2010

Här är det ganska stillsamt, jag vet. Har inte haft lusten att blogga riktigt. Meeen, så här är deet va, att jag ska fixa ny design på bloggen så ska jag återkomma när det nya året börjar och verkligen skärpa till mig vad gäller bloggen :) Sådetså.

God jul och gott nytt år på er iaf.

Torkel i knipa!

Hahahaaha, så jävla bra!!! :)



Fransk Bulldog!

Jag vill ha en fralla!! Alltså en fransk bulldog. Dom är så sjukt söta och jag är helt kär! Kommer förmodligen skaffa mig en sån i framtiden. Nu har jag ju min Rocky och två blir för mycket, men vi får se när det blir :)





Ni måste kolla på dom här: (!!!)

 

 


HEJA ERIK!

Sitter och kollar på idol. Hoppas Erik vinner! Calle är bra, men Erik är bäst. Han är fan sjukt bra.

Hmm, hade ganska tråkigt i väntan på svaaaaaret.















Haha, jag vet, men jag hade seriöst väldigt tråkigt...

nu börjar det!!

Skogspromenad med hundarna och J

När jag kom hem från jobbet var det bara att koppla hunden och sen åkte jag och Jossan ut med hundarna i skogen och tog oss en ca 2 timmar lång promenad :) Det var riktigt skönt. Kommer verkligen sakna våra promenader när du flyttar :(

Ikväll blir det en snabb tripp till jobbet och panera in nästa års helger...kulkul...

Jahapp, nu ska jag äta upp min mars glass sen blir det lasagne :P


Rocky!



Donna!

Dock gamla bilder på båda men ändå :)

Vila i frid...

Häromdagen tog jag ett underbart mysigt bad. Allt var på topp. Jag hade släckt ner, tänt ljus, hela badet doftade gott av melon och jag låg och slappade och lyssnade på musik i min mp3... jag ville bara lyssna på lugna låtar för jag var på sånt humör så när en fartfylld låt kom på så skulle jag byta låt....PLUPP. Tappade mp3 jäveln i badkaret. Försökte blåsa den torr med hårtorken. Den funka lite men sen la den av igen...kanske har börjat funka igen, lär testa...buhu, vila i frid annars...vad ska jag nu ta mig till?

Suck, blir väl till att köpa en ny...


 

Jag i badet.. dock är inte denna bilden tagen då olyckan inträffade :)


Love guru

Sitter och kollar på "Love guru" just nu på canal+ comedy. Den är såå jävla rolig. Den kan jag verkligen rekommendera. Haha, jag skrattar typ heela tiden!

 

- What is it you cuntface?

- What did you say?

- What is it you can't face?

 


Ben and Jerry´s - Half baked

Igår köpte jag en Ben and Jerry´s med smaken half baked och den va asgod! Sist åt jag den med chokladglass och brownie. Den här half baked var chokladglass, vaniljglass, brownie och kakdeg typ :) Göttgött!

Det finns en Ben and Jerry´s som heter "Jamaican me crazy" , haha, det tyckte jag va jättekul...



Vi håller förresten på att göra om i lilla hallen här hemma, ska tapetsera snart men vi har spacklat och slipat och greja. Det dammar ju så jävligt så vi var tvungna att tejpa igen alla dörrar :)





Jag håller på att täääjpa!

Menmen, hoppas vi blir klara snart..

Förfest hos Josefine

I helgen var jag hos Jossan som hade en liten förfest för henne, Frida och Sandra som skulle ut. Jag var där men eftersom jag jobbade hela helgen så drog jag hem när dom drog ut. Men jag tog lite bilder iaf :)


Vackra Sandra :)


Skitsnygga Jossan! :)


Slappa jag... ;)


Singstar SÅKLART :) Ja och Jossan vann mot Frida o Sandra :)


Josefine, Sandra och Frida, ready ro go!


