Videoinlägg nästa?

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen för jag ska upp tidigt imorrn och åka till Stockholm med två underbara vänner och shoppa och umgås :)

Imorgon innan jag åker så funderar jag på att göra mitt första videoinlägg men är inte helt säker. Haha, lite nervöst :) Men nån gång måste vara den första så om jag hinner så dyker det upp ett videoinlägg här på bloggen imorgonbitti :)

Vad tror ni? Vågar jag? :D

 

Haha, bjuder på den här roliga bilden från när jag hade kort hår :)

 

Sov gott söta bloggläsare så hörs vi imorgon! ♥


Have2have!

Va inne och kikade på have2have.se och hittade dom är läckerbitarna! Så jävla snygga! Dock är klackhöjden (inkl 3,5 cm platå) hela 14cm! Så kan vara ganska jobbiga att gå i. Men vad gör det? Vill man vara fin så får man lida pin ;)

 

598:-


2 bilder på mig från balen

I förra inlägget la jag upp en bild på hur jag såg ut när jag blev lite iordning gjord inför balen. Kom sen på att det kanske kunde vara kul att se hur resultatet blev? :) Som jag sa i förra inlägget också så var det här ju år 2007, då jag hade min bal och tog studenten :)

 

TADAA :)

 

Jag till vänster och min kompis Carro till höger :)

 

Jag! Blev riktigt nöjd med håret :)

Skulle egentligen haft ett annat halsband men allt blev riktigt stressigt så hann inte byta :´(

 

 


Ståfräs

Nu har jag kollat klart på filmen. Har legat och skrattat som fan. Haha, får aldrig nog! Nu ska jag ta och noppa mina ögonbryn lite och eventuellt färga dom. Egentligen behöver jag inte färga men har typ blivit beroende :)

 

 

En snygg bild från när jag skulle på balen och en kompis, Lina, fixade mitt hår. Haha, dock såg jag inte ut sådär på balen. Tack och lov :) Men blev jättefin i håret iaf. Var ju dock ett tag sen. 2007 närmare bestämt. Usch, i´m getting old.

 

 


Eurotrip

Tjabba tjena hallå!

Har varit hos mamma ett tag men nu är jag hemma och tänkte gräva ner mig i soffan och kolla på Eurotrip. En film som jag har sett hundratals gånger men som fortfarande är lika rolig!

 

 


Hela min dag!

 

Såhär kommer min dag se ut. Bara massa slapp. Jag vill verkligen bli frisk nu. Har fan varit sjuk i en och en halv vecka. Känner mig såklart lite bättre men inte helt bra.

 

Det som stör mig mest är att jag varken känner smak eller lukt! Hur kul är det liksom? Har en kladdkaka i kylen som nästan är slut. Har liksom ätit nästan hela kladdkakan utan att känna hur gott den smaka (om den ens va god, vad vet jag?). Alla dessa kalorier, helt i onödan.

Jaja, vad gör de om hundra år?


God morgon!

God morgon!

Sovit gott? Jag har sovit ganska bra. Dock vaknade jag av att grannen spelade ashög musik så det va bara att gå upp. Har fortfarande ont i halsen och är snorig men mår ändå bättre.

Längtar tills imorrn då jag ska till Stockholm och shoppa med Jossan och Sandra ♥ Ska bli riktigt skoj! Vi blir även kvar där över natten hos Jossans pappa :)


 

Sandra ♥

 

 

Jossan ♥



Natthumor

 

Haha, kul!

 

(tills man ser att det faktiskt är en man på bilden)


Detta är vad jag kallar chill!

 

Detta är vad jag kallar chill!

 

Åh va jag vill ha sol och bad! En utlandssemester skulle inte sitta helt fel just nu kan jag lova!

Eller vad säger ni? ;)

 

(Bilden är från förra året då jag va i Alanya, Turkiet)


Jag och bushunden själv

 

Min lilla skrutt och jag ♥


Hårfärgsresultat. Typ.

Nu har jag färgat klart håret. Det blev väl bra men jag tycker att det skimrar lite i lila ibland och det gillas inte! Jag brukar säga "ska det va så ska det" och jag har inte färgat håret lila!

Aja, vet ju inte hur det ser ut i solljus än och det är nästan det som räknas :) Dom här två bilderna är allt jag kan ge er för tillfället. Orkar inte ta nå bättre bilder tyvärr. Ni får vänta tills imorgon eller på onsdag ;)

 

 

Otroligt crappiga mobilkamera bilder. Plus att mitt hår är slitet men men ;)


♥ Nostalgi

 

Min storebror Fredrik och jag :) Här kan jag inte ha varit äldre än 2-3 år (tror jag) :) Och han är 3 år äldre än mig.

