Lite skit..

Heeeey!

Allt bra med er? Själv är jag riktigt seg idag. Jobbade fram till lunch sen drog jag å Daniel iväg å käka mat sen blev det raka vägen hem för att sova på soffan i två timmar...ZZzzz...efter det tog jag ett avslappnande bad i typ 40 min...hade min mp3 och låg och sjöng som en galning...och jag lovar er, det lät inte som nån Whitney Houston inte... :/ men jag hörde ju inte mig själv ändå så...haha!

Just nu har jag tvättstuga...inte så jävla kul..men ska mysa ner mig i soffan till nån härlig film snart hade jag tänkt..

puss på er.

Erotikmässan + shopping!

Igår var jag Jossan, Even och Daniel iväg till Stockholm på erotikmässan FairErotica och det var skitkul. Vi fick se en manlig och massa kvinnliga strippor (eller stripperskor som Even säger) :) Haha. Den manliga strippan va fan asgrym! Han dansade skitbra! Sen i slutet när han va nästan helt naken, förutom hans stringkallingar så satt han på sig en sån där kappa som boxarna har och drog av sig stringen under. Sen tog han sin hatt och skymde snorren med den och tog av sig rocken. Sen skulle han hänga hatten på kuken men den ramlade ner så vi fick se heeeela "lilla" härligheten!! Hahaha :) Så jävla kul!

Tjejstripporna var skittråkiga, kassa och fula. Men det var ändå kul att se :)

Tråkigaste på kvällen var ju att jag inte fick dricka nå öl för jag fick äran att köra hem! TACK! :( Hehe, men det gör inget :)

Blev en massa shopping under dagen som ni ska få se, massa kläder och annat skoj men ni får bara se kläderna ;)


Örhängen :)




En mysse :P


Jag blev heelt galet kär i den här klänningen!


Halsduk! Från H&M.


Kort, lite annorlunda tröja. Känner mig lite musklig i den :) Haha, också från H&M. Fulsnygg.


Klänning med rosett där bak. Framsida & Baksida.


Haha, det här linnet "vann" jag på mässan. Man fick köpa två lotter för 50 kr. Hade man en sexa i slutet på numret man fick på lappen så fick man välja vad man ville ha av massa grejer. Jag fick en sexa på en av lapparna och valde det här :P Det kostade egentligen 150:- :)


Såhär såg jag ut.. dålig bild på en grinig Jempa, men men...


Btw, det var total förbud på att filma eller ta kort inne på mässan tyvärr så det blev inga bilder därifrån :(

Solariebrun

Jag och Jossan bestämde oss för att ta hundarna på en cykeltur. Så vi tog en omväg till solalriet sen en tripp ner på stan påväg hem. Så vi är solariefräscha nu och hundarna har fått sig en liten tur :P

Ikväll blir det idoltittande hemma hos Jossan och det ska bli mys. Ska bara laga mat, äta mat och duscha innan hade jag tänkt.

Btw, jag hejar på Tove!

Smell you later!



Lunch med kossan

Hääääj!

Har precis kommit hem från min kossa Josefine...vi har kollat på paradise hotel, druckit te, sminkat varandra (thihi), lyssnat på grannarna som hade sex (inte med flit dock, vi hade inget val, såvida vi inte höll för öronen vill säga) och jaa, vi har haft en trevlig kväll helt enkelt  ♥

Imorrn kommer Jossan förbi mig på jobbet och vi drar och lunchar tillsammans, det ska bli fint som fan! Lite finbesök på kenneln säger jag ju inte nej till!

Näe, nu ska jag sova! Godnatt!



LOVE U!

Fair Erotica!

Gissa vad jag ska göra i helgen då?

Joo, jag ska åka till Stockholm med Jossan, Even och karln min. Först blir det shopping, såklart! Sen blir det erotikmässa! Fan va kul, det blir strippor, dildos och massa annat kul :)

Kolla in hemsidan här!




Mina nya naglar :)

Jag gjorde ju nya naglar i måndags men har inte haft lust, ork eller nåt liknande att blogga men här kommer några snabba bilder på dom iallafall :)  Gjorde lite glitter i det vita och två små stjärnor på tummarna, är SUPERnöjd :) Aah, älskar känslan med nya naglar!!




PARTEEEEY!

Yees, blev ju en massa festande i lördags, vilket var ytterst trevligt! Här kommer iaf lite bilder!