(Tjejer: Jag tycker iaf att ni är urläckra på alla bilderna så ni kan vara tysta, hihi)

Svininfluensan + Paranormal Activity

Tog sprutan för svininfluensan igår. Idag har jag ont överallt...



Såg Paranormal Activity med Jossan i förrgår. ASäcklig! Men bra, älskar skräckisar. Dock kunde jag inte sova utan lampan tänd men det var skitsamma...



Hade skrivit ett längre inlägg men det försvann så blev förbannad så detta får räcka..


 

Paranormal Activity Trailer


ElfYourself! Haha skitkul!!

Hittade en sida där du kan göra dig själv och/eller dina vänner till små nissar och välja dans och grejer. Skitkul :) Jag garva som fan när jag gjort den här videon på mig och Jossan :) Haha, fyfan så söta vi är.

Det går tyvärr inte att lägga upp den direkt på bloggen men klicka HÄR så får ni se.

Vill ni testa själva? Klicka HÄR!

Printscreen från videon :) Haha ♥






(Vet inte om filmen funkar, den slutade helt funka för mig)

sorry...

Sorry för dålig uppdatering...men  det enda jag gör nu är att jobba så det känns inte som att jag har nåt kul att blogga om...

Igår var jag iaf hemma hos Jossan för Sandra gästade Fagersta så dom skulle ut men eftersom jag har jobbat hela helgen följde jag inte med men jag var med på förfesten. Det var jag, Jossan, Frida och Sandra. Tog lite bilder på brudarna som jag lägger upp imorrn elle nå :) Det var riktigt kul, vi spelade singstar och hade det mysigt iaf.

Hoppas ni får en trevlig söndag. Puss.


 

Lägger upp en asskön låt iaf ;P

IYAZ - Replay


Zumba fitness

Jag har kommit på en julklap som jag sååå jättegärna vill ha!! :) Zumba fitness! Det är 6 olika skivor med så man får lära sig dansen och köra på :) Det verkar skitkul och skitbra!! Men det kostar 599:- så det får nog vänta till nästa månad :( Jag tror faktiskt att jag skulle träna med det varje dag, för jag älskar verkligen att dansa! :D



Torsdag.

Hejhej!

Idag jobbade jag heldag eftersom jag åkte till Uppsala med Nero som ska obduceras. Lilla Nero :( ♥ Det ska bli intressant att se vad han dog av. Han var ju liksom bara 1½ år...

När jag kom hem tog jag ett lååångt härligt bubbelbad med ansiktsmask. Fyfan så skönt. Jag råkade till och med slumra till en snabbis :O Hihi.

Har faktiskt inget roligare att dela med mig av.

Vila i frid Nero ♥

Idag jobbade jag bara till lunch men fick höra senare att en av unghundarna, Nero, bara 1½ år hade dött när dom var ute i skogen och drev. Han hade drivit för fullt men plötsligt blev det knäpptyst och pejlen visade att han var stilla. När dom en halvtimme senare hittade honom var han död.

Jag ska åka iväg med honom till Uppsala imorgon för obduktion. Undrar verkligen vad som hänt.

Nero var en underbart mysig liten hund. Pissade på allt och alla men otroligt älskvärd ändå. Kommer sakna honom mycket! :(


Man har ju sett helt friska fotbollsspelare som bara helt plötsligt har tvärdött mitt under match på plan. Något liknande hände kanske Nero.

Vila i frid min vän, mina tankar är hos dig ♥



NERO

Äntligen lite sol!

Första dagen på typ aslänge vi har haft fint väder! Det är underbart...MEN, det är iskallt...det kan ju bara aldrig bli perfekt. Menmen. Jag och Jossan har iaf tagit oss en långpromenad med hundarna vilket var skönt :) Nu sitter jag och käkar choklad och väntar på att desperate housewives ska börja...hmm...är ju ett tag kvar..menmen.



Bild från i vintras på Jossan, Donna och en bakluktande Rocky :)

RSS 2.0