Storebror och lillasyster ♥


Blä på att vara sjuk!

Sitter med hårfärgen i nu så det ska bli spännande att se sen hur det blir...

Det ploppade upp en tanke i mitt huvud när jag var på toan...jag undrar hur många meter toapapper jag har gjort av med nu under veckan jag varit förkyld? Alltså, det är inte nådigt...and i´m still going strong...kommer nog aldrig bli frisk!

Så blä på det!


Megan Fox

Aaargh! Blir galen! Hon är så jävla snygg! Och jag bara älskar hennes ögon! Det är så jävla snyggt när man har isblå/gröna ögon när man är mörkhårig. I absolutely love it!

 

Ohlala! :D


Mongo.

 

Ibland har man tråkigt...

 

Dock är bilden för några dagar sen, då hade jag tydligen också tråkigt :)


Ett steg närmare

Jo hörrni, nu har jag varit iväg och köpt en hårfärg. Det blev färgen varm mahogny. Sist hade jag bara mahogny och den här verkar lite rödare så vi får väl se :)

Jag är lite nervös. Vet ju hur jag vill att det ska se ut men det blir ju aldrig som man vill att det ska se ut tyvärr :(


 

 

Haha, slitet eller vadå?

 



Tänkte även hyra en film, Remember me, men den va uthyrd på ICA, så tänkte ta mig en promenad (om jag orkar) till Coop nära och kolla där :)


Cat betrayed his girlfriend

Gormorgon gott folk!

 

Haha, tänkte börja dagen med ett gott skratt så har vi förlängt våra liv lite iaf :) Tycker den här videon är så grymt rolig. Det ska föreställa en katt som har varit otrogen mot sin flickvän och hon är rasande :)

 

 


Jempas needs.

Detta är mina needs:
Som btw ska besvaras på onsdag förhoppningsvis ;)


Rödhårig?

Funderar starkt på att färga håret lite rödaktigt. Färgade förut med färgen mahogny som är lite rödaktig men det kändes som om jag ville ha ännu mer rödaktigt än vad det blev :)

Tycker färgen Ashlee Simpson har på håret här är grymt snygg! Hon är grymt söt också tycker jag :)

 

 

Så otroligt söt! :)

 

 

Är inte färgen grymt snygg eller? ;)


Saknar...

 

"Vänner är som stjärnor,

man ser dom inte jämt,

men man vet att dom alltid finns där"


Bridget, te och multivitamin!

Nu ska jag kura ner mig i soffan med lite te och lite multivitamin dryck och kolla på Bridget Jones dagbok som går på 3:an :) Mysig film tycker jag :)


Peace

 


Some pics

Igår var jag ju hos mami och grilla. Sen glömde jag kameran där så kunde inte lägga upp nån bild igår. Fast iofs så tog jag knappt nå bilder men ändå :)

 

Var tvungen att ta kort på mina fötter och visa att jag även har målat tånaglarna i samma fina turkosa färg som naglarna :)

 

 

Skjorta - H&M

Jeansleggings - Gina Tricot

Linne - Gina Tricot

Klocka - Cocoo.se

Armband - H&M

 

 

Rocky va ju med såklart. Och han tog med sin älskade boll.

 

 

Skulle ta ett kort i spegeln, då kommer Daniel och förstör!

 


C-vitamin chock!

Som dom flesta redan vet så är jag sjuk. Förkyld så in i helv*te! Men en sak som brukar funka på min karl det är att göra en c-vitamin dryck. Så vi var iväg till affären och köpte apelsiner, lime och grapefrukt som jag klämde ur i en bägare och hällde sedan över det i ett glas för att dricka upp.

Men min karl, Daniel, brukar käka typ 6 vitlöksklyftor också men det vägrar ju jag att göra, haha :)

Snacka om att detta var surt! Hoppas det funkar. Det blir ju som en liten c-vitamin chock för kroppen. Speciellt för mig för jag äter aldrig frukt och grönt :)

 

 

 

Mmm...eller inte. Det blev ungefär 6 dl surt slaffs :)


Supersöta

Idag har jag varit hemma hos mamma och grillat. Jag tror att det var supergott! Det brukar vara det, men nu är jag ju genomförkyld så kände ingen smak :( Aargh! Nu sitter jag och dricker te och myser. Tänkte lägga upp nån bild jag tog hos mamma men kom på att jag glömde kameran där :/
Får lägga upp imorrn :)

Drog iväg och träffa bror min och Toni och Tonis hundar Leja och Casanova tror jag valpen hette. Urgullig valp :)

Sötaste Leja

 

Den sjukt söta lilla valpen :)


Omega 3

God morgon gott folk!

