Hissar/dissar

Jo nu var det dags igen :) Tycker det är en smart grej med den här hissar/dissar listan för det är lite kul att göra en lista varje gång man kommer på nåt man tycker är bra eller dåligt :)  • Regniga dagar!
Alltså jag tycker det är sjukt skönt när det regnar. Ibland då, dom dagar då man inte har nåt speciellt för sig. Då behöver man inte ha den här pressen på sig att man måste gå ut och hitta på nånting, för så känner alltid jag när det är sol, då kan jag inte ligga inne i soffan! Så därför är det så otroligt skönt dom dagar då det regnar, det ska gärna ösa ner :) Bara ligga inne och lyssna på smattret utanför, käka godis och glo på massa filmer :) Lovely!
  • Flexikoppel!
Fyfan vad jag hatar gamla tanter och andra som har flexikoppel och som inte har den enda kontroll på sin jävla hund! Det spelar ingen roll om det är en liten jävla golvmopp, man måste ju förfan ha koll på den ändå! Härmodan när jag gick ute med en av hundarna på kenneln (en drever) så gick det en kvinna på andra sidan gatan med en liten hund, nån av golvmoppsrasen, kommer inte ihåg vad det var för ras. Men jag går där helt lugnt med min Judy så helt plötsligt kommer den där hunden springande över gatan och kärringen märker ingenting, jag drar undan Judy för jag vet varken hur Judy eller den hunden reagerar på andra hundar, och då, typ 2 min senare märker kärringjäveln det och kommer över till oss. Men drar hon bort hundjäveln då ? NEJ, hon säger "men blabla du får inte springa iväg sådär" heelt lugnt. Jag får liksom gå därifrån för hon gör ingenting. Fyfan va arg jag blev!! Synd att det inte kom en stor jävla bil och körde över hundjäveln.. nej förlåt dumt av mig, körde över kärringjäveln..


Judy!

Kommentarer
Postat av: victoria

sv; ha jo d går!

röker du?

2009-08-17 @ 17:15:36
URL: http://hejjvictoria.blogg.se/
Postat av: victoria

sv; aha okej :/ :)

2009-08-17 @ 19:04:25
URL: http://hejjvictoria.blogg.se/
Postat av: Julie

Kolla gärna in min oseriösa videoblogg och kommentera ! :)

http://julieyus.blogg.se/2009/august/videoblogg-vi-ar-inte-seriosa.html#comment

2009-08-17 @ 20:05:41
URL: http://julieyus.blogg.se/
Postat av: ewelina

ja gud alla med flexikoppel lär ju vara dumma i huvet? haha gud

2009-08-17 @ 22:38:49
URL: http://eweliinalinnala.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Adress till din blogg/hemsida:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0