska glad att jag inte har svart längre för det hade jag så länge så jag tröttna och det är inte så jättelätt precis att färga om från svart :/

 

 

Bild på mig från 2007 eller 08 :)


Kastar valpar i flod

Usch fyfan så förbannad jag är! Va in på VLT.se och där va ett klipp på en jävla ungdomsjävel som står vid en flod och kastar i nyfödda valpar. En efter en. Helt jävla iskall och hjärtlös! Jag tänker inte ens lägga upp videon här för det är inget jag vill ha på min blogg.

Att jag ens kunde titta på klippet gör mig bara arg och äcklad av mig själv också.

Hur fan kan man göra så? Finns det verkligen människor utan hjärta? Tydligen, det finns fan folk till allt. Hoppas verkligen dom identifierar henne och ger henne böter. Tydligen så kunde hon få böta över 100 000 euro och det hoppas jag hon får göra! Man ska inte komma undan med en sån sak. Hoppas hon får psykisk hjälp också för hon kan fan inte vara frisk!!

 

 

 

OBS!

Bilden har ingenting med klippet att göra!

Bild från google.

 

 

 


Intressant

Å hej och hå!
Nu har jag varit duktig och städat massor i lägenheten så det skiner, nästan :)
Funderar på om jag ska ta mig nåt att äta eller kanske vila. Så jävla trött!
Jossan väckte mig typ 8 imorse och dampa om att vi skulle åka till Fagersta, bläää.

Aja, nu har ni fått massa "intressant" vetande.




Shopping

Detta är vad jag hittade:



Örhängen, ringar - Gina Tricot 49:-
Pincett - H&M 29,50:-
Trosor - Lindex 59,50:- (älskar färgen! Den är mycket klarare i verkligheten)



Jättefin klänning från New Yorker 269:-
Älskar fickorna  på sidorna!



Linne från New Yorker 139:-




Träningskläder från H&M. Tänkte ju börja gymma igen så fort jag blivit frisk :) 149:- och 129:-



Det blå/turkosa armbandet från H&M :) Typ 29:- eller nåt :)


Bilderna ger egentligen ingen rättvisa tycker jag. Kläderna är ju såklart mycket finare i verkligeheten och när dom sitter på. Ser inte så snyggt ut nät dom bara ligger där...

Hemma igen

Har precis kommit hem och har haft riktigt kul i Stockholm! Hade gärna varit kvar ett tag till :)
Är dock lite besviken på min shopping. Det enda jag köpte som jag verkligen behövde var en pincett. Mina älskade boots var som sagt slutsålda i hela Stockholm så det kändes ju lite tungt men jag ska fortsätta jakten på dom, banne mig!

Om en liten stund ska jag lägga upp vad jag har köpt iallafall så ni får se :)
Ha de bra sålänge! ;)

 

Har ingen bättre bild att lägga upp nu för orkar inte leta efter sladden men ni får titta på den här sålänge :) Min älskade Rocky :D


Update från Viksjö

Heej!

Hoppas ni haft en bra dag! Sorry för dålig uppdatering men har gått runt i Kista galleria heela långa dagen :) Nu är vi hos Jossans pappa i Viksjö och ska äta mat :)
Så det blir et snabbis inlägg.

Har inte hittat så mycket idag i klädväg :( Mina älskade boots va slutsålda i hela Stockholm! AARRGH!

Aja, vi hörs senare! :)

pusspuss

Mitt första videoinlägg!

Nu är den född...haha, första videoinlägget :) Va inte så skrämmande ändå. Men fick ta om några gånger för testa på datorn först och då va det inge ljud, vilket egentligen är hela poängen med videoinlägg, tycker jag. Sen tog jag videokameran men då höll jag den åt fel håll och det blev lite knasigt...

Aja, ni får ursäkta om jag låter lite grinig. Det är jag inte. Det är bara tidigt på morgonen och jag är förkyld ;)

Hörs senare, vet inte när det blir men det blir nog ganska glest med inlägg idag tyvärr...men vi hörs sen iaf :)

Pusspuss ♥

 

Haha, gud va jag smackar!


RSS 2.0