Sovit gott? Inte jag! Fortfarande lika förkyld. Är det inte bra på måndag så är det jag som ringer familjeläkaren! Få sig lite penicillin eller nåt :)

Jag och karln hade tänkt åka till Stockholm idag och gå på grönan och så men jag pallar inte. KUL! Men det blir grillning hos mamsen klockan 16.00 iaf :) YUM!

Igår köpte jag omega 3 som jag tänkte jag skulle börja med. Ska svälja 2 kapslar 2 gånger om dagen. Det är bra för typ allt möjligt :)

 

 

YUM?


Bella´s choice

Turkost!

Målade om mina naglar till ett turkost som jag köpte idag. Tyckte det kunde vara fint om det matchade min klocka :) Nagellacket heter Bella´s choice och är köpt på H&M för 39:-

 

Klockan ♥




Supersmala Lizzie - kan inte gå upp i vikt

Läste en artikel på Aftonbladet som fick mig att tappa hakan. Stackars tjej! Hon äter munkar, pizza, choklad, godis och massa annat hela tiden för att försöka öka i vikt men går aldrig upp. Hon måste äta var 15:e minut för att överleva. Hon har nån sjukdom som läkarna inte kan diagnosticera.

Folk anklagar henne för att vara anorektisk och det gör henne upprörd eftersom hon äter som hon gör. Tycker synd om henne. Hoppas verkligen att det ordnar sig för henne.

 

Läs artikeln HÄR!


Lite kär...

Jag är lite kär i det här armbandet från cocoo.se och jag tror nog att jag har blivit lite kär i självaste cocoo.se också. Riktigt bra sida och gratis frakt vilket jag tycker är superduper!

125:- från cocoo.se




Refreshing

Har nyss badat och lagt ansiktsmask. Häärligt! :)



Hahaha



En bok och en klubba, oojaa.



Rocky kom och ville ha min klubba...





Han tar tag i min klubba...



...och drar..hårt som fan! Till sist måste jag släppa för det känns som om mina tänder ska ryka med...så Daniel får springa efter honom och ta tillbaka min kära klubba :)

Shoppinglista - mini

På onsdag nästa vecka åker jag ju till Stockholm så då tänkte jag att det skulle bli lite shopping :) Tänkte att jag skulle skriva upp lite saker som jag behöver så jag kommer ihåg men kom inte på så många grejer....

Nu ska jag lägga på en ansiktsmask och lägga mig i badet med lite skön musik och en bok :)


Dagens diss!

För en vecka sen behövde jag köpa ny mascara och även om jag har min favorit så tänkte jag att jag skulle testa den nya WigWham som gick på reklamen. Hmm...skulle jag inte ha gjort! Den är askass! Tycker jag då.

Den separerar inte alls fransarna utan klumpar bara ihop dom. Så jag har fått tagit min borste från en annan gammal mascara och doppat i wigwham tuben :) Haha...men köpte iaf en ny idag. Skönt!


Shopping

Eller shopping och shopping...

Jag, svärmor, Emma och Daniel åkte över till Avesta och skulle på Ö&B och kika lite. Drog även till H&M men eftersom jag ska till Stockholm och shoppa lite smått på onsdag så köpte jag inte nåt knappt. Ville inte ens titta ifall jag skulle falla för nåt :O

På Ö&B köpte jag ansiktsmasker, omega3 tabletter, doftspray, ett hundben och godis :)

På H&M blev det ett nagellack som matchar min klocka såklart ♥ och en ny mascara för min gamla är skitkass! Kommer ett dissinlägg snart om det!

 

Älskar den mascaran! Tycker den är grym, iaf till mig :)


Människa?

Good morning bloggen!

Har precis gjort mig iordning för att följa med Emma och uträtta lite ärenden. Så äntligen ser jag ut som en människa igen! Dock känner jag mig inte som en men jag ser ju iaf ut som en. Typ.

Jag just nu, haha:








Accepted

Hej hej hallå!

Sorry för dålig uppdatering under kvällen. Men har varit hos en kompis och kollat på film. Vi kollade på Accepted. Riktigt rolig faktiskt :)
Dock var jag så otroligt, ursäkta uttrycket, JÄVLA täppt i näsan under hela filmen! Inte hade jag med mig nån nässpray heller. Det var riktigt jobbigt! :( *tycker synd om mig själv*

 

Nu ska jag dricka lite te och se om jag kan bli liiiite bättre i halsen, men det har ju inte funkat än på 3 dagar så varför skulle det göra det nu? Aja, hoppet är väl det sista som överger människan. (säger man ens så?)...aja...