Vi sminkar oss lite :)




Världens finaste Josefine! ♥



Jaaag.



Jag igen.



Mmm, mums :)



Haha, flottface! :)



VI ♥



Emma kom också!



Med dom här lirarna ;) ♥



Haha, jaaadu, vi kan vi!



Strike a posé, med Evens fot i centrum! :D



Siiiinging in the rain...lalala



Emma och Fia! :)



Love.

Trubbel i paradiset

Som ni kanske märker så har jag sugit på att blogga på ett bra tag nu...har varit sjuk lite sådär..och inte mått så bra...men det är väl bättre nu iallafall...tänkte försöka skärpa mig.

Gjorde nya naglar igår och jag är skitnöjd! :) Min kamera är hemma hos Jossan så ni får see bilder imorrn.

Vart utgång i lördags och det var skitkul! Full som en kastrull men ska det va så ska det ;) Bilder från det får ni också se imorrn när jag har kameran :P

puss sålänge



Oh no, hon sa att jag var pinsam

HAHA. Fick en lite rolig kommentar angående inlägget om Foki. Jag kan liksom inte sluta skratta.

Du lilla anonyma (Yes, anonym, hon vågade inte stå för vad hon tyckte, tyvärr) "Nelly", jag förstår om man är nervös om man gör sin första intervju, men snälla du, hur många intervjuer har inte Foki varit med om?`Hon själv har blivit intervjuad hur många gånger som helst men hon är fortfarande lika nervös...låter nästan som om hon har gröt i käften...

Haha, nej, skämt åsido, jag har inget emot Foki, men tycker hon är pinsam, that's all. Förresten så sa jag aldrig att jag var mycket bättre än henne, men nu när du säger det så...jo, jag är nog mycket bättre!

Och nej tack, tänker inte "slänga mig i väggen med huvudet före", förstår du hur det skulle se ut? Haha, ganska kul faktiskt...

Aja, tänker du komma med fler åsikter så kan du ju iaf skippa att vara anonym va?

TACK! ♥






PINSAMT FOKI!!

Haha, Foki har ju intervjuat min favorit Tove i idol. Men herregud, snälla lilla Foki...alltså kan hon lära sig att inte vara så jävla nervös? Och prata ordentligt och inte komma av sig hela tiden och småfnissa och bete sig om en liten tönt?!

Alltså döm själva men jag tycker hon är grymt PINSAM!!


Sthlm med Jossan...

Var ju till Sthlm i helgen. Jag hade iaf skitkul. Vi shoppa, bowla, åkte runt på fittslängar (internskämt) och gick på pub. Nu vill jag liksom bara dit igen...



Världens sötaste Josefine!


Världens sötaste jag. Haha skoja




Vi sitter på golvet och sminkar oss och lyssnar på musik. En låt som gick typ på repeat var Lady Gaga - Bad Romance! Sjukt bra!





Klar...





Lady Gaga - Bad romance

Fortfarande sjuk

Har varit i Stockholm med Jossan över helgen. Hn har kollat på en lägenhet i centrala Sundbyberg så hon flyttar dit första januari. Jag vill också. Kanske, hehe. Om allt går som det ska.

Jag är iallafall fortfarande sjuk. Ska jobba heltid 12 dagar i sträck nu så kommer uppdatera så mycket jag orkar.



Shame on me

Heej, det var ett tag sen?

Har varit skitkass uppdatering här nu dom senaste dagarna :( Har liksom blivit sjuk. Usch, inge kul. Men nu tänkte jag att det var dags att skriva att jag lever iallafall :)

Har precis käkat spagetti och köttfärssås. Det var riktigt gott det. Ikväll blir det film och mys och bara ta det lugnt :)







Jag lekte lite med kameran igår innan jag drog på innebandy match :)

AIK svenska cupmästare....dubblish!

Det är ju så jävla underbart!! AIK svenska mästare OCH cupmästare 2009...DUBBLISH! :)


Jag, älsk, Ewe och Fia var i Solna och tittade på cupfinalen mellan AIK - IFK Göteborg och IFK fick som vanligt åka hem i sorg efter att ha förlorat med 2-0 !! :) Så grymt rolig match! Har haft en grym dag! Därför har jag inte uppdaterat nåt heller.