Moonless Night

 

Har precis målat naglarna med klumpigt halvslut nagellack. Men jag ville verkligen ha svart så det fick gå ändå. Ursäkta crappy bild.

 

Nu kom Emma över så vi ska glo på en film (vilken vet vi inte än) och dricka te.


Hundbus!

Hittade den här videon där min Rocky och hans två tjejor busar runt :) Så söta så :) Saga och Nova försöker ta bollen av Rocky men det går inte :D

Kanske inte världens bästa kvalité men den funkar.




Ett till paket på posten!

Wihoo! Älskar när det kommer hem paket :) Undra vad detta kan vara då? Hehe, okej, jag vet precis vad det är för jag har bara beställt två saker och den ena har redan kommit :D Men det är lika kul iaf! :)



Hmm..?


Åh, en sån fin liten ask! :)



TITTA! Min klocka från cocoo.se! Så jävla snygg! Och ännu snyggare i verkligheten! ♥



I LOVE it! Dock var den lite för stor. Jag har så smala handleder men ska lämna in den imorrn så den får bli lite mindre :)



Sen fick jag deras kort med det här skrivet på baksidan :) So sweet :P

Tonight´s gonna be a good night?

Såhär ser min kväll ut ikväll:

 

Crossroads med Brittan är en film jag aldrig tröttnar på! Även om den egentligen är dålig (dåligt klippt, misstag m.m) så tycker jag att den är grym. Det skulle vara så kul att själv bila runt i USA med några kompisar! The dream!

 

 

Te måste jag dricka för min onda hals! Btw, det här teet är supergott! Try it!

 


och därför vill jag sjunga att bruna ben är bra

 

Mina bruna ben i somras hos mamma på soldäck. Nu är dom förstås bleka och jävliga.

Funderar på att köpa en brun utan sol att ha i vinter. En riktigt bra är Rich Silken Chocolate som finns att köpa på bland annat Nelly och Eleven. Har aldrig testat den men har hört att den ska vara grymt bra. Dock kostar den 295:- vilket är mycket men är den bra så är den :)

 

 

 


Sunshine

 

Den här bilden är tagen på vad jag tror, den varmaste dagen den här sommaren. Jag tog en långpromenad med hunden och jag tror vi båda höll på att torka ut. Sjukt varmt, men sjukt underbart :)

Jag gillar den här bilden. Man ser solens strålar så tydligt och molnets kanter är så skarpa, love it! :) Dock förstörde den där jäkla lyktstolpen allt med sin existens! :D

Blev en ganska bra bild även om den är tagen med min mobilkamera :)


Min önskelista!

Den 12 september fyller jag 22 år, så jag tänkte jag kunde göra en liten önskelista :) (mamma kolla noga nu!)...



Ska dock till Stockholm på onsdag och träffa min älskade Josefine som är otroligt längtad. (Hon har varit på Kreta ett halvår och jobbat, dock är hon bara här på snabbvisit). Då ska jag nog handla lite smycken :)


Det var iaf allt jag kom på att jag önskade mig, haha. Gorillapoden ligger nog på första plats iaf mamma!

Har fått hem ett paket!

Hmm...undra vad det kan vara? (okej, jag har tjyvkikat!)





Ahaaa! Fjärrutlösaren till min Nikon jag beställde igår :)



Här sitter jag och gosar med Rocky. Satte kameran i fönstret och har avtryckaren i handen ;) Wihoo! Haha, ni får ursäkta min outfit :D haha. Om ni undrar varför Rocky tittar sådär så är det för att han undra vad det var som lät när blixtgrejen flög upp :)


Fick den dock inte att funka först. Skulle fått med en bruksanvisning i svenska och engelska men fick bara en i engelska och den va helskum! Men direkt efter jag skrivit ett mail till Fotofyndet.se så fick Daniel den att funka :)

Kontakta mig?

Nu har jag fått tummen ur och fixat ett formulär där ni kan kontakta mig via mail om ni skulle vilja det :)

När ni fyllt i mailet och tryckt på skicka så kommer det upp en sida där ni kommer att få fylla i konstiga ord för att det ska bekräftas. Ni vet säkert vad jag menar :) Efter det så kan det komma upp "sidan kan inte visas" men bry er inte om det för mailet skickas ändå ;)

Pusselipuss!


Beställa klocka - CHECK

Har beställt den otroligt snygga turkosa klockan från cocoo.se :) Vill att den ska komma nu nu nu!

345:-

 

Fin va?


Sleeeten

Morgon morgon bloggen!

Jag vill bara meddela er att jag fortfarande är dödssjuk men inatt fick jag iaf lite mer sömn :)

Nu ska jag hem till mamsen och hämta mitt sköljmedel som jag lämnade kvar där efter jag köpt det för idag har jag nämligen tvättstuga. Wihooo....naat.

Men vi hörs när jag kommer tillbaka, här kommer en sliten bild.

 

En sliten Jemps, med sitt krull


Jag just nu...

Tjohej!

Tog en dusch i förhoppning att jag skulle må bättre men tvi fick jag. Dock var det ju skönt iaf! Nu blir det en film sen ska jag försöka sova! Hörs imorrn bloggen! Ha en super kväll. Puss

 

 

Jag just nu


Svartvit eller färg?

 

 

Svartvit eller färg?

Själv föredrar jag nog svartvit :)


Chique!

 

Me like! 379:- på Chique.se :)


SPCA

Society for the Prevention of Cruelty to Animals (SPCA)



Jag ligger just nu och kollar på Houston SPCA på Animal Planet och jag tycker det är helt otroligt vad dom gör för djuren alltså! Tänk att det finns idioter som bara lämnar sina djur på gården eller nån annanstans för att svälta ihjäl. Då är man ju inte frisk nånstans om ni frågar mig.

Fick jag välja ett jobb i världen som jag skulle jobba med så skulle det vara på SPCA eller liknande. Som veterinär eller som en som bara tar hand om djuren spelar ingen roll, bara jag fick vara med och hjälpa till. Se till så djuren fick nya kärleksfulla bra hem.

Ta sig ett dopp kanske?

I poolen på taket...hmm...i wish. Nej men i badkaret. Fast grejen är ju att jag är förkyld så då kommer det nog inte vara skönt att ligga i varmt vatten när jag känner mig febrig :/

 

Sist jag låg i badet :)


Turkos är min färg

Jag bara älskar turkost! Det är så jävla snyggt. Sen var jag in på cocoo.se och hittade en del skönheter som man kanske skulle ta och klicka hem :)
Det är fri frakt så det är ju perfekt!

 

Snyggt eller vad? ;)


Fotofyndet!

Har precis klickat hem en fjärrutlösare till min Nikon från Fotofyndet.se :) Då slipper man ställa in fjärrutlösaren på kameran utan kan bara hålla den lilla fjärrutlösaren i handen och bara trycka av :) Perfekt för egobilder! :)

 

Såhär ser den ut :)


Världens längsta natt

Hmm, god morgon?

Morgon kanske, men inte god! Jag tycker nog att jag borde höra av mig till guiness rekordbok för jag har repcis varit med om världens längsta natt! Har kanske sovit sammanlagt 2 timmar till och från. Nu vill jag bli frisk! Usch!

 

Jag just nu. För sjuk för att visas!


Praktiska tips när du har svårt att sova!


Akut hjälp – "Klockan är 01.43 och jag vill somna nu!"

Du ligger vaken och skruvar på dig och bara känner hur det blir senare och senare och du blir helt enkelt inte trött! Vad kan man göra då?

  • Acceptera faktumet att du inte kan somna eller att du kommer att få lite sömn inatt. Du kommer att få en jobbig dag imorgon men det kan lösas till viss del med kaffe och dylikt. Det är inte hela världen! Genom att acceptera detta faktum tar du bort moment-22 stressen man får. Man blir stressad över att man inte kan somna och kan inte somna för att man är stressad. Strunta i att försöka. Njut av att du, just nu, är ledig och inte behöver göra nånting istället!
  • Lyssna på stillsam musik eller avslappnings-CD, gärna musik du kan utan och innan och som inte påkallar uppmärksamhet
  • Ät något sockerrikt. Först får du en sockerchock som gör dig väldigt pigg, sen sätter insulinet igång och sockerdippen gör dig ”lägre” än innan. Tänk på hur man brukar känna sig efter en middag.
  • Drick mjölk eller varm choklad.
  • Ha penna och papper vid nattygsbordet. Har du får många tankar som cirkulerar i huvudet och att du egentligen inte vill släppa dem för att stressen av att glömma bort dem är värre än att ”jonglera” med tankarna. Skriv ner vad du tänker på och tänk på dem på morgonen. Vissa människor får sina bästa idéer när de försöker somna, fortsätt med det men skriv ner dem och gå vidare till att somna. Ligger du och ”jonglerar” ideer är det kanske precis det som hindrar dig från att somna.
  • Tänk på ett ämne som är lagom engagerande och bara det. Tänk på samma sätt in dig i ett halvtråkigt scenario. Exakt hur du kommer att ha dina morgonrutiner imorgon, vad du kommer att äta till frukost osv. På så sätt håller du dig borta från stressande ämnen men tråkar ut hjärnan tillräckligt för att den ska koppla av.
  • Precis som du kanske gjort just nu är det ibland bättre att stiga upp ur sängen och göra något helt annat istället för att ligga i sängen och grubbla.