Nu ska jag lägga mig i soffan och ta det lugnt...ladda inför egen match imorrn i Västerås :)

Ha en ba kväll...♥



Btw, Fia hade kamera så så fort jag får tag på bilderna lägger jag upp dom :D

Färga håret

Ikväll ska jag färga håret :) Har nyss noppat ögonbrynen och sitter just nu med färgen i dom. Blir en massa färgande :) Me like.

Ska snart laga iordning fläskfilé, kroketter och beasås :P MMM! That i like even more ;)

Idag har jag varit i Smedjebacken med mamma och familjen. Var in på Nisses men hittade inte så mycket. Ett lövformat svart fat, gröna stenar (urläckert) och hårspray typ. Just ja, två football bollar av ben till Rocky :P




snygga ljus...haha



Shopping!! :)

Jag var ju i Avesta med Jossan idag och hittade alldeles för mycket kläder..phu...= pank.

Menmen, plånboken är tom men garderoben är iallafall full :P Tihi..

Ska iväg på träning nu, ska bara titta för jag känner mig inte så pigg men men...

Här är kläderna och allt jag shoppade idag...




Observera hockeypulvret!! Har letat som en galning efter det..mmm...nu är det äntligen mitt!



Mitt nya armband, visst var det snyggt? Ofc det var!







I know who killed me...

Sorry för kass uppdatering igår men jobbade till fyra sen va jag med Jossan ända till läggdags och hade inte tid för annat. Vi käkade pizza och kollade på film. Vi hyrde en som hette "I know who killed me" tror jag de va. Den va helt okej, men lite skum i början. Lindsay Lohan spelade huvudrolllen.

Har jobbat till 12.00 idag och snart ska jag och Jossan till Avesta och shoppa lite :) På måndag har jag tid för Rocky som ska vaccinera sig hos Dr. Veterinären :)


Hörs senare, har träning också så får se om det hinns med före eller om det blir efter.


Cupfinal

På lördag ska jag, älsk och Ewe åka till Sthlm för att se cupfinalen mellan AIK - IFK Göteborg på Råsunda :) Ska bli skitkul. Heja Gnaget !!

På Söndag har jag själv match mot Wib i Västerås. 19.15 börjar matchen, i Västerås! Fyfan va drygt. Matchen är slut när jag vanligtvis brukar lägga mig för att sova..phu!

NU ska jag sova, jobb imorrn. Puss



Bloggtorka

Slutade 12.00 idag så det var jävligt skönt. Sen har jag och Rocky vart hemma hos mamsen heela långa dagen. Har inte haft nåt speciellt på hjärtat på hela dan idag så därför har det inte blivit nå bloggande.

På fredag ska jag, syrran och mamma ev åka till Smedjebacken och gå på Nisses och så :) Ska bli skoj.

Ska även färga håret här nån dag men är faktiskt inte säker på om jag ska ha mörkbrun eller ljusbrun kanske :P

Nu ligger lasagnen i ugnen, det ska bli mumma, är hungrig som ett svin.

Bettan, kom hem från Thailand nu så du kan fixa mina naglar, dom börjar bli fula :(


Bjuder er på en titt i mitt badrumsskåp :) höhö
(såg att andra bloggare gjort så, och jag vill ju såklart inte vara sämre)



AIK svenska mästare 2009!!!

Ni har väl inte missat (nej, klart ni inte har!!) att AIK besegrade IFK Göteborg på bortaplan med 2-1 och vann därmed SM-guldet 2009!! Så jävla underbart! Går inte att beskriva med ord! Just nu vill jag inget hellre än att vara i Göteborg och fira med de svartgula!!!

Jag var ju själv iväg och spelade match idag, dock innebandy och i Lindesberg. Vi vann i sudden med 8-7! Men det är ointressant med tanke på att AIK vann!!!!! :D Suck on that haters.


Dags för match

Godmorgon alla morgonpigga bloggläsare!

Jag har precis gått upp och ska göra mir iordning för innebandymatch i Lindesberg. Samling 10.45 så lär jallajalla. Efter matchen blir det ILFART hem för att kolla på guldstriden på canal+ sport1. IFK Göteborg - AIK. Hejahejaheja AIK!! Matchen börja liksom 15.00 så jag kommer missa lite :(

Aja, vi kollar iaf klart på den här och sedan dra vi ner till FH och tittar på skogs som har hemmamatch. Det blir en rolig dag, men fan om inte AIK tar SM-guld. Då går jag under jorden....


Wish us luck...



RSS 2.0