"Ät något sockerrikt", HAH, perfekt! Det är ju precis vad jag har gjort :)



Ganska ofta ligger jag vaken och kan inte somna

Om du då och då har problem med att somna hjälper det att försöka tänka ut vad det är som sker under dagen som får dig att vara vaken på natten. Har du tagit en tupplur? Har du inte haft möjlighet att varva ner under hela dagen? Generellt är det bra att tänka på följande:

  • Undvik träning före läggdags, det sätter igång stresshormonerna som tar ett tag att lägga sig
  • En tung middag gör dig sömnig direkt efteråt men håller dig vaken på natten för att magen håller på att arbeta. Av samma anledning ska man heller inte äta något precis innan man ska lägga sig.
  • Se till att det är mörkt. Skaffa mörka gardiner och se till att blinkande lampor eller lysdioder stängs av.
  • Se till att det är tyst (om du kan påverka det). Det är bättre att gå upp ur sängen och stänga av den irriterande droppande kranen, datorfläkten eller säga till den stökiga grannen. Irritation och sömn går inte ihop.
  • Undvik att titta på TV precis innan du ska lägga dig. En spännande film är svår att slita sig ifrån och man är då vaken längre än man bör. En spännande film eller alltför engagerande film kan också sätta igång stress.
  • Sov svalt

Det största hotet mot sömnen är stress vilket du säkert förstått är ganska självklart. Försök att gå till roten på problemet genom att ta reda på vad din stress kommer ifrån.

  • Din partner snarkar och lika mycket som snarkljudet håller dig vaken så är faktumet att denne snarkar gör att du blir arg och uppstressad.
  • Oregelbundna ljud såsom störande grannar eller trafik ger en irriterande stress i form av ”när kommer nästa oljud?”, detta gäller även snarkningar...”ok, när kommer snarkningen?”.

Här är lite rutiner som kan vara bra att följa för att kontinuerligt förbättra dina sömnvanor och förbättra dygnsrytmen.

  • Inte ta tupplurar
  • Stiga upp vid samma tid varje morgon
  • Undvika koffeinhaltiga drycker
  • Inte arbeta i sängen. Hjärnan kan då ställa in sig på att sängen är för vardagsaktiviteter och inte sömn.




KÄLLA: Sömnproblem.se


Kan INTE sova!

Har legat i sängen och försökt sova i över en och en halv timme nu! Blir galen! Näsan är täppt, halsen gör ont och huvudet dunkar. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Why god, whyyyy?

Aja, sitter nu i soffan iaf och har gjort iordning lite marängswiss, haha, bra att äta på natten, då blir man smal...*host* ! Men det skiter jag i, nu blir det att mysa ner sig i soffan och käka upp den sen försöka sova igen. Kanske lägger mig bredvid Rocky i hans säng :)

 

YUM!


Tattoos

Jag är så sugen på att tatuera mig alltså! Jag har inte en enda tatuering men det är för att jag är så feg, och jag ändrar mig hela tiden vad jag vill ha.

På vissa tjejer tycker jag att det är så sjukt coolt när dom har massa tatueringar, tex Kat von D. Hon är grymt snygg i sina tattoos!

Kat von D

 

 

Tycker den här bilden är vansinnigt snygg! Tänk om man skulle passa att ha sådär :)

 

Här är några kändistatueringar jag tycker om:

 

Angelina Jolie

 

Victoria Beckham

 

Megan Fox, hela hon är sjukt snygg btw!

 

"There once was a little girl who

never knew love until a boy broke her HEART"

 


Hett te...

...är bra för min onda hals!

Tänkte jag skulle blir bra i halsen så då funkar alltid lite hett te :)

 

Tycker ni inte? ;)


Oskarp

Valentine´s day va en helt okej film :) Lite rörig men bra. Nu är jag hemma med Emma och tittar på "the uninvited" en skräck. Helt okej film det också.

 

En bild från i somras. Kameran fokuserade på bakgrunden istället för på mig men tycker den är lite cool :)

Liknande bild som i headern btw :)


Valentine's day

Ikväll ska jag, Sandra och Emma glo på Valentine´s day. Nån som sett den? Är den bra?

 

Det är ju iaf många bra skådisar i den :)


Jempas vill ha!



Jag vill ha!

Today´s gonna be a good day

Jag citerar Oprah - "This is the coolest thing ever!"

Ni bara MÅSTE kolla in den här videon alltså!
Om jag va med så skulle jag vilja vara tjejen längst fram som börjar dansa först. Haha, hon är helt galen. Skulle fan varit galet kul att vara med! :)

KOLLA!!

 

Coolt eller vad?


Sjuk i huvudet!

Är precis vad jag är. Usch, tvi blä!

Imorgon är det tänkt att jag ska åka ut till Sundbo och sova hos min kära vän Jenny och hennes 4 månaders lillkille Elias men om jag är sjuk (har ont i huvud och hals) så är det ju inte så smart ifall jag smittar honom. Såå, jag tänkte försöka bli frisk tills imorrn...


Kom nyss hem från svärmor där vi käkade mat och satt och glassa på balkongen, myys :)

Mina bleka ben :(

 

 

Rocky kikar lite..

 

 

Ni får ursäkta mina kassa mobilbilder men orka bära runt på kameran liksom ;)


Outfit

Sådär, nu är skojäveln hämtad, haha. Nu ska jag och Emma bege oss ner mot stan för att handla lite käk och dra hem till svärmor och äta. Spaghetti och köttfärssås blir det idag.

Här är min outfit idag, dock har jag bytit om nu för det var så jääävla varmt ute :)

 

 

 

Rocky vill också vara med :)

 

 

Dålig bild, men det får duga, hörs sen.

 

Pusselipussss ;)


Gooomööra!

Nej usch va hemskt fult det lät, Godmorgon! Menade jag! Jag har vaknat med halsont så det är fan inte okej! Jag som hade tänkt träna en massa idag! :( Jajaa, det är som det är tyvärr.

Nu ska jag göra mig lite iordning sen åka till Norberg och hämta min förbannade sko! Jovars. Så vi får höras av senare :)

TRÖTT!

 

 

Jag verkligen älskar vaniljcola!

 

Tycker ni om vaniljcola?


Nattbloggning

Nu har Emma precis gått hem och jag sitter här i min ensamhet för Daniel jobbar natt. Ganska skönt med lite alonetime faktiskt :) Eller helt själv är jag ju inte, har ju hunden och katterna här iaf.

 

Usch, jag börja få panik att sommaren är slut. Visst kan det vara skönt med vinter men bara i kanske en månad sen tröttnar man ju :/ Det har ju varit en finfin sommar, fast lite väl kort tycker jag. Jaja, nu ska jag sluta babbla och snart gå och lägga mig.

 

Sov gott.

 

 

 


Kvalitetstid med Emma

Nu blir det filmkväll som så många andra kvällar :) Vet inte riktigt vad det blir för film men det visar sig. Massa godis blir det också, såklart!

Har varit en riktigt seg dag. Hoppas morgondagen blir bättre. Då ska jag åka över till Norberg för att hämta min ena sko som blev kvar efter festen. Haha. Talanglöst att tappa bort skon, men vad gör man?

Ha en trevlig kväll! Pyss


Kärlek

 

 

Saga och Rocky!

 

 

Jackie och Rocky

 

 

Jackie, Rocky och Donna i bakgrunden


Sångfågeln

Här kommer en liten film när vi ska sjunga lite, haha. Ingen vacker syn kan jag lova. Känsliga tittare varnas. Vi hade faktiskt bättre sånger där vi är lite mer synkade men då glömde jag ju såklart att filma :) + 2 till pics :)

 

Petter, Hannes, Lisa, jag och Sandra

 

 

Haha, talanglösa Hannes vet inte hur man super som en karl!

 

 

 

(Videon kanske inte funkar men den kommer att funka snart)


Söndag.

God morgon, god morgon!

Vilken härlig söndag! NAAT! Känner mig typ fortfarande bakis, haha. Åkte ju och hämtade svärmor på Arlanda inatt så vi kom hem halv 5 imorse. Inte okej!

Idag då? Öhm, jaa säg det. Lugn dag med en sjujävla filmkväll ikväll tycker jag låter fint.

Hörs senare. Puss

 

Arlanda inatt :)


Jobbpartaj! Bilder! :)

Var ju som sagt på kräftskiva med jobbet igår och det var riktigt skoj! Idag har jag bara legat hela dagen och mått som jag förtjänat. Men nu är jag på gång igen och det behöver jag vara för om en timme ska vi (jag och daniel) bege oss mot Arlanda och hämta svärmor som varit i Bulgarien en vecka :) Och eftersom Daniel va lite talanglös så har inte han nå körkort för tillfället så det blir jag som får köra :/

Här kommer iaf lite bilder från igår:

 

Jag och Sandra :)

 

Kräftor!

 

Jag med sångbladen i högsta hugg :)

 

 

Sen blev det tävlingar.

 

Sandra ska skjuta. Alla duckar.

 

Jag skjuter. Alla duckar inte.

 

Stövelkastning. Man ska kasta bakåt över ryggen så den flyger framåt. Haha, svåårt! Här ska jag kasta, alla duckar!

 

Sen blev det kortspel :)

 

 

Jag och Mickis :)

 

 


God morgon?

Tjohoo!

Ligger i soffan och kollar på Benjamin Buttons otroliga liv. Väldans mysig film måste jag säga :)

Hade en riktigt trevlig kväll igår. Lite för trevlig tror jag nog med tanke på att jag tog en eller tre öl för mycket :) Men vad gör det om hundra år? Bilder kommer upp lite senare, känner mig lite för matt nu tyvärr :)

Nu ska jag nog göra iordning lite frukost men det är tveksamt om jag orkar...jo men det gör jag.


Mot kräftskivan!

Är nu klar och ska alldeles strax åka. Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg för det blir ju förmodligen inga fler idag. Har iaf kameran med mig så ska försöka ta flitigt med kort :)

Ha en superduper kväll så hörs vi godingar! :) Puss på er!


Väldigt dålig bild på min outfit. Men ni får se bättre sen. Det fick bli jeanssjortan idag med. Älskar den! :)


Oj så sur man kan vara då!


Puss på er!

Ingenting.

Gammal bild.

 

Ska snart göra mig klar för kräftskiva. Va nyss på stan och handla mat och alkohol. Är inte på topp, menmen.

 

Hörs  sen. Puss.


Klockan natt.

Har precis kollat klart på filmen "my new daughter" och den va helt okej, dock förstod jag inte riktigt slutet och det förstörde typ allt :( Men jag är ju inte så jävla klok heller så, det är ju inget nytt precis...att jag inte förstår.

Anyway...nu blev det nog dags att krypa ner i sängen och sova lite.

Sov gott gott folk.



Never have regrets

Take chances and don't ever look back. Never have regrets, just lessons learned.

The new daughter

Kvällens film:


Rocky ♥

Jag filmar Rocky hemma hos Sandra. Jag gömmer hans prääääcious (gollum) pipboll bakom ryggen.


Min dag idag!

Idag har jag umgåtts med Emma och Sandra typ heeela dagen lång och det har varit finfint! Vi drog och skulle lämna in Sandras dator på felsökning men han kunde se på en gång att moderkortet (heter det så?) var tvungen att bytas vilket kostar typ 4000:- så vi kom fram till att det blir billigare för henne att köpa en ny dator...yes.

Hos Sandra. Sandra med datorn i högsta hugg!

 

Min outfit typ.



Sen drog vi till Sundbo för att träffa Jenny och hennes sötaste lillkille Elias ♥ Han är ju för söt.

Jag och lilla plutten ♥

 

Vilken jävla goding!

 

Puss på dig!



Sen har vi mest bara hängt. Ni vet. Nu blir det duschen! Och imorrn blir det kräftskiva med jobbet! :)


Kvällens film - Haunted spirit

 

Dålig bild. Jag vet. Men men, ja det kan bli intressant. Hoppas den är bra bara.

 

"Ett forskarlag med specialkunskaper inom det ockulta har gjort en banbrytande upptäckt: de har lyckats att fånga vålnaden av en pojke! Pojken har de låst in i ett rum där han sitter och rör på munnen utan att ge ljud ifrån sig. För att ta reda på vad pojken säger tar de hjälp av polismannen Tung, som är mästare i läppavläsning. När spöket släpps fri, förstår de vikten av att ha beblandat sig med den andliga världen och att konsekvenserna av deras upptäckt är mer skrämmande än vad någon av dem kunnat ana."


Väldigt dåligt.

Det är fan allt jag kan säga om mitt bloggande. Men jag har fan ingen inspiration what so ever! Men den kommer smygande. Man blir ju lite smått sugen när man läser andras bloggar...Men grejen är den att jag är ganska dålig på att ta bilder när jagh gör saker och en blogg utan bilder är ju som en sommar utan sol. Bedrövlig!


Snart kommer iaf Sandra och Emma över och det blir filmkväll. Va nyss och solade lite så man slipper gå runt och se ut som ett lik. Blev även en del shopping igår. Underbart! På fredag blir det kräftskiva med jobbet. Det kommer bli riktigt skoj!

Usch nu ligger hunden och fiser..fyyy!

 

Jag på hamnkrogen. Usch, nu är sommaren så gott som slut och med det är alla onsdagar på hamnkrogen också slut. Jag vill inte!


RSS 2.0